Как се чувстват участниците след нашето предизвикателство през НОЕМВРИ - част II

Назад

13 December 2021

VanyaDimitrova

Здравейте и от мен аз от около две години бягам от Зоната, от страх от мерки и теглилки и след като изпробвах всички видове режими за които сте чували и даже тези за които не сте. Сваля 5кг. кача 7 кг. После нов по-добър режим и аз по-стриктна сваля 12 кг и кача 15кг и така до сега когато имам вече висок инсулин най-сетне се реших да пробвам и със Зоната, за първи път съм в предизвикателството и съм изключително благодарна за него, тъй като то направи Зоната за мен лесно изпълнима и благодарение на Кати, и всички вас успявам да приготвя кутиите макар и не винаги стриктно по менюто, но в Зоната и така равносметката:

1. Организмът и перисталтиката ми се събуждат още щом стана от леглото без дори да съм помирисала кафе.

2.Чувствам се лека (не се тегля смятам , че ми е рано) и корема ми не е постоянно подут.

3.Изяждам толкова много храна, колкото никога не съм си мислила че след като изям ще отслабвам И ще се чувствам лека и бодра.

4. И на последно място не се чувствам на диета.

Огромно благодаря!

П.С. И чакам следващото предизвикателство.

TemenuzhkaDimitrova

Здравейте и от мен. Тези 21 дни минаха наистина неусетно. Промяната ... промяната я усетих още през 1-вата седмица, а именно с това, че корема ми не беше подут(обикновено се чувствам все едно съм в 5 тия месец) . Другата промяна, която усетих беше може би през 2-рата седмица и това беше, че не изпитвах желание, нужда да ям сладко (а аз обожавам сладкото и не е минавало и ден без да си хапна нещо шоколадово.) Другата промяна и най-важната е тази, която усетих в начина си на мислене, на преосмисляне на нещата. Осен, че станах по-бодра, с по-хубава кожа и т.н. СТАНАХ И ПО-СМЕЛА.... направих нещо за себе си, което отлагах от години, все по претекст, че сега нямам време, че сега съм бременна, че кърмя и какви ли не още оправдания, а всъщност ме беше страх и нямах смелостта. Сега се чувствам супер горда и доволна от себе си(а тези чувства са страхотни). 

SvetlaAndonova

Здравейте и от мен,за първи път съм тук,но със сигурност не е за последен.Проблемите при мен са като при повечето дами щитовидна жлеза,главоболие и килограми.За тези 21 дни съм -3кг.и -4см.от обиколките на талия и ханш.Никакво главоболие за тези дни,в момента не мога да направя изследванията за щитовидната жлеза,но аз се чувствам много добре,няма умора,няма отоци ,но пък имам енергия и не искам да спирам.За Зоната и Кати разбрах от един клип в ютуб,след това изгледах и други клипове и предавания където е участвала Кати.Реших да пробвам сама,извадих си рецепти от сайта,който да се доближат до моя вкус с това което обичам,но не издържах много.Но сега вече знам,че това ще бъде моя начин на хранене.Продължавам напред и чакам следващото предизвикателство,а дотогава пожелавам на всички в групата здраве и успехи,весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници и до нови срещи.

KrasimiraIskrenova

Започнах Зоната през март тази година, стартирах със същото предизвикателство, след това се записах в психическото през април и повече не съм била в предизвикателства. Бях забравила каква е атмосферата, какъв заряд и мотивация ти дават тези групи. За 9 месеца в Зоната се справих до тук с по-лесната част: свалих 23 кг, научих се да пия вода поне 2 л/ден. Предстои ми по-трудното: все още не дъвча достатъчно и имам доста да работя по психологическата част. Благодаря на всички Вас за тези 21 дни! Благодаря на Кати и екипа златни сте! До нови срещи и успех на всички!

ValentinaArachieva

Здравейте. Неусетно отминаха 21 дни. Не чакаш да свърши нищо,а напротив искаш да опиташ и това и друго и друго,а те от вкусни по вкусни. И така дните минават, а аз се чувствах лека, жизнена и енергична. И не мога да повярвам, че кантара ще мръдне надолу. За моя радост вчера той отчете - 3кг и-5 см в талията. За пореден път си казвам, че това трябва да стане моя начин на хранене. Благодаря на Кати и Адашката, за подкрепата и търпението. Благодаря на всички Вас с които бяхме заедно и взаимно се подкрепяме. Продължавам напред и силно препоръчвам на тези, които се двоумят да опитат. До нови срещи!!!

SlavinaAngelova

Здравейте! За килограми ако съм смъкнала килограм два най-много, но се чувствам пълна с енергия и жизненост.Голяма подкрепа е тази група без нея най-вероятно бих се отказала досега 100пъти. Много мотивация срещнах от хората в групата, а най-вече и подкрепа! Страхотни сте! Заедно е по-лесно.

Радостина Димитрова

Здравейте, това беше едно приключение! С нетърпение очаквах всеки следващ ден - с новото си предизвикателство, чинийки и много положителни емоции. Щастлива съм, че бяхме заедно и споделяхме дните, мислите и идеите си!

