Как се промени Илияна на 31г. и какво осъзна след като започна да се храни по Зоната

Назад

16 September 2021

Поредното писмо, толкова сте много и толкова ви благодаря, че се престрашавате за да мотивирате други хора и да ги накарате да се решат да действат. Всеки може с правилната настройка, с вярата и мотивацията! Не отлагайте себе си повече, винаги ще има нещо, някое оправдание, което ви пречи да стартирате...Сами осъзнайте това и действайте въпреки него...Споделям с вас тази млада дама, която бе така смела да се разкрие пред вас!

"Здравей Кати! Казвам се Илияна и съм на 31 години. За Зоната знам от много години, но психически не бях настроена за нея, мислех, че е прекалено сложна за мен.

Годините минаваха, а аз ставах все по-дебела, злобна и честно казано нещастна. Благодарение на една приятелка научих за теб и започнах да чета статиите от твоя сайт. Започнах да разбирам, че Зоната не е толкова трудна стига да искаш да я разбереш и да осъзнаеш, че здравето е над всичко останало.

Всеки ден преди нея имах ужасни болки в краката. Бях изнервена, сърдита и целия свят ми беше крив и виновен за всички негативи в живота.

И просто един ден казах - КРАЙ, това трябва да приключи, това да не се понасяш и да изпитваш болки ежедневно - край! Започнах да разглеждам рецепти в сайта ти и да си нагаждам храната хем да ми е вкусна, хем да ми е балансирана.

И така лека по-лека нещата се случиха.

Стартирах на 2 април тази година и до сега съм минус 21 килограма. Много е важно човек да осъзнае на време, че проблемите не се решават чрез тъпчене на храна.

Да разбереш, че от преяждане или нередовно хранене или пък гладуване се качват килограми и човек е нещастен, не се харесва, няма самочувствие, без енергия е и без желание за живот. Това е моята история дано много хора да осъзнаят и да разберат, че без глад и лишения ще са здрави и щастливи ако изберат Зоната. Голямо облекчение е да гледаш как се махат излишните килограми и в същото време не си гладен и лишен. Благодаря ти Кати за мотивацията!!!"

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, които тотално промениха мисленето си за храна и отслабване и съотвено подобриха здравето и телата си :) Зонови рецепти на традиционни български ястия може да намерите в електронната ми книга, за да закупите последвайте линка 

 Ето и новата ми ел.книга с десерти и печива:

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!