Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Как се чувстват участниците след нашето предизвикателство през НОЕМВРИ – част II

Как се чувстват участниците след нашето предизвикателство през НОЕМВРИ – част II

13 December 2021

VanyaDimitrova

Здравейте и от мен аз от около две години бягам от Зоната, от страх от мерки и теглилки и след като изпробвах всички видове режими за които сте чували и даже тези за които не сте. Сваля 5кг. кача 7 кг. После нов по-добър режим и аз по-стриктна сваля 12 кг и кача 15кг и така до сега когато имам вече висок инсулин най-сетне се реших да пробвам и със Зоната, за първи път съм в предизвикателството и съм изключително благодарна за него, тъй като то направи Зоната за мен лесно изпълнима и благодарение на Кати, и всички вас успявам да приготвя кутиите макар и не винаги стриктно по менюто, но в Зоната и така равносметката:

1. Организмът и перисталтиката ми се събуждат още щом стана от леглото без дори да съм помирисала кафе.

2.Чувствам се лека (не се тегля смятам , че ми е рано) и корема ми не е постоянно подут.

3.Изяждам толкова много храна, колкото никога не съм си мислила че след като изям ще отслабвам И ще се чувствам лека и бодра.

4. И на последно място не се чувствам на диета.

Огромно благодаря!

П.С. И чакам следващото предизвикателство.

TemenuzhkaDimitrova

Здравейте и от мен. Тези 21 дни минаха наистина неусетно. Промяната … промяната я усетих още през 1-вата седмица, а именно с това, че корема ми не беше подут(обикновено се чувствам все едно съм в 5 тия месец) . Другата промяна, която усетих беше може би през 2-рата седмица и това беше, че не изпитвах желание, нужда да ям сладко (а аз обожавам сладкото и не е минавало и ден без да си хапна нещо шоколадово.) Другата промяна и най-важната е тази, която усетих в начина си на мислене, на преосмисляне на нещата. Осен, че станах по-бодра, с по-хубава кожа и т.н. СТАНАХ И ПО-СМЕЛА…. направих нещо за себе си, което отлагах от години, все по претекст, че сега нямам време, че сега съм бременна, че кърмя и какви ли не още оправдания, а всъщност ме беше страх и нямах смелостта. Сега се чувствам супер горда и доволна от себе си(а тези чувства са страхотни).

SvetlaAndonova

Здравейте и от мен,за първи път съм тук,но със сигурност не е за последен.Проблемите при мен са като при повечето дами щитовидна жлеза,главоболие и килограми.За тези 21 дни съм -3кг.и -4см.от обиколките на талия и ханш.Никакво главоболие за тези дни,в момента не мога да направя изследванията за щитовидната жлеза,но аз се чувствам много добре,няма умора,няма отоци ,но пък имам енергия и не искам да спирам.За Зоната и Кати разбрах от един клип в ютуб,след това изгледах и други клипове и предавания където е участвала Кати.Реших да пробвам сама,извадих си рецепти от сайта,който да се доближат до моя вкус с това което обичам,но не издържах много.Но сега вече знам,че това ще бъде моя начин на хранене.Продължавам напред и чакам следващото предизвикателство,а дотогава пожелавам на всички в групата здраве и успехи,весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници и до нови срещи.

KrasimiraIskrenova

Започнах Зоната през март тази година, стартирах със същото предизвикателство, след това се записах в психическото през април и повече не съм била в предизвикателства. Бях забравила каква е атмосферата, какъв заряд и мотивация ти дават тези групи. За 9 месеца в Зоната се справих до тук с по-лесната част: свалих 23 кг, научих се да пия вода поне 2 л/ден. Предстои ми по-трудното: все още не дъвча достатъчно и имам доста да работя по психологическата част. Благодаря на всички Вас за тези 21 дни! Благодаря на Кати и екипа златни сте! До нови срещи и успех на всички!

ValentinaArachieva

Здравейте. Неусетно отминаха 21 дни. Не чакаш да свърши нищо,а напротив искаш да опиташ и това и друго и друго,а те от вкусни по вкусни. И така дните минават, а аз се чувствах лека, жизнена и енергична. И не мога да повярвам, че кантара ще мръдне надолу. За моя радост вчера той отчете – 3кг и-5 см в талията. За пореден път си казвам, че това трябва да стане моя начин на хранене. Благодаря на Кати и Адашката, за подкрепата и търпението. Благодаря на всички Вас с които бяхме заедно и взаимно се подкрепяме. Продължавам напред и силно препоръчвам на тези, които се двоумят да опитат. До нови срещи!!!

SlavinaAngelova

Здравейте! За килограми ако съм смъкнала килограм два най-много, но се чувствам пълна с енергия и жизненост.Голяма подкрепа е тази група без нея най-вероятно бих се отказала досега 100пъти. Много мотивация срещнах от хората в групата, а най-вече и подкрепа! Страхотни сте! Заедно е по-лесно.

Радостина Димитрова

Здравейте, това беше едно приключение! С нетърпение очаквах всеки следващ ден – с новото си предизвикателство, чинийки и много положителни емоции. Щастлива съм, че бяхме заедно и споделяхме дните, мислите и идеите си!

