Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Как се промениха участниците в нашето предизвикателство през НОЕМВРИ- III част

Как се промениха участниците в нашето предизвикателство през НОЕМВРИ- III част

Татяна Демирева

Благодаря на Катина, благодаря на екипа, благодаря на групата за подкрепата, за енергията,за хъса и желание и сила да продължа, като виждах снимките и коментарите.

Благодаря за постоянните полезни съвети и обучаването в Зоната, което се случи наистина. Колкото ми беше по сложно, заради това, че съм вегетарианка и се наложи много да избирам и да съкратя вариациите на храните,но това пък ме накара повече да мисля за съставките и комбинациите, да не приемам автоматично нещата,а да анализирам повече.

Моите резултати не са много 2,3 кг. Но интересното, че от талията са-7 см. Това говори само за себе си, че изгарят мазнините на корема.

Но основната ми цел беше, да нормализирам кръвната захар, защото тя или скачаше или се понижаваше много. Наистина, доказах на себе си,ако строго следвам хранене по Зоната,кръвната захар е на низки стойности цял ден. Няма желание веднага след 2 часа да се храня и не“ припадам“след 4 часа ако нищичко не съм хапнала междувременно. Аз реално на себе си доказах това, като по някога мерих кръвната захар на всеки 2 часа. и тя си оставаше в сутрешните единици.

БлагоДаря! Това наистина работи.

Остава да бъда постоянна и да следвам това начало.

Яница Димитрова

Здравейте, прекрасници! Искам да ви разкажа на кратко за себе си. Майка съм на две прекрасни деца. Големият ми син е на 12 години, а малката ми дъщеря е на 4 год. Омъжена съм за втори път. Първият ми съпруг почина преди 3 години и 4 месеца. На 34 години в камиона докато правеше пауза. Почина в съня си. И след 1 година излезе експертизата инфаркт. Преминах през Ада останах сама с 2 деца. Без мъжа, с който бях от 7 ми клас след 11 годишен брак и всичко се разби! И за капак с огромен заем. С минимално майчинство. Просто не пожелавам на никого такова нещо да му се случва. Започнаха ужасни паник атаки и естествено след хилядите пъти, в който ме изнасяха с линейка от вкъщи реших , че трябва да ида на доктор специалист . И така лекарства, после натрупах 20 кг след това високо кръвно налягане, 6 възела на щитовидната железа и исулинова резистентност …. и още много болести. Докато това лято не попаднах на Кати в феисбук. Поръчах си книгата и започнах да чета и така 4 месеца се запознавах със Зоната. И така докато един ден на работа не вдигнах 159 на 130 кръвно. А бях наряд. Нямам как да си тръгна от работа. Седнах и писах на един лист цяла нощ как се чувствам и че тялото ми крещи,че иска промяна. И видях , че Ноемврийското предизвикателство започва от 1-ви и казах: Това е знак от Бога! Това е чаканата от тялото ми промяна и започнах. И летя от това ново начало. Всеки ден се чувствам все по-добре, не ми става лошо, чувствам се жива ! Не съжалявам, че се записах и ще продължавам напред вече съм с -4 кг. И по 3 см от всички обиколки. Но това не е толкова важно. Важното е, че открих благодарение на Кати, верния път в живота, благодаря Ви! Това е най-малкото, което мога да кажа. Нека Бог Ви благослови вас и семействата ви! Стана много дълго. Но исках да ви споделя моята история и вече съм сигурна, че животът винаги дава ВТОРИ ШАНС ! А НА МОМИЧЕТАТА В ГРУПАТА БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И СИЛНИ И ВЯРВАЙТЕ, ЧЕ ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО!

Нора Петкова-Лалева

Ето че и това предизвикателство приключи (за мен второ).Равносметката е -11кг, и много сантиметри(от 1.09 до днес).В това предизвикателство научих, че Зоната е мястото в което искам да се връщам винаги!Вече не чувствам вина когато ми се случи да прегреша, а спокойно приемам, че има и такива моменти.Чувствам се добре в кожата си, по-уверена съм в това което правя и спрях да се сравнявам с другите.Промяната за мен не е в това колко блока си изял (често ям и по 12-13 блока), промяната идва от това с какви очи гледаш на живота и как възприемаш света около себе си.

Благодаря, Кати!

Благодаря, група!

VioletaAtanasova

Второ предизвикателство общо девет килограма. Добър сън, хубава кожа, без киселини, без тревожност, супер се чувствам.

LilyanaBorg

Здравей те и от мен! За първи път съм във предизвикателството! За зоната зная от 2 месеца, и ми възбуди интереса и започнах да си приготвям храната балансирано! Резултатът ми от предизвикателството е -2 кг. По-важно е че се чувствам перфектно! Не се отказвам и продължавам да се храня по зоната! Сърдечно благодаря на Кати и екипа.

Валя Игнатова

Здравейте.

На мен както разбрахте зоната ми даде най-ценното, а именно зачеването на втората ни рожбичка.

Иначе до утре мога да говоря за ползите от зоната.

