Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Част 1 на отзиви от предизвикателството през СЕПТЕМВРИ!

Част 1 на отзиви от предизвикателството през СЕПТЕМВРИ!

28 September 2021

Stef Toteva

Добро утро от мен. Какво се случи с мен – чувствам прилив на енергия, показателите ми на кръвната захар от 6.2 вече са 4.5. А ето и останалите ми резултати:  От старо 102 см, ново 98 см, oт 118 см,  сега 116 см.  Кг – от 84, сега 80.

Анелия Василева

Добро утро. Макар че не бях постоянна със снимки и коментари, бях последователна в спазването на правилата, гледах, четях, учих се. Благодаря момичета – Кати и Вале, за вдъхновението и куража. Благодаря на цялата група за подкрепата и споделянето. За тези 21 дена, освен, че се освободих от 3-4 кг, научих се да броя до три в чинията – ПВМ, елементите, които трябва да присъстват… Все още ми е трудно да определям на око, но промених мисленето, чувствам се по-уверена. Благодарение на лайфовете осъзнах, че промяната сме ние – нашите мисли и чувства, нашето виждане и усещане. Има още много да уча за зоната, но благодарение на клипчетата, които пускате, коментарите, които правите, схванах тънкостите на баланса. Все още не мога да смятам по етикет, но и това ще стане с времето…

Още веднъж, БЛАГОДАРЯ за търпението, за идеите, за приятната атмосфера. Продължавам със зоната, продължавам да ви следя.

Мария Блажева

Здравейте и от мен! Не съм била много активна в групата, но се научих да слушам тялото си, и то ми се отблагодари- свалих 5 кг. и то само за 20 дни. Благодаря на Кати и целият и екип! Радвам се, че ви срещнах и с нетърпение очаквам следващото предизвикателство!

Inkata Petkova

Добро утро не ми се вярва, че свърши беше изключително чакам следващото, а сега се мерките от 64 кг на 59 кг, бедро от 59 см на 55 см, ханш от 104 на 100 см, талия – 74 на 71 см, ръка от 28 на 26 см. Едно голямо БЛАГОДАРЯ на Кати и Валето за мотивацията продължавам така и го превръщам в начин на живот.

Diana Trendafilova

Здравейте! В зоната с Кати съм от месец май, започнах със страшните 99 килограма. Кати и предизвикателствата ми помогнаха днес да съм – 20 килограма, свалени с лекота. Благодаря на всички за страхотната мотивация, която давате! Благодаря и на Кати, която влага цялото си сърце и душа в това да ни докаже, че ние можем с малко усилия да отслабнем и оздравеем. Изключително щастлива съм, че успях и аз да мотивирам мои познати, които не вярваха в началото, че е възможно да се яде толкова много и да се отслабва. Чакам с нетърпение следващото предизвикателство! Успех на всички, които са започнали, а на другите, които все още не са взели решение дали да започнат Зоната-направете го! Аз го направих и не съжалявам и за миг, защото се чувствам страхотно!

ОБИЧАМ ТЕ, КАТИ!

Ирена Димитрова

Добро утро и от мен! Предизвикателството беше страхотно. За първи път участвам в такова нещо и съм много доволна, защото когато имаш съмишленици нещата са по-лесни! Режимът много ми харесва, чувствам се чудесно и определено ще продължа. Имам доста килограми за сваляне, към момента съм минус 3, но с постоянство нещата вярвам ще се случат. С нетърпение очаквам следващото предизвикателство. Благодаря на Кати, Искра и Валя, бяхте страхотни, мотивиращи и зареждащи с ентусиазъм. До скоро!

Ginka Terzieva

Добро утро, 21 дни минаха неусетно, научихме, че наистина може да се хапва вкусно и да се отслабва. В група е по приятно и мотивиращо, особено когато има кой да те нахъса и напътства. Доволна съм ,че и детето ми започна да приема този начин на хранене. Благодаря на Валя, Катина и всички момичета. До скоро!

