Историята на Виктория от Бургас

Назад

24 September 2016

Здравейте приятели отново, време е за нова история, за нова вълна мотивация и зареждане ;)

Този път ще се запознаем с Виктория, на 29 години от Бургас. Тя ми изпраща рецепти вече няколко пъти, много вкусни и много лесни за приготвяне, разпитах я как се е запознала със Зоната и как й действа на нея и ето какво ми отговори, без да съм променяла текста : 

“И така, след като родих и се прибрах от болницата се оказах с ужасните + 12 кг.... плашех се като минех покрай някое огледало. Не че някога съм била кльощава или в перфектна форма, но това беше прекалено.

Преди да забременея бях 59 кг, качих доста по време на бременността, а уж гледах да не прекалявам и да се съобразявам какво ям.

Мислех си, че ще започна да свалям много бързо и още първия месец ще се отърва от много килограми… За съжаление за 1 месец бях свалила само 1-2 кг и то през това време постоянно се притеснявах и внимавах какво ям, което не мисля, че е добре за кърменето, на което аз много държа.

И така на 10.08 реших, че не мога повече да се гледам такава и за ужас на всички роднини започнах "диета" Зоната.

Започнаха се едни упреци, че ще ми спре кърмата, че не е здравословно да се ограничавам и т.н, но като ме виждаха какви огромни порции и колко често ядях, май се поуспокоиха и ме оставиха на мира. И така 6 седмици по-късно (с едно двудневно прегрешение - бяхме на почивка) съм свалила 9 кг, чувствам се перфектно, имам достатъчно сили и енергия, кърмя си бебето и ям разнообразна храна. Най – важното – детето ми получава всичко необходимо, не се лишавам от нищо, просто правилно комбинирано! Преоткрих много продукти - изварата, нахута, овесените трици и всякакви видове здравословни брашна. Вече ти казах, че много обичам да готвя и да експериментирам. Сега като видя някоя интересна рецепта, вадя тетрадката, озаглавена Зоната и започвам да мисля варианти как да я преобразувам, така че да не излизам от Зоната.

Целта, която си поставих в началото беше 60 кг, но сега като се доближих до нея я промених на 55 кг. Толкова бях преди 5 години за кратко, след много лишения и тежка диета, а тогава нямах такава енергия и разбира се, беше за кратко..Ами това е от мен за мен. Ако снимките успеят да мотивират някого ще съм много щастлива, защото тези първите изобщо не искам да ги гледам, но нека бъдат стимул  “

Да благодарим на Вики, че сподели своята история с нас, да продължава в същия дух, да бъде все така ентусиазирана, лъчезарна и майка за пример :) 

Аз също се храних така докато бях бременна и сега, като все още кърмя, което пак казвам не означава, че си на диета, че се лишаваш от нещо или че някоя храна е забранена. Ядеш всичко, просто се научаваш как да е съчетано и другото, което е много важно – на често :) Тук не става дума за забранени комбинации храни, основното на Зоната е, че се намаля приема на “лошите” въглехидрати / ориз, картофи, тестени изделия, сладко и т.н. / – Важно! – не се спират, а се ограничават! Разбира се, има си и други правила, за тези, които за пръв път попадат на тази информация за Зоната – нека да прочетат тук

Ето и снимка от сега, само след около 2 месеца следване на Зоната – Браво! Нека повече жени взимат пример от теб и намерят време за себе си – дори и с бебе - това пак е възможно :) 

 

 

 

Стана ли ви интересно? Искате ли да се запознаете с още рецепти и истории на вече отслабнали жени и мъже и да получите тласък и мотивация за истинска, трайна промяна? Можете да разберете как най – лесно да стартирате Зоната като си купите книгата ми от ТУК!