Свалила съм 20 кг.

Кожата ми е страхотна.

Енергия за трима / не точно сега де , но попринцип /

Желание за живот

Щастие

И увереност

И още много…

Теодора Нанева

Радвам се, че бях част от това предизвикателство! За първи път в зоната. Чувствам се енергична, лека. Килограмите са ми намалели около 2 кг. Всеки изминал ден съм все по-уверена в зоната. Продължавам смело и с постоянство. Лайфовете ми бяха от съществена помощ. Не пропускам и срещите в промяната отвътре навън. Благодаря! Успех на всички. Когато човек има цел и я следва, животът му става по-хубав.

StankaLambova

Здравейте ,момичета!Зная за Зоната от години ,но ми се струваше сложно с тези блокове и грамажи.Книгата на Кати ми даде яснотата и свободата от която се нуждаех !

От години се старая да се храня балансирано ,но тук започнах да се храня редовно .Преди не закусвах -вече закусвам,научих се да пия кафето без захар, усещам по дрехите, намаляването на обиколките – не искам да се тегля.

Тъй като съм във възрастта на менопаузата за мен е важно да не качвам кг /имам около 5кг отгоре/ и да мина този период възможно по леко. Иии успявам !

Благодаря за психологическата подкрепа и откриването на блокажите! Това е безценно!

Сърдечни благодарности на Katina Radeva и  Искра /чудесни упражнения/ и целия екип!Благодаря на всички момичета в това ноемврийско предизвикателство!

Ще продължаваме и за в бъдеще!

KrasimiraGeorgieva

Здравейте, момичета, аз се захванах със Зоната заради хормонални смущения с навлизането в критическата. Няма да говоря за килограми, защото никога не съм имала сериозни проблеми с тях, но и малкото отгоре ме тормозеха. И така от една година кръжа около Зоната – не мога да кажа, че съм стриктна. Миналият ноември бях 60 кг – 160 см. Днес съм 56 кг., които бях забравила, откакто влязох в менопаузата. По-важното – няма вече изпотявания, не вампирясвам нощем ококорена, не се тръшкам емоционално за всяко нещо – правилната храна наистина намества хормоните и аз съм живо доказателство. Но най-важното за мен е тласъка, който Кати ми даде да се разровя в себе си. И вследствие на което направих много голяма промяна в живота си и сега съм щастлива! Силно препоръчвам психологическите предизвикателства! Така че – смело напред, с вашето си темпо, както казва Кати, но постоянно, без да се отказвате. И ще видите как постепенно ще се превърнете в по-усмихнати, спокойни и щастливи, по-добри версии на вас самите. Ще се заобичате – наистина работи. А на Кати и цялата група „старши“, които ни помагат, учат, подкрепят, разсмиват и държат във форма – БлагоДаря ви от сърце.

JeniaJeleva

Здравейте! От няколко месеца се опитвам да се храня по Зоната, но за първи път съм в предизвикателство. Имах нужда от малко мотивация. и определено я получих. За тези 21 дни съм с малко повече от 4кг надолу. На фона на над 30кг наднормено тегло мисля, че е добре. Чувствам се изпълнена с енергия и оптимизъм. Оптимизъм за това, че този път нещата ще се получат и ще успея да се справя. Разпознах, поне част от бариерите и блокажите в себе си и следващите дни, месеци ще се опитам да се справя с тях. За мен най-големият проблем е когато се прибера вкъщи …изпитвам зверски глад, нахвърлям се на храната без значение каква е… и да, в голяма степен зная защо е така. Сега остава да успея да превъзмогна всичко това. Ще успея! Благодаря на Кати, Валя и всички от екипа за това, че ни дават възможността да тръгнем по нов път, да подобрим живота и здравето си, да превъзмогнем травмите от миналото си. Бъдете здрави и щастливи, момичета и момчета! Успех на всички!

Живка Янкова

Здравейте на всички! За пръв път се включвам в предизвикателството и смело мога да кажа,че не съжалявам и за секунда! Чувствам се бодра и отпочинала,изчезнаха отоците в глезените и най-важното е,че се храня и не се чувствам гладна и лишена!Не съм се теглила на кантара,но не мисля,че това е от значение, важното е , че се чувствам прекрасно! Чакам с нетърпение следващото предизвикателство! Надявам се,че със Зоната,ще се регулират хормоните ми и ще имам цикъл отново! Благодаря на Кати и момичетата,че дават всичко от себе си и ни мотивират! Продължавайте момичета! Поздрави!

DianaTrendafilova

Здравейте и от мен.В Зоната съм от месец май и за мен това е пето предизвикателство и със сигурност няма да е последното, защото тук се чувствам повече от страхотно!За мен вече Зоната е моят начин на живот и съм страшно благодарна на Кати!Никога не съм си и помисляла,че само с правилното хранене,аз буквално ще живея нов живот!Преди да започна май месец аз имах:високо кръвно,нередовен цикъл,кисти,сърцебиене,имах и инсулинова резистентност,казвам имах, защото съм сигурна,че и това преборих,но все още не съм правила натоварване с глюкоза.За 7 месеца аз свалих 22 кг и продължавам. Изключително съм щастлива,че ме последваха и започнаха Зоната много мои приятели,някои от които са тук в групата.

