Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Отзиви от АПРИЛСКО предизвикателство

Отзиви от АПРИЛСКО предизвикателство

07 May 2020

Daniela Atanasova Здравейте! Месецът мина бързо благодарение на предизвикателството. Аз участвам за първи път в такава група. Имах представа от Зоната, но се опитвах от време на време – започвах, прекъсвах…. и не преминавах границата от 70 кг. А сега за този месец с общи усилия и насоките на Кати, мога да се похваля с 65,8 кг. Не мога да повярвам! Помислих, че има проблем с кантара. Чувствам се страхотно! Летя! Благодаря на всички и за всичко! Огромно Благодаря на Кати! Благодаря ти, че ни събра в тази група, че ни мотивираше и насърчаваше, че имаше търпението да обърнеш внимание на всеки, че си страхотен човек, че имаш огромно сърце! Пожелавам ти мнооооого успехи!

Tsveti DA Не мога да повярвам колко бързо мина този месец! Беше месец изпълнен с емоции и нови преживявания. От много време имах нужда да направя нещо за себе си, тъй като от както родих преди 11 месеца винаги съм слагала нуждите на детето пред моите. Чувствам се много добре в Зоната, а ако трябва да си призная в началото бях доста скептично настроена. Вече няколко пъти съм пробвала различни режими и бързо се отказвах, защото постоянно бях гладна. През изминалия месец си хапвах добре (13-14 блока на ден), не изпитвах никакъв глад, намаля силното ми желание за сладко и се чувствах добре. Най-важното за мен е, че благодарение на доброто хранене отново започнах да тренирам. Всеки ден отделям по 30 минути за тренировка и след това съм тонизирана и доволна от себе си. Радвам се също, че кърмата ми не намаля и продължавам да кърмя момчето ми. Пробвах много рецепти от сайта на Кати, адаптирах менюто си според продуктите, които имах, и винаги имах нещо вкусно за хапване. За един месец свалих 4 кг и по няколко сантиметра от талията и ханша. Много съм щастлива и благодарна на Кати и на тази страхотна и позитивна група!
До нови срещи.

Радка Рачева Казвам ви „Благодаря“ на Кати ,на Искра и на вас приятели,
Благодаря на Кати,че отдели времето за нас.
Всичко беше прекрасно без никакво съмнение! Беше като забавление, така необходимо през време на карантината.
Благодаря ви приятели за незабравимото преживяване и за отделеното време да се чувстваме отлично,за вниманието и прекрасни преживявания. Думите ви ме накараха да се усмихвам особено споделеното от единствения кавалер в групата Ники, Желанията ви ме вдъхновиха, дадоха ми жизненост и сила, увереност и решителност. Приемете в отговор пожеланията за добро и щастие, отлично здраве и неугасим оптимизъм.
Ще чакам да се срещнем отново в юнското предизвикателство!
Равносметката от февруари до сега 10 кг. по-лека.

Katerina Nova Ден за равносметка !
Звучи като че нещо ще приключи – Да, така е, но в никакъв случай с тъжен край!
Напротив!
Чувствам се така, като ли съм завършила успешно обучение, свързано с правилно и балансирано хранене!
Да, успяла съм – храня се по начин, по който се чувствам прекрасно и тялом и духом. Не изпитвам глад, не съм изнервена и отслабвам !
За този месец отслабнах с 2 килограма, ханша е намален с 2 см., а талията с цели 8 сантиметра !!!! Истинско постижение – без глад и без лишения !
Благодаря на Кати за толкова много неща – за вкусните и разнообразни рецепти, за приятелската атмосфера и точните настройки , които задава, за поощрението, мотивацията и всичко това подкрепено с реални примери и истории, преживяни от хора , променили изцяло себе си !
Благодаря ти Кати ! Раздаваш се ! Истинска си!
Правиш всичко с много любов и виждаш резултата – успели , щастливи и променящи се хора !
Не на последно място благодаря и на себе си – за възможността, която си дадох, участвайки тук !
Ами, намерих се ! Нов път, нов начин на живот !
Пожелавам на всички да достигнат желаните цели !
Бъдете смели в мечтите си и вярвайте, че всичко е възможно – с много любов и на правилният път!

