Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Как се чувстват участниците преминали през групата по Зоната МАЙ 2022 – част първа

Как се чувстват участниците преминали през групата по Зоната МАЙ 2022 – част първа

Богомила Тодорова
Добро утро и от мен, за първи път съм участвам в предизвикателство с чинийки и да си призная няма да е за последен определено. Това са най-добрите инвестирани пари лично за мен и моето физическо, психическо здраве и тонус, много се радвам че се престраших и определено не сгреших че започнах това приключение сред всички Вас. Чувствам се много по добре от преди, по леко ми е и по спокойна. Близките ми започнаха да забелязват промяната в мен, и дори съпругът ми иска да опит и той. От началото на май до този момент съм свалила 6 кг и в обиколките ми има промяна но не знам колко просто вече си личи по дрехите и самата аз не се чувствам толкова надута и подпухнала. Безкрайно благодаря на Кати и на всички останали, вие сте голяма сила и подкрепа!

Lily Metodieva
Благодаря ти, Кати, за целия този труд и смляна информация! (въпреки, че съм на половината на книгата на Бари Сиърс и в момента нямам време да я довърша)
Не постигнах “уау” ефект за тези три седмици. Свалих 2 кг (нямах много движение според мен), но това изобщо не ме отчайва. Разбрах, че този метод наистина работи.
Но най-важното, което успях да направя, благодарение на твоя заразен ентусиазъм и съвети, е да спра да се виждам като едно дебело туловище. Знаех каква е основната ми причина за пълнеенето, но не обръщах много внимание. Сега вече си я отработвам и това ми помага да понасям по по-различен начин натоварването. Пардон! Олесняването!
От няколко години не се чувствам добре след хранене (особено сутрин). Е, най-накрая открих начина да се чувствам добре и да ми е леко.
Леко да ви е на всички, а аз продължавам да се зонирам!

Cveti Ivanova
В групата съм, защото Кати ми подари това присъствие заради снимки преди и след… В зоната съм от 23.01.2022г. Чувствам се страхотно, лека, женена, подмладена. Успях да „зарибя“ и съпругът ми, децата също харесват някои зонови рецепти. За 4 месеца резултата ми е: стартирах 113 кг, сега съм 96 кг, обиколка на талията от 122 см сега е 101 см. За хормоналните изследвания какво да кажа…влезнаха в норми, перфектни още след първия месец. Имам още много за сваляне, но това не ме притеснява, защото съм на верният път с правилните хора….
Кати, благодаря да подаръка, който ми направи, благодаря на момичетата, които харесваха чинийките и с едно сърце казваха без думи „Ти можеш, браво!“ Благодаря на участниците, които пребориха себе си и се показаха.

Sofiq Galenova
Добро утро, с големи благодарности на Кати и целия екип, отдавна следях и четях докато не се реша да вляза и аз в зоната и за което само мога да се радвам. Аз съм свалила 3 кг, но в см повече, не съм се измервала, но просто си личи видимо е защото приятелки ме виждат, а и аз също се виждам. Аз лично съм много доволна защото си изградих навик да се храня балансирано и с хубава храна, всичко това за мен е много зареждащо в тази група чувствам се заредена, но най вече на психическа основа много ми помагат и лайфовете. Няма ги вече онези киселини които имах преди месец, но по важно е, че съм жизнена малко по спокойна и ме гладувам, организма ми се научи на малко храна и много пъти съм пропускала следобед на закуска защото се чувствах сита като цяло се радвам, че попаднах на точния човек, който промени много неща в мен. Пожелавам на Кати и целия екип да сте живи и здрави и все така да сте всеотдайни към хората това сте вие човеци с главно „Ч“. Благодаря още веднъж.

Veselina Atanasova Waite
Добро утро и от мен. Бях чувала за Зоната, но тъй като бях пробвала много и различни режими на хранене, гледах скептично и на това. Реших да се включа в това предизвикателство случайно, естествено с леко недоверие. Но съм тук вече 21 дни и се чувствам прекрасно. Не говоря за сваляне на килограми , а за настроение и начина , по който усещам тялото си . Благодаря на Кати и целият екип за вдъхновението. Страхотни сте. Оставам тук и за следващото предизвикателство. Благодаря ви. Хубав и усмихнат ден на всички.

Evgeniya Emde
Ах, колко хубаво, че имаме още два дни – тъкмо вчера си мислех, че ще ми липсва групата вече.
На мен лично четенето на отзиви ми харесва най-много, защото успявам да видя нещата и от различна гледна точка. На мен това ми е второ предизвикателство и ще продължавам да се включвам, защото да бъда в група ми помага наистина много. Продължавам да се уча на постоянство и благодарност към себе си, както и на излизане от комфорта. Благодаря на Кати и екипа й, както и на всички в групата и понеже много харесвам снимки Преди-След ще постна моите. Разликата при мен за тези 20 дни са 3 кг. и свалени сантиметри от талията, ханша и краката – просто невероятно. И въпреки че последните дни хапвам повече в червената Зона пак се чувствам невероятно, защото слушам себе си и тялото си.
Пожелавам ви успех и хубав уикенд.

Qna Doneva
Добро утро и от мен! В зоната се включих „да пробвам“ както се казва. Четох отзиви, гледах снимки рецепти и си викам „гледай хората колко килограми свалят, а си ядат без проблем.“ И си викам трябва да се пробва. Донадъха ме една братовчедка участвала в предишни предизвикателства, после една приятелка и майка и срещнах в сегашната група.
От априлското предизвикателство съм „зонова“, не мога да кажа че съм абсолютно стриктна, но ефектът е голям. За тези почти 2 месеца – 9 кг. Събрах се в дрехи, които само си седяха в гардероба от близо 3 години.
Чувствам се лека и жизнена.
Докато се надъхвах да почна четях, блокове, грамажи кантари, колкото длан, колкото юмрук и си викам „Боже тези хора не са добре“. Той тоя грамаж на тази порция не е за мен, по-скоро за детето. Ми не за мен си е даже понякога ми идва много.
Съветвам всеки които иска промяна да опита!

