Отслабва ли се лесно към 50г, какво споделя Петя с нас?

Назад

18 July 2020

Здравейте приятели, продължавам да ви доказвам всеки ден, че хубавото тяло и доброто здраве зависи само и единствено от вас и че всяка секунда имате избори, които може да вземете, за да стартирате промяната за вас! Петя е по-различна с това, че не се интересува от цифричките, тя няма кантар, но има очи и вътрешни усещания и може спокойно да се довери на тях! И сега ще ни разкаже...

Здравейте, казвам се Петя, на 49 г от  гр.Търговище... 

“Кати, искам да ти споделя, че изобщо не съм човек, който може да се лишава, никога не съм успявала да спазвам диети. Следя отдавна, от години какво публикуваш в страницата ти, но само като страничен наблюдател, все отлагах, защото тези сметки, това теглене, не е за мен...Изобщо не предприемах никакви действия, само си гледах историйки, рецепти, радвах ти се…

Няма да те лъжа, ...намерих една по-лесна диета, простичко беше уж, ядеше се едно и също, едвам успях малко да спазвам – чувствах се гладна, насилвах се, и да, имах минимални резултати, но после веднага върнах всичко двойно...Вече ясно осъзнах, че с глад винаги се въртиш в омагьосан кръг и дори за кратко да успееш да постигнеш нещо, като се върнеш към нормалното хранене, а това просто е неизбежно – надебеляваш двойно! 

Тогава спрях с диетата и излезе книгата ти, купих я и започнах...Четях и все едно проглеждах, дадох си ясна сметка “защо Петя винаги си оставаш на едно и също положение и само се въртиш на въртележката с омагьосаните кръгове и със здравословни проблеми” – имам начална фаза на псориазис и отделям много инсулин, което също предразполага за това да пълнея лесно…Но знаете ли? Спрях да вярвам, че ще съм дебела завинаги заради тези проблеми и да имам съмнения, че ще се променя! Осъзнах как това са били мои успокоения и оправдания, ето ме сега, само след 3-4 месеца в Зоната...

 

Междудругото имам един страх, не се смейте, но наистина, много е гадно – влизаш в магазин, искаш да си купиш нова дреха, но ако не ми стане и изобщо като няма тези размери, като не стои добре...Ужасно е, само хора с наднормени кг могат да ме разберат.

 

На мен пандемията ми повлия много добре, защото си останах вкъщи и отделих време за тялото си! Гледах клиповете ти с пълна промяна с Вили, лайфове и много се въодушевих да съм сериозна. А, пропуснах, че преди да започна със зоната, се чувствах физически изтощена, бързо се изморявах, а сега съм като подмладена, толкова пъргава...Друго получавах киселини даже само вода да пия.... Сега не съм имала киселини нито ден след като започнах зоната.

Кантар нямам, а дали тези цифри са важни, като всички виждаме промяната, важно е че обиколките много намалят, усещам се по-вталена, по-лека, по-енергична, болежките ми изчезват и се чувствам много по-млада! Какво му трябва на човек на почти 50 г?

 

Кожата на лицето ми се подмлади, изобщо чудо е тази зона! 

"Друго – синът ми си дойде за седмица на гости и веднага забеляза, че доста съм отслабнала .

Изяви желание да опита от храната, която си приготвям от рецептите ти в сайта и вече месец не е спирал да повтаря колко добре се чувства, изпълнен с енергия, не му се доспива като се нахрани, а се чувства сит, без да е подут от ядене. И всеки, който му пише по някакъв повод, по работа, го пита : Ти знаеш ли за Зоната? 

Много е въодушевен. Преди постоянно се наливаше с енергийни напитки, за да не заспи пред компютъра. А той е на 29 години и до преди 2 години беше активен спортист. 3 пъти е бил републикански по кик бокс за България. 

Той си снима разликата за 1 седмица по Зоната.

   

Сега дъщеря ми е на гости и също й готвя от твоите рецепти, много е доволна! Също така съпругът ми имаше проблеми с корема ежедневно, още след първите хранения в Зоната му мина, а и нещо друго много важно – СПРЯ ДА ХЪРКА! 

Кати, благодаря ти много, ти правиш чудеса за нас!” 

Може да се запишете за предизвикателството, което предстои след броени дни през август тук и ще получите имейл/отговор веднага как може да направите плащането! 

https://www.kakvodaqm.bg/predstoyashchi-sbitiya