Как Антоанета свали 25 кг и изхвърли хапчетата?

Назад

10 February 2021

Здравейте, аз съм Антоанета от град Търговище. На 55 години съм. Обичам да пея и да свиря на акордеон. Завършила съм музикалното училище в Котел. След като родих сина си на 22 години започнаха проблемите ми с напълняването. Постоянно се ограничавах, но въпреки това продължавах да наддавам килограми. 

На 42 години се наложи да сменя и двете тазобедрени стави, вследствие на луксация, с която съм родена. След операциите (през 6 месеца втората) проходих с патерици, бастун, но се бях обездвижила за дълго време, докато се възстановя напълно. Тогава започна голямото напълняване, стигнах до 100 кг.

Като видях трицифреното число на кантара се сринах психически и си казах-СТОП!!!

Веднага се подложих на някакво соково гладуване и отслабнах, но беше за кратко. Като се захраних и минах към нормален режим, килограмите се върнаха отново. Така години наред се подлагах на това мъчение, без траен резултат, после обратно в омагьосаната въртележка.

През това време работех като певица в ресторант. Виждах как ме обсъждат клиентите и въпреки, че ми правеха комплименти за гласа, аз се срамувах от пълнотата си. Освен това, този излишен товар ми действаше много зле на ставите. На път бях да ги увредя отново.

Вследствие на наднорменото тегло поддържах високо кръвно налягане и пиех постоянно лекарства. Получих световъртеж и се наложи да постъпя в болница. Като ме изписваше лекуващия лекар ми каза, че ще имам този проблем всяка пролет и есен когато има мъгла и трябва да пия лекарства. Измъчваха ме и киселини, глезените ми се подуваха и ми стягаха обувките. Преди около 3 години навлязох в така наречената критическа възраст и започна едно обилно изпотяване, безсъние-кошмар!

Междудругото началото на април започнах, а това е по време на отслабването, вече края на юли имах голяма разлика намерих снимка с дата т.е. за 4 месеца беше доста видимо как се топят килограми и се махат болежки: 

И един хубав ден през месец април 2020 година попаднах на сайта на Кати. Тогава тежах 98 кг. Усетих, че съдбата ми подсказва и може би това е моето спасение. Започнах да чета всичко за Зоната, купих си книгата на Кати(много полезна и поучителна), следвах инструкциите и започнах да се храня с балансирано. Още първия месец отслабнах с 4 килограма и сега след 10 месеца съм 73 кг.

 

 

25 кг надолу за 10 месеца, без нито един ден да съм гладувала! Не вярвате? Преди и аз нямаше да повярвам, като знам как съм се лишавала само със сокове и глад, а после всичко обратно връщах, затова опитайте! 

 

В момента работя на държавна работа и всеки ден си ходя с кутийките. Отначалото мерех грамажите на везна, а сега продължавам с метода ,,на око’’ и пак ми се получава. През почивните дни си приготвям разни вкусотийки от рецептите в сайта и така имам за през седмицата разнообразна, вкусна и засищаща храна. Храня се 4 пъти на ден. Вечер след работа си приготвям нещо набързо в уреда с горещ въздух. Чувствам се прекрасно!!! Освен, че ми се промени вкусът съм заситена и енергична и нямам нужда от сладко. Подслаждам със стевия.

 

Още втория месец след този начин на хранене нямах нужда от хапчетата за кръвно, защото стана 130 на 80. Изчезнаха ми кисилините, а световъртежа не се появи повече. А, да, и за критическата – намаляха ми вълните и даже ми се регулира цикъла, чувствам се по-млада. Тази Зона така ме завладя, че нямам намерение да изляза никога от нея. Ако се наложи да ,,прегреша’’ знам, че на следващото хранене мога да поема контрол върху килограмите и здравето си и без вина – НАПРЕД! За мен ЗОНАТА-това е формулата!!! А за тези, които още се колебаят мога да кажа:

,Ако искате да сте в БАЛАНС, ЗОНАТА е този шанс. Успехът е сигурен! Благодаря на Господ, че те открих мила Кати, ти си моя ангел-спасител.”

 

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, които тотално промениха мисленето си за храна и отслабване и съотвено подобриха здравето и телата си :) Зонови рецепти на традиционни български ястия може да намерите в електронната ми книга, за да закупите последвайте линка