Hristiana Ivanova Здравейте, приятели! За мен месецът мина неусетно. Резултатът ми е – 2 кг., но по-важното е, че формите се променят и дрехите се отпускат 😉 За себе си разбрах, че мога да съм постоянна, да променя навиците си и да си отделям нужното внимание /моята здравословна доза егоизъм 😉 /. Избрах правилния път и вече вървя уверено по него. Благодаря на всички за мотивацията, помощта, емоциите и приятелствата. Прекрасни сте всички! Бъдете здрави и до нови срещи през юни!

Adriana Velikova Здравейте,мили хора!Благодаря на Кати,че ни поведе в това прекрасно предизвикателство и за това,че всички тук бяхте толкова позитивни.Много съм щастлива,че се включих и същевременно съжалявам,че не го направих по-рано.Важното е обаче,че поставих началото.Изключително съм доволна от този един месец,в който разбрах Зоната и я заобичах. Чувствам се много по-добре и психически и физически.Спя по-добре,по-спокойна съм /дори и с две ученички в онлайн обучение/.Видимо съм се поприбрала,свалила съм около 4 кг и не съм гладна.Пътят ще е дълъг,но важното е с малки стъпки да спечеля войната с наднормените килограми и да намеря отново усмихнатото и позитивно момиче,което бях.Пожелавам ви да сте здрави, вие и всички около вас,които обичате и да сте в хармония с вътрешното си Аз. Благодаря още веднъж,Кати!

Тинка Даниел Тончеви  Този месец беше невероятен, мина неусетно, аз продължавам смело в Зоната, съпругът ми също. Благодаря на Кати и месец юни отново ще участвам. Хубава вечер!

Yanka Yordanova  Огромно БЛАГОДАРЯ на Кати за търпението и всеотдайността. Много съм щастлива цели 4 кг. съм свалила за един месец.
По – енергична съм, по – спокойна и по – уверена, че нещата най – после ще се случат. Чакам с нетърпение юнското предизвикателство, но нямам намерение да се отпускам следващия месец.
Благодаря на всички вас за прекрасната група, надявам се да се срещнем пак.

Miroslava Georgieva  Този месец мина доста бързо за мен. Със зоната се запознах преди 2 години. Тогава установих каква е разликата, когато следваш този режим. Но така или иначе не можах да продължа. През цялото време си мислех, че трябва да започна отново, но си намирах разни оправдания като нямам време за подготовка на храната, трябва един ден само да готвя и т. н. Но това са само оправдания… Когато видях поста за това предизвикателство нямах никакви колебания дали да се включа . Благодаря Кати, че ме накара да се замисля не само как да се храня, но ме накара да се замисля и за много други неща върху които трябва доста да поработя! Ще очаквам с нетърпение следващата ни среща през юни. До нови срещи, приятели!

Ети Тодорова  Моята равносметка е минус 2 кг и по 1 см от обиколките. Също изчистване на грешни послания на енерг. ниво, запознаване с необятният светъл свят на Кати и цялата сладурка група. Аз продължавам защото съм уверена, че Зоната е моят начин на хранене и си пожелавам постоянство! Благодаря ви, че бяхме заедно!

