Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Какво се случва с човек, който се храни по Зоната – истински истории

Какво се случва с човек, който се храни по Зоната – истински истории

18 May 2020

 

Таня Стойчева Здравейте мила група и подкрепяща и мотивиращи Кати! Днес ни е последния ден заедно и съм нетърпелива да се срещнем през юни. През 3те месеца в Зоната си промених вкуса, сега с толкова голямо разнообразна и вкусна храна, от която изпитвам удовлствие, а не вина!!! И същевременно успях да махна от тялото си 11кг. И се чувствам по
-лека,гъвкава,енергична,позитивна и най-вече приемаща се. Още веднъж благодаря на Кати.

Doni Dimitrova Приятели, аз искам да споделя за моето априлско предизвикателство няколко думи.
От доста време следя страницата и сайта на Кати, но все ми се струваше много сложно и объркващо, сглобяването на блоковете и комбинацията на храните….

Проблемът с килограмите го имам от 7г, след първата ми трудна бременност, качих почти 30кг.
Още преди да ги сваля и пак забременях.
От години се въртя в един омагьосан кръг-подхващам поредният режим/диета- спазвам, постигах някакъв резултат, след това рязко пак кантара скача нагоре
И така, кантарът все около 70те кг се върти…
Впуснах се в априлско предизвикателство, защото усетих, че ми е дошъл момента.
Книгата, таблицата, групата, сайта, подкрепа от приятели, освен това това извънредно положение, повече време вкъщи…. Щях да имам време за готвене
Подкрепата, която получих, мотивацията и безценните съвети са ключът за моя успех
Равносметката-опитах страхотни, вкусни и разнообразни нови храни, научих се да балансирам менюто си, осъзнах, че това е моя начин на хранене.
Чувствам се много по-добре, по-жизнена, с повече енергия
-4кг съм, което е прекрасно
Искам да благодаря на всички!
На Кати за целия огромен труд, за мотивацията, за лайфовете, за съветите и подкрепата. Цялата тази енергия и позитивизъм.
Ще ми липсвате през май, но юни съм на линия отново с вас.

 

Мариета Панева Ето ме и мен. Утре трябваше да отчета 2 мес. в Зоната, но хайде, от мен да мине се претеглих днес. Равносметката – минус 7.7 кг/ 5 през 1-ия и 2.7 през 2-ия/. Като станат фотографите може и да има снимка “ преди -след“. Най-голямото ми постижение – пия кафето си без захар, е, все още не ми е ок, но ще свикна. За тези 2 мес. не съм близнала и кристалче захар, нито нещо друго сладко извън Зоната. Просто не ми се яде. За жените с по-голямо ЕГН от моето / на 45 г. съм/ да кажа, че Зоната си действа – почти 10 г. съм в изкуствена менопауза заради хормоналното лечение/ с онкологично заболяване съм, хаха, май трябва да напиша бях, защото съм сигурна, че оново неканеното осмокрако си отиде още тогава на операционната маса/. Но съм му благодарна и на него, защото всичко, което Кати пише за вътрешно осъзнаване съм го и го изживявам вече 10 години. Научих се да обичам и да се грижа първо за себе си, та нали ако мен ме няма няма да има кой да обича и да се грижи за децата ми, съпруга ми и моите близки. Научих се да не ми пука за хорското мнение, защото никой не е бил с мен в моя ад и няма право да ме съди. Научих се да отстоявам мнението си, да забравям, да не се товаря с чужди емоционални товари. Научих и може би най-трудния урок – до прощавам и да продължавам напред. Благодарна съм на всеки нов ден, в който се събуждам жива и дишаща. Усмихвам се и говоря на цветята си, на облаците и дъжда, на паячето в ъгъла на стаята. Открих толкова много нови неща – научих се да карам мотор и вече не мога без него, катерим планини, обиколихме всяко кътче на страната, открихме си нашия рай в един прекрасен гръцки залив, научих се малко да се гмуркам, както видяхте и на пчеларство се уча. Щастлива съм, че имам шанса да виждам как растат децата ми, как ги възпитавам като добри и достойни Човеци. И съм спокойна. За бъдещето им. За нашето Утре. Знам, че ще го има. Защото го заслужих. Изстрадах го, преболях го, мое е. Простете за словоизлиянието, но ако мога да вдъхна надежда поне на един, загубил светлинката по пътя си, няма да съм живяла напразно. Такава е моята житейска Зона. Светла. Умиротворена. Щастлива. Ако още търсите вашата – тя е вътре във вас! Животът се живее даже всеки миг, пълноценно, истински, с вяра. Никой не знае колко е, затова трябва да взема максималното от него.

