Как Николай свали 20 кг. и се излекува от куп болести?

Назад

02 June 2016

Една наистина огромна промяна на Николай ! Адмирации :)

Често гледаме на излишните килограми, само като нещо, което ни прави по – малко привлекателни! Истината не е такава обаче - най-важното е, че те са предпоставка за много болести, неразположения и депресии. Затова, нека не ги чакаме да дойдат и после се вайкаме „Как стана?..Защо на мен? Какво ще правя сега? и т.н., а да се предпазим от тях, като просто се научим как да съчетаваме храните, да си хапваме всичко със Зоната – всякакви традиционни храни, салати, десерти и т.н., да се научим да пием вода вместо газирано, да се опитаме всеки ден да се движим! За повече информация посетете сайта ми -  http://www.kakvodaqm.bg/

Николай е мъж на 49 години от гр.Поморие, който както повечето хора, опира до правилното хранене, след като разбира, че има куп здравословни проблеми, че лекарите лекуват само с хапчета, че нещата стават все по – зле и по – зле. Посещянията в аптеките все по – чести, а състоянието му все по плачевно.. Както на повечето българи, менюто му е било с доста бял хляб, ориз, тестени закуски, салами, кренвирши, вафли, пасти, торти, маргарини, тлъсти меса, газирано и др. и разбира се, болестите рано или късно почукват на вратата.

Ето какво следва, след толкова години нередовно и небалансирано хранене – диабет, стеанозен хепатит /омазняване на черния дроб/, колит, гастрит, високо кръвно налягане. Диабета получава преди 10 години, а останалите болести преди 5, т.е. на 38 години вече с диабет :(

Като разбира се, лекарите изписват още и още лекарства и никой не обяснява, че не е най – важното да пиеш тези химии, а че всичко е в твои ръце и дори само за няколко месеца, може да се промени, с промяната на начина на хранене, движение, мислене и т.н.. Напротив, те дори казват, че е така, нормално е, като стигнеш тези години и болестите да започват – да свикваш, или лош късмет, и че едва ли не, това е до живот и не може да се промени ! Това е положението, както политиците си ни ограбват и ние си траем, така и лекарите ни довършват, а ние дори не знаем, няма кой да ни каже, никъде не го учим - колко е важно как да се храним…Децата ни са масово затлъстели /на челните места в Европа сме/ – знаят, че не трябва да се пуши и пие, а не знаят, че храната им е по – вредна и от алкохола и цигарите, но това е друга тема..

Да се върнем на историята – лекарствата му на месец струваха 400лв., в продължение на доста години. Няма нужда да ви казвам, че хапчетата му струваха, колкото минималната ни заплата...:(

И какво става…, след поредните лоши изследвания, той вече наистина си казва “ Край”, край със сладкото в огромни количества, край с тестените закуски, край с белия хляб, разбира се, объркан, и не знае откъде да започне...Но това не е толкова важно,  важното е че решава изобщо да започне, започва ...и те нещата му се нареждат...„По случайност“  се срещнахме точно в този период, аз му разказах за Зоната, как контролира кръвната захар, как хормоните „си идват на мястото“, как ще свали всички излишни килограми, как няма да изпитва глад за сладко, а ще може да си хапва всичко, колко хора познавам, които се излекуваха и т.н… и така..той каза, че е готов да опита! Започнахме, аз му предложих да тегли храната в началото, тъй като наистина има доста здравословни проблеми и наднормено тегло, за да бъде най-близо до пълния хормонален баланс и той каза, че звучи сложно, но ще опита… Не само, че опита, но и той успя!

4,5 месеца в Зоната /стриктно, в случая/, съчетана с 5 пъти в седмицата по 1 час бързо вървене, резултата – 20 свалени килограма и напълно здрав човек !

Разбира се,  направи си нови изследвания, след тези месеци и ето какво показаха : черния дроб, колита, гастрита и високото кръвно – напълно излекувани, диабета го контролира, чрез храненето, без никакъв проблем и няма да повярвате - той махна всички лекарства! Да, на стойност 400 лв…само за няколко месеца, без магически отвари и добавки, без да гладува или да е прекарвал цял ден във фитнеса, просто като повярва, че може и като започна да действа!

Откакто Николай започна Зоната, вече мина почти година…след първите месеци, ме попита дали може да не тегли вече храната си, а просто да спазва горе – долу, на око.. Аз казах, че това изобщо не е проблем, аз самата така се храня, важното е просто да се придържа към тях горе-долу и да е постоянен. Запази килограмите си, в перфектно здраве е, остават му парички за почивки, изглежда по - добре от доста 20 годишни младежи и споделя, че кипи от енергия и е в най-добрата си форма до сега ! Да, възможно е, да променим живота си толкова много, само за няколко месеца! Само трябва само за започнем !

Само можем да му кажем едно голямо БРАВО! 

Това е нова, актуална снимка и като гледаме даже май се е запалил по спорта :)

 

За съжаление, най-често, трябва да ни опре ножа до гърлото, за да задействаме нещата, както и в неговия случай! Просто е трудно да повярваме, че всичко зависи от нас самите – от нашия начин на мислене, от нашия начин на хранене, от движението, което имаме или нямаме и т.н.! Все още много хора мислят, че тези болести и депресии са късмет или случайност… еми не е така! За всяко нещо в природата си има някакво обяснение, това е доказано! Всеки сам избира на какво да вярва, аз вярвам на фактите и на очите си :)  Зоната наистина прави чудеса с всеки.. Опитайте :)

Изобщо това, което сме ние в момента е резултат от нашите действия в миналото! Няма как да сме позитивни, да се храним балансирано, да се движим, и в същото време да сме болни, с наднормено тегло или депресирани – това е НЕВЪЗМОЖНО! Така че, ако нещо не ви е наред, вземете нещата в свои ръце и започнете още от днес, защото старостта - зависи от нас самите, болестите - зависят от нас самите, как ще изглеждаме - зависи от нас самите, как ще се чувстваме - зависи от нас самите и всичко, всичко е в нашите ръце! Нито държавата, нито заплатата, нито близките ни са виновни за нещо, което се случва вътре в нас, особено в това време, в което живеем, с толкова лесно достъпна информация !

 

Стана ли ви интересно? Искате ли да се запознаете с още рецепти и истории на вече отслабнали жени и мъже и да получите тласък и мотивация за истинска, трайна промяна? Можете да разберете как най – лесно да стартирате Зоната като си купите книгата ми от ТУК!