Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Какво се случи с много хора, които приеха да се хранят по Зоната през юни

Какво се случи с много хора, които приеха да се хранят по Зоната през юни

15 July 2020

Споделям отзивите им автентично, без да ги поправям, така, както са ми споделили! :*

Ivelina Georgieva Добро утро! Моята история е семейна. От 3-4год. синът ми е с наднормено тегло и мъките започнаха… Как се ограничава дете?!? На всичкото отгоре и нередовен стомах , докато един ден имаше кръв в изпражненията, направо се побърках. Давах каквото се сетите, но след 1месец отново се повтори. Тогава сякаш изведнъж ме осени мисълта за Зоната, едва ли е изведнъж, мисля че е дошъл момента. Аз и преди съм опитвала, но нещо не се получи и ми беше много трудно. Но сега с Кати е просто песен. И резултатите са повече от добри !!! Аз съм -10 кг , синът ми -4кг и -12см талия, дъщеря ми -10см. Какво повече да кажа, освен да благодаря на Katina Radeva за помощта и прекрасната обстановка, която създаде! Преживях и победих най- голямата си тревога! БЛАГОДАРЯ,КАТИ! И до следващото предизвикателство!

Valq Dimitrova
Искам да благодаря на Кати и на всички в тази група,а също така и на сестра ми която ме подтикна да се

запиша. Чувствам се страхотно тук, ям редовно, по 4 пъти на ден и отслабвам.Направо невероятно! За 1 месец свалих 4,5 кг!
И най-важното върнах се от морето с 1 кг надолу представяте ли си, аз направо съм възхитена!
Очаквам с нетърпение предизвикателството през август, а до тогава ще докажа на себе си, че мога и сама да се справям! Отново огромно благодаря на Кати! И ще чакам информация за психологическото предизвикателство през септември! Прекрасен ден ви желая!

Цонка Тодорова Добро утро! Преди около две години попаднах на сайта на Кати и започнах да чета… рецепти, истории на хора хранещи се по този начин и всичко, което ми попаднеше на тази тема. След това си купих книгата на Кати и колкото и странно да звучи я прочетох три пъти за три дни. Вече имах представа от зоната, бях наясно как се комбинираха храни, но винаги с убеждението, че аз с моя начин на живот няма да успея да се справям с тази храна, с носенето на храна в офиса, честото хранене и т.н. все някакви оправдания си измислях. Тогава видях съобщението на Кати за предизвикателството през юни и съвсем спонтанно се записах.

Съпругът ми по някакво чудо заяви, че се включва и ще се храни с мен. И така един месец. При мен килограмите са 4 по-малко, при него 6. Стопила съм около 15 см. от обиколките си, но за първи път това не ми е най-важно. Чувствам се много добре, сутрин се събуждам с енергия, научих се да обръщам внимание на неща които преди подминавах, загледах се в себе си, благодарение на предизвикателствата и лайфовете на Кати. Стана много дълго, но искам да кажа на тези, които все намират някаква причина да отложат ДЕЙСТВАЙТЕ, няма нищо сложно, че ще сложиш една салата в кутийка или ще отделиш един час вечер, за да си приготвиш храна, резултата наистина си заслужава и килограмите са най-малкото. Благодаря сърдечно на Кати и на цялата група за подкрепата и идейте! Бъдете здрави и до скоро!

Светла Михайлова

Хеей ! Привет и от мен,
Зонички !  Отпуската свърши,
за жалост и предизвикателството свършва, но аз съм щастлива, че научих да балансирам менюто в чинията си, където и да бъда !
Предадох този начин на хранене и на съпруга ми и на майка ми,
с което се гордея !
Свалени кг. -6,400, талия -9 см. Продължавам до желаните кг.,
не се отказвайте и вие !
А ти, мила Катинка – респект за всичко, което правиш, за времето, което отделяш, предвид с тези малки деца, че намираш време и за всичко това ! Силно ще те препоръчвам ! Имаш енергията, продължавай да предизвикваш и да правиш хората здрави, щастливи и добре изглеждащи ! Още веднъж
БЛАГОДАРЯ !

Benay Yaldaram Добро утро! Цялото ми семейство сме в зоната от април месец. Къде точно в зоната, къде около зоната, но резултатите са ни впечатляващи. Мен ме спират по улуцата да ме питат какво съм направила, че съм отслабнала така. Разказвам на всички за Кати и препращам към сайта й. За децата не мога да кажа кои знае какво освен, че си чакат с нетърпение следобедните закуски. Мъжът ми се научи какво трябва да пазарува. На кантар не се качваме, след като един два пъти се разочаровах, но пък дрехите ни показват съвсем друго- стават широки и свободни. 🙂 Осъзнахме обаче, че кантара и мерките не са важни за нас. Това, което Зоната и Кати ни научи, че храната е лекарство. От както съм в Зоната имам цикъл от 4-5 дена, а преди Зоната едва по 2 дена. Лично аз получих толкова сила и вдъхновение, че реализирах един проект и съм на път да реализирам втори. Някой беше писал, че му се е засилила интуицията – аз пък се научих да я слушам и да предизвиквам това, което искам 🙂
Благодаря Кати за всички лайфове, споделяния! За всичката всеотдайност, с която работиш…