 

Анелия Петрова  За периода в който съм в Зоната не мога да кажа дали съм отслабнала, защото не се тегля, но от 01.04 си пия кафето без захар, изяла съм 2 бонбона(имаше повод), а преди ядях постоянно шоколад, еклер, пасти, но вече нямам желание за тях пуша по 4 цигари, а преди сутрин изпушвах  Не бях стриктна по менюто, но се стараех да е балансирано. Единствено с което не мога да свикна е да пия вода. Постоянно си нося едно шише1, 5л.,но не мога да го изпия. Надявам се с времето да свикна и да не ми стига. Кати, Благодаря ти, че ме допусна до тези мили и готини хора научих много от Теб, така и от тях. Продължавайте напред и нагоре ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИ

 

Мария Арабаджиева Благодаря ти слънчево момиче! Благодаря и на всички приятели в групата за това чудесно преживяване през този месец! Кати,доволна съм,че научих от теб много неща,които ще продължа да правя и с удоволствие и носталгия ще си спомням за теб,слънце! Надявам се,че ще мога да поглеждам какво правите и да ви се радвам! Бъди здрава,все така усмихната,целеустремена и винаги помагай на хората! Това е най голямото богатство,а именно да бъдеш добър,а ти си това МОМИЧЕ ! Дерзай и напред!!!

Sofiya Georgieva Здравейте, прекрасни хора! Чувствам се като отличничка в един от най-важните ми житейски уроци до момента!
„Срещата“ ми с Кати наистина нямам спомен кога се случи…Харесах страницата във фейс бук, постоянно следях постове и истории, отворих сайта, прочетох набързо теорията и до там…Така и не се мотивирах дори да опитам.. Ето защо тези месечни предизвикателства са просто гениални. И тук е моментът и аз да благодаря на Кати за подхода и осъществяването на всичко това! Ако не се бях включила тук, може би никога нямаше да направя първата крачка… Още с първото гледане на видеата, всичко ми се изясни и направо не можех да повярвам колко простичко е било всичко всъщност… Благодаря ти, Кати, също така за разнообразните рецепти, много от които никога не бих се сетила да приготвя, а вече ги обожавам!
Равносметка не мога да дам, тъй като умишлено нито си знам килограмите ( вкъщи нямам кантар ), нито мерките ( май нямам и метър ). Усещам видимо, че съм се вталила за този един месец, но за мен главната цел беше, да променя начина си на хранене трайно, надявам се тази Зона да ми стане начин на живот и това всъщност е моята цел..
Освен на Кати, искам да благодаря на всички вас, тъй като това предизвикателство е колективна магия и реално ние всички заедно го направихме успешно!
Едва ли има близък човек, на който няма да препоръчам да се запише за следващото предизвикателство на Кати, защото се убедих, че това работи, че реално се чувствам по-енергична, никога гладна и недоспала, а и видимо поотслабнала, макар че често прибягвах до червената зона и рядко към зелената  Както нашата менторка казва, важно е постоянството, а не перфекционизма! И мен тази тактика идеално ме устройва…
Пожелавам успех на всички и благодаря на Кати, съдбата и на себе си, че се озовах тук и сега…
Бъдете здрави и балансирани!!

