Нора и нейните -6 кг за 5 седмици!

Назад

23 November 2021

"Кати, не мога да ти опиша колко съм щастлива, че направих предизвикателството през септември и продължавам да се храня по този начин...Чувствам се невероятно, просто летя. Килограмите вече са - 6 за 5 седмици, а ползите продължавам да откривам всеки ден! Направо си идвам на себе си...

Още първите дни усещах лекота, започнах сутрин да се събуждам с много енергия, месечният ми цикъл премина леко без ПМС, научих се да се храня редовно и да отделям време за да изяждам храната си бавно и спокойно.

В емоционален план доста се балансирах, а сърцебиенето което имах често, просто изчезна. Килограмите също намаляха, както казах, с точност са от 75кг на 69кг.

Самочувствието ми се подобри, започнах да придобивам формата, за която отдавна си мечтая, а най-важното е, че приех Зоната не като поредната диета, а като един рестарт, едно ново начало и нов начин на живот!

Благодаря ти Кати, за всичко което правиш и помагаш с делото си на толкова много хора! Благодаря на екипа ти, на Валето също за подкрепата и мотивацията! Бъдете здрави и благословени!

Все повече започвам да се харесвам! Пращам ти и снимка да видиш разликата."

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, които тотално промениха мисленето си за храна и отслабване и съотвено подобриха здравето и телата си :) Зонови рецепти на традиционни български ястия може да намерите в електронната ми книга, за да закупите последвайте линка 

 Ето и новата ми ел.книга с десерти и печива:

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!