Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Как се чувстват участниците след нашето предизвикателство през ЮЛИ – II част

Как се чувстват участниците след нашето предизвикателство през ЮЛИ – II част

05 August 2021

Lyubov Techeva

Здравейте на всички, искам да споделя моята радост от изминалите 21 дни ! Започнах 80.600кг сега съм 75.500кг! Коремчето с минус 10 см, крачето 6 см, дупето 8 см! Много съм щастлива.
Безкрайни благодарности на Кати за търпението и съветите. Зоната е моят нов начин на живот!!! Чувствам се лека, не се задъхвам вече, не съм вечно гладна и нервна.

Надя Петкова

Споделям моите лични постижения от тези 21 дни! Добри или не, малко или много те са си мои и аз се гордея с тях!

Ноември месец 2018 година забременях 59 килограма. Юли 2020 влязох да раждам сина си 78 килограма. С раждането загубих 7 килограма и ме изписаха 70. Оттам нататък се започна една борба с килограмите и огромно желание за връщане във форма, но неуспешно. Стигнах до 65 и не помръднах повече. За “Зоната” чух в едно предаване по телвизията и говореха за ползите от нея при диабетици. Имам баща диабетик и се заслушах и ми стана интересно. В последствие си взех книгата “Зоната” и я прочетох, но ми беше малко неясна. Съвсем случайно моя приятелка ми каза за групата във Facebook “Яж всичко и отслабвай”.Междувременно попрочетох някои неща още, включих се в групата и така сега вече съм тук. За първи път от година съм толко близо до моите 59 килограма,които мислех че никога няма да си върна. Признавам си че няколко пъти излязох от “Зоната”, човешко е, не се оправдавам, но не искам и да се осъждам. Просто след това се връщах и продължавах напред.И ще продължавам още! И да постигна тези 59 килограма пак ще продължавам. Много ми харесва да съм тук, да гледам чинийки всеки ден и идеи, харесва ми да се опитвам сама да си направя нещо и да си го сметна. Благодаря на Кати и на всички хора, които не спираха да зареждат и мотивират! Ще се видим и в следващото предизвикателство надявам се! Поздрави и много Юлско слънце в дните ви!

Бистра Кирчева

Здравейте от мен отново! За мен също това предизвикателство надмина очакванията ми!

Равносметката за мен след 21 дни е 0.900 кг и 6 см в ханша, 4 в талия и 3 гръдна обиколка.

Това е визуалното, макар да мислех че съм поне 3-4 кг надолу, понеже обух къси панталони, от периода ми преди да забременея.

Но всъщност истинската победа за мен от това предизвикателство е това че осъзнах много по сериозни нещата за самата себе си! И знам че не променяли вътрешното си аз, няма да успея и с външната промяна по нататък!

Оставам в зоната, това е моят нов живот!

С нетърпение очаквам инфото за психологическото предизвикателство

Ivelina Georgieva

Чувствам се независима, спокойна и уверена откакто започнах това хранене, щастлива съм че имам време за себе си, което от години не ми се е случвало. Свалянето на килограми за това време е доста за мен засега са -5кг. но продължавам да свалям още има накъде, но това сваляне не е само излишно тегло ,това са товари които са тежали в годините и сега се чувствам освободена от тях! Щастлива съм че участвам в това, и ще продължавам с храненето по този начин!

Вили Борисова

Привет на всички! За Зоната знам от дълго време, за Кати също, но бях решила, че е много сложно и изобщо не го отразявах, от скоро обаче, започнах да го допускам все по-често, и да гледам по-задълбочено, взех си книгата, преснимах си цветните зони, и точно тогава прочетох за предизвикателството и това беше началото, за което много се радвам. Имах бариери за храни, които паднаха, всичко е вкусно, бързо. 3кг.съм свалила, но аз имам нарушения в обмяната и това за 20 дни е голям успех, имам енергия, храните не са ми чужди и така поднесени за удоволствие за мен! Благодаря на Кати и нейните помощници, както благодаря и на себе си, че победих предразсъдъците си относно Зоната, това което улових от лайфовете е, голямо чувство за вина при храненето върху което естествено започна да работя вече. Знам, не от сега, че постоянството е разковничето за успехи, което вече управлявам доста успешно в живота си! Желая на всички ни нужните качества за да постигнем желаните резултати, необходимото качество на живот, които да ни носят наслада на душа и тяло, няма по-ценно постижение от това, да има много поводи за усмивки, здраве и много любов.