Румяна Христова

Добро утро! Хубавите неща свършват бързо, неусетно, така е и с това начинание. Включих се няколко дни по-късно, но въпреки това съм – 3 кг. Усещането, че вършиш нещо за себе си, лекотата, енергията ще са ми мотива да продължа. Огромно Благодаря на целия Ви екип за лъчезарните усмивки, за труда, подхода, ентусиазма, които влагате и предавате на хората. Продължавайте да ни радвате и правите щастливи и доволни. Нека всичката Ви добрина се връща, като бумеранг. Бъдете здрави Вие и любимите Ви хора. Очаквам нови предизвикателства!

Sofi Ivanova

Добро утро, започнах с несигурни крачки това предизвикателство, но ето, че след 21 дни вече съм уверена в себе си. Не съм и предполагала че мога да се чувствам добре след като се научих да си хапвам вкусно. Години наред се ограничавам от сладко, тестени изделия, газирани напитки, пържено и т.н., но килограмите се качваха. Ето сега имам – 3 килограма и минус сантиметри от талия, ханш, бедро и бюст общо 14 см от обиколки. За което искрено благодаря на Кати, Валя и Искра. БЛАГОДАРЯ момичета! Аз продължавам напред с голям хъс. Хубав и усмихнат ден.

Miroslava Mollova

Добро утро. Целта на моето участие беше да намеря начин, по който да се храня здравословно, без лишения, и чрез който да поддържам теглото и здравето си в желаните граници. Намерих го със сигурност. Благодаря.

Христина Тошева

Хубаво ми беше група! Изключително съм благодарна на Кати, Валя и Искра за мотивацията, енергията и високите вибрации! И на всички нас участниците също благодаря от сърце! Не е никак лесно да отвориш сърцето и душата си и да си признаеш че имаш проблем пред самия себе си и още повече пред 700-800 души нали? Да ама ние го направихме – гордея се със себе си и с постигнатите само за 20 дни резултати! При цел 7 кг, вече съм -1, от талия 80 см, днес съм с кръшните 75, дупето ми е загубило 3 см, а самочувствието и увереността ми спечелиха невероятна сила! БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ И ВСЕ ТАКА УСТРЕМЕНИ ХОРА! До следващия път!

Адриана Чернова

Привет и от мен. В това предизвикателство свалих 2кг, но от април общо 13кг. От тогава се случиха трансформации, които не очаквах. Промени ми се вкуса към сладко, тестени и месо. Вече предпочитам по сухи меса и риба, вместо любимите кюфтенца. Плода след хранене заменя идеално шоколада, дори не ми липсва. Нито ден не съм гладувала. Надявам се да продължа все така напред и до нови срещи.

Antoniya Ilieva

Добро утро и от мен! 21- дни, преминаха като миг. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на КАТИ, ВАЛЯ и целият екип за програмата, мотивациите, съветите, както и енергията, която чувствах от цялата група! Постигнатите резултати за всеки са много индивидуални. Аз успях на намаля сантиметри от талия, ханш и бедра около – 4см., като килограми съм -3, без спорт, глад и лишения. Доволна съм от постигнатите резултати, чувствам се енергична и за пореден път се убеждавам, че Зоната е моят начин на балансирано хранене. Пожелавам на всички ВАС здраве, щастие, късмет, енергия и сбъднати мечти.

Katya Damova

Привет слънчеви хора! От март тази година не пропускам да се включа в предизвикателствата на Кати! Вече съм споделяла, че навърших 60 и сега разбрах, че мога да живея друг живот, защото зоната е точно това! Получих заряд, който ми даде стимула да премахна значителни за мен килограми! Стартирах 92 и днес съм 87. Не следя ежедневно кантара, а когато усетя, че трябва да сменям с друг размер дрешки!

Зоната е като да презаредиш батериите си, но хранейки се!

Повярвах на Кати и тя оправда напълно доверието ми! Всеки път, когато се включвам гледам отново и отново видеата и лайфовете, които това прекрасно същество прави за нас! Всеки път е различно и винаги откривам по нещо ново! Защото Кати се труди, Кати се раздава за нас! Сърдечно благодаря!!!Оставам в зоната и това е моя начин да дам нещо лично на себе си! Чакам с нетърпение ново предизвикателство с поредните изненади! Успех на Кати и екипа, дерзайте момичета, обичам ви!