Десислава Количева Ах тази зона, супер е.Много ми помогна да превъзмогна апетита към сладкото, големите порции, многото и всякаква храна да тъпча в устата си, най-вече по ресторанти. (Сега минавам с една салата и н на брой чаши вино хаха). Чувствам се добре,бодра,щастлива,нахранена и доволна.Килограми и сантиметри незнам,спрях да ги гледам,чифрите само биха ме отказали,гледам себе си,щом се чувствам добре,значи съм в правата посока :).Благодаря Katina Radeva и на цялата група,август месец сме пак тук.Хубав, лек и слънчев ден.

Десислава Количева Започнах от априлското предизвикателство 95 кг,  а днес 86.6кг 🙂

Тинка Даниел Тончеви Добро утро, мила група! На финала на предизвикателството сме, но за мен то продължава. Чувствам се чудесно, резултатите от него са видими, съпругът ми също се храни по Зоната и при него промяната е налице. Опитвам се да приобщя и децата, но там е по-трудно, но не се отказвам. В Зоната съм от месец март и това е моят начин на хранене. Хубав ден!

Василена Попова-Каварджиева  Добро утро, аз кг почти не свалям… Но имайки предвид диабет, хашимото, анемия, дефицит на б12, вит д, магнезий, желязо… Стрес,преумора, недоспиване, задържане на вода, бебе и малко дете, кърмене до преди месец…може би някъде бъркам, или пия малко вода, не знам.
Явно организма ми се чуди какво се случва в момента с него. От обиколки обаче свалих доста! Продължавам да се храня в Зоната и така ще е и да напред. Дори за почивката на морето ще си взема везната, за да си претеглям храната, защото ще я носят в стаите в кутии. При мен нещата са-или на 100 % отдаденост, или нищо не правя. Ако се отпусна да ям горе долу на морето, всичките усилия пред този месец отиват на вятъра.
До сега, когато съм започвала да се ограничавам, режими, диети,Винаги е било с определена цел и срок – до лятото, за моето, за рождения ден… Сега се включих в това предизвикателство просто за да променя хранителните си навици. Защото Зоната е подходяща при моите заболявания, защото няма лишение от плодове и са позволени различни видове брашна, в които мога да замествам желанието за тестени храни. Най – важното – доста от ястията са подходящи и за децата ми, и някои доста им харесаха.
Ох, стана много дълго.

Rositsa Obretenova Добро утро! Благодаря на всички мили хора в тази група, силата на общия дух се усеща много силно, което е много мотивиращо човек да не се отказва! Кати специално благодаря, аз досега само съм си мислила, че се храня по зоната докато не се включих в предизвикателството! Сърдечно благодаря! И въпреки, че сме в различни краища на света подкрепата ви е невероятна ! Бъдете здрави, щастливи и винаги в зоната 😉

Genoveva Stefanova Храня се по зоната от първото предизвикателство през февруари и не мисля да спирам. Аз съм с Хашимото повече от 20г и живота с него не беше никак лесен. Постоянно изморена,нервна,излишни килограми и т.н.,високи дози Л-тироксин и хормоните пак не са били в норма. Обиколила съм почти всички ендокринолози в града и всеки ми е казвал,че трудно се отслабва,и някак си бях свикнала с тази мисъл.Когато започнах да се храня балансирано приемах Л-тироксин ,но постепенно умишлено започнах да го забравям,и вече 2 месеца изобщо не съм го пила. Пуснах си изследвания преди няколко дни и бях много изненадана, че ТSH ми е в норма. За мен зоната е моето спасение . Чувствам се много добре 12кг свалени,пълна с енергия,без сърцебиене,без нерви.
Кати Благодаря ти за всичко ,което правиш,за това ,че ни показа как много лесно и без никакви усилия можем да изглеждаме и да се чувстваме добре. Нужно е само желание за промяна и всичко си идва на мястото.

Емилия Делева Привет на всички! Желанието за промяна и постоянството дава резултати! От първи февруари се храня по Зоната. – 11 килограма. Приготвянето на храната ми доставя удоволствие, отдавна вече се справям сама със съчетанието на продуктите и експериментирам смело! Обичам сладко и често правя зонови десерти. Тук намерих и нови приятели, с които се подкрепяхме взаимно! Благодаря на всички за компанията и на Кати, че ни събра! До нови срещи! Ключа за успеха е в постоянството! Прекрасно лято и до нови срещи!