Вероника Тончева

Здравейте, чудесни хора! По принцип изобщо не обичам да споделям лични неща, но днес излизам от зоната си на комфорт отново и ще споделя с вас моята история. За Зоната знам от много време, но никога не съм усещала подходящ момент да започна, а може би и винаги подсъзнателно съм си търсила оправдания да НЕ започна.

Стимула ми да се включа в юлското предизвикателство са основно многото килограми, които имам да сваля след две бременности с малка разлика във времето и куп усложнения след тях, които освен, че ме разтрисаха психически всеки път, оставиха и здравословни проблеми.

Преди да забременея с първото си дете бях 53кг, родих 85кг, а бях на 22г. – беше ужасно за мен да се гледам в огледалото, какво ли не пробвах, за да отслабна, но без ефект, защото кантара не мърдаше под 68кг. (( Искам също да кажа, че винаги съм държала на качествената храна и вкъщи почти не ядем – пържени, хляб, тестени, бяло брашно, захар)).

После дойде и втората бременност, отново качване на килограми, инсулинова резистентност и други сериозни неща. След второто раждане си казах край! Това вече трябва да се промени, но уви, отново и отново се прецаквах буквално сама. Започвам мотивирана и спирам след 3 дена всичко. Не съм човек на спорта и диетите. За мен лично установих, че не мога да издържа диети. Тежкото физическо натоварване също не е за мен, многото лишения ме тормозят психически и бързо се отказвам. Знаех, че е дошъл момент за промяна, усещах го…….може би най-накрая бях готова за нея…..особено и след като разбрах за себе си, че се храня мноооогооо емоционално и в доста големи количества. И тогава – „съвсем случайно“ ми изскочи пост във фейсбук за юлското предизвикателство, казах си това е, действай! Точно, когато стартирахме на 01.07 имах страшно много ангажименти и пътувания, а и за капак ми казаха, че имам обострен гастрит, тъй като стомаха ми страшно много ме болеше. Все неща, които, ако беше старото ми „Аз“ биха ме отказали още на втория ден. Но аз продължих, на пук и на шегите от страна на близките ми, които крайно не вярваха, че ще се случи нещо. Още на втория ден почнах да се уча да меря и на око, и да си съставям аз храната, тъй като все бях на път и нямаше как да спазвам менюто с рецепти, дадено от Кати. Кога успявах, кога прегрешавах, но не се отказвах и без обвинения и угризения, както преди. Успях да овладея и проблема със стомаха ми, който доста ме тормозеше. Мина и постоянното ми главоболие и чувство на умора. Към днешна дата съм сигурна, че ще продължа да се храня по този начин, знам и усещам, че е правилният за мен. Ако говорим в цифри, килограмите са надолу и обиколките в см също са по-малко! Благодаря на всички за споделените резултати и мотивацията, на Кати, че е толкова всеотдайна в работата си и помага на толкова много хора да намерят себе си и пътя… Благодаря и на мен, че най-накрая се събудих от „съня“ си и промяната започна, не само външната, но и вътрешната! Желая прекрасен ден на всички и смело напред в мечтите!!!

Iva Peneva

Здравейте група! С хашимото съм и от няколко години търся алтернатива на хормоналните хапчета. Много често съм чела и гледала клипчета на Кати, както и за Зоната като цяло, но това което ми даде тласък лично на мен са снимките и информацията как да започна и какво ще ми е нужно .Винаги това ме е спирало. ,,Сега какви продукти, ама от къде, ама как ще ги поръчвам…,, Диети съм пазила всякакви и не ми е проблем -ината съм, но от щитовидната нещата излязоха извън контрол.

Зоната за мен не е диета, а непрестанно ядене ,разказвам това където седна и където стана. Това определено трябва да се учи в училище! Сега аз стимулирам приятелки, а с дъщеря ми направих точно това, взех я един ден с мен и показах и напазарихме всички основни продукти ,така че да не посяга към буклучави храни. Бавно и безотказно продължавам до заветната цел, а после… пак така …

Благодаря ти Кати! Злато си, злато!

Бъди жива и здрава и продължавай да палиш тези , които все още се лутат!

