Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Отзиви на отслабнали със Зоната през август 2020г

Отзиви на отслабнали със Зоната през август 2020г

17 October 2020

 

Petya Vasilieva

Здравейте, аз успях да сваля 8кг и 6-7см от талията, но най много се радвам, че изследванията ми са много обещаващи и инсулина ми е намалял. Аз имам Инсулинова Резистентност, която влияе на хормоните ми, както и проблеми с щитовидната жлеза. Лекари ми бяха казали, че много трудно ще забременея въпреки че съм само в началото на 20те. Сега съм 25 и с приятеля ми се надяваме, че скоро ще можем да се похвалим с една хубава новина.

Кипра Марова

Здравейте! За мен това е първото предизвикателство!

От 74кг сега съм 70,5кг. Не е голяма разликата, но за мен е голямо постижение. Тази сутрин се мерих за първи път от началото на предизвикателството.

Чувствам се просто страхотно! Но мисля,че по голямата ми промяна е в излъчването ….това го виждат всички. Усещането за лекота, усещането за финес и удовлетворение е безценно. Това е нещото, което постигнах този месец.

Научих се да пия вода, научих се да мисля преди да хапна, постоянство е новото ми постижение.

Силно вярвам, че това ще продължи,защото нищо не е на сила.

Харесва ми! Благодаря!

Tania Blagoeva

Добро утро мили хора, аз точно от това предизвикателство имах нужда Кати! Още преди две години се записах в Недиетата, но аз тогава не се справих много добре сама, не можах тогава, а сега като прочетох книгата ти, която прочетох скоро + тази енергия от групата ти, тези твои лайфове…Прогледнах, разбрах много неща, мозъка ми се отвори! Затова се записах и за психологичното предизвикателство другия месец. Искам да се похваля, за мен месеца започна от 11 август от мярката на пъпа от 118 см стана 113 см за 20 дена, а от 91,5 кг станах 88,50 кг, голямо постижение! БЛАГОДАРНА СЪМ ТИ ОТ СЪРЦЕ!!! Знаеш, че не мога да качвам хубави снимки, но след още някое друго предизвикателство по хранене и това ще стане .А забравих да пиша че аз съм с Хашимото ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИ!

Цонка Тодорова

Здравейте, честно да си кажа след юнското предизвикателство не мислех, че новото с нещо ще ме изненада, но се записах, защото в групата е много по-мотивиращо и забавно. Въпреки, че пътувах две седмици успях да се храня балансирано, предимно на око, но лайфовете на Кати, направо „ме вадят от обувките ми…И така моята равносметка: свалила съм около 7 килограма за три месеца и доста сантиметри в обиколките, но за първи път в живота си, наситен с всякакви диети и режими, нямам желание да се кача на кантара. Мисля, че намерих моят начин на живот, който ме зарежда с енергия и ми позволява да се храня с нещата, които обичам. За мен най-ценното са лайфовете на Кати! Благодаря ти за всеотдайността, енергията и позитивизма с които ме зареждаш. Вече мисля по съвсем нов начин и за живота си и за себе си. Имам за работя и уча много в тази посока, но „събуждането“ е най- важната крачка. Благодаря от сърце и очаквам психологическото предизвикателство, а до тогава ще се „образовам“ в тази посока. Желая успех на всички и до нови срещи!

Maya Rumpolova

Благодаря за подкрепата и позитивната енергия на групата,която ме кара да се чувствам част от една идея.

За първи път не мразя храната, защото ще кача килограми.

Да призная в началото тези количества ми се струваха ужасно много.

Толкова чести хранения и от всичко ме плашеха.

Доверих се на прекрасната Кати,което беше предизвикателство за мен и съм много щастлива!

Чувствам се страхотно,не съм уморена постоянно и мога да се фокусирам върху всичко което правя.Това съм търсила толкова много години!

Все още не съм стъпвала на кантара,но се усещам по-лека.

Богодаря за всичката информация,за подкрепата,за споделените истории на всички вас,мили хора и най-вече на Кати!

Продължавам напред и успех на всички и на себе си!

Обичайте се!

Kremena Hristova

След 3 предизвикателства и много свалени килограми, постигнах външния вид който желаех. Обаче сега почвам да се замислям и осъзнавам отвъд физическото и материалното. Сега почвам пътя на промяната отвътре. Благодаря Кати, че ни натискаш копчетата и ни караш да се замислим за много неща!

Валя Игнатова

Добро утро и от нас със Сиси, аз показах какво ми е дало това предизвикателство – външно, но вътрешно няма такава спокойна душааа 🙂

Чувствам се че летя , всичко ми се прави , навсякъде ми се ходи..

Не ме мързи да си играя с детето…

Въобще много много ми даде това предизвикателство!!!!

Нямам търпение да започне следващото!