Dobrina Nedelcheva Здравейте Прекрасни. Ето че ,дойде края на това прекрасно предизвикателство. Равносметката ми от изминалия месец1.04. 74,900кг/талия 93,5;ханш 104;бюст 104,5;бедра 60,5;бицепс 33,5. 30.04. 69,400 кг ;талия 87,5;ханш 99,5;бюст89,5; бедра 57; бицепс 27,5 см. От 2017г.започнаха проблемите с Щитовидната жлеза /хипофункция Хашимото положението беше мн зле започнах да пия хормонални и вместо да ослабна за 5седмици качих 8кг,гладувах тренирах и дебелеех .И една сутрин реших да спра да пия хормоналните хапчетата и да намеря адекватен и компетентен специалист който само три месеца оправи положението само с спорт,тогава започнах и да танцувам,но за жалост този Професор почина и две години без лекар защото тук да се намери кадърен Ендокринолог е цяло чудо Намерих и си чакам резултатите вече втори месец.Отдавна следя страницата на Катито но не се усмелявах да се включа виждаше ми се мн сложно и го направих спонтанно и не съжалявам защото винаги се закотвях на 72 кг и до там смятам да продължа в същия дух целта ми е 55 кг.Тренирам през ден защото имам проблем с гръбнака и преди по малко от две години претърпях операция защото бях с тенденция да не мога да контролирам ръцете си и понякога имам болки когато времето е дъждовно и влажно,но мисля че с времето и това ще се оправи.Мила Кати благодаря ти за всеотдайността ти,за моралната подкрепа ,за мотивацията за всичко което направи за нас,ти си прекрасен човек остани си такава каквато си.Мили невероятни приятели благодаря ви за чудесните моменти които споделихме заедно ще ми липсвате.

Petq Paitashka Благодаря ти Кати.Страхотна си! И всички в групата .Надявам се да се срещнем и в следващата-още по усъвършенствани и намерили себе си.И в прекрасно физическо и психическо здраве.
А за резултати-не съм се теглила .Имам възходи и спадове .Но имам огромно постижение -вече не ми се яде толкова сладко.Като се сетя за вафли и тем подобни ми се струват отблъскващи . Сега се храня много повече от преди.Преди това често гладувах.Храних се 1-2 пъти на ден.Старая се да пия повече вода.И непрекъснато се ровя в рецептите.
Поздрави на всички!

Надя Павлова Здравейте.Преди година и половина се срещнах с нея-Зоната.Тогава някак си не си паснахме,мислех си ,че има труден характер и естествено не ни се получиха нещата.В средата на Март месец случайно се намерихме.Този път си казах,че може и да е готина и ,че и трябва втори шанс.Поръчах си биографията й за да ми помогне да я опозная.Оказа се ,че не е толкова кофти и бързо се сприятелихме.Като всяко женско приятелство си имаме нашите моменти-караме се ,отдръпваме се една от друга,отмъщаваме си.Но станахме много добри приятелки,въпреки моите очаквания от нея да не са факт,навярно и нейните от мен не са.Имаме над какво да работим,но аз не искам да я оставям.Няма да спирам да и давам шансове.Искам да се превърнем в най-добри приятелки завинаги!!!

Благодаря на всички-страхотни сте!Аз нямам почти никакъв резултат,но за това имам и аз вина/забежки/ от време на време.Няма да спирам,ще се срещнем през юни!

Eliza Markova  Атмосферата беше чудесна в групата , постовете Ви ме връщаха където и да кривнех.

Stella Czernetz Здравейте, и аз искам днес да благодаря – на всички Ви! Смятам, че това е най- позитивната група, в която някога съм била! Кати – ти си прекрасна и затова завихряш покрай теб толкова много положителна енергия и страхотни хора, които от своя страна също увеличават в геометрична прогресия случващото се! Не искам да се тегля – не това е важно – този месец прочетох докрай книгата ти, която я започнах февруари. Сякаш и тя дойде точно на време – като продължение на всичко, което съм чела и правила в последните 10 години. А и тази Пандемия също може би подейства на всички така, че да отсеем важните неща в живота ни. Забави, забави…. както се пее в любима песен. Хубавите неща искат време – а мисля, че сега го имаме. Да не пропуснем и този шанс! Много здраве, усмивки и успех на всички!

Jivka Stoqnova Само отбелязвам,че спокойно закопчавам колана на желаната дупка.Той ми беше“метъра за стимул откакто съм в Зоната почти 4г.Имах малко отклонения да кажем,последните няколко месеца и качих 4-5гк.Но сега макар и да има нужда от още малко сваляне, ги раздвижих ……КАТЕЕЕ ТИ СИ ВИНОВНА ЗА ТОВА….. те момиче…..