Гергана Орманова Кой не обича пица и то огромна . До сега май почти не е имало рецепта, която да не се хареса на всички вкъщи. Да не говорим пък, че си имаме многоооо любими, които изчезват за секунди. За съжаление дойде краят и на това предизвикателство и на мен ми е тъжно, както предполагам и на всички вас и ще ми липсвате. Аз участвах в първото февруарското предизвикателство, от което излязох с – 2 кг и много емоционално заредена. В това предизвикателство влязох също согромно нетърпение и желание и то последвана от съпругът ми по негово собствено желание. Този път съм свалила само килограм, но имам подозрения, че липсва някой сантиметъ също, но както вече споделих много съм щастлива, че цялото семейство сме в Зоната или някъде около нея. Съпругът ми нито се е теглил, нито мерки е мерил, но то няма и нужда. За всички е видимо, че шкембето му почти изчезна и дори вчера беше облякъл една забравена отдавна тениска Естествено съм имала прегрешения през този период,но важното е че се чувствам добре. Както и преди съм споделяла с вас за мен е важно не само физическото състояние, но и психическото и емоционалното. Дори мисля, че те са първи, а физическата победа идва неминуемо след това. Имам още много да вървя по пътя на себепознанието, много неща прозрях, но много и ми предстоят да осъзная със сигурност.
Този месец не участвах толкова активно в групата, поради обстоятелствата, но пък се опитвах да следя всичко.
Още веднъж искам да благодаря на всички вас и на Кати разбира се…страхотни сте. Ще се повторя или потретя, но Кати ти си невероятна, продължавай да даряваш здраве и любов на хората и следвай пътя си. За съжаление аз незнам дали ще успея за следващото предизвикателство да се включа, тъй като имам някой неизвестни, но се надявам да успея. Но със сигурност оставам в Зоната,/ а дано и всички вкъщи /защото се чувствам добре, храната е моята и вдъхновението и ентусиазма за нещата ме следват всеки ден. Май малко се отплеснах…
Бъдете здрави и балансирани и както казва Кати и да се объркате, пак се върнете

Йоанна Йорданова Здравей мила Групичка! Измина месец от нашето предизвикателство! Бързо , емоционално и резултатно! Заслужаваше си всеки блок! 😉

„Признателността отключва пълнотата на живота. Превръща онова, което имаме в достатъчно, дори в изобилие. Превръща отрицанието в приемане, хаосът в ред, объркването в яснота. Може да превърне храненето в пиршество, къщата в дом, непознатия в приятел.“

Отправям призив на благодарност и признателност към Кати и всички Вас. Неусетно се превърнахме в приятели с обща кауза и неустоимо пиршество!

Благодаря ти, Катина!

Бъдете щастливи и Наздраве! 😉

Milka Stefanova Здравейте група,здравей Кате,не разбрах кога измина този месец,на килограми не са много само 3кг. Малко см. но се чувствам прекрасно сънят ми се подобри много ми леко, весело. Купила съм си тетрадка и ще започвам да пиша…Хиляди благодарности на Кати бъди благословена.

 

Elena Deleva Здравейте, прекрасна група ! За мен този Април беше едно приятно и много полезно предизвикателство, за което ви благодаря ! Благодаря и на теб мила Кати за всички рецепти , съвети , вдъхновения и позитивизъм . Този месец сякаш бях на детски лагер с приятели и не искам да свършва . Много съм доволна от моите резултати , които може да видите на снимките . Резултатът е свалени около 2 килограма , но качествени , този умен кантар ми показва и другите показатели, които за мен са по-важни от килограмите , а именно хормоните , които се наместват . Започнах да намествам метаболизма от 58 години през януари сега е 56 години , имам още да работя до 53 , но полека и това ще стане . Правя по 20 минути упражнения всеки ден от месец и половина ( други не тези на Искра , малко по-леки ) и съм свалила доста сантиметри от ханша и талията , не съм се мерила , но усещам по дрехите , чувството е прекрасно .. Аз продължавам със зоната и до скоро през месец юни . Бъдете здрави и все така упорити ! Благодаря ви на вас и на теб Катина Радева , прекрасна си , желая ти много здраве и успехи !  ‘’Има един вид късмет, който се изразява само в това да попаднеш в нужното време на нужното място, и едно вдъхновение, което не е нищо повече от това да направиш каквото трябва и както трябва. И двете те спохождат само когато прогониш от сърцето си амбициите, целенасочеността и плановете’’

 

Maria Jeleva Здравейте, скъпи приятели! С думи ми е много трудно да опиша това, което преживях този месец! Беше ми толкова приятно, толкова зареждащо и прекрасно с всички вас и много ще ми липсвате, но вярвам, че с много ще се срещнем и в с следващото предизвикателство през юни. Благодаря Кати, благодаря момичета за подкрепата и приятелското отношение и добрия тон в групата! БЛАГОДАРЯ! Обичам Ви!

