Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Отзиви на отслабнали със Зоната през март 2021

Отзиви на отслабнали със Зоната през март 2021

06 April 2021

Raya Kostova

Здравейте, след най-прекрасното нещо на света, а именно да стана майка на близначки и след многото качени килограми 44, си мислих, че няма сила на света с която да ги сваля.

И ето тук идва момента, в който направих най-добрия и правилен избор – ЗОНАТА.

Резултатът при мен е зашеметяващ – това са цели 11кг от началото на предизвикателството. Колкото до това как се чувствам, ами чувствам се страхотно и не само заради изгубените килограми, а защото съм пълна с енергия, позитивизъм и знам, че това е нещото което е специално за мен, помага ми да превъзмогна доста вътрешни терзания и съмнения. Благодаря Ви Кати и екип, бъдете здрави!

 

Mariana Dimitrova

Здравейте, приятели! За пръв път съм в подобно предизвикателство. Със Зоната се запознах наскоро, в началото на годината. И преди съм срещала материали, но сега си давам сметка колко погрешни представи съм имала. Да не се отклонявам, че никой не обича да чете дълги текстове. Тъй като имам остра нужда от сваляне на тегло, това е първото, което ме привлече. Споменавала съм, че имам дълъг стаж в това начинание. За мен зоновото хранене беше нещо коренно различно от всичко, което досега съм правила. Знам, че килограми се свалят от каквато и да е промяна в начина на хранене. Но е временно, нездравословно и изпълнено с лишения, угризения и вечно недоволство и нехаресване. Започнах заради храната и килограмите и някъде по пътя открих толкова много неща за себе си и начина си на живот, че килограмите останаха някаква подробност. Имам промяна и в цифрите, свалих 8 кг, по няколко сантиметри в обиколките, но този факт бледнее пред начина, по който се чувствам сега. Благодаря на всички Вас и Кати най-вече за страхотното съвместно преживяване! Мога да споделя, че съм на кръстопът, но съм избрала вярната табела. Пътеката е пред мен, а аз съм в началото на своето пътуване.

Павлина Любенова

Здравейте, Приятели! Приятели, не е случайно обръщение, зная, че сме си близки…

Няма да спра да благодаря на Кати, че ми върна самочувствието, което не пострада толкова, когато бях с перука, без вежди и без мигли, както, когато заковах 85 кг. и не мръднах 5 години.

Опитвах всичко, което знаех, защото знаех много, нали все не се харесвах, все бях дебела…цял живот… Не мърдаха…диетолози, детоксикации, спиране на мая, млечни и захар за 1.5 год., нищо…нито грам…

В голямата група на Катина влязох през 2018 г., платих в банката, прибрах се в нас, изгледах всичко и викам: поредните хвърлени пари на вятъра…трябва да приготвям, да нося…никакъв шанс…

Така до 2020 г. м. май…пусна едно „зелено“ предизвикателство, викам си: 1 седмица е, все ще го изкарам…вече бяхме в пандемия, стоях си вкъщи, така, или иначе се налага да приготвям и се включих. Просто не съм била готова преди това, това е истината. 11 мес. по-късно съм в кг си от преди да се разболея, щастлива, доволна, пълна с енергия и свалила от гърба си доста „товари“, които носех с „удоволствие“, нали така и така съм дебела, що пък не…

Искам и няколко думи за Кати…не бях виждала такива очи, вярвам, че човек с такива очи, не е случаен, пратен е с мисия и много съм щастлива, че и тя я е открила за себе си и Господ да ти дава здраве, да продължаваш да ни подкрепяш, да ни учиш и да ни множиш! Нямам търпение за личната ни среща…аз те обичам вече и мисля, че те познавам и тези думи не са емоционални, обмислени и усетени са…

Стана дълго, но спокойно, ще има още…

Успех на всички, ще получите подкрепа и помощ от всеки един от нас, но мотивацията и желанието за промяна, трябва да дойде от вас!

Мотивирах няколко приятелки, очаквам и техните резултати, най-вече ги очаквам тук, в предизвикателства и за работа с главите!  Бъдете здрави!

Hristiana Gencheva-Dzhavgova

Здравейте! От 11.01.2021 съм в Зоната! Тя ме намери, не аз нея! Радвам се! Защото след 70 и няколко дни хранене и понякога в червената зона/ да не кажа често/ – съм с по 10 см надолу в мерки и с 8 кг по слаба! Станаха ми рокли и поли, за който сякаш бях изгубила надежда! Години наред съм спазвала гладолечение по два три пъти годишно и се чувствах добре – до миналата година, когато тялото ми каза – не – няма да сваля и грам! Тръгнах в тези предизвикателства без да имам надежди – каквото стане – когато стане ! И то става! Чувствам се чудесно! По-лека! По-освободена! Спокойна и вярваща! Продължавайте,  постоянството е важно! Благодаря на Кати и на ветераните в групата за подкрепата, съветите и всичко, което правят! Хубав ден на всички Ви!