YoannaKolewa

Здравейте. За първи път съм тук, но не и за последен. За мен това предизвикателство мина неусетно. В тази група получих много полезни съвети, срещнах много позитивни хора и разбрах, че винаги можеш да промениш себе си стига да го пожелаеш ! Благодарна съм за това. Включих се в предизвикателството, за да сваля 6 кг, които много ми тежаха и ме караха да се чувствам зле в продължение на 2 години (не знаех какво да променя). Благодарение на тези 21 дни разбрах че през целия си живот съм действала погрешно (аз не закусвах, не ядях редовно, не ядях здравословно дори и на обяд и вечеря, пиех кафето си със захар - това е едно от нещата, които промених от 01.11, а се стремях към него година преди това). Няма да говоря за килограми, защото не съм се теглила, а и разбрах, че това не е най-важно ! Усещам разликата по дрехите си и измерих отново мерките, които си бях взела преди да започна - сантиметрите са надолу. Благодаря на всеки един от екипа, които отдели времето си, за да сподели с нас тези 21 дни и да ни поднесе информацията на готово. Разбрах доста за себе си благодарение на вас. Има още какво да науча и ще се радвам отново да го споделя с вас. А на тези, които се двоумят мога да кажа само никога няма да съжалявате! Желая успех на всички и до нови срещи. 

EmiliaBratislavova

Здравейте, Зоната е в полезрението ми от няколко години, но едва след като прочетох книгата на Кати, реших да опитам. За пръв път участвам в предизвикателство, беше много забавно и полезно. Благодаря за добрата енергия, страхотен екип сте.

Гергана Дерменджиева

Здравейте, започнах със стандартната нагласа… да махам някакви килограми от себе си.. да махам външното, а стана така че започнах моето вътрешно изчистване! Диети и режими колкото искате, все ще доведат до някакви временни минуси на кантара.. Според мен Зоната е страхотен режим, балансира процесите в тялото, дава ти сила, енергия, не си гладен, не си ограничен, не си подут, не ти се яде сладко!…с бавни стъпки си става начин на живот. Зоната е здраве, баланс и душевна хармония. Най-ценното обаче, което никъде другаде няма да получите са психологическите съвети на Кати и екипа. Това предизвикателство ме накара да се осъзная, да се събудя отново за живота! Тук се чувствах подкрепена, разбрана и вече осъзната! Благодаря ви момичета - вие променяте света към по-добро. Новите хич да не се чудят, това е най-добрата инвестиция за себе си.

Мария Василева

Здравейте група и от мен в Зоната съм от година и три месеца. Когато стартирах зоната бях 98 кг ., а в момента съм 66-67 кг. В началото бях не уверена, изнервена за всяко едно нещо но с течение на времето се научих да бъда по спокойна и по търпелива да намирам време както за себе си тъка и за моя прекрасен син. От близо 4 месеца вече имам и човек до себе си който също ме подкрепя и ми дава спокойствие и увереност във всяко начинание с което се захвана.

Пожелавам на всички много здраве и винаги да следват мечтите си.

Обичам ви, група.

DafinkaYovcheva

Аз съм - 5 кг. Благодаря за грижата, информацията и полезните съвети! До следващия път!

Диана Тодоров

Привет!

Благодаря Ви мили момичета за вдъхновението, търпението и усилията.

Благодаря Ви, че продължавате да ме учите на толкова много неща. Зоната е необятна. Да, вярно имам малко свалени кг, но не това е важно. Благодаря за перфектната организация, за добрата атмосфера в групата.

GenkaPetrova

Здравейте момичета, отминаха 21 прекрасни дни.Относно свалените кг. за моето телосложение са само 3кг., което е много малко, но както казва Кати не гледай кантара,а как се чувства тялото ти.Е,аз се чувствам по-лека,по-енергична и вярваща в това което правя- да се храня балансирано и здравословно.Тук в групата ми хареса и това, че се работи и върху психическата нагласа на човек, което никак не е малко.Благодаря Ви мили момичета- Кати и на всички други от екипа.Надявам се връзката с Вас да не бъдат прекъсната за напред.До нови срещи през декември и отново едно голямо БЛАГОДАРЯ!

CvetelinaFoneva

Здравейте. Участвам за първи път в предизвикателството. Много съм доволна, че открих най-после моят режим на хранене. Чувствам се прекрасно. Преди да започна да се храня по зоната се чувствах много зле, физически и емоционално. Качих 20кг за 4 месеца,всички дрехи ми станаха малки,бях подута с усещане,че няма накъде повече и ще се пръсна,беше ми лошо всеки ден. Сега от началото на предизвикателството се чувствам някак лека като перце,макар,че съм свалила само 2кг и по 2см. Чувствам се супер и ще продължа това приключение. Много благодаря на всички вас,а и на себе си. Страхотни сте.

Ако и ти търсиш своята промяна, с много съмишленици, мотивация и позитивна атмосфера, можеш да се запишеш на предстоящото ни предизвикателство през ЯНУАРИ!

Как да го направиш и какво представлява, можеш да разбереш, като последваш линка: https://www.kakvodaqm.bg/predstoyashchi-sbitiya

Сложи началото на една по-добра твоя версия!