Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Част три на отслабнали със Зоната през март 2021

Част три на отслабнали със Зоната през март 2021

07 April 2021

Ваня Таскова

Здравейте, включих се в Зоната сега през март 2021 г. От най-новите съм, но мисля, че ще продължа да се храня така винаги. След много диети , много качени и свалени килограми, после пак качени бях решила, че тази битка вече съм я загубила, но Зоната ме грабна с мисълта, че мога да си подредя хормоните и да си балансирам метаболизма. Започнах с леко недоверие, че с толкова храна ще стане, но какво пък…..нямаше какво да губя повече. /казах ви за загубената битка/. Започнах с надежда да закрепя здравето си, което не е ок……След 9 операции и автоимунни заболявания, след мноооого кортизон и ИР, след лекарства, които трябва да пия докато съм жива….хванах се, като удавник за сламка.

Дори отново без надежда за отслабване, исках само да знам, че правя нещо, че се боря по някакъв начин. Не ми беше трудно да схвана блоковете. Не обичам сладко. Не ям нито плодове, нито шоколад. Не ми е трудно да се храня по зоната. Но….разбрах и къде съм грешала. Благодаря на Кати и всички ,,старши“, които винаги любезно отговарят и дават насоки.  Чувствам се добре, по-леко. С кантара сме смъртни врагове много отдавна, затова не знам дали съм свалила. Има време….Всичките тези килограми сме ги качвали с години, не можем да ги свалим за 1 месец….така ,че въобще не съм фокусирана в тях. Най-важното, което ми остана в главата от Кати е…..постоянство. Смятам да го проявя и да продължа. БЛАГОДАРЯ!

Петя Вълевска

Как се чувствам? И защо да се доверя на Зоната и защо пък и да влизам в някакви си групи!?  Защото животът ми от една година, откакто стартирах с това хранене, от пълна изтощеност и апатия, се превърна в ежедневно удоволствие! Отначало дори не посмях да се включа в априлското предизвикателство, защото бях не уверена – дали ще се справя…, то е толкова сложно и непознато, а и тези Страшни Блокове…. Неее… Започнах сама, вкъщи, на око,  но не спирах да чета какво публикува Кати на страничката… И така, участвах в една томбола и за пръв път в живота си, аз Спечелих – получих достъп до НеДиетата!

През това време бях си поръчала и прочела книгата на Кати и блоковете вече не бяха страшни, а аз вече усещах благотворният ефект от този начин на хранене върху себе си. Освен физически, Кати ме преобрази и емоционално! Станах много по-уверена в себе си, завърна се енергията в мен, усмивката ми и желанието за Нови предизвикателства.  И така, от предизвикателство в предизвикателство, вече почти година! В резултат на това – безценни нови приятелства, един изцяло нов свят се разкрива пред мен! Да, забравих, килограмите и сантиметрите буквално се стопиха. Вече даже не ги следя! Стана доста дълъг пост, не знам дали ще мога да го кача, а имам още много да пиша…

Vessela Vejdarova

Здравейте, резултатите при мен: Начало 68-9кг. В настоящия момент съм 2 кг по-надолу и по 1,5 см по-малко /талия и ханш/. Чувствам се по-лека и енергична. Това е първото ми предизвикателство. Миналата година започнах сама през януари и имах добри резултати за един месец, но дойде пандемията и.. с една дума, върнах си килограмите. Реших, че е време да постигна нов стил на живот, защото ми харесва усещането за лекота, а предизвикателството ми помогна да следвам режима. Голям стимул ми бяха всички прекрасни участници, които са зареждащи с техния ентусиазъм. На Кати благодаря, че е създала своя прекрасен сайт – извор на идеи за заети хора, с достъпна и разбираема информация. Бъдете здрави и продължавайте да споделяте информация за тази чудесна група/както правя и аз при всеки удобен случай/

Neli Bojilova

Здравейте на всички в групата …от един месец съм в зоната, за което много благодаря на себе си и Кати за това, че открих този начин на хранене..от началото бях много стриктна с грамажи и менюта, след което започнах сама да си измислям ястия, като се придържам към таблицата..признавам си, че по някой път излизам от зоната, но разбрах, че това е нормално, както каза вчера в лайфа Кати прекалената стриктност изморява ..Най-важното на този етап съм го усвоила ще продължа да се храня така, защото се чувствам добре и в същото време свалям килограми ..не съм се теглила и незнам точно колко съм свалила но се усещам по лека с не подут стомах и изглеждам по добре …не страдам от главоболие както преди и за всичко това съм благодарна на зоната и на всички вас за подкрепата  най вече на Васил Арсов чрез който открих тази зона и Кати.

Qna Kifeva

Здравейте, аз съм една бъдеща булка и след цял живот диети реших да пробвам и тази – просто защото вече ми беше писнало да ям месо със зеленчуци и да си позволявам въглехидрати един път годишно. В рамките на предизвикателството ми беше доста странно в началото – как аджеба мога да ям царевица, картофи и хляб ? Ама имало ефект: в края на предизвикателството като кг не знам колко съм надолу, но като см сватбената ми рокля, която още не е готова е с 8.5 см по широка в талията и 6 см в бюста. Този начин на хранене мисля да го продължа до края, защото наистина нищо не ми е липсвало, позволявала съм си и дни за прегрешения, но не са ми били проблем щом на следващия ден си спазвам зоната точно. Благодаря за помощта, тепърва ще изпробвам много от рецептите в страницата, тъй като от мързел не съм си сготвила всичко вътре, а си избирах бързите рецепти. Ще се радвам да продължим всички на пред и на горе.

