Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Какво се случва след един месец в Зоната – отзиви от доволни хора :)

Какво се случва след един месец в Зоната – отзиви от доволни хора :)

19 October 2020

Мая Калейска

Със закъснение, но с голямо удоволствие искам да споделя моите РЕЗУЛТАТИ!!!

1.Сън-заспивах много трудно и след 3-4 часа се събужда и така до сутринта аз броях звездите. Още след вторият ден, започнах да спя като с магическа пръчка. Лягам след 10 минути вече съм заспала и поне 7-8часа здрав сън.

2.Бях раздразнителна, не спокойна, напрегната, с постоянни черни мисли. След 4-5ден някък без дори да разбера как, забелязах, че съм по спокойна, усмихната, лошите мисли идват все по рядко.

3.Бях постоянно уморена(ако качвах стълби на втория етаж вече нямах сили, боляха ме мускулите на краката). Сега качвам четири етажа, дори в повечето случаи през стълба и горе казвам… Да, да успях и дори не съм изморена. Вчера телефона ми е засякал 21000 стъпки, а аз дори не чувствах умора.

4.Преди това предизвикателство, изпитвах постоянно нужда – ту от сладичко, ту от соленичко. След първата седмица само два пъти съм хапвала сладко извън Зоната, но не защото съм имала нужда, ами празници с торти…

5.Ииии резултатите в см. И кг. Започнах с О. Т. 103 см., в момента съм 95 см. О. Х. 108 см., в момента съм 105 см. О. Б. 64 см., в момента съм 61 см. О. Р. 32 см., в момента съм 30см.Започнсх с 77 кг в момента съм 73 кг. Първите измервания са от 01.08.2020 г. Вторите са от днес. Но за мен по важно е, че вече не се чуствам постоянно подута, няма постоянното чувство за глад, няма газове!!!

Мисля, че каквото и да кажа, както и да БЛАГОДАРЯ на Katina Radeva, ще е малко и недостатъчно! БлагоДаря, че те има Katina Radeva, БлагоДаря и на себе си, че си позволих да се впусна в това преживяване!!! Желая на всички ни много здраве, мотивация и удовлетвореност от това което правим!!! Бъдете благословени ! Катиии, БЛАГОДАРЯЯЯЯ!!!

 

Donika Stratieva

С малко закъснение се включвам и аз  за един месец тялото ми толкова много се промени ! Вчера не издържах и се претеглих. Започнах предизвикателството 66 кг, а вчера кантарът показа 62кг.  За съжаление не съм се измерила в сантиметри, но имам една дънкова пола, която ми е ориентир, точно преди предизвикателството едва я закопчавах, а копчетата се държаха на магия 🙂 А сега вече й закопчавам копчетата съвсем спокойно, даже ми е малко хлабава…

Харесвам предизвикателството, защото много ме мотивира и създава страхотна атмосфера, заради позитивните си членове по-лесно е да вървим напред, когато знаем, че не сме сами…

Благодаря…

Вили К.

Добра вечер на всички в групата!

Искам да Ви споделя и аз за предизвикателството в Зоната, какво ми донесе:

1. Първо като се записах и видях условията, беше ме обхванал страх.

Страх от това че е нещо ново, страх от това дали ще успея с това кантарче, с тези грамажи и накрая като прочетох и за снимки на храната си казах лелее защо се записах тук.

Но…

Това са били знаците ми. Искам много силно промяна, и личностно и визуално, а Вселената ми ги даде. Казах си а защо да не успея, а защо да не снимам една чинийка на ден…

2. И хоп следващия знак, Катина обяви, че ще търси някой за пълна промяна, даже не изслушах лайфа до края, защото дъщеря ми беше рожденичка. Казах си искам това да съм аз, толкова силно си го поисках, че Вселената ми го даде, като Катина ме избра. Ако бяхте ме видели какви викания Yesssбеше, какви подскачания все едно съм спечелила европейски проект ( пари)  ха ха шегичка.

3. Запознанство с тези прекрасни момичета е уникално!

Те се допълват една с друга и са страхотен Тандем!

А аз, като пате в кълчища има една такава фраза, не разбирах нищо, но четях менюто и приготвям храната…

Повярвайте ми толкова са земни, истински, от тях струи толкова позитивна енергия.

