Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Как се чувстват участниците преминали през групата по Зоната МАЙ 2022 – част две

Как се чувстват участниците преминали през групата по Зоната МАЙ 2022 – част две

Мария Илиева
Добро утро и от мен! За първи път съм в Зоната. Преди няколко месеца гледах клипа с Ивана, но тогава не съм била на тази вълна. През февруари и март започнах да се чувствам зле след прекаляване с количеството храна и сладки неща. И трябваше да направя нещо…. В този момент попаднах на сайта на Кати и информация за предизвикателството за месец май. Резултатите се виждат и можеше да бъдат още по-добри в цифри, но 50% от храненията ми са на око, а пък последната седмица „се въртях около зоновото хранене“. Важното е друго – няма прилошаване след хранене, количеството храна е предостатъчно, за което мъжът ми се шегува: „ти ядеш повече от преди, ще напълнееш“. Продължавам и то по-стриктно – на 12 юни сме поканени на сватба. Ще участвам и в юлското предизвикателство, защото в група е мотивиращо, въздействащо, учи на дисциплина и добавя нотка на удоволствие при приготвяне на храната. Досега все не оставаше време да си подредя чинийката, да украся, да се по радвам на сътвореното преди да хапна. Кати ме спечели с готовността да помага на толкова много хора с достъпно предложената опростена информация – който чуе Зоново хранене казва „много сложно“, а всъщност не е. Надявам се да успея през юни да включа и тренировките на Искра – супер приятни и забавни. Благодарности на Кати и всички от нейния екип, на цялата група и на всички споделили своите истории. До нови срещи, приятели!

Дадакова Силвия
Привет и от мен, в това прекрасно утро, за мен денят започва повече от добре. Като видях 21 ден ми стана мъчно, защото някак си свикваш с групата, с хората, с енергията! Но когато извадих кантара и см. думите ми бяха: Ооо супер, за този период съм свалила точно 4 кг не са много на фона на това, което имам да свалям, но аз съм изключително доволна, след това обаче свалените см ме накараха да подскоча от радост, от талия съм махнала 15 см, от ханш 13 см, от прасеца 4 см. Благодаря на Катина и на целия екип до нея, благодаря на всички споделящи историите си, те са огромен стимул! Зоната открих преди година, случайно попаднах на Кати в Фейсбук, в момент в който се чувствах много зле, потисната, неуверена, здравословно много зле! Зачетох се и си казах: Ще го направя! Но все четях не разбирах, търсех си оправдания и отлагах, но в един ден, ми излезе публикацията за Априлско психологическо предизвикателство, казах си: Това е момента за мен, записвам се ! И така започнах ,след това чинийките ,сега отново се записах, в предстоящото психологическо предизвикателство и не мисля да спирам за всяко следващо! Да споделя и за това, че намалих милиграмите на метформина, който пия заради И.Р., предстои ми следващата седмица намаляване на хапчетата за кръвно! Чувствам се лека, бодра, пълна с енергия, настроението ми е невероятно, търпението ми, нищо общо с преди, няма ги киселините, няма го задъхването, няма ги болките в колената, а за кожата съм най впечатлена , колко много се избистри и светна, а това че спя по цяла вечер без да се будя е радост за мен! Изобщо не съм гладна, сладкото не ми е било проблем, но тестяното ми е много голям проблем, сега не, успявам да си угодя на всички вкусови прищевки, не съм само в зелената зона, каквото ми се прияде и си правя, не ми е трудно с грамажи и заместване, защото всички е обяснено в сайта и в клиповете на Кати! Така че смело напред, аз продължавам уверена и заредена! Изпълнена с енергия, позитивизъм и огромна вяра и воля, че нещата ще се случат тогава когато решиш ти! Приятен слънчев и усмихнат ден на всички ви!

Desislava Vasileva
Здравейте и от мен!
От доста време знам за този начин на хранене. Много дълго време се мъчих сама, но не ми се получаваше губих мотивация и я спирах. Реших да предизвикам себе си и да се включа в предизвикателството на Кати и съм безкрайно щастлива че го направих. Груповата енергия е нещо възхитително. За три седмици в зоната се чувствам прекрасно. Енергията ми кипи, сънят ми е по-добър, няма чувство на глад и лишения. За тези три седмици свалих 5 кг и много сантиметри, но аз имам доста за сваляне. Нямам снимки в цял ръст, но пък ще ви прасна едно селфи. Благодаря ви момичета, за мотивацията, респект към старшите за вдъхновението и ви пожелавам успех по пътя към здравето.