Maq Mircheva Здравейте групичкал Благодаря, на Кати за насоките и всички усилия. А на вас благодаря за споделените моменти и чудесни изживявания.  След три месеца в Зоната се чувствам все по- добре. Спокойна, наспана  и бодра. Освен това, че се хапвам редовно, което в началото ми беше много трудно и вече мисля по друг начин. И най – вече разбрах, че в Зоната няма нищо сложно, стига Кати да ти го обясни.  За свалени килограми няма да пиша, защото не търся това в този режим на хранене, те са бонус към всичко, което получих.  До нови срещи и бъдете здрави. Усмихнат май ви пожелавам.

Aneliya Georgieva Здравейте, групичка! Радвам се, че отново бях час от това предизвикателство. Как се чувствам ли? Чувствам се здрава, щастлива, доста лека и уверена от както съм в зоната. С нетърпение чакам и юни месец отново да сме заедно. Отново големи благодарности към Кати! Ти си нашето злато! Вярвайте и преследвайте мечтите си! До скори срещи!

Sissi Kirova Благодаря ти Кати… През този различен за всички месец се научих да хапвам здравословни и вкусни храни,а не да бъркам в забранения шкаф за някой вафла или нещо друго,още с водата се боря….но знам че и с това предизвикателство ще се справя.Непостигнах много със свалянето на килграми,но хубавите неща се случват бавно,няма да се откажам.Пожелавам на всички да сте много здрави.

Marie Ch Здравейте! Благодаря на Кати и на всички в групата за уникално позитивната, подкрепяща и насърчителна атмосфера! Благодаря за споделените кулинарни идеи, споделените истории за малки и големи победи, преодолени предели и „изкачени върхове“. За мен те бяха и продължават да са вдъхновение и стимул, събудиха искрено възхищение за силата, която се таи в нас и чака да бъде проявена, както и за способностите ни!
При мен промените се проявиха в няколко посоки – промени се вкуса ми и изчезна желанието ми за определени, да кажем не толкова полезни храни. Чувствам се нахранена, по-спокойна, по-приемаща и разбираща. Не се чувствам лишена от нищо, което е много важно за мен в този момент. Много ми харесва, че подходът на Кати е холистичен – включва всички нива на съществото ни и се спазва много важният принцип за ненасилие над тялото и психиката. По мое мнение тя направи нещо уникално за мен като начинаещ в Зоната (аз го наричам „изкуството на малките крачки“ от поема на Екзюпери) а именно бавно, нежно и постепенно въвеждане и навлизане в Зоната. Едно фино пренастройване на сетивата и превъзпитание на хранителните навици, максимално освободено и с възможности за различни комбинации в менюто.
Харесва ми също и това, че насърчава да се съобразяваме с личните си предпочитания, вкусове и нужди на тялото.
Таблицата на Кати ми е много удобна, защото е обощена без излишна информация и е лесна за ползване. Готовото меню приготвено от нея освен, че е много разнообразно и добре подбрано, много ме улесни за по-лекото навлизане в Зоната и с максимална яснота и подреденост какво ще се пазарува, кога и по колко. Убедих се, че храната в Зонов режим може да бъде вкусна и вкусно приготвена и не е задължително да се храним само с бяло пилешко месо, овесени трици и извара, както ми звучеше първоначално. Не ми беше и чак толкова затормозяващо меренето и тегленето на продукти. Вече някои ги премервам само „на око“.
Резултатите ми до тук – минус 2,5 кг. и по минус 5, 6 см. от талия и ханш – тези са най-фрапиращите спадове и на други места има, но са по-малко сантиметри. За мен лично, спада в обиколките е изненадващ, като се има предвид, че съм хапвала пълномаслени продукти през повечето време (с изключение на киселото, цеденото, прясното мляко и шунката), както и тъмно месо (пилешко и пуешко от бутчета). Не мога да свикна още с бялото месо и някои нискомаслени млечни. Също и мазнините ми бяха понякога повече блокове, заради кето режима, който бях спазвала и все още съществуващия навик да консумирам повече мазнини. Много съм доволна от резултата и твърдо продължавам хранене в Зоната. Надявам се след време да бъдат и положително повлияни различните хормонални, сърдечни и метаболитни проблеми, които имам и да спра лекарствата. Очаквам с нетърпение месец Юни и следващото предизвикателство като през месец Май ще затвърждавам и ще наваксвам пропуснатото от Априлското меню. Смятам да обърна и специално внимание на секция десерти в сайта.  Пожелавам на всички здраве, радост, хармония и много успехи във всичко! Благодаря ти, Кати за безценното менторство и за въвеждането ми в Зоната с такава лекота и безпрепятственост! Не спирам да се удивлявам! До следващото предизвикателство!