Rusanka Stoqnova Здравейте мили хора. След три месеца в зоната резултата е 7кг.по-малко 8см.талия и 8см. ханш .Продължавам смело напред.Благодаря ти Кати обичам те ,ти си част от моя живот

Ани Тасева  Най-искрени благодарности на Кати за безброй положителните неща,които научих през този месец,отрицателните /килограмите/са минимални,но това няма да ми попречи да продължа да се храня по Зоната,та макар с малки и голями прегрешения.Благодаря на всички вас,че запазихме добрия тон в групата и взаимно се учехме!Бъдете здрави и да дерзаем напред и надолу на килограмите.

Наталия Николова Здравейте! Това предизвикателство беше още по-хубаво от февруарското, а то също беше страхотно! Атмосферата беше уникална, имах чувството, че сме в безкраен празник, всички заедно. И дори да съм искала да кривна, това че вие показвахте с такова откровение храната си, ме караше да съм отговорна и към вас, и към себе си. Да проявя постоянство. Кати и Искра, тренировките бяха страхотно подбрани и позитивни и ми се отразиха много добре и физически, и психически. Изпълнявах ги стриктно и с удоволствие. Този месец имам много добри резултати (-3,6 кг, а досега свалях по 2 кг месечно). Уверена съм, че това се дължи не само на вкусните менюта, а и на упражненията.
Успех на всички! Благодаря за приятния гурме месец. Кати, страхотна си и те благославям за това, което правиш за нас! Ще чакам юни.
До скоро!

НЕЛИ ДИМИТРОВА Здравейте мили приятели! Не искам това предизвикателство да свършва, беше ми изключително приятно с всички вас!
Огромно БЛАГОДАРЯ на Катина, на Искра и на всички вас, за мен беше удоволствие!
С нетърпение очаквам следващото предизвикателство! Целувки на всички!

Lidiya Ivanova Здравейте,групичка! Искам първо да благодаря на приятелките ми,които ми казаха за Зоната и най вече на кръстницата на синът ми,заради която се записах основно,за да може да сме заедно в това предизвикателство! Искам да благодаря и разбира се на Кати за прекрасната група,за всичко,което прави,за да мотивира хората да се хранят здравословно и да сбъднат мечтите си за здраве ,желано тяло,енергия,спокойствие и психологическо равновесие във връзка с храната. Благодаря и на Искра,че върна желанието ми за спортуване. Благодаря и на всички участници за прекрасната положителна енергия в групата!
Ето моята равносметка:
– Свалени 3.5кг и обиколки,но не се измерих,усещам по дрехите
– Както знаете мъжът ми също яде един месец с нас на Зоната,емиии дръжте се да не паднете,днес се притегли – 8кг надолу!!!!!!
-Промених много от навиците си,аз бях от хората ,които не бяха ориентирани изобщо към здравословно хранене…Елате ми вижте сега хладилника и шкафа с провизии,все едно влизаш в био магазин
-Върнах желанието си за спорт и раздвижих обездвиженото си тяло
-По-добър и здрав сън
-Липса на вечното усещане за подут корем
-Самочувствието ми още повече се вдигна/тъй като никога не ми е липсвало
Не знам дали ще се включа още юни,но знам,че ще купя книгата и ще направя всичко възможно да направя Зоната начин на живот за семейството ми!Успех и здраве на всички!

Dragomira Mihova Здравейте, група! За 3 месеца в Зоната резултатът е страхотен, дори не е мислех, че е възможно! Никога не съм имала проблеми с теглото допреди 4-5 години/в момента съм на 49г/, но след това започнаха да се оформят едни паласки, корем, които не се повлияваха от нищо. Сърдечно благодаря на приятелката ми Диди, която ме вкара в Зоната и разбира се на Кати! Та бях достигнала ужасяващите за мен 66кг и бях отчаяна! Със Зоната започнах от февруари и резултатът е минус 8 кг/тежа точно 58кг при височина 170см/ – та това си е направо заветната ми цел!Без глад, без лишения! Категорично за мен Зоната е начина! Чувствам се супер и съм щастлива! Желая успех на всички!