Благодаря Ви прекрасни момичета Катина и Искра, не спирайте да предавате тази зареждаща енергия, заряд и мотивация !

ОБИЧАМ Ви!

А мойте резултати ги виждате на лайфовете, вече 12 кг свалени от юни до края на август.

Прекрасна вечер и ycпех на групата!

Snezhina Nedeva

здравейте,за мен този месец беше много важен,за да започна една голяма вътрешна промяна!Имам желание даучаствам и в следващите,защото всеки ден научавам нещо ново и опитвам различни неща.Това ме амбицира да продължа не само със зонови закуски ,а и с цяло зоново меню…

Μαρία Ντόντσεβα

Лаваш с шунка и кашкавал, уж нищо особено, но много вкусно!!!

Равносметка за месеца – промениха ми се рецепторите за вкусно, промени се количеството храна, която приемам някак започна да намалява поради факта, че все по- рядко изпитвам глад! Разликата ми е 2 кг, но дори не се притеснявам от това, сякаш вече не бързам в забързаното ми ежедневие да стана в 5ч, да бързам да не закъснея за метрото, за работа, за среща, да се прибера… спрях да бързам, обърнах внимание освен на вътрешното си състояние и на физическото тяло! Осъзнах, как от липса на любов изисквам от другите, за да си я набавя!

Определено този режим е моят, харесва ми това, че ядеш всичко и не трябва да изпитваш угризение и да се самообвиняваш ако си изял няколко грама повече! Харесва ми защото се ядат плодове и зеленчуци,тотално отхвърлям всякакви режими в който обясняват колко е грешно да се ядат плодове, а да се тъпчеш с мазнини и добавки, за мен това винаги е било проблем, аз съм отраснала сред плодове и зеленчуци и винаги са присъствали на масата ни, вкъщи сладкиши и вафли не се купуват, но ядем много плодове! Чувствам се по- лека, не се изморявам като преди и не ми се доспива след хранене! Определено има още какво да се желае, но сега научих как да възстановя баланса на тялото ми като не го стресирам! Благодаря на себе си, че направих крачката, на Кати, че я мярнах нейде из фейсбук и ми прикова вниманието, на мъжът ми, че е съпричастен с храната, която му поднасям и на всички тук за енергията и подкрепата! Респект!

Silviq Dikova

Здравейте! От февруари съм в Зоната. Свалила съм 10 кг. От 67 кг.вече съм 57кг. Благодарение на Кати разбрах ,че не е толкова трудно да се спазва Зоната.Продължавам и не се отказвам, защото това е моя начин на хранене.

Violeta Stoycheva

Ех, че е хубаво, когато в една група има толкова позитивизъм! Не само, защото се среща рядко, а преди всичко – защото всеки успява да намери това, от което се нуждае! Аз „срещнах“ случайно информация от Кати във Facebook. Не познавах до този момент Зоната, не съм чела Сиърс, не обичам диети, от дълго време готвех само за специални случаи… Но изобщо не се подвоумих. Приех предизвикателството като  любов „от пръв поглед“.

И август се превърна в начало на моето завръщане към Себе си. Ох, много ми се иска да стана егоист (е, в добрия смисъл на думата, де:))

В смисъла на: „Да започна да обичам Себе си“! Мога да преброя всеки ден от този месец по това – каква храна съм приготвила за тялото си, с какъв нов вкус съм зарадвала сетивата си, кое мускулче съм подложила на „трус“ след някое упражнение, от което съм „изплезвала език“, какво ново съм научавала от хората в групата. Душата ми е пълна със слънчева светлина, очите ми гледат с радост, усмивката ми заразява околните (споделяла съм, че изминавам по 4 км, за да пия кафето с приятели сутрин, когато „избягам“ на село:)) Благо-Даря на всички за споделеността! Благо-Даря на Съдбата за тази среща с Кати! Любовта е обещание. Така че оставам в Зоната! А до ноември ще мога да правя и комбинацията от снимки, за да не показвам само закуската, след като и пилешкото с грах за вечеря беше тооолкова вкусно:)) Нежна да е нощта ви, прекрасни!