Vanq Galova
Здравейте и честит празник! Аз научих за Зоната и Кати от една братовчедка на съпруга ми! По принцип съм спазвала доста диети, но покрай пандемията страшно много се обездвижих и ми повлия зле, боляха ме краката, след вечеря лягам и заспивах. Но откакто съм в зоната на втория ден краката ми олекнаха, имам много енергия, не съм хапнала нищо сладко освен плодовете, спокойна съм и още не съм се претеглила, но усещам че имам промяна! По принцип не спазват менютата, защото нямам много време, бях си харесала няколко и понякога импровизирах.
Благодаря за всичко което правите и за това, че помагате хората да се преоткрият! За себе си много се надявам това да остане като начин на хранене! Успех на всички и вече споделям! Благодаря от сърце!

Камелия Младенова
Привет и от мен. За Зоната научих от Елена Арт, но не обърнах голямо внимание, докато не започнах да виждам резултатите при две мои познати. Поръчах си книгата и реших да пробвам. Първо предизвикателство ми е. Чувствам се добре и очевидно се справям 23 дни -3,500кг, 5см в талията и за моя радост само 1см в бюста.
Продължавам. Успех на всички!

Branimira Dimitrova
Здравейте! В групата съм за първи път. Много пъти съм гледала клипчета на Кати, но все си мислех, че е сложно и няма да се справя. Истината е, че си иска добре организация, а това ми е слабост. Не успявам да съм стриктна, но се надявам този път да доведа нещата до край. Гледайки всички снимки на хора които са се справили и са толкова променени и все се питах „Как?“ Сега разбрах как се получава и искам и аз! Благодаря за мотивацията! Ще се включа и в следващи предизвикателства.

Таня Кацарска
Добро утро, слънчеви хора!
Танчето от Пловдив съм.
Миналата година ноември се видях с приятелка, която не бях виждала отдавна.
Ми тя изглеждаше страхотно, усмихната, щастлива, отслабнала, пълна с щастие. Разказа ми за Зоната, аз ко чух, ко не ама още на другия ден си поръчах книгата на Кати. Четох, четох, викам аха-почвам…Почнах – дръжки. Днес забравих тва, утре онова, оф, чакай да си пийна едно узо, пък чакай да си хапна твачка, оновачка, пък то идват празници, пък оправдания, оправдания, бягане от реалността, криене от себе си…Хубаво ,ама на Великден, тая същата приятелка ми звъни и вика, как си в Зоната ли си? Мале, хора, умрях от срам, незнам защо…
Хън-мън, ми не, отговарям аз и ми става едно гадничко….И тогава-хоп-предизвикателството ми изскача на фейса.
Даже не се замислих, на момента се записах и още си благодаря всеки ден, че го направих. Това е най-хубавото нещо което съм правила за себе си от не знам кога си.Чакайте, че се отплеснах, ама толкова имам да разправям.
Прилагам снимки, мисля, че не е необходимо да пиша преди и след, то се вижда от Космоса.
Иначе отчет в цифри (все пак съм Дева и не може така на гьотере)
Тегло- 85, сега 81кг
Талия- 102, сега 96
Ханш- 118, сега 116
Гръдна- 112, сега 107
Бедро-68, сега 65
Ай стига толкова, че няма кой да ме изчете до края.
Обичам ви и продължавам напред!
Благодаря.

Katya Kostadinova
Добро утро. За първи път се включвам в предизвикателството. Много съм удовлетворена. По принцип за зоната знам от много години, още когато излязоха първите книги на Бари Сиърс, но тогава ми се виждаше толкова сложно, толкова трудно, и се отказах от нея. Иначе отдавна следвам Кати, но все не можех да почна. Най накрая се реших, че като се включа в предизвикателството, няма на къде да отида и ще почна. Сега си викам боже как не съм почнала до сега. Толкова лесно и вкусно ми се вижда. Чувствам се толкова добре, все едно хвърча. Няма да се отказвам, продължавам напред. Все още не съм се теглила, но като си гледам панталоните, доста сантиметри съм свалила, вече почвам да си слагам колана, че да не ми падне. Чувствам се щастлива, и удовлетворена от себе си и продължавам на пред. Благодаря на Кати и екипа.