Amaliya Anastasova Здравейте слънчеви хора!
Определям ви така, защото постовете ви са толкова позитивни и изпълнени с благодарност, че нямам думи с които по друг начин да ви определя.
И тази енергия в този месец беше изкарана от нас от тази малка палавница Кати!
Тя е кълбо от емоции и живец, който 30 дни ни държи във форма и ни провокира да вървим напред.
За себе си мога да кажа, че се научих през този период на много неща :
На всяко хранене в чинията ми да има протеин, въглехидрат и мазнина;
В храната ми да има повече зеленчуци и по-умерени количества плодове, защото до сега наблягах на плодовете;
Да се старая да се храня предимно в зелената зона .
Няма да изброявам повече ползи, защото са много.
От всичко най ми хареса в това предизвикателство, че ни научи да НЕ сме педантични за всяко грамче, но да сме последователни в основните принципи на зоната.
Аз със зоната искам да подобря показателите на холестерола си и да повлияя чрез храната кръвното си налягане.
Като си направя кръвни изследвания , ще споделя резултатите си.
Благодаря на всички за това, че бяхте част от живота ми и че сте толкова готини .
С книгата ти напред, Кати продължавам от тук нататък и ти желая здраве и да си все така отдадена и целеустремена във всичко, което правиш.
Elizabet Peter Nduka Искам да благодаря на всички момичета и момче в групата и на Кати.Продължавам напред в зоната.От три години ту влизам ту излизам ,защото нямам какво да свалям общо взето,но бях пристрастена към соковете от кутии или пластмасови ботилки /от февруарското предизвикателство от първия му ден още съм чиста хаххаха без сокове/ ,също така последните 2 години се храних максимум 2 пъти на ден,в големи количества да наваксам за другите хранения хахах.Аз обичам да ям и да прекалявам с яденето ,но сега съм повече от щастлива,че хапвам по 4 /за 5тия вече съм заспала/ пъти на ден,признавам си и те ми идват в повече но коремчето ми го оценява и стомаха ми явно най-накрая си връща нормалните размери.Вече не се подувам,нямам газове и болежки в стомаха.Много много съм щастлива и даже съм 1 кг по-малко от това което се харесвам.Единственото нещо с което не мога да свикна още е да пия вода ,но и с това ще се справя някак си.Ще се видим с повечето от вас и в следващото предизвикателство както и в голямата група, така че продължаваме напред. на всички ви

Natalia Kitina Последен ден с вас, но до следващото предизвикателство. Страхотна група, толкова положителна енергия има тук, че ще ми липсвате! Ще продължа и през месец май. След три месеца в Зоната разбрах, че това е моят начин на хранене. От 58кг през февруари сега съм 55кг, но килограмите не са най-важното Радвам се, че се научих да се храня балансирано, че спрях да хапвам на крак всякакви боклучета и се преборих с това изкушение да не мога без нещо сладичко, често в големи количества.Умирах за сладко всеки ден… С една дума чувствам се страхотно. Със Зоната се грижа за себе си. Благодаря Кати!

мая янчева Здравейте мили хора!
Това е хранителният режим, който искам да поддържам  за първи път от години съм сита, енергична, спокойна и без чувство за вина, когато чинията ми е пълна…

Пламена Колева
ГОРДЕЯ СЕ С ВАС и със себе си
Трудно ми е да се разделя с вас, но 30дни нищо не са, на фон 30дни с вас .
Благодаря на Бог, че ме срещна с вас и споделих НАЧАЛО на новото приключение в живота ми.
Сега без драми, ама откак простих, дето ви споделих олекнах и на яве и на сън.
Стартирах 117,2кг, днес 114,7кг, -4см талия и ханш…бедро, коляно и ръка не са мръднали май, обаче иде им временцето. Обачееееееееее няма глад за сладко и тестяно. Цяяяяяялллл живот!!! Цял живот ги боря, ги пъдя, ги мразя, ги обичам до… КРАЙНОСТ! Сега не ги мисля. Туй е голям победа, Слава на Господа. Този 1мес беше много специален, защото прочетох 2 книги, които бръкнаха дълбоко в мен и отключиха неща. Благодаря на Кати и вас за търпението и подкрепата.
Вие сте незаменими и съвършено прекрасни.
Чудно и страшно сме създадени!!!
Юни ще ви споделя още подробности, че сега още ще е драматично хахахахаха.

