Историята на Кремена, която се преобрази със Зоната

Назад

03 May 2021

Споделям точно както ми прати писмото нашата прекрасна героиня, благодаря й за всичко споделено!

“Всичко започна с един час по биология на големия ни син на тема „Здравословно хранене”.А може би и по-рано ,но...Ето и моята история:
Казвам се Кремена на 46г. Не съм имала особени проблеми с килограмите си до втората ми бременност.

Тогава бях на 34г. и въпреки, че се следях имаше проблеми. Освен високо кръвно(прееклампсия), в по-късните месеци развих и гестационен диабет. Слава Богу всичко мина добре и бяхме благословени с още едно момченце. И така с грижите около бебето и баткото, а и всички други задачи, килограмите, които бях натрупала си останаха. Трябваше да се погрижа за себе си, но отлагах, защото все за себе си – нямах време. Имаше периоди, в които спазвах някакви диети, но без особен успех. Килограмите си оставаха, а годините си минавха...Не се чувствах добре в тялото си, признавам си.


Един ден сина ни се прибра от училище и заяви, че няма да яде повече бяло брашно и захар (след час по биология).

Пред мен се стовари задачата да измислям „пица” без блат ,”принцеси” без хляб и т.н, а това беше много трудно и започнах едно ровене и търсене как да се случи това? Така попаднах на сайта на Катина “случайно”. Изчетох и препрочетох всичко. И преди бях чувала за Зоната, но ми се сруваше трудна и неразбираема, а тук всичко беше обяснено по разбираем начин. Започнах да приготвям някои от рецептите. Първото, което приготвих беше една лимецовата питка. И така започнах с една, втора, трета рецепта. Вече си имахме и любими...Та така, покрай сина ми се запознах със Зоната. Радвам се, че открих сайта на Кати и благодаря за решението му, което тогава ми се стори меко казано странно. Да...има какво да научим от децата си! Те усещат повече от нас големите и “всичкознаещите” – само трябва да се вслушаме в тях.


А до тогава съм се хранила „нормално” по веднъж на ден-вечер, а през деня се залъгвах с глупости. Така започнах със Зоната. Включих се в групата на Кати. Все пак прохождах в един нов свят, свят на вкусна, здравословна и балансирана храна. Трябваше да знам повече! После се включих и в предизвикателствата и повярвайте ми парите, които вложих си заслужаваха! Дадох ги за здраве, за живот без лекарства!!!
Какво ме научи Зоната и Кати: да се храня редовно с хубава и балансирана храна, да се  грижа за себе си, да бъда постоянна, да не се отказвам, да не се обвинявам.


С какво ме промени Зоната: промени вкуса ми към храната, промени вкуса ми към сладкото, а не вярвах изобщо. Щастлива съм да го кажа: вече нямам нужда от сладко! Имам енергия през целия ден, по-свежа съм и по-лека, с цели 15кг. Когато започнах преди малко повече от година тежах 69кг. А аз не съм висока и всеки килограм отгоре не само се вижда, ами и усеща...Не съм била стриктна с грамажите, карах на око. 


Психологическото предизвикателство дойде в точния за мен момент. Накара ме да открия много за себе си, за другите и за света около мен. След него се чувствам по-уверена, по-приемаща се, такава каквато съм и по-приемаща другите. Едно вълшебно преживяване, което си подарих и очаквам с нетърпение следващото...
Около мен има хора, които се интересуват от начина ми на хранене, защото виждат и резултата и аз ги препращам към сайта на Кати и към книгата-УНИКАЛНА Е! Различна. Написана достъпно за всеки читател. Аз си знам как се чувствам-свежа и пълна с енергия и не на диета.
За мен Зоната се превърна в начин на живот. Благодаря ти,Кати! Благодаря!

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, които тотално промениха мисленето си за храна и отслабване и съотвено подобриха здравето и телата си :) Зонови рецепти на традиционни български ястия може да намерите в електронната ми книга, за да закупите последвайте линка 

  

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!