Krasimira Sotirova

Здравейте и от мен. От много време следвам страницата на Кати, след което си купих и книгата. Включих се от 01.03.21 г. в предизвикателството, след разговор с Мария Крайчева за което й Благодаря, подейства ми мотивиращо.

И резултатите са налице – 3 кг са свалени за този вдъхновяващ 1 месец, пълна съм с енергия и се чувствам добре. Благодаря, Кати! Поздравления за това, което си сътворила, книгата, сайта, групите. Всичко това е полезно помагало за хората, които искат да поемат по пътя на здравословния и балансиран начин на живот и да бъдат в хармония със себе си. Продължавай, все така да мотивираш и вдъхновяваш хората!

Galina Deligrozeva

Здравейте! За първи път съм в предизвикателство на Катето, но не съжалявам че съм се включила! За зоната научих в началото на годината от позната, която беше споделила отзив от минало свое предизвикателство. Не повярвах как се е променила за кратко време. Разгледах сайта „какво да ям“ и ми става много интересно и така реших да се включа през м.март. Нямам много свалени килограми/ 2кг/., но се чувствам много добре. За целия период само веднъж съм излязла от зоната /8.03./, но от следващото хранене бях пак по зоната. Продължавам напред и успех на всички!

Диана Янакиева

Тук съм благодарение на упорството на една приятелка, която от месеци се храни зоново и отслабва. Бях чела, чувала за Зоната, но ми изглеждаше твърде сложно. Видях мартенското предизвикателство и си казах… ти си на ход! Не съжалявам, защото тук наистина получих ценна информация, стимула на толкова лъчезарна жени и мъже вече постигнали своята външна, ноооо и вътрешна промяна. Казваха ми… това е скъп режим.. вече мога да споря, нищо подобно! Махнах 4кг, доста сантиметри, остават още много килограми за махане.. .към 30-тина, но и тях ще стопя. Обещавам си да съм по-активна с гимнастиката. Радвам се, че увлякох по Зоната майка си и доста приятелки, защото истината е в балансираните чинийки, във вътрешната ни нагласа, в движението!

Надявам се, че един ден и аз ще споделя снимки.. преди/сега

Pepa Manolova

Здравейте групичка. За първи път съм в предизвикателството. Със Зоната се запознах, може би преди 1 година и половина. Случайно попаднах на една статия на Кати, която ме грабна веднага. Поръчах си и книгата. Беше ми много, много интересно, но и малко скептично подходих към всичко това. Нямам познати, които да ме вдъхновят, нямам познати които да са минали по този път. Попадам на нейните статии, чета ги, гледам нейните видеа и сама започвам да се надъхвам, но все не ми достига смелост да се впусна в това начинание. Обаче, започнаха и здравословни проблеми, като високо кръвно, холестерол, хормонален дисбаланс. Това вече ми дойде в повече и си казах: «Край,  започвам трябва да пробвам!»….. и ето ме при вас. Благодаря ти Кати за всичко, което правиш за нас. Благодаря за промяната в мен. Отслабнах с 4 кг и се чувствам добре и променена. Ще продължа да се храня със Зоната, защото това е моето здраве и не бих искала да го изоставя. Благодаря ти от сърце. Бъди благословена!

Kamelia Vraykova

Здравейте! Разбрах за зоната дни след като родих. Реших да пробвам, макар че се съмнявах, че ще успея да се справя. За моя радост не само, че ми беше супер лесно, приятно и вкусно, а успях да сваля, без да усетя 5 кг. В къщи със сигурност ще продължим да се храним по същия начин. Осъзнах, че със Зоната храненето ни е доста разнообразно и открих комбинации, които са уникално вкусни. Имам да свалям още килограми, сигурна съм , че ще стане по най-приятния начин и въобще не го мисля даже.

Нели Домусчиева

Здравейте, групичка! Много се радвам, че приех това мартенско предизвикателство на Кати, защото преди това от няколко месеца следя публикациите в “Яж всичко и отслабвай с мен Катина, възхищавах се на рецептите, на хората, следващи режима и все си казвах – трябва да започна, но все не започвах, след това си купих книгата на Кати и най-накрая си казах-не се ли включа в това предизвикателство сега-няма да започна никога!

Направих го и съм много щастлива, че успях да направя нещо за мен, чувствам се прекрасно, имам свалени 3 кг, леко ми е на стомаха и с интерес си приготвям всяка нова храна! Благодаря, Кати за всичко, което правиш за нас, вкусотийките, които ни предлагаш, за куража, който даваш, за всичко! Бъди здрава и щастлива!

