Историята на Хриси от Бургас, която свали за 4 месеца....

Назад

18 January 2017

Здравейте приятели, този път няма аз да разкажа историята на Христина, а ще копирам неината история, така както тя я написа :

"”Казвам се Христина Иванова на 46г. от гр Бургас. Омъжена съм, имам две деца син на 27 г. и дъщеря на 14 г...Работя като готвач. Винаги съм работила тази професия и ежедневно съм заобиколена само от храна. :)  От 4г. със семейството ми, държим ресторант в Бургас, а това значи 24/7 на работа. От дете съм склонна към напълняване. Винаги съм се ограничавала с храната (а пък съм си доста лакома ).

През първата бременност качих 25 кг и след раждането ми отне 1 г. за да вляза във форма. Между първата и втората бременност с много лишения поддържах горе – долу 55 – 60кг. Но след втората бременност качих 30 кг., които вече не можех да сваля. Сега е момента да спомена,че винаги съм имала тежко главоболие, но никога не съм си обръщала внимание, но в един момент болкоуспокояващите спряха да действат и се наложи да отида на лекар. Поставиха ми диагноза – мигрена. Медикаментите повлияха и на теглото ми и нещата се натрупаха. Започнах да търся начини да сваля килограмите, започнах диетата на Дюкан, за кратко време свалих килограми, но гладвоболието не спираше и излизаха още проблеми. В един момент лакомията ми взе връх, спрях и цигарите и още килограми отгоре. И така ново лечение на мигрената в София с още килограми отгоре…

Пробвала съм 90 дневната диета, 11 дни само на кленов сироп, 60 дни на фрешове и суровоядство. Изобщо изтормозих организма си с множество глупави диети с временен ефект. От свой клиент в ресторанта научих повече неща за Зоната и почти всеки ден му приготвях храната, стори ми се лесно. Поразрових се из интернет и така попаднах на сайта ти Катина, а там нещата ми се видяха много по - разбираеми. От 1 Септември 2016г. реших да започна с тази Зона, за която бях чувала много пъти, но все ми изглеждаше много трудна. Бях 103 кг. приготвях си храна само от зелените рецепти в сайта, първите 3 месеца бях много стриктна, с много малки изключения. Декември, тъй като ми е много натоварен служебно, не можех да бъде толкова стриктна в Зоната (ама нали знаеш - обущарят ходи бос – готвачът гладен :) ). От Януари отново съм стриктна. От 103 кг в момента съм 87 кг без да съм гладувала, без да съм се лишавала !

Резултата до момента е – 16кг. за около 4 месеца. За краткия ми престой в Зоната, станах много енергична,  кожата ми се изчисти и най – важното – нямам нужда от сладко както преди (това беше голям проблем). Забравих да ти пиша, че преди имах ускорен пулс 100 -130, а откакто съм в Зоната пулсът ми е 75-85. Рецептите са много разнообразни, не ям едно и също както при повечето диети и не съм гладна! Благодаря ! “”

Ето и две снимки от работата, не че с широката униформата много се различава, но определено ми е доста по – свободна и ми е доста по – леко :) 

 

Така.. това беше от Хриси, а сега няколко думи и от мен….

Христина се записа за курса “НеДиетата” и вътре представи тази история, която сега прочетохте...Искам безкрайно да й благодаря, затова че се представи и че ще вдъхнови поне няколко от вас да започнат..:) Затова, че се включи при нас и заедно се мотивираме и затова че продължава…. А ние ще продължаваме да я следим, тъй като до 55 – 60 кг остават още има няма двайсетина килограма, но ако е все така е изпълнителна, резултатите съвсем скоро ще са на лице :) 

Всеки, който не е чувал нищо за Зоната /знам от личен опит/, все си представя само някакви сметки, сложни хранения и пак ограничения, ето какво Хриси обича да си хапва и какво тя ни качва в затворената фейсбук група / тя е включена към курса НеДиетата /. Това са реални снимки от групата, вижте и си помислете на това Зоната е диета :) :) :) 

Ето рецептите към тези вкусотийки, ако рязко ви се приядоха :  тортата и пицата  :) 

Ето десерта с тиква.

 

Ако и на теб вече ти е писнало да гладуваш или да се тъпчеш, да ядеш еднообразна храна, да се ограничаваш, да пробваш всичко ново магическо за отслабване и това отслабване все да не идва... Ако вече наистина твоето ново начало е дошло и искаш да се научиш просто да балансираш храната си и да можеш да си хапваш от всичко – то тогава можеш да се запишеш на курса “НеДиетата” – https://www.kakvodaqm.bg/kurs-nedietata ! Вече 2 месеца си споделяме истории, снимки, мотивиращи материали и всички се чувстваме прекрасно ! Благодаря ви за вниманието и не отлагайте , вие и здравето ви трябва да са на първо място :) 

Стана ли ви интересно? Искате ли да се запознаете с още рецепти и истории на вече отслабнали жени и мъже и да получите тласък и мотивация за истинска, трайна промяна? Можете да разберете как най – лесно да стартирате Зоната като си купите книгата ми от ТУК!