Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Част две на отзиви от предизвикателството ни МАРТ

Част две на отзиви от предизвикателството ни МАРТ

TeofanaSvetoslavovaDobreva

Разбрах за зоната във фейсбук. Откакто спрях да кърмя бебо на 3 тия месец качих около 10-15 кг. Преди това също бях качила в сравнение преди 3,4 гoдини още 10-тина. Много се вдъхнових от Катина и начина и на обяснение и позитивизма и очарованието, което излъчва.

От известно време се бях замислила, че трябва да намеря човек, който да ме подкрепя, мотивира и вдъхновява и като я чух и видях си казах: „Това е тя, тя ще ми помогне, трябва да и се доверя на 100% колкото и да струва“. Започнах да купувам продуктите и да изпробвам рецептите с удоволствие, че най-сетне успях да намеря време да направя нещо за себе си и да се погрижа. Много благодаря, Кати, за мотивацията, подкрепата и лайфовете.

Рецептите са толкова вкусни, заобичах кремчето със скир и круша, запеканката с тиквички, овесените палачинки и продължавам да пробвам от сайта. За 21 дни свалих около 3 кг и понеже живея в чужбина ми е супер сантиментално да се чувствам свързана с Кати и толкова много готини слънчеви хора. Точно от това имах нужда! Кати мисля, че това, което правиш за нас е безценно и много искам да се запознаем лично или в България или тук да ми гостуваш в Канада! Ти си толкова готина, сърдечна, разбираща! Благодаря и на целия екип!!! Радвам се, че ви открих. Мисля, че зоната ще стане начин на живот за мен!!!

KateSotirova

ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ, КАТИ!

За зоната знаех косвено, че Руслан Мъйнов я прилага и има страхотен резултат. Прекрасно е, правиш тези предизвикателства и заразяваш много хора да погледнат с благодарност на себе си с Промяна.

Книгата ти най-напред завладява със заглавието. Това мен ме грабна да опитам. Начинът ти на водене на предизвикателството без задължително надзираване, а с уважение към всички нас, бе удоволствие да те следвам и спазвам съветите.

Ще продължа да бъда в тази си зона на комфорт, защото се убедих в правотата да балансирам храната.

С удоволствие ще се включа и в априлското и майско предизвикателства!

БЛАГОДАРЯ!

Наталия Ванкова

Да това не е краят, а началото на едно преоткриване и по-скоро намиране на себе си! Благодаря за мотивацията, за подкрепата, за всичко КАТИ на теб на екипа с които работиш, страхотни сте! Аз от 2г. се опитвам да вляза в зоната, бях в предизвикателство през ноември, но бързо се отказах. Почвах, спирах. Впусках се в друг режим, но каквото и да правех все се връщах към Зоната. Имам приятелка която е от 2 г. в Зоната и се храни по този начин, чувства се добре и цъфти. И тя винаги ми казваше какъвто и режим да почнеш, пак ще се върнеш в Зоната, да и така стана. И не съжалявам даже се гордея със себе си, харесвам се, което е много важно. Ще участвам в априлското предизвикателство. Та хайде стига съм драскала. За 21 дена махнах от себе си 3 кг, което е постижение, чувствам се лека като пеперуда. Беше прекрасно преживяване с вас момичета! Хубав ден!

Даниела Ангелова

Здравей, Кати. Аз свалих 2 килограма, чувствам се много добре и ще продължа така да се храня, харесва ми че всеки ден опитвах нови неща и ми доставя удоволствие да си ги приготвя. Благодаря за всичко, за вкусна та храна, за начина по който обясняваш Зоната. Благодаря.

LoraTopalova

Аз съм изключително впечатлена не само от Зоната, но и от предизвикателството. Оценявам труда и усилията на екипа, защото не е лесно да правиш всичко това. Безкрайно съм щастлива, че попаднах тук. Тук има необикновена енергия, да не говорим и участниците колко са надъхващи всеки със своята история. За мен това е феномен.