Таша Петкова Здравейте групичка, благодарности на Кати, и вас за позитивното присъствие. Ще си липсваме! Днес цял ден чета само позитивни послания и равносметки.Много съм радостна, защото и аз изпитвам голям позитивизъм, по отношение на начина ни на хранене оттук нататък. Добре се чувствам, харесва ми това, че не мисля за сладко. Видимо се е прибрало тялото ми, а килограмите са 3 надолу. Важното е да не се отказваме. Нашия мотиватор добре си свърши работата. Пожелавам здраве и усмивки по нататък.

Кристина Стойчева Моята следобедна закуска. Филийка от трици с лютеница и сирене. Аз от доста време уж съм в Зоната, но явно все не съм била въобще. Този месец наистина се чувствам добре, благодаря на всички усмихнати и весели лица тук. За резултати, ще споделя когато си измеря см, поради изгубеното ми метърче. Успех и до следващото предизвикателство!

Nikolina Simeonova Като повечето хора и аз не обичам разделите и затова днес ми е малко тъжно.  Свикнах с вас, с позитивната енергия, която ми давахте, с веселите истории и закачките. Бъдете живи и здрави всички и продължавайте да се грижите за себе си, за самочувствието си и да достигате върховете, които сте си поставили. Благодаря ти, мила Кати за всичко, което направи през този месец!Ти си роден лидер и трябва да продължаваш да помагаш на хората да сбъдват мечтите си! Ще ми бъде много приятно отново скоро да бъдем заедно! А моята равносметка от Априлското предизвикателство е – минус 3 кг, 5 см от талията и ханша. По-важното е, че не изпитвам никаква нужда от сладко и нормализирах порциите храна. Бъдете здрави! Обичам ви!

Иванка Иванова Стефанова Здравейте, мога само да благодаря на всички, толкова ми беше приятно и този месец. С нетърпение ще чакам следващото предизвикателство през юни. От три месеца съм в Зоната, чувствам се чудесно, на 40 г имам повече енергия от колкото когато бях на 30 г.
За резултати още не мога да се похваля, но мисля, че има някаква промяна.
Продължавам смело напред Пожелавам на всички да постигнат своите цели, бъдете здрави.

Данаила Михайлова          „И  щастлив е този, който на разсъмване успява да осъзнае, че е жив, здрав, че слънцето за него грее!          И пак ще има нов ден!“
За мен месецът се изниза като пясък през пръстите ми.Винаги съм казвала , че няма случайни неща в този живот.На работа бях сама без колежка и това беше идеалното време да се включа в Зоната , защото без колежка край мен нямаше и изкушения.Следвах всеки ден.И аз напъних един шкаф с полезни храни…от другите също има , но с бавни стъпки ще се справя и с него.Резултата ми е 2кг.надолу/ 54 в момента/ , чувствам се лека и със самочувствие.Беше ми забавно , даже много.Благодаря на всички ,че сте толкова позитивни и слънчеви и на Кати , че я има.До нови срещи , прекрасни

Daniela Savova  Благодаря на Кати и на всички от групата – тук атмосферата, наистина е много положителна! По мои си причини избягвам да коментирам във фейсбук групите и в началото тук доста се притеснявах, но с времето и лайковете от вас станах по-уверена. Колебаех се дали да се включа в това предизвикателство, но в крайна сметка, ако исках нещо да променя, трябваше да направя крачката. И понеже утре е моят рожден ден реших, че това ще е моят подарък – от мен за мен. Резултатът е няколко свалени килограма и повече моменти, в които се чувствах щастлива и в добро настроение. Опитах нови храни и комбинации и със сигурност ще продължа да опитвам още и още. Поздравявам всички за положените „усилия“ и ви пожелавам повече хубави преживявания.