Nataliya Ivanova

Здравейте! Това е второто предизвикателство в което се включвам. Мисля че екипната работа ме прави по-стриктна. Родих декември миналата година и бях буквално тероризирана кога ще отслабна, но този път реших, че не ми се гладува и така от 1 май до момента съм свалила 10-тина кг буквално на шега, ако мога така да се изкажа, с вкусно и балансирано хранене и без ограничения. Зоната определено е моят начин да върна килограмите си от преди бременността. А и да ви кажа любимо ми е, когато съм на вечеря извън нас и реша въглехидрата да ми е малко парче торта и всички се нахвърлят с въпроса „Ама ти не гладуваш ли? Как така отслабваш с торта?“ Да, беше ми много трудно в началото, но с помощта на клипчетата и книгата на Кати разбрах що е то блок и как работи зоната и определено вече успявам да комбинирам храната си сама и навсякъде.

Krasimira Andreeva

Със Зоната и Кати сме заедно вече повече от година. Случайно ми попадна страничката във фейсбук миналата година и предизвикателството за юни. Казах си „Защо пък не“ – след толкова изпробвани диети и гладуване. И днес, малко повече от година по – късно, се радвам, че го направих – това е едно от най – добрите решения, които съм вземала! При мен смъкването на килограми не е водещо, може би 2-3, с които искам да се разделя. Основната и огромна полза от Зоната ми е изключителното подобряване на физическото и психическото състояние. След тежки две години бях пред Хашимото, с нервни сривове, безсъние, паник-атаки, раздразнителност, отоци по краката и лицето, сърцебиене. Откакто съм в Зоната, всичко това изчезна! Стопи се! Вече е само спомен. Най-хубавото е, че за първи път в живота си се харесвам, приемам се такава, каквато съм, обичам се! Обичам човека, който ме гледа в огледалото! За първи път от много години насам чувствам спокойствие! Мисля, че вътрешната ми хармония е в равновесие с мен. Благодаря на Кати, че ме въведе в Зоната!

Venelina Todorova

Привет и от мен!

За Зоната знам от дълго време, но бях решила ,че е много сложно и не ми се занимава да тегля и пресмятам. След прекаран ковид в болница качих доста килограми. От януари месец спрях всичко захарно, тестени продукти и газирано, но нито грам надолу и потърсих в нета Зоната. И така попаднах на Кати. Зоната е страхотна, ям плодове, какъв кеф…..

Метаболизма ми вече работи на 100%,нямам вълни, енергична съм, чувствам се прекрасно. За първите 10 дни свалих 5кг-страхотно е / имам доста за сваляне/, вече 10 дни не съм се качвала на кантара – скрих го.

Доволна съм ,че реших да се включа в предизвикателството. Очаквам с нетърпение следващото.

Огромно Благодаря.

Yordanka Drumeva

Здравейте, прекрасни. За първи път се включвам в предизвикателствата на Кати, а я следя отдавна, повече от година. Опитвала съм и преди да се храня зоново, но не се е получавало. Книгата на Бари Сиърс я имам от 2004 г! Знаех за всички ползи от този начин на хранене, познавах колеги, които се хранят по този начин, всеки решаваше проблемите си, но никой не успя да ме зариби. Катина го стори неочаквано за мен леко, без натиск, успя да ми мотивира, а честно казано, не вярвах, че ще се случи, тъй като съм недисциплинирана. Ползите ги почувствах още в първите дни. Здрав сън, липса на глад за сладко, пия повече вода, закусвам, ооо, това е ново за мен, да ям преди 12 на обяд. Теглила съм се само веднъж, ще го направя по-късно, но дрехите ми са широки, леко ми е, спокойна съм. Първите, които започнах да зарибявам са децата ми. Ще продължа с предизвикателствата й! Благодаря.

Миглена Стоименова

Винаги съм смятала, че Зоната е прекалено сложна и неразбираема за мен. Продължава да ми е сложна, вече не неразбираема, но определено трудоемка.  Случи се така, че това предизвикателство съвпадна с много натоварен период в работата ми и в личен план също така. Все пак мисля, че се справих, а също и успях да оценя предимствата на този режим. Допада ми разнообразната и вкусна храна, също и количеството се оказа напълно достатъчно. Смятам да продължа и да имам възможността да се насладя на прекрасните рецепти, които често, поради липса на време се налагаше да заменям с чисти продукти от таблицата. Беше ми интересна и психологическата подкрепа. Признавам, че с много от нещата се боря осъзнато не от скоро. Като цяло резултатите ми не са много големи, но има, а и прегрешенията не ми бяха чужди, но пък с чиста съвест. Хареса ми, беше полезно и смятам да продължа в тази посока. Благодаря!