YoannaKolewa

Здравейте. За първи път съм тук, но не и за последен. За мен това предизвикателство мина неусетно. В тази група получих много полезни съвети, срещнах много позитивни хора и разбрах, че винаги можеш да промениш себе си стига да го пожелаеш ! Благодарна съм за това. Включих се в предизвикателството, за да сваля 6 кг, които много ми тежаха и ме караха да се чувствам зле в продължение на 2 години (не знаех какво да променя). Благодарение на тези 21 дни разбрах че през целия си живот съм действала погрешно (аз не закусвах, не ядях редовно, не ядях здравословно дори и на обяд и вечеря, пиех кафето си със захар – това е едно от нещата, които промених от 01.11, а се стремях към него година преди това). Няма да говоря за килограми, защото не съм се теглила, а и разбрах, че това не е най-важно ! Усещам разликата по дрехите си и измерих отново мерките, които си бях взела преди да започна – сантиметрите са надолу. Благодаря на всеки един от екипа, които отдели времето си, за да сподели с нас тези 21 дни и да ни поднесе информацията на готово. Разбрах доста за себе си благодарение на вас. Има още какво да науча и ще се радвам отново да го споделя с вас. А на тези, които се двоумят мога да кажа само никога няма да съжалявате! Желая успех на всички и до нови срещи.

EmiliaBratislavova

Здравейте, Зоната е в полезрението ми от няколко години, но едва след като прочетох книгата на Кати, реших да опитам. За пръв път участвам в предизвикателство, беше много забавно и полезно. Благодаря за добрата енергия, страхотен екип сте.

Гергана Дерменджиева

Здравейте, започнах със стандартната нагласа… да махам някакви килограми от себе си.. да махам външното, а стана така че започнах моето вътрешно изчистване! Диети и режими колкото искате, все ще доведат до някакви временни минуси на кантара.. Според мен Зоната е страхотен режим, балансира процесите в тялото, дава ти сила, енергия, не си гладен, не си ограничен, не си подут, не ти се яде сладко!…с бавни стъпки си става начин на живот. Зоната е здраве, баланс и душевна хармония. Най-ценното обаче, което никъде другаде няма да получите са психологическите съвети на Кати и екипа. Това предизвикателство ме накара да се осъзная, да се събудя отново за живота! Тук се чувствах подкрепена, разбрана и вече осъзната! Благодаря ви момичета – вие променяте света към по-добро. Новите хич да не се чудят, това е най-добрата инвестиция за себе си.

Мария Василева

Здравейте група и от мен в Зоната съм от година и три месеца. Когато стартирах зоната бях 98 кг ., а в момента съм 66-67 кг. В началото бях не уверена, изнервена за всяко едно нещо но с течение на времето се научих да бъда по спокойна и по търпелива да намирам време както за себе си тъка и за моя прекрасен син. От близо 4 месеца вече имам и човек до себе си който също ме подкрепя и ми дава спокойствие и увереност във всяко начинание с което се захвана.

Пожелавам на всички много здраве и винаги да следват мечтите си.

Обичам ви, група.

DafinkaYovcheva

Аз съм – 5 кг. Благодаря за грижата, информацията и полезните съвети! До следващия път!

Диана Тодоров

Привет!

Благодаря Ви мили момичета за вдъхновението, търпението и усилията.

Благодаря Ви, че продължавате да ме учите на толкова много неща. Зоната е необятна. Да, вярно имам малко свалени кг, но не това е важно. Благодаря за перфектната организация, за добрата атмосфера в групата.

GenkaPetrova

Здравейте момичета, отминаха 21 прекрасни дни.Относно свалените кг. за моето телосложение са само 3кг., което е много малко, но както казва Кати не гледай кантара,а как се чувства тялото ти.Е,аз се чувствам по-лека,по-енергична и вярваща в това което правя- да се храня балансирано и здравословно.Тук в групата ми хареса и това, че се работи и върху психическата нагласа на човек, което никак не е малко.Благодаря Ви мили момичета- Кати и на всички други от екипа.Надявам се връзката с Вас да не бъдат прекъсната за напред.До нови срещи през декември и отново едно голямо БЛАГОДАРЯ!

CvetelinaFoneva

Здравейте. Участвам за първи път в предизвикателството. Много съм доволна, че открих най-после моят режим на хранене. Чувствам се прекрасно. Преди да започна да се храня по зоната се чувствах много зле, физически и емоционално. Качих 20кг за 4 месеца,всички дрехи ми станаха малки,бях подута с усещане,че няма накъде повече и ще се пръсна,беше ми лошо всеки ден. Сега от началото на предизвикателството се чувствам някак лека като перце,макар,че съм свалила само 2кг и по 2см. Чувствам се супер и ще продължа това приключение. Много благодаря на всички вас,а и на себе си. Страхотни сте.

Ако и ти търсиш своята промяна, с много съмишленици, мотивация и позитивна атмосфера, можеш да се запишеш на предстоящото ни предизвикателство през ЯНУАРИ!

Как да го направиш и какво представлява, можеш да разбереш, като последваш линка: https://www.kakvodaqm.bg/predstoyashchi-sbitiya

Сложи началото на една по-добра твоя версия!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see products you are looking for.