Tzvetelina Petrova

Здравейте, група! Искам и аз да се включа с няколко неща, които вече съм казвала лично на Кати, но сега много държа да споделя и тук на всеослушание! Първо, колко съм щастлива, че се включих в групата и предизвикателството, защото първоначалната ми идея бе да си взема индивидуално меню и да си действам самостоятелно. Имах колебания за включването в група, най-вече заради това, че не съм участвала в такъв формат, но добре, че послушах Кати и реших да участвам! Самото ми включване за мен си е прогрес и нещо ново, което опитах и ми харесва. Невероятна е енергията и емоцията на групата, толкова е силно като преживяване, че чак преобръща представите. Благодаря на Кати за тази платформа на добронамереност, взаимопомощ и подкрепа!

Второто важно нещо касае моите резултати, които много ме радват! Не крия, че моята цел е отслабване, но разбирам, че то идва с бонуса на всичките тези положителни трансформации, през които преминавам и най-вече постоянството, на което свиквам, защото като види човек колко е хубаво в Зоната, не иска да се отказва! Без да се хваля, от началото на предизвикателството до момента, имам свалени 7 килограма и 7 см от талията. Това за мен е голям успех! Много ще се радвам и аз да мога да покажа моето преди /след в някоя следваща група!  А най-чудното нещо е, че аз и досега съм влагала в храненето си абсолютно същите тези продукти, които Кати включва в менютата, може би с единствената разлика, че изварата не е била толкова застъпена, но явно начина, по който съм ги ползвала, не е бил балансиран! Изобщо, цялото предизвикателство ми „отвори очите“ за многото пластове на проблема с теглото, да се замисля в дълбочина, да си спомня откъде може да се корени всичко и да взема нещата в свои ръце! Благодаря! Последно, но не по важност, искам да изкажа колко съм впечатлена от Кати като личност! Изключително рядко срещано е да видиш човек като Кати с толкова талант да бъде лидер, водач и да проправя „партината“. Затова и всички ние сме тук, като нейни последователи, защото умее да мотивира, да обърне внимание на всеки, да се погрижи да ни е лесно, интересно, предизвикателно. Мила Кати, това, което правиш с толкова много хора в различните предизвикателства е абсолютно феноменално като мащаб и ефект на въздействие; размахът на работа ти е огромен и аз съм благодарна, че съм част от всичко това; че съм свидетел как оставяш следа у толкова много хора, включително и у мен, защото обичаш работата си и това, което създаваш! Продължавай да вдъхновяваш света!

росица славова

Здравейте, мили съмишленици. Искам да споделя някои мисли за Зоната. Това е уникален начин на хранене. Прави ме витална, жизнена, позитивна и креативна. През този месец придобих навици бързо да приготвям зонови хранения, научих се на търпение и постоянство. И имам резултати. Тялото ми всеки ден се променя. Става по-гъвкаво, намаляват обиколките ми и просто ставам по-добре изглеждаща. Лицето ми сияе и кожата ми е изключително чиста и лъскава. Разбира се имам своите прегрешения и няколко пъти излизах от зоната, но веднага чувствах дискомфорт и след завръщането ми към зоновото хранене, се уверявах, че това е моят начин на хранене, който не само трансформира тялото ми, но създава комфорт в душата ми. Дълбок поклон пред Кати. Добре, че има такъв учител като теб. Огромно благодаря!

А килограмите ми за около два месеца при условие, че не съм особено стриктна са надолу с четири и сантиметри във всички части на тялото. Някак си хармонично свалям килограмите ми навсякъде. Е, ханша ми все още е проблемен, но определено намалиха се паласките ми около талията и корема. Продължавам и знам, че постигна целта си, да стана 62 кг. Но това е процес и аз много му се наслаждавам и се радвам на всеки отиваш си сантиметър. Благодаря на Кати и на всички вас за подкрепата, защото когато нашите стремежи са подобни, всеки от нас дава сила на другите. Успех на всички. А на Кати пожелавам , да продължава, да споделя знанията си за истинските ценни неща в живота и да мотивира все повече хора, да станат по- добри и човечни. Поклон и огромно благодаря на Кати и екипа й.

