Колко килограма свали Кремена, майка на 2 деца :)

Назад

03 June 2020

Здравейте, днес ще ви запозная с Кремена от Варна на 31 години.

Тя за мен е прекрасен пример как се прави, защото освен, че е слушала съветите ми е дала и от себе си, само тогава промяната е трайна и истинска! Въпреки, че е с две малки деца, за нея нямаше оправдания и постигна целта си! За няколко месеца си свали всички излишни килограми, разбра, че може да се хапва всичко, много вкусно и да се отслабва и вече си е създала навик да се храни постоянно балансирано, вече само на око, без да тегли храната си...

Споделям ви нейното писмо до мен:

“Мила Кати, ето я моята история накратко. Така... на 31 години съм имам 2 малки дечица, момченце на 6 и момиченце на 1,6 г и прекрасен съпруг.

Никога съм нямала проблеми с наднорменото тегло. Винаги съм тежала около 55кг. Но това се промени след второто ми раждане. Първата бременност бях на 25г. и тогава много бързо и без проблем свалих килограмите като родих.

Втория път обаче, беше съвсем различно. Още в четвъртия месец се наложи да лежа на легло, тъй като имах разкритие, лежах и по болници, драми, абе доста труден период с много притеснения и въпроси. Честно казано това, което правех тогава беше да лежа и да се утешавам с храна. Казвах си "и без това друго не мога да правя, поне да си хапна вкусно", запълвах вътрешни липси с храна и така килограмите се натрупаха и стигнах до 77кг. 

Слава на Бога всичко мина и родих успешно прекрасна бебка! После започнаха грижите покрай децата и взех да се въртя в омагьосания кръг да свърша всичко за всички, внимание и време за мен НЕ намирах и накрая от цял ден НЕядене, вечер изяждах света. И така неусетно си надебелях.

Не се харесвах изобщо, не харесвах как ми стоят дрехите, не се чувствах добре в тялото си. И тогава видях рекламата на февруарското ти предизвикателство. Казах си "край”, това беше, трябва да се взема в ръце, да се погрижа за себе си, ето го моето побутване. Следя страничката ти много преди това, но все не съм намирала време и мотивация да прочета повече за Зоната и мислех, че е много трудно. В началото наистина ми беше трудничко докато свикна с количеството храна, но сега ги зная наизуст и както ти казваш, комбинациите сами се случват в главата ми. И така мила Кати 4 месеца по-късно съм друг, нов човек. Визуално и вътрешно! Защото само когато започнем отвътре на вън е трайна промяната! Да подчертая, че и правя упражнения вкъщи, в началото много леки, сега вече по-сложни и резултата е на лице. Благодаря ти много, продължавам смело напред с малки крачки, къде напред къде леко в страни, но държа средата! Целувки от мен и действайте! Няма нищо по-прекрасно мама да се чувства и изглежда добре! 

 

И ето го и резултата ми, но най-важното е как се чувствам, енергична съм, отделям грижа и внимание на себе си. Започнах с точност в Зоната на 65.5 кг сега съм 54 кг! Свалила съм повече от 11 кг и нямам да свалям, вече спрях да меря и тегля и си карам на око. Върнах си самочувствието и удоволствието да облека каквото си искам, а не само каквото ми става. 

Много трудно намерих снимки от ПРЕДИ Зоната, ясно защо :) :) :) 

 

Ето и промяната в мерките ми: от 96см корем 81см сега, от 103 дупе на 90см сега, от 92см гърди сега 82см.

Старая се и с тренировките и това си оказва влияние, постегнах се. Но гарантирам, че храната е най-важна за изчистването на мазнини, защото преди години съм ходила само на фитнес без хранителен режим и нямаше ефект. Така че Зоната е основата. 

Много искам да споделя, че мъжа ми освен, че е страхотен и много ми помага вкъщи с децата и ме подкрепи и за Зоната. Той също ограничи вредните и пакетирани, газирани храни. Хапва си Зоново на око, не е стриктен като мен, в никакъв случай, не си и мери храната, но въпреки това и той свали 10кг за същия период. Благодаря!!!”

Да благодарим за разказаната история, поредното доказателство, че с малко усилие от ваша страна и борба с оправданията, всичко се постига! А, най-хубавото е, че всеки започнал Зоната казва, че по-вкусна и ранообразна храна не е хапвал до сега :) Така че, действайте! 

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, които тотално промениха мисленето си за храна и отслабване и съотвено подобриха здравето и телата си :) Зонови рецепти на традиционни български ястия може да намерите в електронната ми книга, за да закупите последвайте линка 

  

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!