Когато изгубиш здравето си осъзнаваш колко е важно да се грижиш за себе си! Историята на Краси!

Назад

16 September 2021

За някои хора най-важни са само килограмите, но повярвайте Зоната изобщо не е само диета, тя лекува тялото из основи. Днешната история, която ще ви споделя е доста по-дълбока от обичайните и само човек, които загуби здравето си осъзнава колко е важно да си в добро състояние и колко искаш да си го върнеш.

"Здравейте приятели, казвам се Красимира на 43 г. Ето, че дойде време да споделя моят хубав и полезен опит със Зоната!

С Кати сме заедно вече повече от година. Случайно ми попадна страничката във фейсбук и предизвикателството за юни 2020 г. и то точно в много труден за мен период. Повече от две години грижи за болен родител, който все пак не успя да пребори заболяванията си. След като баща ми си отиде, явно организмът ми реши, че вече е на предела си и реши да се предаде.

Бяха започнали паник атаки, безсъние, ужасно главоболие, сърцебиене, отоци по краката, които стигнаха чак до бедрата, гневни изблици и раздразнителност, които не можех да овладея. Палех се и от най – малкото и от това страдаха най-близките ми хора. След посещение при лекар се оказа, че се сблъсквам с Хашимото и това направо ме отчая, въпреки, че аз съм смея да кажа, човек оптимист.

Благодарна съм на лекарката, която ми предложи да се опитам да се преборя без лекарства на първо време, защото ако ми беше предписала лечение, щях да го започна и може би никога да не се срещна със Зоната.

Разглеждайки най-различни сайтове и търсейки алтернативно разрешение на проблемите си, попаднах на „Яж всичко и отслабвай с мен Катина“ във фейсбук. Казах си "Защо пък не" - след толкова изпробвани диети и гладуване, а и доста хора бяха споделили отпадане на много от здравословните им проблеми. Участвам във всички предизвикателства на Кати от месец юни 2020 г. насам, включително и в психологическите.

И днес, малко повече от година по-късно, се радвам, че го направих - това е едно от най-добрите решения, които съм вземала!

При мен смъкването на килограми не е водещо, разликата ми е 5-6 кг...Основната и огромна полза от Зоната ми е изключителното подобряване на физическото и психическото състояние.

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, които тотално промениха мисленето си за храна и отслабване и съотвено подобриха здравето и телата си :) Зонови рецепти на традиционни български ястия може да намерите в електронната ми книга, за да закупите последвайте линка 

 Ето и новата ми ел.книга с десерти и печива:

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!