Иванка, която въпреки усилени тренировки не сваляше преди Зоната

Назад

10 April 2021

“Здравей Кати! Първо искам да ти кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ!! Благодаря, че те има и че правиш всичко с такава отдаденост и любов!

Аз съм в Зоната от януарското предизвикателство, значи вече три пълни месеца. Нямам сериозни здравословни проблеми, но през последните няколко години започнах да трупам лека полека килограми и така до края на декември 2020 кантара показа 78,5.

Винаги съм била слаба и си мислех, че ще е все така. На 52 години съм, винаги спортувам много -  4- 5 пъти седмично. Май съм пробвала почти всичко - зумба, фитнес, спининг, табата, кикбокс и др. Освен това съм запален планинар и обичам да се катеря. Всички ми се чудят как качих толкова килограми, а и аз не проумявах. Мислех, че се храня правилно, внимавах какво ям, но се оказа, че само съм се залъгвала. Отчаяно търсех начин да вляза в норма, пробвах разни диети, но аз не обичам да се лишавам от храни и винаги ми беше трудно.

Вече почти се бях примирила и отчаяно търсих чудо. И чудото се появи в твое лице! Благодаря на Eлица Кънчева, моя колежка, която ми препоръча твоят сайт. Отворих го, видях че има предизвикателство и без много да умувам се записах. И чудесата започнаха да се случват. Блоковете ги разбрах бързо, купих си продукти, кантар и започнах. Спазваха зелената зона, готвех по готовите рецепти и кантара тръгна в обратна посока.

За 3 месеца съм минус 10кг и минус 15 см в обиколката.

Чувствам се отново в кожата си, продължавам със спорта, но имам страхотен тонус и енергия. Аз наистина съм много активна и с младежки дух, също така и много нахакана, когато започна нещо, което ми хареса...Но бях като в задънена улица преди Зоната. Не се чувствам виновна, когато изляза за малко от Зоната, знам че това е моят начин на хранене и продължавам смело от следващото хранене.

Не съм фен на сладкото, но шоколада по зоната ми е любим от твоите рецеппти. Когато ми се прияаде сладичко си го правя, хапвам и скир с плод. Обичам тестеничко и тук всичко ми е страшно вкусно. Правя си всички видове палачинки, полезни банички, гигантски солени бисквити. От обяда любимо ми е карфиоленото ризото, уникален киш, лазанята ти, пица без угризения, гювечета. Но аз обичам да готвя и ми е страшно интересно да си сглобявам разни ястия. Мога да изпратя рецепта за кюфтета от коприва. Вече ги правя по Зоната. Изобщо нагаждам Зоната по моя си вкус.

Препоръчвам я на всеки познат, но за съжаление не всеки е готов за нея. Радвам се, че съпругът ми ме подкрепя и даже той започна да балансира храните, въпреки че засега в червената зона. За мен ти си истинско чудо и съкровище. Възхищавам се на емоционалната ти зрялост и умение да поднесеш информацията по лесен и достъпен начин. Ти си истински будител! Продължавам с теб и ще споделям и разпространявам мисията ти доколкото мога! Прекрасна си!”

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, които тотално промениха мисленето си за храна и отслабване и съотвено подобриха здравето и телата си :) Зонови рецепти на традиционни български ястия може да намерите в електронната ми книга, за да закупите последвайте линка 

  

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!