Как Виолина овладя заболяването тиреотоксикоза със Зоната?

Назад

23 November 2021

Една различна история на Виолина. Зоната не е просто диета за сваляне на килограми, тя лекува тялото от болести и възпаления...Благодаря ти от сърце Вили за смелостта да помогнеш на толкова хора с излекуването и споделянето на нещо толкова лично!

"Здравей, Кати!

Казвам се Виолина Илкова на 39 години. Първо съм изключително щастлива, че имах шанса да се запозная с теб лично на семинара в София. Следвам те от близо 1 година, винаги ми действаш много мотивиращо. Изключително много ти се възхищавам!

Моята история е следната:

Преди близо 2 години се разболях от тиреотоксикоза, това е заболяване на щитовидната жлеза. Бях много зле, симптомите ми бяха- силно сърцебиене, задух, виене на свят, паник атаки...Не можех да извършвам елементарни дейности. Това се случи малко преди първото затваряне, заради пандемията.

Започнах хормонално лечение и съответно за един месец качих 7,8 килограма.Не можех да се понасям, бях в тежест на всички, бях прикована на леглото...

Един ден си казах това не може да продължава така и започнах да се ровя в нета. Исках промяна, исках да направя нещо, от което да се чувствам по-добре. И тогава се появи ти с твоите видеа и споделени истории. Записах се и на психологическото предизвикателство също. Бях потресена, много лампички ми светнаха тогава. Дадох си обяснения за много от нещата, които ми се случват.

Храня се по Зоната вече от една година. Това е моят начин на живот! Чувствам се прекрасно, изпълнена с енергия, жива. Най-важното е, че се излекувах и спрях всякакви хапчета. Свалените килограми ми са бонус, защото те не бяха водещото при мен и все пак споделям, вече съм минус 12кг. Прилагам и снимки. Дано моята история бъде полезна и на други хора.

Кати, Обичам те много! Благодаря ти за всичко, което правиш! Продължавай все така да вдъхновяваш!"

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, които тотално промениха мисленето си за храна и отслабване и съотвено подобриха здравето и телата си :) Зонови рецепти на традиционни български ястия може да намерите в електронната ми книга, за да закупите последвайте линка:

 

 

 Ето и новата ми ел.книга с десерти и печива:

 

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!