Milena Krusteva Здравейте и от мен, прекрасни хора!
Кати, на теб специални благодарности за организацията и мотивацията ни!
Аз отдавна правя опити да се храня в Зоната , неуспешно до сега. Кантарът го прибрах в началото на предизвикателството и утре ще бъде изваден за великото събитие – претегляне и отчитане на резултатите. Даже и без него самото усещане за енергия и жизненост е достатъчен резултат.
През целия период на предизвикателството се борих и със здравословни проблеми /сериозна хипертонична криза и ангиоедеми , вследствие на полиалергия към медикаменти/ , не винаги съм била редовна в качването на снимките, трудно ми беше да замествам млякото и млечните продукти / имам алергия към краве мляко , а овче и козе ми миришат/ , но постигнах първата и много важна победа – не се отказах.
До нови срещи в новите предизвикателства!

Росица Димитрова Мила Кати, мили момичета и тук там момчета, 😉 всички сте много готини и престоят ми в това предизвикателство беше удоволствие за мен. Като един от по големите на години и килца член на групата, минала през доста диети и йо-йо ефекти искам да ви кажа, че от Зоната по добро няма. Та както казва Кати дори и да кръшнете за известно време, знайте, че Зоната винаги е тук и ви очаква. Да споделя и моите скромни резултати -2,300 кг. имах и сериозни забежки от време на време 🙂 Не съм правила упражненията, поради ред здравословни причини. Чувствам се добре, жизнена и позитивна, въпреки ситуацията в момента. Благодаря на всички и най вече на Кати с нейното вдъхновение и мотивация !

Zdravka Georgieva Добра вечер и наздраве от мен! Щастлива съм, че споделих с този пролетен месец с всички вас и Кати! Благодаря, че се срещнахме и споделяхме храна, емоции и промяна! Зоната ни събра и ни даде наука за баланс и още нещо…! За мен равносметката – по лека с 3 кг. , енергична, дисциплинирана, спокойна и доволна от споделеното време с вас мили приятели и с чудната Кати! До юниии! Прегръщам ви!

Yablena Argirova Кати, огромно БЛАГОДАРЯ за отправеното предизвикателство, за безценните съвети и насоки които ни даваше през цялото време , за подкрепата! Отдавна се опитвам да влеза в Зоната , но сега вече знам , че няма да я напусна, защото се чувствам много комфортно в нея-и физически и емоционално! И това благодарение на теб, Кати!

Чудомира Липчева Добър вечер на всички!Относно Кати и предизвикателството, съм склонна отново да се обясня в любов: Благодаря за:
подкрепата,необходимите “шамарчета”,всяка надъхваща думичка и точица, осигурената безопасна среда,предизвикателството към себе си, което всеки един от нас си отправи, споделените истории
От всичко това ще ми останат много уроци и хубави спомени.
Благодаря за времето си с Вас и с Кати.
Бъдете здрави и се грижете добре за себе си.

Elena Deleva Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш. За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване. А щом сте приятели, непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота.“

Sevda Kutuklu  Кати много благодаря за това,че направи зоната по разбираема.Аз нямам време да си тегля храната и винаги предценявам на око.Но успях да намеря моя начин.Не съм човек,който обича ограниченията.Когато нещо ми се забрани при мен има обратен ефект още повече искам(например умирам за сладко когато искам да се ограничя).Тука в зоната няма ограничения и за чудо си е нямам глад да сладко.Не че не съм си вземала,но не съм чувствала вината каято изпивтах.Равносметката:от 30.03.20 до 30.04.20-4,200кг
сантиметри по 2
Най важното чувстам се чудесно,свежо,позитивно.Благодаря

Vanya Vacheva  Този месец въпреки, че имахме сериозно излизане от Зоната, пак съм малко надолу с килограмите. Общият резултат за почти 3 месеца е – 5.5 кг.
Благодаря на Кати за прекрасната идея да организира тези предизвикателства, защото в групата човек може да избяга от неприятната ситуация навън и да бъде в компанията (виртуална) на спокойни и положително настроени хора, които търсят промяната и са готови да си помагат.

Snejana Popova Здравейте за последно в Априлското предизвикателство и от мен!
Зоната е най-якият режим! Дори и да кривнеш за кратко, само със следващата стъпка можеш да се върнеш в Зоната и всичко си идва на мястото .
Продължавам!
Успех на всички!