Резултатите ми са налице – засега имам около 3кг смъкнати, обиколката на корема ми е с 10-тина см надолу! Вече не съм така подуваща се, а съм сита и не стоя гладна. И стискам палци да върви все така и скоро да не се чувствам като бременна без да съм.

Държа да отбележа и, че не съм спазвала съвсем стриктно режима, понякога съм хапвала една идея повече, а друг път съм хапвала и бял хляб ако другият е свършил, но въпреки това има видими резултати!

А относно психологическата част – усещам, че и мисленето ми е различно и се променя. Мисля повече за себе си, за това да си угаждам, да се грижа, да ми е добре. Докато преди се фокусирах върху това, което нямам – нямам време, спокойствие, хубаво тяло и т.н. Вече не е така. Много е странно. Някой ако ми беше казал преди месец, че всичко това ще се случи, нямаше да повярвам. Зоната е магия. Благодаря!

SvetlaHristova-talupska

Добро утро прекрасни момичета. Не очаквах такъв резултат. За 21дни 2кг минус, 3 см от обиколката на ханша и 4см от талията ги няма. Как да се чувствам? Прекрасно. Благодаря на всички за подкрепата и мотивацията…..и на себе си разбира се, че си го позволих. И бъдете здрави….това не е краят, а само началото.

ValyovaMariana

И от моя страна благодарности на Кати и целия екип зад това Предизвикателство – чудесна идея! Благодаря за лесния и достъпен език, благодаря за разнообразните рецепти и различните вкусове. Важно за мен е, че всичко продукти са достъпни в близкия магазин. При мен кг са минус 2, не съм мерила днес обиколки, но по дрехите усещам, че са намалели.

Чувствам се „лека“ и това е точната дума. Вчера хапнах по „стария“ начин, просто от любопитство – и цял следобед ми беше тежко на корема. С две думи – лесно е, мотивирана съм да продължа да се храня по този начин, за което момичета – огромно благодаря!

MagdalenaPanaiotova

Привет на всички. Аз съм за първи път в такова предизвикателство. Имах много притеснения и неизвестни, но всичко мина повече от прекрасно…за първи път се храня редовно /специално приготвено за мен/ обикновено се храня на крак и от тук там. Чета за Зоната от миналата година, чак януари се реших да опитам първо на закуска /палачинките са уникални и много засищащи/ после започнах ..закуска и обяд….и то едно леко ми стана, наспивам се, имам енергия…желание за живот и така се започна. Имам 15 кг които искам да сваля…но по-важно е как се чувствам. Благодаря на Кати и екипа ,че правят хората щастливи и леки. Килограмите при мен падат много бавно – почти 2кг .

VioletaDimova

Добро утро! Благодаря на всички в тази група ,на Кати и целият и екип ПРЕКРАСНИ СТЕ. Тези предизвикателства са страшно зареждащи, нахъсващи заредим с толкова положителна енергия. Включването ми в него е едно от най-хубавите неща, които съм правила за себе си. Продължавам смело напред и се надявам скоро да се похваля с видими резултати. Успех на всички. Целувки.

Мария Арабдажиева

Здравейте, прекрасни хора! За мен този 21 ден ми навява малко тъга, защото зная, че е последен от това прекрасно изживяване. Аз съм една от по-старичките тук и продължавам напред, защото това е моя начин на живот. Зоната е здраве, енергия, жизненост и красива мечта към която всеки трябва да се стреми. Преживях още едно удоволствие със всички вас, но се надявам да има още такива. Благодарение на Кати и нейния екип балансираното хранене влезе в моя дом и не мисля нито за миг да се разделям с него. Баланса е най добрия начин на живот. Благодаря за красивата приказка, Кати, в която ме въведе преди около 2 години и ще продължава без край!

Петкова Иванка

Добро утро! Удоволствие е за мен включването ми за първи път в Зоната. Това е моето. Хем си хапвам и си угаждам на лакомията, хем изглеждам все по-добре. Всякакви други хранения са вредни и безрезултатни. До тук само 2 килограма надолу.