Milka Romanova

Здравейте, от много време исках да се включа в предизвикателство като това и се радвам, че го направих с Кати. При мен и съпругът ми имаше добър резултат въпреки, че не успявахме да спазваме стриктно режима на хранене, свалихме по 6 кг. Много от рецептите ни допаднаха, и често си ги приготвяхме. Мислим да продължим да се храним по Зоната. Благодарим на Кати и останалите от групата за помощта, куража и подкрепата. Успех на всички.

Mirena Zlateva G

Привет на всички мили хора в нашата прекрасна група

Чувствам се чудесно. Благодаря на Кати и всички които помагаха

Аз съм с 5 килограма по лека и доста сантиметри по-малко. Захарта ми е в супер норма.

Наслаждавам се на храната и всички нови вкусове и комбинации.

Желая от сърце на всички вас много здраве, късмет и много успехи.

Krasimira Slavova

Добър вечер, групичка. Измина един месец изпълнен с толкова много емоция и чувства.  Имах и още имам моменти на паника и объркване, но за мен е много важно, че след всяко излизане успявам да си повярвам и пак се връщам отново, заредена с толкова позитивизъм и широка усмивка, че близки и приятели и неприятели недоумяват как го постигам.  На работа все още ме гледат с ококорени очи, като ме виждат с толкова много кутии, и след това шушукания и въпреки това успява.

Благодаря на Кати за пробуждането и за това, че променя отчаяните хора като мен във хора вярващи в себе си. С килограмите се боря вече 14 години, сякаш съм спала зимен сън. Все нещо ми беше виновно за тези килограми – лакомия, близки, инсулинова резистентност, слаба воля и т.н.

Сега след близо месец съм щастлива, енергична, малко по-осъзната, уверена, че ще успея да си стигна до целта, за която вече не бързам. Килограмите са ми с 4.5кг по малко, но повече са в сантиметри. Пожелавам на всички нас да успеем да погледнем по дълбоко в самите нас, благодаря групичка и когато пак имам възможност, ще се включа с най- голямо удоволствие. Лека вечер!

Antoniya Tosheva

Здравейте групичка. За зоната разбрах преди няколко години, но чак сега започнах да се храня по този начин.

За един месец съм с 4 кг по- малко, а най-важното е че използвам по-малко инсулин (диабет тип 1). Нямам драстични спадове и скокове в кръвната захар, което е най-голямото ми постижение.

Нели Попова

Привет! На Зоната попаднах случайно, прочетох я и ми хареса начина на хранене и баланса. След една седмица Кати обяви мартенското предизвикателство и аз се включих. Сега съм 4-5 кг. по-лека и много по енергична и щастлива. Със Зоната „зарибих“ и дъщеря ми, която е на 14 и колежката ми. Сега всички са доволни, но най вече аз, защото намерих начин с който да свалям килограми и да се храня. Благодаря, Кати! Много положителни емоции за всички!

Valq Valova

За Зоната разбрах от споделен пост на приятел  Krasimira Andreeva миналото лято. Стана ми интересно и започнах да разглеждам рецептите в сайта,

малко след това си поръчах и книгата. От време на време си правех някоя рецепта, книжката четях бавно, и когато мога. Всичко ми беше интересно, но тъй като много рядко намирах време за себе си покрай грижата за децата, дома и семейството, дълго отлагах момента да се включа в предизвикателство. Миналия месец имах рожден ден и си казах, че това ще е подарък от мен за мен и се записах без да се замисля. Просто не можех да се понасям повече – тромава, подпухнала, с огромен корем, постоянно напрегната, изпотена и сърдита на целия свят.

Допълнителен стимул ми бяха две прекрасни приятелки, които от месеци се хранят по Зоната и изглеждат подмладени, красиви, сияещи. Килограмите, които имах да свалям бяха 12. Останаха ми след второто раждане …Бяха малко повече смъкнах 3 и до там…От месеци стояха 70-71 кг и не мърдаха каквото и да правя…Стартирах моето първо предизвикателство и общия ни път със Зоната с 70.600 кг. Тази сутрин бях 68 кг, обиколката на талията ми е с 5 см по-малко, а на ханша с 3 см. Като се погледна в огледалото виждам, че някак съм се „прибрала“ и много харесвам промените в тялото си. Кожата на лицето ми се избистри, имам пълноценен сън, чувствам вътрешна енергия, понякога не успявам да си изпия кафето…нямам нужда просто, а преди не можех без него…И най-важното намерих време за мен…Всеки ден успявам да си подготвя зонова храна за всички хранения, супер вкусно ми е всичко, подсещам се да пия достатъчно вода, правя упражнения, когато мога, пазарувам за мен си, имам си специално отделение в хладилника…Старая се да не съм мега стриктна, давам си каквото ми се иска…Имам още много да работя над себе си, но за мен това е отлично начало. Кати, благодаря на теб и екипа за всички споделени моменти, както и на всички вас, с които заедно вървим по пътя на един по-красив, осъзнат и щастлив живот. Бъдете здрави и успех!

 

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, които тотално промениха мисленето си за храна и отслабване и съотвено подобриха здравето и телата си 🙂 Зонови рецепти на традиционни български ястия може да намерите в електронната ми книга, за да закупите последвайте линка

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.