Ivanka Kostadinova Здравейте на всички от групичката.Днес е последния ден,но продължаваме напред да поддържаме хормоналния баланс.Нали храната е нашето лекарство.Осъзнах вече,че всичко зависи от това какво ядем и как се чувстваме след това.Няма я вече умората,депресията и лошите мисли.Станах НОВ човек,Намалих приема на хормона Еутерокс ,намалих и килограмите станаха общо 6.50,намалих и мазнините в тялото а след изпълняването на тренировките понякога и 3 пъти на ден мускулната ми маса се покачи от З8на 42.Благодаря от все сърце на Кати и на Искрето,защото ми изчезнаха болките в кръста и се чувствам много щастлива.Хубав и слънчев ден от мен!

Stella Baicheva Здравейте, благодарна съм на деня в който започнах това предизвикателство и на всички вас и най-вече на Катина. Аз се включих да пробвам нов вид структориране на храната за мен, четох много преди да започна. Не съм свалила килограми, но аз нямам за сваляне 48-49 кг варирам, нооо мина глада за сладко, ям каквото си поискам само да е в Зоната. Аз се храня здравословно от 10 г, спортувам от 3г много активно и ми трябваше насока, за да се чувствам още по-здрава. Зоната и спорта са здраве, УСПЕХ НА ВСИЧКИ

Vera Ferdinandova Здравейте момичета, благодаря, че бяхме заедно. С вас беше лесно и приятно. Научих се да пия кафето без захар, открих колко вкусни и разнообразни са млечните продукти /не съм хапвала преди, за да не напълнея ха, ха , ха/, научих нови, вкусни и полезни ястия. Споделях със всички, без никакви притеснения, взаимствах от снимки ви и това ми беше полезно. Ооо замалко да забравя, всеки ден ме болеше корема и ми се подуваше, от 1 месец вече не знам какво е това и сантиметрите намаляват, усещам го  и се научих да закусвам и най-вероятно много други хубави неща за които не се сещам в момента. Прегръщам ви всички. ЩЕ МИ ЛИПСВАТЕ.

Tatiana Velikova  Беше ми много приятно и изключително полезно времето, което прекарахме заедно, наученото за този един месец, който мина толкова бързо. За първи път се докоснах до зоновото хранене и смятам, че това ще е моят начин на хранене от тук нататък. Благодаря на всички за мотивацията и подкрепата по пътя на осъзнаването. До скоро в следващото предизвикателство. Специални благодарности на Кати за всичко, което прави с единствената цел да популяризира Зоната.

Десислава Вълчева  Този месец мина неусетно бързо! Групата беше изпълнена с много много положителна енергия и емоции!  Научих се като поглеждам към храна да мисля, с какво да я съчетая 🙂 Резултатите ми не са зашеметяващи на кг, но и това ще стане! Благодаря на всички ви за споделеното време и емоции! Благодаря на Кати, че е намерила призванието си в живота си- да помага на хората! Бъдете живи и здрави всички и нека всеки постигне резултата, към който се стреми! До нови срещи!

Веселина Радушева Здравейте и от нас! От три месеца сме в ЗОНАТА и се чувстваме чудесно! Синът ми вече е минус 13кг. за два месеца и нещо. За него нямам думи имаме нов човек у дома. Пълна промяна! А аз нямам да свалям килограми записах се във февруарското предизвикателство, защото при мен имаше хормоналени проблеми понеже съм с Автоимунно заболяване – Хашимото, вследствие на онкологично заболяване. Как се чувствам сега ли? Прекрасно нямам никакви оплаквания, ходя на работа по 12ч. и кипя от енергия. Нов човек съм вече и то без химии а с балансирано хранене за което съм много благодарна на Кати! Тя е новият ми лекар! В следващото предизвикателство вярвам, че ще се похваля и с изследванията.