Емануела Андреева-Саневска За предизвикателството… много се промених през този месец,първо с храната ям си само зоново друго не ми се яде,един път хапнах бонбон който балансират със скир,и друг път малко парче торта като десерт но си намалих въглехидратите от основното ядене,научих се вече..Само първата седмица следвах изцяло менюто после си правих рецепти от сайта или си зонирах други,май успях да пригодя зоната към себе си ,не бях редовна с тренировките.Но най най най важното за мен ,случи се чудо-АЗ ЗАПОЧНАХ ДА СЕ ХАРЕСВАМ,и даже толкова си се харесвам напоследък, че има вероятност да се влюбя в себе си много работих върху психологическата част и имам още много .Благодаря на Кати ,че ми помогна показа ми как да простя на себе си и да излезна от ситуация ,за която се обвинявам от 6 год.Уча се да се наблюдавам и да се хващам,вече обичам тялото си и неподхождам към него със злоба и яд,приех че съм допуснала да стигна дотук ,сега го обичам грижа се за него ,не го наказвам.

Преди не ми беше до нищо ,ако се гримирах то беше за да скрия някоя пъпка и само си виках виж се ,виж се на какво приличаш..Сега се гримирам, защото ми харесва да се грижа за себе си и да изглеждам добре.Търся знаци,уча се от ситуации -ЕДИН МЕСЕЦ ,А ТОЛКОВА ПРОМЯНА.Спокоина съм,не се боря със себе си,приех ,че имам и тъмна страна,тя е част от мен .Преди много се напъвах да съм перфектна във всичко,и деня ми минаваше в постоянна борба с мен самата много изтощителна борба,сега разбрах ,че няма такова нещо,не може да потискаш онази „отрицателната“страна.Просто трябва да я приемеш,например за мен е отрицателна черта мързела,но за друг може да не е.А и установих ,че бъркам умората си с мързел.Мерки-по 4 см от всякъде(явно отслабвам равномерно )и -3 кг.продължавам ,като през следващия месец ще съм по постоянна с тренировките и август пак заедно.Благодаря на всички за позитивната енергия ,благодаря Кати.

Maria Doncheva Добро утро! Благодаря на Кати и на всички вас за споделянето, за помощта и съветите. В това предизвикателство се включих в последния момент, но не съжалявам изобщо. Тук разбрах, че с глад и ограничения не се постига нищо. Пробвала съм какви ли не диети и режими, но не са били по-вкуса ми и безрезултатни. Всеки ден с голямо удоволствие си приготвям храната и си я хапвам с наслада. За мерки и теглилки не мога да кажа нищо, защото в началото не вярвах, че като се храня по 5 пъти на ден и с такова количество храна ще има ефект. Резултат има и то видим, усещам го по-дрехите. Смятам и за напред това да ми е начин на хранене и да приобща и другите членове от семейството. Не съм от активните, но всеки ден ви разглеждам вкусотийките и си записвам рецептите. Благодаря, че бях част от това предизвикателство! Хубав и слънчев ден, изпълнен с много позитивизъм и добро настроение!

Neli Ivanova Днес за закуска – сладко- солена уникална закуска
от рецептите.
КАТИ искам да ти БЛАГОДАРЯ затова че ме направи част от тази страхотна група и ме научи дори и към 10 часа да закусвам., и на 3- 4 часа да се храня с ВКУСОТИИ от рецептите . Чувствам се толкова леко, разбира се има и резултати- кг надолу и минус см от обиколките
Бъди здрава и Благословена !

StanimiriIvi Zheliazkovi Здравейте,
Много ми хареса предизвикателството,помогна ми да се чувствам всеки ден изпълнена с енергия и тонус,изпитвах щастие от това ,че се грижа за себе си и си отделям време ,още първата седмица започнах да усещам промятата,спях по-добре,имах енергия ,този месец цикъла ми не беше болезнен и нямах колебания в настроенията
Започнах предизвикателството 60,400кг.
Ханш-97см.
Бюст-93см.
Корем94см.
Обиколка ръка-30см.
Обиколка горна част на крака най-дебелата-56см.
В края на месеца съм 57кг.(3,400кг. Надолу)
Ханш-93см. Тоест 4см. Надолу
Корем-87см.,7см.надолу
Бюст-88см.5см.надолу
Крак обиколка-54,5см.,тоест 1,5см.надолу
Ръка обиколка-1,5см.надолу
Ще продължа и за напред да се храня така,това не е диета а начин на живот,не се чувстмам ограничена,мога всичко да хапмам,горещо го преполъчвам ва всеки.
Вземете живота си в ръце ,нека промяната да започне от днес,решението зависи само от вас!
С голяма благодарност към Кати,за „побутването“!

 

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, които тотално промениха мисленето си за храна и отслабване и съотвено подобриха здравето и телата си 🙂 Зонови рецепти на традиционни български ястия може да намерите в електронната ми книга, за да закупите последвайте линка

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.