Колко килограма махна Марияна със Зоната и как се чувства сега?

Назад

06 July 2020

“Здравей Кати, какво да ти разкажа за мен. Казвам се Марияна, на 46 г, от гр.Мелник съм, но омъжена в село Катунци …

Намерих преди няколко месеца страницата ти във фейсбук, заинтригува ме, харесах я и след няколко дни прочетох, че ще има февруарско предизвикателство. Реших да се запиша, защото от 53 кг бях станала 70 кг, а височината ми е 1.57см. Честно ви казвам, чувствах се и излеждах ужасно! 

Така, лъч надежда дойде в мен като се записах февруари, въпреки, че имах своите стахове дали ще успея, как ще се справя, дали ще ми е трудно с тези луди смени дето имам...От тогава съм в твоите много интересни и мотивиращи предизвикателства и вече 5 месеца се храня по Зоната.

Не мога да намеря много снимки, защото изобщо не обичах да се снимам напълняла, постоянно търсех как да скрия корема, паласките, изобщо всичко...А сега се показвам с кеф на снимките и се гордея със себе си! 

Преди Зоната:

***Постоянно ми беше подут корема

***Имах ужасни киселини

***Бях всеки ден подпухнала

***Постоянно гладна

***Постоянно чувствах умора и изтощение

Но.. още от 3-4 ден ми стана много интересно в Зоната. Просто се чувствах като перце. Започнах да готвя, НЕ по задължение, а с голям интерес и желание. Още след първите дни започнах да се чуствам пълна с енергия, кой да ти знае, че само от храната толкова може да ти се повиши енергията! Въпреки, че ставам в 3:30 за 1 смяна и се прибирам в 15:00 часът, а за 2-ра смяна се прибирам в 23:00. Аз не чуствам глад, не се чуствам така изтощена и уморена както преди. Също така преди постоянно бях гладна, седях вкъщи или на работа и изпитвах вълчи глад. Сега не усещам никакъв глад и не се тъпча безразборно. Вече нямам подуването на корема, киселините ми изчезнаха. Промених се външно и вътрешно. Дори мисленето ми се промени.

Ето снимки ПРЕДИ/СЛЕД с голяма разлика, аз съм нисичка и много ми личи като напълнея! 

 

За тези пет месеца в Зоната отслабнах с 13 кг. и се чувствам чисто нова! Обиколките също са ми намалени доста, ама тези цифри там не ги знам :)! Най-важното е, че ми е вкусно и съм заситена! 

БЛАГОДАРЯ ТИ, БЛАГОДАРЯ ТИ Кати. С нетърпение ще чакам следващия месец, за да се включа пак в предизвикателството. А....забравих да спомена и книгата ти. Тя е.. страхотнааа и мнооого поучителна, нямам думи дори. Ти си уникална!”

Да благодарим на Мариянка за това, че е пример, че се престраши да разкажем нейната история и да мотивираме нови и нови хора да започнат своята промяна!

Зоната не е поредната нашумяла и измислена диетка, Зоната е здраве! Хем сваляш всички излишни килограми, хем лекуваш тялото си и му даваш най-доброто лекарство!”

За тези, които искат да се запишат за ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО през август, могат да го направят тук и веднага ще получат имейл с инструкции ТУК.

За тези, които искат да купят книгата ми за още мотивация, могат да го направят от ТУК.