Hristina Kalcheva
Здравейте и от мен. Как бързо отминаха тези дни… За първи път се включвам в предизвикалото и за Зоната разбрах от моя роднина, която коментира един пост в страницата на Кати и ми стана интересно. Четох информация 2 дни и така започнах на 6.04 от 68 кг/170 см височина.
13
Нямам заболявания (поне не са ми известни), които да лекувам, освен желязо-дефицитна анемия. През юли ще си направя изследвания и ще разбера дали има подобрения.
Моите резултати не са впечатляващи, в сравнение с останалите, но се чувствам прекрасно, лека и се харесвам. Бях решила да се премеря на 6.06, но специално за вас го направих тази сутрин. Равносметката е -2кг, -5см талия и -3см ханш. Усещането е прекрасно!
Не обичам да стоя в кухнята и това е още една причина да се пристрастя към Зоната – рецептите са изключително бързи и най-важното вкусни! Продължавам напред, имам за цел едни 5кг.
Имам още над какво да работя и едно от тях е спорта/гимнастиката, но и това ще стане.
Няма невъзможни неща!!! С постоянство, работа и упоритост се постига всичко!

Vessi Kirilova
През живота си не съм се хранила така вкусно както сега. Обичам да ям, обичам да ми е вкусно. До сега какви ли не ограничения съм търпяла и то без резултат. Вечната вина, че пак съм гладна и пак ям каквото ми попадне.
За първи път се включвам в предизвикателство. Признавам, че не съм спазвала стриктно готовото меню, но пък черпех много и интересни идеи от Кати и всички прекрасни човеци в групата. Резултатите са – 5кг, по малко свалени сантиметри от корем и ханш. Не ми личи толкова, но пък се чувствам много добре. Не се притеснявам, че някое месце (сланинка) ще се покаже от тук от там или пък копчето на дънките отново ще изхвърчи. Изключително рядко ми се е случвало да се нахраня без да ми се доспи след това и да не се чувствам изморена. Не. Със зоната се чувствам свежа, енергична и бодра. Най-радостното за мен е, че мога да обуя обувките на децата без да ми излязат киселини и да не мога да дишам, докато съм наведена.
Признавам си, че вероятно съм далеч от същинската зона. Не спазвам цветовете от таблицата. Все още се опитвам да се напасна с ежедневието, с претенциите на останалите членове на семейството ми. За щастие успях да подмамя и мъжа ми, който успя да свали 4 кг. И прилични см от обиколката си. Случва се и децата да похапват от нашите чинийки.
За първи път не се чувствам разочарована, отчаяна, без стимул да продължа с това, с което съм се захванала. Балансиран и полезен хранителен режим. Не пиша диета, защото не го усещам като такава. Не го усещам като ограничение.
Още много път имам да извървя. Много килограми и обиколки имам да махам от себе си. Много издигнати стени и много блокирани, токсични мисли, навици има в мен. Много имам да се търся. Много време ще мине докато приуча и децата на този начин на хранене. Знам, че ще е полезно за тях. Но като визуализирам дните си напред виждам зоната и това не ме напряга, а напротив.
Бях скептична с влизането си в предизвикателството. А вчера се замислих как ще я карам без постовете и предизвикателствата на Кати и всички усмихнати и позитивни създания тук. Заредихте ме и БЛАГОДАРЯ!

Daniela Petrova
Добро утро. За първи път участвам в предизвикателство с чинийки. Реших да се включа, защото имах нужда от промяна (в храненето и в мисленето). Имам свалени 5кг и се чувствам прекрасно. Благодаря ви група.

Анка Иванова
Здравейте!
В предизвикателството се включих с идея не толкова да свалям килограми, не че нямам излишни и то доста но не исках да имам велики очаквания, включих се с желанието да се почувствам по тонизирана, по малко уморена и се получи.
Не съм се мерила нито съм се теглила но със сигурност съм свалила килограми поне 5-6 , знам защото съм от хората които почти през целия си живот се съобразяват какво и колко ядат.
Щастлива съм че го направих, като си в група е мотивиращо и ти помага да си промениш навиците.
Благодаря за подкрепата и мотивацията!

Ако и ти търсиш своята промяна, с много съмишленици, мотивация и позитивна атмосфера, можеш да се запишеш на предстоящото ни предизвикателство през ЮЛИ!

Как да го направиш и какво представлява, можеш да разбереш, като последваш линка:https://www.kakvodaqm.bg/produkt/predizvikatelstvo-za-21-dni/

Сложи началото на една по-добра твоя версия!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.