Пожелавам на всички да продължават да се хранят по Зоната и да постигат желаните резултати с лекота,като мен!

Успех, мили момичета!

П.С Обичам те,Кати!Няма да ми омръзне да го казвам, защото ти промени моят живот,ти навлезе в него така бързо и се настани дълбоко в сърцето ми!

SilviaKoleva

Здравейте, казвам се Силвия, на 46 г. Толкова много споделени истории има днес.Толкова много съдби, които търсят промяна.Прекрасно е че се опитваме да я постигнем групово.Прилича ми на групова терапия, на която са се събрали разнородни хора с разнородни проблеми обединени в обща цел, взаимно подкрепящи и мотивиращи се. Прекрасно е!

Чрез Фейсбук и по точно страницата на Кати разбрах за Зоната.От средата на август започнах да чета книгата на Кати и да се запознавам с режима.От октомври се опитвах вече да се храня зоново. Пробвах доста от рецептите в сайта, като основно наблягах на оранжевите и зелените.Денем бях в Зоната, но вечер след вечеря сякаш си бях гладна и хапвах друго.Още от септември бях решила да се включа в ноемврийското предизвикателство, за да изчистя храненето и за да имам подкрепяща среда.За тези дни доста научих за себе си, извадих проблемите, които си знаех вече на светло и започнах да ги разнищвам.Днес си направих списък с лични предизвикателства с начална и крайна дата, за да се предизвиквам да завършвам започнатото до край.За резултата ще разкажа януари. Засега съм свалила 3 кг., както повечето от вас.Освободих тялото от излишната течност и видимо се освежих.Имам още малко за сваляне, но по-важното е че намерих режим при който съм нахранена, спокойна и доволна.Успех на всички!Благодаря на Кати и другите момичета в екипа за организацията и всеотдайността! До нови срещи!

Росица Манолова

Здравейте и от мен прекрасни дами!

Когато се събудиш,когато наистина се събудиш за живота,душата ти триумфира.Чувстваш някакво огромно освобождаване- от грешни представи за това какво представляваш и как трябва да живееш,представи натрапени ти от други или самата теб.Тогава интуицията ти се събужда и сякаш започваш да виждаш всичко по ясно.Започваш да живееш.Без съжаления и чувство за вина.Без страхове.Просто да живееш.

Намирам себе си в тези редове,сякаш е написано за мен.Харесва ми да живея в зоната.За мен не е диета а вече ежедневие.Не съм се теглила от няколко месеца но това не ми пречи да се чувствам и да изглеждам добре.Чувствам се енергична, лека,фина отвътре и отвън,здрава и щастлива!Благодаря на себе си,благодаря на Кати и екип,благодаря на групата! Бъдете здрави и до нови срещи!

Полина Христова

Добър вечер! Моята равносметка за изминалите 21 дни е -3кг и толкова см от всички обиколки. Но за мен не това е най-важното. Радвам се, че открих правилния път към промяната на хранителните си навици, но не се залъгвам, че съм успяла напълно. Напротив смятам тези три седмици като подготовка преди маратона.Маратонът на правилното и балансирано хранене, който се надявам да няма край. Чувствам се удовлетворена, жизнена и успяла. Най-вече се гордея с това, че за това време си позволих само два пъти да си хапна парченце черен шоколад вместо плод. И това при положение, че до преди месец си мислех, че не мога да живея без сладко и изпадам в депресия. За съжаление се сдобих с COVID и днес нямам апетит, но пък дори и с две малки хапвания, мога да се похваля че бяха балансирани. Желая здраве и успех на всички. До нови срещи в следващото предизвикателство.

MagdalenaPetrova

Първо благодаря на Вас и целият ви екип и на всички в групата страхотни сте. Аз съм много доволна имам и страхотни резултати 5кг надолу. Не съм се мерила и съжалявам за това. Вие помагате много,но трябва и от другата страна да има желание и воля. Хубавите работи стават бавно. Това не диета “ Зоната” е единствено нещо което ще ви помогне. Страхотно се чувствам. Благодаря.

Йорданка Михайлова

Здравейте, аз съм в Зоната от септември, това е второто ми предизвикателство.Чувствам се прекрасно , по- лека с 15 кг., по- жизнена и подвижна.Благодаря на момичетата, които се грижат за нашият комфорт и на Ивелина Йорданова Кръстева  тя е моето вдъхновение и стимул.Пожелавам успех на всички.

Ако и ти търсиш своята промяна, с много съмишленици, мотивация и позитивна атмосфера, можеш да се запишеш на предстоящото ни предизвикателство през ЯНУАРИ!

Как да го направиш и какво представлява, можеш да разбереш, като последваш линка: https://www.kakvodaqm.bg/predstoyashchi-sbitiya

Сложи началото на една по-добра твоя версия!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.