Svetla Veleva
Аз също съм тук благодарение на Кати. Моята история е качена в сайта. Разбрах за режима от моята сестричка. Преди да се включа в предизвикателството бях свалила 15 кг. с хранене на око. Полезно ми беше присъствието тук, защото колкото и да четеш все нещо изтърваш. Научих се да меря и комбинирам и за тези 3 седмици свалих още 2 кг. Ще ви споделя нещо интересно. Работя с 350 човека и всеки ден ми се налага да разяснявам режима на поне 5, които са видяли моята промяна. На бюрото ми винаги има разпечатана таблицата. Казвам им да гледат клипа с Ивана и ако имат въпроси съм винаги насреща. Горещо им препоръчвам да се включат и в платените предизвикателства, защото работата на екипа е много достъпна за начинаещи. А тук надскочих себе си. Заради Ковид загубих 90 процента от косата си, а малкото останала не мога да я боядисвам. Бях си купила перука. На задачата с видеото се хвърлих в дълбокото, защото заобичах себе си и се записах без стайлингите. Това за мен беше преломен момент, защото щом успях да се снимам в този вид, значи съм способна на много повече. Не съм се мерила като обиколки, но от размер XXL вече съм М. Време е за нови дрехи!

Ивелина Маринска
Здравейте. Срещнах се със зоната преди 4 години, когато преди сватбата ни със съпруга ми свалихме доста килограми. Тогава разбрах, че това е правилния път за нас, но непостоянството ни беше основен фактор да я прекъсваме няколко пъти. Когато съм в зоната се чувствам прекрасно, не треперя от глад, имам енергия, хормоните се нормализират и много други проблеми изчезват още на първата седмица. Предизвикателствата са страхотни, защото се усеща груповата енергия и много по-лесно се случват нещата с готвенето, има мотивация. Всички отзиви на отслабнали хора допълнително мотивират. След предизвикателството определено ще продължим, защото основната ни цел в момента е да имаме дете, а зоната е крачка към успеха. За това предизвикателство отслабнах около 3-4 килограма, но със сигурност спечелих много повече.

Marina Teneva
Здравейте и от мен. За първи път се включвам в предизвикателство и се към днешна дата се чувствам чудесно. Попаднах на публикациите на Кати във фейсбук преди около година. Купих си книгата, четох доста, гледах резултатите на всички претърпели страхотна и позитивна промяна. Все отлагах да се включа, заради собствените си страхове и съмнения, че няма да се справя с храненето и рецептите и най-вече, че няма да мога да издържа без сладкото и шоколада…. Но днес съм много щастлива, че съм сред вас и че благодарение на всичко, което се случва в групата, успях не само да издържа без проблем, но и съм 100% убедена, че ще продължа, защото се чувствам добре, супер ми е приятно сред всички вас, обличам дрехи, които преди години не можех. Свалила съм само 2 кг., но усещам все едно са 20…Не смятам да спирам и се радвам, че се включвам и в маратона от 02 юни. Благодаря на всички за позитивизма и добрата енергия!

Desislava Dilovska
Добро утро. Включих се, защото не се чувствах добре и попаднах на предизвикателството в точния за мен момент. Бях решила да не се меря, но от любопитство колко съм качила се премерих 2 дена преди да започнем, днес кантара е с 5 кг надолу. За моето тегло това не е много, но е нещо. Със зоната ми спряха киселините нощем, това ми е бонуса за тези 3 седмици. Скоро ще си правя и изследвания на захарта, защото съм с инсулинова резистентност. Подозирам, че ще са по-добри отпреди. Така се чувствам. Предизвикателството не свършва на 21-и, защото за мен е да оставам в зоната и за напред. Стискайте ми палци, а аз ще стискам за вас.

Димана Панчева
Добро утро и здравейте на всички!
За първи път съм в предизвикателството. Много ми хареса режима, няма глад, както преди, издържам по 3, 4 часа от хранене до хранене, абе с една дума, чувствам се добре. Има резултати и в килограми, и в сантиметри. Благодаря на Кати и екипа й, но пак ще се включа!

Stoyna Milorieva
Честит празник! Здравейте на всички! Аз се включвам за първи път, но се колебаех доста и от години се лутам между различни режими и йо-йо ефекти! Благодаря ви от сърце – това е моят режим/начин на живот, за мен най-важното е, че нищо не ни е забранено и това условие не ме натоварва психологически. Моят резултат за 21 дни е 3 кг и 5 см от талията и 3 от ханша и пак да споделя, че не съм се хранила само в зелената зона. Продължавам напред и с психологическото предизвикателство и бих искала да ви благодаря на всички Вас за смелостта, на Кати и нейния екип за отдадеността! Бъдете здрави в Зоната!

Ако и ти търсиш своята промяна, с много съмишленици, мотивация и позитивна атмосфера, можеш да се запишеш на предстоящото ни предизвикателство през ЮЛИ!

Как да го направиш и какво представлява, можеш да разбереш, като последваш линка:https://www.kakvodaqm.bg/produkt/predizvikatelstvo-za-21-dni/

Сложи началото на една по-добра твоя версия!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see products you are looking for.