Как Тиша премахна излишните, психически и физически товари от себе си?!

Назад

23 November 2021

Тази история е само първа част, ще има и продължениеее...Тя започна тази година януари и май май няма спиране .

"Здравейте казвам се Тихомира на 34год и съм от град Добрич. В Зоната съм от 02.01.21г. като започнах 103кг...

За мен Зоната не е диета, а е начинът ми на хранене за постоянно, не съм от най-стриктните винаги хапвам това, което ми се хапва, научих се да слушам тялото си, а не да мисля само кое трябва и не трябва. Каквото ми се дояде - си го балансирам...

Преди да срещна Зоната и Кати аз ядях по-веднъж на ден но огромно количество, а през останалото време бях на цигари, кафета и шоколад. Докато преди три години тялото ми даде такъв урок, така ме събори психически....и разбрах, че е време да спра и да поема по-нов път, а сега дори се питам как ме е изтърпяло.

Преди бях потисната, пренебрегвах себе си, за да угодя на всички-раздавах се за работата, за децата, за приятелите си, все носех тъмни дрехи, за да прикрия тялото си... Срамувах се от себе си, не исках да видя докъде съм се докарала. Аз вече се излекувах, но знаете ли, не е само от храната различното ми "аз".

Аз започнах да "живея", след един маратон на Кати през февруари, аз там се научих да се вглеждам в себе си, там започна моята промяна, която повярвайте ми продължава и ще продължи може би цял живот.

За мен лично, когато започнеш да изхвърляш товара от себе си, който ти е тежал - като мисли, чувства, това възпитание "какво ще кажат хората" и т.н., контролът който при мен е лелееее,като си прощаваш и спреш да изпитваш вина за всичко....Няма човек без грешки, еее тогава и сваляш килограми.

Трудно е в началото, но не е и невъзможно, повярвайте ми.

Успех на всички и знайте, че сте на правилния път, направили сте правилната крачка, просто не се отказвайте, бавно лека по-лека, дори да направите крачка назад, после отново се върнете в пътя и продължете"

Огромно благодаря за това престрашаване и за толкова лично споделеното...Вярвам, че ще вдъхновиш много хора…

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, които тотално промениха мисленето си за храна и отслабване и съотвено подобриха здравето и телата си :) Зонови рецепти на традиционни български ястия може да намерите в електронната ми книга, за да закупите последвайте линка 

Ето и новата ми ел.книга с десерти и печива:

 

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!