Как Радостина отслабна с 12 кг. за 3 месеца

Назад

03 May 2016

Как отслабна  Радостина – прекрасно младо момиче, което много обичам , а то много обича да си хапва :) Тя е с много забързано ежедневие – работи като сервитьорка, като съчетава работата с университета..

Тя се движеше много, но въпреки това си дебелееше и се чувстваше зле..

Ето как изглеждаше един неин ден:

За закуска – закуска от бутката – кифличка, баничка..каквото душата поиска :) 

За обяд – сандвичи , с каквото дойде – няма време, учи момичето :)

За следобед – кафенца със 3 захарчета, сокчета с тях, може и Кола за разнообразие, то с кафето вървят и бисквитки и така до безкарай…:)

За вечеря – нещо сготвено с меко бяло хлебче, наблягаме на хлебчето …:)

Денят й обаче не свършваше с това – те бяха много готин персонал и обичаха да си пийват заслужено  – твърд алкохол + сокчета или газирани напитки…:)

Да направим разбор сега :

Целия ден тя приема почти само  въглехидрати (т.е. тестяно и сладко) и какво става просто и накратко – цял ден вдига кръвната захар само с тези въглехидрати, отделя се огромно количество хормона инсулин, който е виновника за наднорменото тегло. И не само, че лесно се складират мазнини, ами и докато продължава този начин на хранене, каквото и движение да има, няма да свали и килограм! Организма има нужда на всяко хранене да приема – ПРОТЕИНИ, ВЪГЛЕХИДРАТИ И МАЗНИНИ. Но ние много обичаме да приемаме само въглехидрати и се чудим, защо сме затлъстели, защо сме често уморени, защо след хранене ни се доспива, защо умираме за сладко… Е за това – защото нещо ни липсва в храненето и то най-често е ПРОТЕИН.

Да се върнем на историята … Радостина ме потърси , като каза, че твърдо е решила да промени това – каза ми,  че не се чувства добре, че  чувства постоянна тежест в корема, че се чуди как да скрие паласките, че бързо се изморява вече, че няма самочувствие, че се чувства депресирана и т.н.  Аз, честно казано,  в началото много не повярвах, че с това ежедневие ще успее да се справи, защото се иска организация, иска се да го поискаш наистина, иска се да повярваш, че ще успееш и най-важното иска се да започнеш – е тя го направи!

Въпреки, че работеше, че учеше и че обичаше да купонясва – тя успя да съчетае всичко и да отслабне!

Тя научи как да си съчетава храните, така че , където и да се намира да е винаги в Зоната (т.е. да подрежда хормоните си ), когато си беше вкъщи беше по-стриктна и искаше да тегли храната си, когато беше на работа и в движение успяваше да съчетае всичко „на око“. Аз наистина бях смаяна от резултатите й.

Ето какво постигна Радостина – свали общо 12 килограма за 3 месеца, за да достигне килограмите, в  които се чувства най-добре. Изчезна и тежестта от корема, изчезнаха болките в краката, винаги е жизнена и енергична, изчезна „изкуствения“ глад за сладко, храни се редовно, но балансирано , не остава гладна, вече не яде едно и също, обича да изпробва нови храни, нови комбинации, дори и да се отклони от Зоната за кратко – тя знае как се чувства най-добре и после пак се връща!

Вече си върна самочувствието,  чувства се супер лека и доволна от себе си, а оттам разбира се и по – щастлива, по-ухажвана и по-красива!

 А забравих да кажа, че пак обича да си пийва, да си купонясва, просто вече по-рядко и замества безалкохолните с  водичка…:) 

Все пак да не забравяме, че не сме роботи и всеки човек, за да се чувства щастлив, има нужда да се посмее, да се забавлява и да „разпуска“ по свой си начин…Иначе просто съществуваме...

  *Важно! На снимката горе в дясно е резултата  за месец и половина – беше свалила 7 кг., нарочно качих за по-кратко време, за да видите колко малко време ви дели от удовлетворението да успеете !

Това време така или иначе ще мине, защо да не се радвате на по-здраво и по-красиво тяло след месеци, само като се научите как да съчетавате храните правилно! Влезте в Зоната и “подредете хормоните си” – тялото ви го иска! Успех! 

Ето как изглежда момичето 3 месеца, след началото на Зоната : на снимката в дясно :)