Веселина Бецова

Здравейте, групичка!  Тази година, оставайки задълго в къщи в болничен, явно е бил дошъл моментът ми за връщане в Зоната, защото отново попаднах на сайта на Кати, на лайфовете, предизвикателствата и реших да се включа, за което съм много щастлива!!! И въпреки, че до 20.08. я карах на око, защото- месецът ми започна с моренце т.е много вкуснотии и изкушения, после престой в болница, после гостуване извън дома – липса на условия за готвене и кантар. Гледах вашите прекрасни чинии и ястия и ви се радвах. И въпреки всички тези “несгоди” имам страхотни резултати в мерките и теглилките. Ето ги:

Килограми от 86 кг – 81,5 кг

Талия – 98см – 93 см

Ханш- 126кг – 123кг.

НО най- важното от цялото преживяване беше психологическата част, която ме изненада, замисли, разтърси и макар че знам, че е трудно и имам много работа и дълъг път да извървя в тази посока, съм щастлива и благодаря, че видях, че разбрах, че тръгнах по този път. Благодаря ти, Кати, че си толкова сърцата, различна, всеотдайна, неподправена и себе си, че ти се занимава . Благодаря и на вас , мили хора за позитивната енергия, за откритостта, за това че с вашите истории ме развеселихте, че ме разплакахте не веднъж, че усетих подкрепа, единомислие, добронамереност …Благодаря!

Aleksandra Kantardzhieva

Тренировка направена. В Зоната съм от Юнското предизвикателство. Започнах малко скептично, защото кърмя и си мислех, че ще ми повлияе на кърмата(че може да намалее или да спре)и да, повлия ми и не не спря, а дори си имам предостатъчно и на моя син му харесва. И се радвам, че моето бебе е малък зончо…Аз не само че съм свалила за сега около 8 кг и доста сантиметри, но и се чувствам по-жизнена, по-енергична, най-важното-наспивам се, а кожата ми изглежда по-добре. Не мога да кажа ,че не съм излизала от Зоната, но веднага на следващо хранене се връщам в Зоната. Осъзнах, че трябва да поработя доста върху психологическата част(само да ми остане повечко време). Благодаря ти Кати за безценните съвети и подкрепа и на Изи за тренировките…

Miriana Kalinova

Здравейте! Включих се в това предизвикателство заедно със сина ми. Той често боледува, а аз съм с наднормено тегло. Да Ви призная в началото не вярвах, че един 15 год. тинейджър ще се заинтригува. Разбира се, седнахме и си поговорихме сериозно като предимно разговорът ни се въртеше около факта, че Кати няколко пъти споменава, че чрез зоновото хранене организмът е по-здрав. Той подходи с ентусиазъм към менютата, които тя предлага. От старта на предизвикателството до днешния ден синът ми е с четири килограма долу, а аз с два. Видяхме, че може да не сме гладни и да има промяна. Благодарим на Кати от сърце. Тя вече е част от нашето семейство, с идеите и съветите, който дава и със своята лъчезарната усмивка. Струва си човек да опита подобно предизвикателство, който желае нека го направи. Само така ще разбере, че човешките възможности са необятни,стига да повярваш в това. Освен на Кати искам да благодаря на всички, който участваха в предизвикателството през август, защото са добронамерени. Трудно ми е да работя с блокове. Знам че храната трябва да бъде комбинирана от пронеин, въглехидрат, и мазнина. И когато поствах снимки на нашата храна винаги се притеснявах, но мога да ви кажа, че са достатъчни няколко лайка, за да ти дадат крила. Това показва,че ние сме едно голямо августовско семейство. Благодаря Ви,че ви има и бъдете все така добри! Благодря на Кати, че ни показа правилния път. Прегръщам Ви всички от разстояние.

