Когато имаш истинаско желание за промяна, никакви оправдания не могат да те спрат! Виж как Мария се стопи с -38кг.!

Назад

17 September 2021

"Кати здравей, казвам се Мария на 32години и искам да ти споделя част от моята история...

Тежах 135 кг до преди нова година, чувствах се ужасно, само тъпкане със сладко, чипсове и тестени боклуци, казвам ти... бях като зависима бе, наркоманка за храна, това беше по-силно от мен. Започвах временно режими, всякакви и нищо после пак отначало, а пък от една нисковъглехидратна...така хубаво се докарах, че по 15 кг качвах над моите след като спра диетата.

Когато започна новата година и си казах КРАЙ, трябва да спре този омагьосан кръг - поглеждах в огледалото и виждах баба Меца, чувствах се много отчаяна, много зле и психически и физически.

Реших се да започна и защото по цял ден имах проблеми с краката. Те много ме боляха, изтръпваха, горяха!

Имах нередовен цикъл, идваше ми само с хапчета, а с мъжът ми искаме да имаме деца и пробвахме, но докторката каза няма никакъв шанс с тези килограми и болести в момента да забременееш!

Та, стигнах дъното на отчаянието и тогава точно ти се появи...на 2ри януари 2021г всичко започна да се променя, беше ми трудно първите седмици, защото исках да съм стриктна и всичко да тегля, но аз ядях, а не гладувах. Вече всичко правя по инерция, свикнах и не ми е никак трудно.

Ето и резултатите ми за 8-9 месеца:

✔от 135кг сега съм 97кг, това са 38 кг надолу 

✔нямам болките в краката, нито изтръпват, нито горят, това наистина е лечебно хранене и повече хора трябва да знаят за него.

✔вече цикълът ми е редовен без лекарства

✔много други по-малки неразположения изчезнаха, но най-важното - започнах да си връщам самочувствието, още малко да сваля и ще започнем отново опити за бебе и много се вълнувам!

Ще ти пиша пак Кати, когато стигна до целта, а също така имам още доста за сваляне, но сякаш вече съм убедена, че ще успея! Сподели това с хората, нека повече от тях стартират своята промяна и не чакат като мен до последния момент с толкова болки и отчаяние."

Благодарим ти Мария от сърце, със сигурност твоята история ще мотивира нови хора да стартират и да променят живота си!

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, които тотално промениха мисленето си за храна и отслабване и съотвено подобриха здравето и телата си :) Зонови рецепти на традиционни български ястия може да намерите в електронната ми книга, за да закупите последвайте линка 

 Ето и новата ми ел.книга с десерти и печива:

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!