Как Зоната се превърна в начин на живот за Даниела! Една история с продължение!

Назад

14 April 2021

"Здравейте на всички !

Някой от вас ме познават и знаят историята ми, а други ме виждат за пръв път Но ..... това е една история с продължение...  !

Тя започна през 2015 година след качени неусетно ужасно много килограми - един ден просто се погледнах в огледалото и си казах, че това не съм аз и трябва да променя нещо!

В началото като започвах, признавам, не знаех за Зоната, но като върна лентата назад съм се хранила долу-горе балансирано и без да знам. След това открих сайта на Кати и нещата започнаха да се случват още по-добре...

Моята история не е пример за това как за няколко месеца и бам ставаш идеалните килограми. При мен нещата се случваха бавно и постепенно. Имах периоди и на задържане и след това пак тръгваха надолу.

И така за 1г и 6м от потресаващите 95-96 кг, аз вече бях с 40 кг по-малко. Сега като се замисля това си е една торба цимент, която всеки ден съм носила на гърба си

За година и шест месеца съм минус 40кг .

Няма да ви опиша какво беше чувството, когато най-накрая изглеждах по начина, по който исках. Аз не стъпвах по земята, аз направо летях .

Дълго време не можех да приема и повярвам, че това съм аз. По улицата хора буквално не ме познаваха и ако аз не им кажех "здрасти", ме подминаваха.

След това дойде един от най-хубавите моменти в моя живот, а именно очакването на нашата прекрасна дъщеричка. Бремеността беше от една страна беше най-хубавия период в моя живот, а от друга най-стресовия, поради ред сериозни причини.

Иначе относно килограмите, мислите ми бяха обзети от това дали ще изгубя целия си постигнат резултат. Беше ми програмирано, че аз през бремеността си ще кача много килограми и наистина така стана. Сега вече осъзнавам колко е важна силата на мисълта. През тези 9 месеца не спазвах Зоната признавам, макар и да опитвах... Не ми се получи и това веднага си даде своя резултат - вдигане на високо кръвно и качени 20 кг за 9 те месеца. Освен това последните месеци ми беше противопоказно да се движа и това също "спомогна" за килограмите нагоре...

Отмина този период както и първоначалния стрес около грижите за новороденото човече и аз реших, че е време да се завърна към моето си хранене - Зоната и разбира се започнаха да се случват промените, в момента съм между 64-65 кг и ми остават последните 5-6, за да се чувствам в топ форма но знам, че това е въпрос на време 

По-важното обаче е какви са моите ползи от Зоната, защото това не е диета за ОТСЛАБВАНЕ само, това е лечение на тялото на първо място и като бонус - сваляш излишните си кг:

✔️събуждам се рано 6:30-7 пълна с енергия

✔️кожата ми се изчисти

✔️корема ми вече не е подут и не изпитвам тежест

✔️метаболизма ми е като по часовник

✔️ям вкусна храна, на често, обичам да си правя тортички и кексчета 

✔️отслабвам 

Опитайте и вие, не е въпрос толкова на воля /защото си нахранен и ти е вкусно/, по-скоро е смяна на мисленето, настройката ти, отношението те към самия себе си и постоянството, на което е добре да се учим..."

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, които тотално промениха мисленето си за храна и отслабване и съотвено подобриха здравето и телата си :) Зонови рецепти на традиционни български ястия може да намерите в електронната ми книга, за да закупите последвайте линка 

  

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!