Eliyana Radeva

Здравейте и от мен! Истината е, че ми бе необходимо много време, за да се престраша да се присъединя към зоната! Не случайно казвам престраша, защото всичко ми звучеше много трудно, но факта, че влизам в една специална фаза от живота си , свързана с хормоналната промяна в организма ми даде мотива да опитам, както и факта, че наша близка е в зоната от година и виждах промяна не само в тялото, но и мисленето й! Не на последно място ми е приятно да се погрижа и за себе си! А между другото още на 14 ден исках да споделя, но понеже не го направих тогава ще Ви кажа, че не зная колко кг съм свалила, но истината е, че успях да облека и да се харесам в белия си летен панталон, който не смеех две години да погледна,  а пък да не говоря да облека! Благодаря на всички Ви за подкрепата и мотивацията, но най-вече и на теб Кате, като си позволявам да то говоря на ти, защото за тези дни станахте част от моето семейство! Благодаря и дерзайте, защото животът е прекрасен! Благодаря!

Galya Dimitrova

Здравейте прекрасна група! В зоната съм от Майското предизвикателство! Като цяло се включих заради сестра ми, след като виждах колко добре и се отразява зоната. Аз нямам килограми за сваляне, но имам свалени 4 килограма от Май месец. Цял живот съм си „натурално слаба“, но пък ядях само вредни храни – въглехидрати и само въглехидрати – не можех да дишам без сладко и безалкохолни и енергийни. Но винаги бях страшно много изморена, спеше ми се непрекъснато, бях много нервна и исках да пробвам нещо здравословно, за първи път в живота си! Първите няколко дни в Зоната, в кухнята беше бомба, кутийки и чинийки навсякъде, но след седмица всичко беше нормално! Най-невероятното беше, че се чувствах страхотно – не бях изморена постоянно (най-накрая), не ми спеше и най-важното беше невероятно вкусно! Това преживяване беше едно от абсолютно най-правилните неща, които съм избирала в живота си! Благодаря Кати, за подкрепата, мотивацията, за невероятните рецепти, за супер зареждащите лайфове, за всичко което правиш за всички нас! Аз със сигурност няма да се отказвам от Зоната, само напред! Успех на всички!

Radostina Zhivkova

Здравейте, аз от доста време знаех за зоната като информация, звучеше сложно и като нещо, което отнема много време и не ми се и почваше. Докато не прочетох книгата на Кати, която ме подтикна най-накрая да направя нещо по въпроса с килограмите и хормоните. От неусетните 2-3-5 килограма, станаха с 15 повече. Включих се в предизвикателството през май, после доста се саботирах сама себе си… не бях много стриктна, но като ви видя всички вас и се зареждам с нова мотивация през последният месец саботирайки се, открих доста неща за характера си и лошите си навици и се научих да се улавям и връщам в зоната, защото това ми дава енергия, подобрен сън, вече не реагирам остро на всяка глупост, а бонуса е 3 кг по-малко. Чакам следващото предизвикателство.

Таня Митева

Включвам се малко късно, но сега ми остана време. Преди 2-3 месеца си купих книгата на Кати, прочетох я и взех да си готвя някои ястия от нея на око, защото нямах везна. Но сега за Предизвикателството си купих везна и сега тегля всичко много стриктно и готвя всички ястия по менюто, защото не съм свикнала да съставям блоковете. И има резултат, смъкнала съм близо 3 кг., но съм си поставила за цел да смъкна 30 кг., защото съм с Хашимото и са ми доста килограмчетата. Запалих и дъщеря ми, тя не е пълна, но иска да се храни здравословно. Още от началото на Предизвикателство се включи и тя и готвя двойни дози, но това ми доставя удоволствие, защото виждам резултати. Искам да се включа и в следващото предизвикателство. Благодаря ти, Кати, ти си вълшебница!

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, които тотално промениха мисленето си за храна и отслабване и съотвено подобриха здравето и телата си 🙂 Зонови рецепти на традиционни български ястия може да намерите в електронната ми книга, за да закупите последвайте линка

 Ето и новата ми ел.книга с десерти и печива:

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.