Galya Krasteva Месец изпълнен с предизвикателства, сметки…, много позитивни емоции и подкрепа. Равносметката е талия- 85,5 / 76см, бедро – 60 / 56см, ханш – 101/ 95, килограми – 61 / 58 Огромно БЛАГОДАРЯ на Кати, че ни събра, само готини хора в тази група, за енергията която ни дава, за да се задвижи колелото, защото завърти ли се един път няма спиране. Все още имаме да учим и смятаме, да грешим и да се поправяме, но знаем , че сме на правилният път. Благодаря и на ВАС, прекрасни балансирани зончета  , че споделяхте своите идеи, страхове, съвети и подкрепа! За прекрасната атмосфера, че сте толкова позитивни, защото всяка една промяна започва от вътре навън. А Ние МОЖЕМ и ЩЕ УСПЕЕМ!Ще се видим отново в най-скоро време….Наздраве

Силвия Иванова Здравейте! Много съм щастлива, че бях член на тази група и много ще ми липсвате! Както казах и в клипчето не бях много активна този месец и не съм свалила нищо през този период, но иначе от февруари до сега съм свалила общо 6кг. От няколко дни клиенти в магазина ми казват – ти май си се повталила. Това ме радва много и ме прави щастлива. Със сигурност оставам в зоната и май вкусът ми найстина се е променил. Благодаря на всички в групата и на теб Кате за всичко – за въпросите, отговорите за взаимната подкрепа! Ще очаквам с нетърпение следващото предизвикателство! Бъдете здрави и много щастливи!

Galq Kozhuharova Здравейте ,искам да Ви Благодаря група и на теб Кати ,за този месец прекаран заедно.Научих се да баласирам храненето и определено намалих сладкото и хапването след вечеря..Наздраве и до скоро.

Genoveva Stefanova Храня се по зоната от февруари и съм много доволна. Препоръчвам на всички мои познати и приятели. Толкова е приятно да те спре някой,който не те е виждал отдавна и да ти каже „Много си отслабнала какво правиш?“. Нищо не правя,просто се храня балансирано. 9кг за три месеца -а с Хашимото не можело да се свалят килограми. Ще плодължавам и занапред,защото това е начина ,да се чувствам жизнена и енергична.Благодаря на Кати за всичко и на цялата група за приятната атмосфера и стимул. До нови срещи.

Blanca Plan Be Здравейте, на всички. Искам да кажа едно голямо благодаря на Катето и на всички в групата! Почувствах се добре дошла и бях вдъхновявана от снимките ви, мотивацията и постоянството ви! Благодаря за споделения опит и съвети! Ще ми липсвате със сигурност!
Та, да си споделя и моят едномесечен опит . Свалила съм 2/3 килограма, не съм сигурна колко, защото варират. За зоново хранене за пръв път чух от моят брат и ми стана любопитно  потърсих информация и попаднах на сайта на Катето, стори ми се интересно, но така и не намерих време да се задълбоча. След това станах фен на страницата й във Фейсбук и когато обяви, че прави група не се поколебах, защото отдавна исках хем да си хапвам от всичко и хем да е здравословно . Опитвала съм различни видове диети, но не ми допада да се лишавам. Чувствам се добре, глад за сладко нямам, почти няма моменти да се усещам гладна/изключвам момента преди месечния цикъл, тогава съм ужасно гладна, но се справям/. Тренировки правя у дома с удоволствие от около няколко месеца.
Наздраве! Пазете се, грижете се за себе си и бъдете здрави!

Valentina Georgieva

Благодаря на всички за подкрепата през тези 30 дни! Благодаря на Кати, че прави тези предизвикателства и за всеотдайността ѝ ! Беше много приятно и вълнуващо да съм част от това приключение.
На няколко пъти излизах от зоната си на комфорт и не съжалявам .
Харесва ми много този начин на хранене и се чувствам добре. Сладък шкаф вече няма, не ми ѝ липсва. Продължавам напред с балансираното хранене.

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, които тотално промениха мисленето си за храна и отслабване и съотвено подобриха здравето и телата си 🙂 Зонови рецепти на традиционни български ястия може да намерите в електронната ми книга, за да закупите последвайте линка

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see products you are looking for.