Daniela Chocheva

Тази година с две неща се гордея, че започнах да шофирам, след дълга пауза и Зоната. Август месец, се оказа най-зареждащия ми месец. От дълго време следях Зоната, но просто не бях готова за нея. Августовско предизвикателство беше най-точния момент, не ми тежеше, че трябва да меря и следа таблицата. Окото и душата ми гледаха в правилната посока. А дори и не предполагах, колко много психологическата част ще ми отвори и намести някой „бъгове“. Резултатите в см. са ми по-видими, в кг 1,5 кг. До сега, в толкова зареждаща група не съм била. Благодаря ви!!!

Гергана Веселинова

Привет мили мои!

Всички са толкова отзивчиви и мили ,няма нападки защо някой не е прочел това или не е запомнил онова, хей…нали за това сме група ?! И точно това е много хубаво тук и ми беше много важно тъй като предизвикателството ми помогна да мина през доста труден етап от живота ми ,а именно трета неуспешна ин витро процедура… Това означава много нерви,хормони в хаос, подуто тяло ,а през целия месец постоянно по болници ,на хапчета,на инжекции….сега всичко ми беше супер спокойно, не бях напрегната или поне не толкова осезаемо ,спях нормално…. И не на последно място едни 6 кг ги няма!!!Така ,че препоръчвам с две ръце предизвикателствата!

Neli Slavcheva

Добро утро на всички!

За мен присъединяването към тази група беше изключително полезно, тъй като ме накара да се замисля над много неща, хора и ситуации, за които до сега не се бях замисляла. Помогна ми да осъзная, колко важна е връзката между психологическото състояние на човека и начинът по който изглежда и се чувства. Разбрах от къде идват проблемите с килограмите ми и благодарение на зоната, на Кати и всички вас сега съм по-енергична, слаба и най-важното по-спокойна и щастлива. Благодаря на всички за позитивната атмосфера и подкрепа! Успех!

Велина Петрова

Добро утро! Радвам се много, че се записах в това предизвикателство, защото първо исках да попадна в среда с хора, които имат обща цел и следвайки я, да започна да изследвам и себе си, и поведението си по пътя към тази цел. Макар че имам да откривам доста неосъзнати страхове и блокажи, смятам че това е пътят и съм изключително благодарна на теб, Кати, за това, че ни показа къде е началото и какъв е начинът, защото това е огромна подкрепа! За мен най-ценното и интересното са темите и разговорите от лайфовете, защото преди всяка храна за тялото, стои тази за душата, а споделянето и нищенето на разни житейски опитности, дава надежда на всички, че няма нещо, което да не е възможно, иска се само постоянство и желание, както и умения, за да ги задържиш. Радвам се, че се обединихме всички и че прекарахме един прекрасен месец заедно и нямам търпение да се включа в следващите приключения, които предстоят!

Desislava Avramova

Добро утро! Намерих моя режим на хранене. Притесняваха ме грамажите в началото, а сега точно това ми харесва- да меря храната си:) . Започнах да ям млечни бях ги махнала от менюто си ядях само плодове и салати бях все гладна и ядях огромни количества. Сега съм сита . Чувствам се перфетктно! Хубав ден!

Ines Slavova

Цял месец мина в предизвикателство за мнозина.

Тук се чувствам аз добре и отслабна моето дупе!

Лайф след лайф гледам и се чудя как в себе си да бръкна и лошото от там да измъкна.

За октомври вече се записах, че току виж някъде се залисах, а трябва да работим с главата, казва и Катина, пък то лятото замина.

Психологическата част ни чака, а тя мамата ни ще разтрака. Благодаря за всичко и на всички от мен Инес, написах го това за вас с финес!

Красимира Коналиева

Здравейте на всички и огромно благодаря на Кати.След толкова хранителни режими,които съм спазвала този на Зоната се оказа моя.Храня се разнообразно.Лесно е.За първа година се върнах след отпуск не с някой и друг килограм отгоре а отслабнала, защото се придържах към Зоната.И за миг не съжалявам че се включих в това предизвикателствоо 🙂

Mariya Findzhikova

Добро утро и от мен!

За мен това е първо предизвикателство,но мисля,че няма да е последното.Безкрайно щастлива съм,че се записах,защото Кати и всички вие много ме мотивирахте. Винаги съм мислила,че ще ми е трудно с кантара,пък и дали ще хареса храната съпруга ми. Целта ми беше не като килограми,а да се науча чрез храна да постигна баланс на хормоните.Кати,прекрасна си…..огромно БлагоДаря….За мотивацията,за рецептите,за лайфовете и групата! Благодаря и на Искра за упражненията,помогнаха ми да започна раздвижване след операция.