Krassy Mihtiev

Здравей, мила Кати. През месец март преминах от просто хранене по зоната към себеосъзнаване! С теб съм от януари. Тогава, само гледах рецепти и повтарях едни и същи, защото съм много хаотичен и иначе нямаше да се справя. Запознах се с теб, защото с кумата    Teodora Kerezova ми решихме да отслабваме като правим упражнения вкъщи и ги снимаме а после ги качваме в ютуб. И понеже беше хубаво да спазваме режим тя предложи да питаме теб. Нямаше да продължа, ако не бях видял бързи резултати и това го казвам откровено! От тогава обаче всичко се промени! Най-вече през месец март. Тогава започнах да гледам клиповете ти.

Krasimira Iskrenova

Здравейте, това ми е първо предизвикателство, няма да крия, че нямах особени очаквания. На 1 март започнах с нагласата, че това ще е поредната диета. За изминалия месец съм свалила 4 кг, но повече ме радва прилива на енергия. Винаги съм била изморена и недоспала. Сега чак не вярвам, че се случва с мен, будя се в 5:30-6:00 просто,  защото съм се наспала. Вместо едно хранене, вече имам 5 на ден. Разбрах, че Зоната е на последно място режим за редуциране на теглото и много повече режим на хората, които се обичат такива, каквито са и живеят в хармония!

Кати, едно огромно БЛАГОДАРЯ! Благодаря и на всички вас за страхотната атмосфера!

Стефани Мартинова

Този месец се „срещнах“ за първи път със Зоната. Срещата беше някак вълнуваща, но и несигурна. Не бях уверена в себе си дали ще се справя с блоковете и грамажите. Няма да крия, в началото спазвах стриктно менюто, но в последствия започнах сама да балансирам менюто си – често на око. Разбрах, че съм се хранила с продуктите от години, но ми е липсвал баланса. Имах много прегрешения, но съвършенството е присъщо само на музеите! Резултатите, които постигнах са обещаващи. В килограми разликата е скромните -2кг, но обиколките вървят рязко надолу с до -5см в проблемни области.  Това допълнително ме мотивира да продължа да се храня балансирано и ме прави духовно удовлетворена.

Albena Gencheva

“Силата на групата е в силата на лидера” – така бих определила Катина Радева. По начало бях скептична, не заради многото информация, която имах или безбройните подвеждащи реклами за отслабване зад всеки ъгъл, а чисто и просто от грешно първоначално впечетление, което си бях създала. Въпреки това реших да продължа, заради доверието, което имах в една от моите най-добри приятелки от детство, Sofiya Georgieva,  (Благодаря ти!), тъй като тя беше постигнала редица зашеметяващи резултати за едногодишен “престой” в Зоната. С течение на времето придобивах повече доверие към екипа на Катина (ако ми позволите, бих желала да се обръщам към Вас с Кати, тъй като за кратък период Ви почувствах близка), съответно и Зоната. Доверието придобивах на база на видимите резултати -5.5кг и -4см на всички мерки, мощния енергиен поток пораждащ се в групата и на последно място, но не по важност близкия до мен език, на който Кати говори на лайфовете от психологическа гледна точка, който ми действаше изключително пробуждащо и успокояващо. Аналога и взаимовръзката, които открих между храната и “вътрешното си Аз” е неминуемо най-големия урок от Зоната, което беше липсващото звено за мен лично.

Мили дами и господа – Ако желаете да опитате нещо истинско, органично и неподправено; поднесено по подходящ и непринуден начин, силно препоръчвам да се втурнете в това преобразяващо предизвикателство, защото всеки може да го персонализира и това ще Ви припомни, кои сте всъщност, защото “Вие сте художникът на Вашият живот. Не давайте четката на някой друг”. Катина и нейния екип са правилния тласък към един по-приятен, пълноценен и балансиран живот, а именно в Зоната. Горда съм, че открих “Моят път”

С Уважение и Вътрешна Благодарности, Албена Генчева

Февруарското предизвикателство го пропуснах, защото си мислех, че ги знам тея неща с духовност и бля бля там домашни да пишаа ей сега друг път. Да обаче разбрах, че съм грешал и слава Богу, защото ако не бях разбрал, промяната ми щеше да бъде временна. С нетърпение чакам Априлското и ще намеря време да следвам всичко, което възложиш. Ако трябва ще наема детегледачка.

Обожавам те, мила Кати! За 3,759,358- ми път Благодаря

Венелина Янева

Здравейте и от мен!

Споделям Ви, че аз се храня по Зоната от месец май миналата година. Първото платено предизвикателство ми беше юни месец. И от тогава досега. Когато започнах вече нямах излишни килограми. На никого не пожелавам да сваля по този начин.

Хора осъзнайте се, не трябва болестта да ви покаже, че е нужно да се обичате и да се уважавате.