Irina Gerginova

Здравейте! Включвам се и аз. По-долу в отговори към коментара давам менюто за деня, а сега обратна информация за августовското предизвикателство:

• Отслабнала съм 3 кг и 100 г – от 69,4 на 66,3 – лесно, приятно, вкусно, без гладуване (при това след 20 август имам общо 5 дена извън зоната по здравословни причини, иначе мисля, че щеше да е и малко повече)

• Преди гледах просто рецептите от сайта, но сега свикнах да си комбинирам според предпочитанията, благодарение на съветите на Кати и на споделеното от групата придобих много опит и вече зоната изобщо не ми изглежда сложна; когато понякога съм по-гладна, си добавям и по 1 допълнителен блок

• Чувствам се добре, уверена и вече се готвя през уикенда да си направя сама меню за 1-вата десетдневка от септември

• Атмосферата в групата действа успокоително и насърчително и определено помага!

Благодаря, Кати, благодаря, групичка!

Mariya Mincheva

Здравейте прекрасни съотборници. За пореден път се убедих, че за всяко нещо си има време и място. Моето време беше този месец с вас, а мястото беше това прекрасно предизвикателство организирано от Кати…Това е първото платено предизвикателство, в което се записвам.

Включих се без конкретни очаквания свързани с отслабването, основната ми цел беше да получа така нужният ми шут свързан с осъзнаването и психологическата част. Защото до момента все не оставаше време за писане и мисли, въпреки, че често преминават разни “изречения” през главата ми…

С храната вече нямам проблем, не изпадам в паника ако нямам конкретен продукт в хладилника и не търся поводи, за да се откажа.

Научих се да замествам продукти без дори да се замислям; ям каквото ми се яде; не си налагам ограничения и постепенно шоколадът, сладкото и тестените неща се изместиха от плодовете, ядките, тахана и изварата. Научих се да си правя заготовки, за да не търся извинения в липсата на време и посягането към боклукчавата храна. Коремът ми не е подут, чувствам се лека. Получавам комплименти за свежия си вид 🙂 Наспивам се бързо. Не мога да кажа дали съм свалила килограми, защото за добро или лошо кантарът не проработи днес.. Но пък имам разлика в сантиметрите – прасец ляв и десен -1 см. всеки; – бедро ляво и дясно – 1.5 см всяко; ханш – 3 см.; талия – 3 см.; – гръдна обиколка -4 см.; Китки -0,5 см. всяка; бицепс -0.5 см. всеки и врат -2 см.

Физическа промяна има и тя се усеща и по дрехите. Но по – важното за мен от изминалия месец е работата по психологическата част. Първата крачка към срещата с мен самата, с моите плюсове и минуси, с моите страхове, с моите мечти и очаквания. Започнах работа по разбиване на рамките, които съм си слагала, по товарите и отговорностите, с които сама съм се нагърбила и продължавах да слагам все нови и нови и още, и още. Знам че имам още много работа в тази насока, затова и се записах и в следващото предизвикателство – психологическото. Трудността за мен не е в храната, а в постоянството, в осъзнаване на връзката с тялото и с всичко вътре в мен…

 

Ekaterina Nestorova

Здравейте, днес продължавам да съм активна в споделянето, това е много голямо преодоляване на мои задръжки и срамежливост!

В предизвикателството съм от юни месец и ако тогава бях изключително последователна и стриктна по менюто на Кати, то сега през август бях повече съсредоточена в осъзнаването на споделеното от нея в лайфовете, които ни представи. Храната си балансирах по вече наученото от нея, разбира се сверявах се и с менюто, но най-вече се „отворих“ към дълбаенето навътре в мен и успях да си обясня някои мои блокажи, както и факта, че привличам много готини и харизматични хора, с които явно си приличаме и допълваме…

Благодаря на Кати за страхотната компания, която ни е събрала тук…

Всеки един от вас с всичко, което споделя, въздейства мотивиращо, здравословно и полезно и представлява принадената стойност на това изживяване, благодаря ви

Разбира се, специални поздрави и благодарност за тренировките (особено за тези, които представи за болки в коленете) на момичето с Искри в очите Доволна и щастлива съм и от себе си, относно килограмите – още 3 са в миналото, сантиметрите в талията и ханша са с по 4 надолу. Имам още доста за сваляне, но вече знам пътя и не го мисля толкова.:) Благодаря за всички лайфове, подкрепа и побутвания. До скоро на всички момичета и момчета 🙂

 

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, както и елетронната ми книга с традиционни български ястия

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!

Мечтаното тяло + перфектно здраве, това само Зоната може да го направи!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.