Как влияе Зоната при менопауза и полипи...

Назад

29 November 2021

Споделено от Янка Георгиева:

"Започнах Зоната от 83 кг. не вярвах, че ще отслабна, защото преди това бях правила най-различни диети /с не особени резултати/, но за мое най-голямо щастие успях! Да спомена, че не съм от най- стриктните, имам много моменти, в които излизам от Зоната, но после пак се връщам, според зависи от случаите.

За няколко месеца вече съм 73,500 кг., а това за мен е постижение, защото имах здравословни проблеми! Най-важното за мен от Зоната е, че освен отслабваща, тя е предимно ОЗДРАВИТЕЛНА!!!

Аз съм на 51 години, от две години съм без цикъл и от тогава имам здравословни проблеми:

✔горещи вълни

✔сърцебиене

✔много други женски неразположения...

✔два пъти отстраняване на полипи и разбира се, не на последно място качени килограми!

Вчера бях на профилактичен преглед и не е за вярване, всичко е наред и за първи път от доста време нямам полипи, намаляха ми горещите вълни и се чувствам много добре! Говорихме си с докторката и тя ми сподели, че режима на хранене и начина на живот и мислене, ни е много важен! Точно затова смятам, че съм на правилния път.

Благодаря ти Вале за твоите съвети и напътствия, за това, че ми помагаш като имам нужда. Прекрасно е! Обичам ви и двете с Кати, обичам Зоната! Бъдете здрави и благословени и не спирайте да вдъхновявате всички нас!

Зоната е магия, а Вие двете сте добрите феи, които се грижат тя никога да не свършва....

Нямам никакви снимки отпреди, защото не обичах да се снимам, но все пак намерих нещичко 

Целувки!"

Безкрайни благодарности от нас за споделеното и смелостта да разкажеш това, пред толкова много хора 

 

 

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, които тотално промениха мисленето си за храна и отслабване и съотвено подобриха здравето и телата си :) Зонови рецепти на традиционни български ястия може да намерите в електронната ми книга, за да закупите последвайте линка 

Ето и новата ми ел.книга с десерти и печива:

 

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!