Като резултат съм минус кг. и минус см. навсякъде(отсъствам пак от нас,ще меря като се прибера),но се чувствам прекрасно,лека,с енергия и мотивирана да продължа.Дори и без кантарче(забравих го в къщи)се храня често,на око,балансирано доколкото мога и не усещам вина,дори и да сгреша,пак благодарение на Кати…Пожелавам успех на всички и на себе си! Кати,на теб пожелавам здраве и сила да продължаваш да твориш и помагаш!Бъди все така лъчезарна и вдъхновена и се радвай на любовта на твоите съкровища и всички, на които помагаш!

 

Роза Конакчийска

Толкова много неща искам да кажа…Разбрах колко много въглехидрати съм поглъщала с предишен режим.Да,свалих с него,но сега разбрах,че не съм се чувствала добре.Основно ме измъчваше главоболие.Сега от 28дни,точно 28дни чувството е невероятно,да не те боли глава.Нямаше как да снимам моя обяд-боб със сиренце и зелена салата и сега съм бодра и свежа, а не като преди да охкам след като се нахраня.

Стана дълго нали? Кати,благодаря ти много!Ти си невероятно момиче!И ще се срещнем пак!

Mariela Katsarova

Здравейте! Предизвикателството ми помогна да се мотивирам и да съм постоянна, груповата енергия е зареждаща – като виждаш, че има много други хора, които се борят със същите проблеми и се справят, си казваш „Щом те могат, значи мога и аз!“ Не ми беше трудно да си приготвям разнообразна и вкусна храна по Зоната, харесва ми, че мога да си хапна от всичко, стига да е балансирано правилно. Чувствам се добре със Зоната, още в началото изчезна желанието за сладко, подуването на корема и отичането на краката – това със сигурност е ефект и от пиенето на повече вода. Имам още много да работя по психологическата част, за блокажите, трябва да разбера от къде иде нежеланието ми за тренировки – не успявам да се накарам да ги правя, все си намирам оправдания…Относно мерките – ще се премеря след края на предизвикателството, но по дрехите усещам, че съм намалила обиколките, което за мен е голям стимул. Аз имам доста килограми за сваляне, но вече съм сигурна, че това е моят начин на хранене и просто трябва да съм постоянна. Благодаря на Кати и на цялата група за подкрепата и хубавата атмосфера през цялото време! Пожелавам успех на всички!

Violeta Boycheva

Здравейте и от мен прекрасни хора, амбициозни и добри… Тук си бях на мястото и научих себе си, да се обичам, да бъда креативна и удовлетворена. Вече съм минус 2,5 кг и 1 см отвсякъде… Нещо, което не съм постигнала с толкова разнообразно хранене…

Хранех се по Зоната уж цяла година на око, но се оказа, че съм се заблуждавала… Сега бях стриктна с храненето, но мързелива с упражненията… И да, имам резултат и то чудесен… БЛАГОДАРЯ Кати и екип, вие сте чудесни… Продължавайте да подреждате света около вас, по правилния начин. Аз ще продължа, защото това вече е моя стил и начин на живот…

Наталия Николова

Като ветеран от четири предизвикателства мога да кажа, че атмосферата, която се създава в тях е страхотна и уникална. Някак си, Кати и Зоната успяват да извадят доброто в нас и да ни накарат да започнем да се грижим за себе си и да станем съпричастни с другите. Бях много скептична за психологическата част, смятах че правилното хранене е единственият начин да достигнем до мечтаната фигура. След лайфовете, които този път гледах внимателно, разбрах, че съм напълняла и заради емоциите, начина си на живот и само като ги оправя, ще мога отново да бъда слаба. Вече започнах да се променям. Харесвам се повече. Чувствам се отслабнала, макар че този месец не съм се качвала на кантар изобщо. Бях на море и за първи път от години не чувствах неудобство, когато бях по бански. Забелязвам, че целулитът ми е намалял много и се очертават мускули, а правя само леките тренировки на Искра. Обещах си, че ще намеря правилната зона не само за храната си, а и за душата си.

Беше приятен и ползотворен месец. Благодаря на всички!

АНТОАНЕТА ТЕКЬОВА

Здравейте, прекрасна групичка! Радвам се че се запознах с много нови хора и ми е мъчно че скоро всичко това ще свърши… В началото до ден 20 спазва всичко точно по грамаж и резултата до тогава беше -5кг, но от тогава съм на море и пак съм в зоната но на око нямам къде да се меря и незнам как са нещата. Тук много ми харесва храната и това как се чувствам хем съм сита хем отслабвам…Харесват ми мотивиращите постове и клипчета на Кати за което и благодаря от сърце. Благодаря за всичко което получих тук. За психологическата част незнам дали ще успея да се включа, но в следващо такова с хранене с удоволствие пак съм на линия…

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, както и елетронната ми книга с традиционни български ястия

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!

Мечтаното тяло + перфектно здраве, това само Зоната може да го направи!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.