Диляна Плечкарова Здравей Кати!
Благодаря,ти от сърце за подкрепата през целия месец за съветите и да това ,че беше до нас неотлъчно….Сега за резултатите Стартирах 93 кг.към момента 87 кг …и съм страшно щастлива …Но това е бонус ,най важното е че със Зоната ,се чувствам страхотно..Много голям прилив на енергия..още първата седмица,супер спокойна /Аз съм със синдром на Хашимото/и и много трудно да се овладяване психически ..хормоните ми се наредиха ..ако искате вярвайте …Обикновено преди месечен цикъл задържах много течности и се подувах около талията ,лицето ханша…Сега всичко е точно..
От сега нататък съм в Зоната.
Благодаря,ти Кати!

Валя Александрова Добро утро прекрасна група!
Щастлива съм,че бях с вас в това предизвикателство!Благодаря ти Кати,благодаря Ви момичета.
Месец на промяна,осъзнатост и постоянство!Изпълнена съм енергия,прекрасно настроение и желалие да направя най- доброто за себе си и любимите ми хора.
С малки крачки,с постоянство продължавам напред до следващото предизвикателство!

И резултата при мен -минус 3 кг.
Ще ми липсвате много!

Ивелина Маринска За мен зоната е правилния начин на хранене, правилния начин на живот. Аз за този месец станах по постоянна и определено ще продължа да си правя рецептите от месеца и ще чакам с нетърпение следващото предизвикателство. До нови срещи!

Теодора Тодорова Здравейте и от мен!
От 82кг на 01.04 днес на 30.04 съм 77,6. Много е приятно да се похвали човек… Хубавото е, че вече подминавам шоколадовите неща вкъщи и остава за другите. Харесвам TLC и гледам предаванията за затъстелите – осъзнах, че трябва да се търси първопричината за тъпкането – за себе си разбрах коя е моята и това помогна повече. Опитайте и вие 🙂
Благодаря за всичко!

Пламена Колева
ГОРДЕЯ СЕ С ВАС и себе си
Трудно ми е да се разделя с вас, но 30дни нищо не са на фон 30дни с вас .
Благодаря на Бог, че ме срещна с вас и споделих НАЧАЛО на новото приключение в живота ми.
Сега без драми, ама откак простих, дето ви споделих олекнах и на яве и на сън.
Стартирах 117,2кг, днес 114,7кг, -4см талия и ханш…бедро, коляно и ръка не са мръднали май, обаче иде им временцето. Обачееееееееее няма глад за сладко и тестяно. Цяяяяяялллл живот!!! Цял живот ги боря, ги пъдя, ги мразя, ги обичам до… КРАЙНОСТ! Сега не ги мисля. Туй е голям победа, Слава на Господа. Този 1мес беше много специален, защото прочетох 2 книги, които бръкнаха дълбоко в мен и отключиха неща. Благодаря на Кати и вас за търпението и подкрепата.
Вие сте незаменими и съвършено прекрасни.
Чудно и страшно сме създадени!!!
Юни ще ви споделя още подробности, че сега още ще е драматично хахахахаха.

Бог с вас, да ви благослови, пази и да разшири „пределите“ Ви
Доскорооооо

Таша Петкова Здравейте групичка, благодарности на Кати, и вас за позитивното присъствие. Ще си липсваме! Днес цял ден чета само позитивни послания и равносметки.Много съм радостна, защото и аз изпитвам голям позитивизъм, по отношение на начина ни на хранене оттук нататък. Добре се чувствам, харесва ми това, че не мисля за сладко. Видимо се е прибрало тялото ми, а килограмите са 3 надолу. Важното е да не се отказваме. Нашия мотиватор добре си свърши работата. Пожелавам здраве и усмивки по нататък.

 

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, които тотално промениха мисленето си за храна и отслабване и съотвено подобриха здравето и телата си 🙂 Зонови рецепти на традиционни български ястия може да намерите в електронната ми книга, за да закупите последвайте линка

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see products you are looking for.