Колко „плочки“ изяде днес? – това ме пита мъжа ми. Продължавам напред с „плочките“.

Благодаря Кати, благодаря на вас и най-вече благодаря на себе си. Бъдете здрави!

Krasi-MiraPavlova

Аз също благодаря за всичко!

Аз съм за първи път в такова предизвикателство и страхотно преживяване!

Препоръчвам го на всеки, който иска да се храни по Зоната. За 21 дни човек научава основните неща за Зоната. Атмосферата тук е страхотна, за което благодаря на Кати и на нейния екип.

21 дни получаваме готови менюта, което в началото, като започнах Зоната ми се струваше абсурд! Сега вече знам и мога сама….

Чувствам се лека, без подут корем. На см съм свалила, на кг не знам. Не съм се теглига. Но, по-важно е как се чувствам!

Благодаря на всички замесени!

На всички останали пожелавам успех!

На всички, които сега искат да започнат Зоната, давайте! Не се отказвайте!!! Струва си! Не е трудно!

DonkaPeykova

Здравейте! От както съм в зоната се чувствам лека и енергична. Не помня от колко време не съм се чувствала толкова добре. Килограмите са -2. Цял живот дебелея и отслабвам и бях отчаяна. Казах си, че Зоната е последната ми надежда. Сега съм много щастлива, защото знам, че в Зоната е истината. Имам още много работа по себе си, промяна на старите навици и психологическата част, но съм спокойна, защото знам, че съм на правилното място.

Чакам с нетърпение априлското предизвикателство. Благодаря! Благодаря! Благодаря!

KatyaDamova

Привет, Кати!

Аз съм на една годинка в зоната!

Благодарение на твоя труд и неизчерпаемата ти енергия, следя, спазвам и свалям килограми! Вчера писах вече са 18 свалени!!

Никой не ни е преподавал или обяснявал ползите и правилно хранене! Поне за моето поколение, бе създаден домашен стандарт, който сега разбирам, че не е най-правилния!

Благодаря за начина по който поднасяш информацията!

Благодаря, че четеш постовете, колкото и много да са те!

Благодаря, че отвори очите ми за нов начин на живот!

Благодаря, че толкова успешно размести пластовете на комфорта ми, за да извадя дълбоко заспали проблеми, чрез психологическото предизвикателство!

Благодаря, че винаги си иновативна и нищо не се повтаря, всеки път е по-различно и зареждащо!

Следвам те с почит и възхищение!!

Бъди!!!!!

ChrisaDimitrova

Здравейте. Аз съм за първи път в предизвикателството. Много съм доволна от ВСИЧКО. От както почнах да ям балансирано, се чувствам много добре. И със самото ми тяло и психически (нямах самочувствие за себе си) вече се съвземам, виждам резултати от мен. Свалени 4 кг но МНОГО сантиметри от ВСЯКА част на моето тяло. Не мога да повярвам че можеш да ядеш каквото си поискаш и едновременно да сваляш килограми. Няма да спря да ям така. Вече ще ми е начин на живот, защото по този начин почвам ЗА ПЪРВИ ПЪТ ДА ОБИЧАМ СЕБЕ СИ, ДА ИМАМ САМОЧУВСТВИЕ, ДА МИСЛЯ РАЗЛИЧНО. ВСИЧКО. БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО ЗА ВСИЧКО! СУПЕР ДОВОЛНА СЪМ ОТ ВАШИЯ ЕКИП ОТ ВСИЧКО!  Месец Май, очаквайте ме отново!

Ако и ти търсиш своята промяна, с много съмишленици, мотивация и позитивна атмосфера, можеш да се запишеш на предстоящото ни предизвикателство през МАЙ!

Как да го направиш и какво представлява, можеш да разбереш, като последваш линка:https://www.kakvodaqm.bg/produkt/predizvikatelstvo-za-21-dni/

Сложи началото на една по-добра твоя версия!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.