Gergana Dimitrova-Toneva

Здравейте и от мен. Резултатите след 21 дневното предизвикателство при мен са следните.

Килограмите…е, те са си все същите, но обиколката на краката са ми с – 2 см, на дупето – 2 см, на талията – 1 . Резултатите не са нещо впечатляващо за някой, но за мен е важно, че се чувствам добре, нямам подувания на корема, дори имам усещане , че кожата ми

е станала по- мека, не знам възможно ли е, но аз го чувствам така.

Mariq Gazepi

Здравейте и от мен аз съм от януари с Кати и Зоната почнах със страшните 135кг . С болки в краката не можех да ходя буквално беше ми много трудно, психологически бях паднала не в дупка а в яма.

От януари до сега се преродих – свалих много килограми най-после видях осмицата днешна дата съм 89 кг хормонално и там бях много зле нямах цикъл идваше само с лекарства сега вече от 3 месеца и това се оправи и съм много много щастлива благодаря от цялото си сърце на Кати тя ми помогна много. Пробвайте и вие и ще видите сами свиква се много бързо и спират да ви се ядат боклуците, които се тъпках и аз – сладко, сандвичи, пици, кока кола. А кока кола пиех по 2 л. на ден и не ми стигаше бях като зависима. От януари месец аз не съм пила кока кола, сладките ми неща, ако ям само по зоната, не ги търся вече.  Опитайте и вие и ще видите колко добре ще се чувствате и колко щастливи без болки доверете се на Кати, тя е страхотен човек.

Milena Karalasheva

Равносметката – 4 кг, осъзнато поведение в храненето, въпреки че съм се изкушавала на 2 пъти, но не към се лишавала. Последната седмица си ядох по 11,12 блока.

Ани Балчева

Свалих от талията и ханша (не знам колко, не меря), леко ми е, имам повече енергия. В групата научих, че можеш да си правиш комбинации от по половин блок едно и половин блок друго от същата група и много нови комбинации на ястия и отново се чувствам мотивирана да вървя напред. Преди около 10 г. научих за зоната и тъкмо имах нужда да сваля едни килограми след първото раждане. Започнах и бях много стриктна, всичко мерех до грам и не си позволявах нищо извън зоната. След половин година и свалени около 18,20 кг. ми омръзна да ям едно и също (нямаше много рецепти тогава и ядях около по 10 менюта които си въртях) и спрях. Около 2г. не качвах килограми. След това постепенно започнах, но никога не съм стигала повече от 7, 8 кг нагоре. Когато родих и второто си дете, кърмех, имаше пандемия, затворихме се вкъщи, ядях сладко като невиждала и станах по – дебела отколкото като бях бременна. Започнах си зоната, както си знам, но не се получаваше. Мотивацията се беше изпарила. Затова се записах за септемврийското предизвикателство, за да се надъхам, да науча нови неща, нови комбинации и различни стилове на хранене. Успях и съм много горда със себе си – коса, нокти, килограми – всичко се повлия, дори да е за 20 дни. А най-ценният урок който научих е, че не трябва да се лишавам от нещо което ми се хапва, да си позволявам понякога да бъда извън зоната, да не меря до грам и така няма да ми омръзне и да се чувствам постоянно в окови! Благодаря за професионализма на Катина, Валя и всички останали момичета, които се грижеха да ни отговарят и да ни насърчават! Бъдете здрави и продължавайте да вършите добрини!

Ако и ти търсиш своята промяна, с много съмишленици, мотивация и позитивна атмосфера, можеш да се запишеш на предстоящото ни предизвикателство през НОЕМВРИ!

Как да го направиш и какво представлява, можеш да разбереш, като последваш линка: https://www.kakvodaqm.bg/predstoyashchi-sbitiya

Сложи началото на една по-добра твоя версия!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see products you are looking for.