Аз имах нужда вече да поддържам тегло, докато съм на лечение и успях. При мен всичко с химиотерапия, лъчетерапия и Херцептин приключи, даже както сте забелязали вече се върнах на работа. На 1март ми беше първото дежурство от 24ч след дългите болнични и от тогава стартира и предизвикателство. Ами справих се  то по снимките се вижда с колко много кутийки с разпределена храна тръгвам за работа. За мен този месец мина в игра, забавление и доказване на самата себе си, че мога да се справя.

Включвам се в тези предизвикателства, защото се чувствам уникално. Атмосферата е много зареждаща и стимулираща.

Живот и здраве така ще продължавам и занапред.

Благодаря за тази прекрасна група и на всички вас участници в нея. Естествено Благодаря и на мен, че съм тук и сега.

Petya K. Maksimova

Искам сърдечно да благодаря на за това, което прави и дава на всички нас. За мен и моят съпруг това предизвикателство бе ценен урок по любов към себе си и тялото си. В началото имахме съпротивление към меренето и организация, но днес вече всичко е някак естествено и лесно. Комбинираме и експериментираме и това ни забавлява. Чувстваме се енергични, наспиваме се по-бързо, а резултатите са повече от на лице. Всички забелязват колко сме отслабнали, обиколките са значително намалени, аз се отчитам с – 4 кг, а съпругът ми с -8 кг от 01.03.2021. Децата искат да се хранят като нас. Споделям на приятели с голямо удоволствие и разказвам за своя опит и че с меренето се свиква и някак започваш със замах да отмерваш на око точно като с кантарче. Благодаря ви за тези приятни седмици заедно и браво на всички ни.

Milena Ilieva

За мен това предизвикателство беше по-скоро урок по отстояване на време за себе си – да си направиш чинийката, да не хапваш на крак или пред компютъра, да мога да кажа всичко може да почака 10 минутки и да си ги дам. Имам още много да уча и за храненето и относно психологическата част, но за мен беше полезно да повдигна завесата, надявам се да успея да развия потенциала си напълно с времето, както и да намеря баланса за себе си, точката която ще съм ок със себе си – вътрешно и външно.

Успех и на всички вас!

За мен беше прекрасно да бъдем заедно!

Sonia Trifonova

Здравейте на всички! В тази групичка съм за втори път, януари ми беше първото предизвикателство. Записах се с мисълта, че вече трябва да се взема в ръце и да отслабна. Нямах много за сваляне, но за мен са си много. И не след дълго всичко се преобърна! Намерих отговори за толкова много мои проблеми, здравословни и психически, за които дори не подозирах. Научих, че много мои проблеми са следствие на емоционални и вътрешни блокажи и преживявания. Благодарение на лайфовете на Кати започнах да мисля по друг начин и да се опитвам да работя със себе си. А храната и зоната е просто чудо и средство за един друг начин на живот.  Да, зоната и Кати, ни дават един нов и прекрасен живот. А килограмите вече не ме интересуват толкова много. За три месец свалих 5 кг, искам по принцип още 3, но важното е как се чувствам! Горда съм със себе си, че си промених навиците и сега дори и не мога да си представя да се храня по др начин. Преди цял ден не ядох нищо, работа на стол и движение нулево, вечеря, каквото хвана вкъщи и в леглото. А сега с удоволствие си приготвям всичко и хапвам… и то многооо вкусно. Наскоро, отново заради емоционални състояния, имах леки залитания, заради които се научих да не се обвинявам, но работата с нас самите е дълга и трудна. Важното е че сме на правилния път и място вече! Та, така усетих истинския ефект на зоната, защото дори само след едно не зоново хранене, се чувствах подута, тежко и усетих че вече не ми е вкусно като преди. Сладкото беше моето ежедневие, а сега много рядко искам… и си правя от хубавите десерти в сайта. Разбира се, здравето ми значително се подобри, няма я тази умора и болки в гърба… изобщо… това е най-доброто, което може всеки да си даде! А колко приятели открих тук! Благодаря за всичко!

Мария Крайчева

Здравейте приятели, дойде и моят момент да се включа. В зоната съм от 9 месеца и когато стартирах бях 98 килограма, а в момента съм 68 – 67 килограма. За Зонта разбрах от едно клипче във фейсбук, където Кати си приготвяше обяда. Не съжалявам, че почнах даже съм много доволна и за тези 9 месеца аз изхвърлих всички лекарства който приемах. Мога да кажа едно голямо благодаря на Кати че ни помага и ни показва правилната посока. На всички нови в групата им пожелавам да вървят напред и нагоре и достигнат върха.

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, които тотално промениха мисленето си за храна и отслабване и съотвено подобриха здравето и телата си 🙂 Зонови рецепти на традиционни български ястия може да намерите в електронната ми книга, за да закупите последвайте линка

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see products you are looking for.