6 месеца в зоната и -26кг. Промяната на Ивелина на 29г.

Назад

25 November 2021

"Здравейте прекрасни, казвам се Ивелина Велинова и съм на 29г. В Зоната съм от май месец 2021г.

Имах завишени нива на хормони и това не ми позволяваше да отслабна. Чувствах се зле, често ме болеше главата и бях много слабо енергична....След като започнах Зоната спрях всички лекарства и след месец пуснах кръвни изследвания, с които доказах на себе си, че храната и вътрешното ми състояние са най-важни за доброто здраве.

За тези близо 6 месеца съм:

✔Минус 26кг., което си е отпадане на огромна тежест от мен

✔Нямам главоболие

✔Толкова съм енергична, че мога да изкача Еверест сигурно 

✔По цял ден имам нужда да се движа много, тренирам

✔Спя като бебе

Започнах Зоната сякаш на шега след Великденските празници. И когато за 21 дни бях видимо и на килограни свалила, си казах..... "Няма грешка...На правилното място си...Продължаваш"

И така до днес...Харесвам се повече от всякога. Кати ме научи да обичам и уважавам тялото си....И то ми отвръща подобаващо.

Не се отказвайте...Дори и да сгрешите не изпитвайте вина... Вървете смело напред! Аз и много други успяхме, ще успеете и вие! Благодаря на Кати още веднъж за това, че ни обръща внимание и е толкова отдадена да помага! "

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, които тотално промениха мисленето си за храна и отслабване и съотвено подобриха здравето и телата си :) Зонови рецепти на традиционни български ястия може да намерите в електронната ми книга, за да закупите последвайте линка 

Ето и новата ми ел.книга с десерти и печива:

 

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!