Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Отзиви от МАРАТОН за МОТИВАЦИЯ февруари 2022 – част II

Отзиви от МАРАТОН за МОТИВАЦИЯ февруари 2022 – част II

TeodoraKaisheva

Здравей, прекрасна Кати!

Този маратон за мен беше едно безплатно посещение при психолог. Първото нещо, на което ме научи беше да не се обвинявам, ако прегреша с нещо извън Зоната. Откакто го почувствах, то и желанието за вредна храна изчезна, защото както знаем „забранения плод е най-сладък“, а когато не си налагаме такива забрани, то вече не изпитваме такива желания. Второто нещо, което ми се случи, беше да изкарам причините, които са ме довели до това състояние. Това беше толкова болезнено, но и толкова силно осъзнаване! Другото важно нещо, което осъзнах за себе си е, че обидата не е толкова страшна, ако ти не я приемеш от човека, който ти я дава. Сега дори и да усетя лошо отношение или настроение от някой, то аз ги посрещам с усмивка и не позволявам да ме достигнат. Не знам дори и защо и от къде ми дойде мисълта и си казвам на ум, че не приемам думите и ги връщам обратно на този, който ги е изказал! Такава лекота усещам, че мога и да полетя! Предизвиках себе си да сложа червено червило, толкова много ми хареса, че вече почти не излизам без хубав и забележим грим и открояващо се червило.

Забавлявам се повече, дори и да съм вкъщи, но толкова много ми липсват забавленията с приятелите и роднините ми, че си взех билети за след седмица и се прибирам в България за празниците ми.  От 9 години почти винаги съм си ги празнувала в Англия и почти винаги ми е било тежко, че не мога да бъда с близките си. Тази година обаче реших, че това вече няма да е така и съм ужасно щастлива! Вече не само следвам мечтите си, но и започнах да ги осъществявам!

Благодаря ти, Кати, благодаря ти от сърце за тази промяна, която направи с мен!

Аз продължавам напред и в следващото мартенско предизвикателство и смятам да се абонирам и за всяко следващо.

Групите и участниците в тях са просто невероятни! Та ние сме си като семейство. Толкова мили и зареждащи хора на едно място си е повече от богатство!

Обичам ви всички и ви казвам едно огромно БЛАГОДАРЯ за споделеното време заедно!

Алексия Алексия

Благодаря, Кати! За мен беше изключително забавно и полезно участието ми тук. Не е като да не си знам слабите места, но си ги затвърдих и дори започнах по-усърдно да работя по тях. Дори онова предизвикателство, което ни караше да излезем от своя комфорт и което аз първоначално бойкотирах, изпълних три дни по-късно. Надявам се, че скоро съвсем ще отработя проблема си с приемането. Успех ти желая! Радвам се, че бях част от всичко това!

ValentinaBorisova

Благодаря ти за изключително въздействащите видеа, най-вече тези за обидата и релаксиращия монолог на тялото! Четох, слушах, водих си записки, но най- интересното от всичко е това, че излязох много пъти от зоната си на комфорт, което бе трудно за мен, а това означава, че вървя в правилната посока на положителната промяна! И това го виждат и околните!Хиляди целувки, ще се видим и през март!

Вили К.

Благодаря ти Кати за отдадеността ти към предизвикателствата и нас.

Всеки човек винаги има какво да научи в точния момент, в каквато и ситуация да се намира.

Това с чувала и златните монети и 50% на обиждащия и 50% на обидения и отговорността ми дойде в точно време. Това да можем да си обработим поне 10 ситуации/ ползи от това.

Сърдечно ти благодаря !

Прегръщам те! Бъди здрава и продължавай да даваш толкова стойност!

RadicaAleksovska

Благодаря Кати! Човек цял живот се учи. Успяваш на достъпен начин да се доближиш до човешката душа, да бръкнеш дълбоко, да мотивираш и да помагаш променяйки начина на мислене и убеждения относно храненето. Като семеен лекар и майка на четири дъщери през годините моето основно мото както на работа и в къщи е: Храната е най-доброто лекарство! Профилактиката е най-доброто лечение! За мен е важно да науча дъщерите си на хранителни навици с идеята, че един ден и те ще създадат дом, уют и разбира се кухня, в която ще готвят здравословно. Помагаш ми. Вярата, благодарността, прошката, мира, радостта са ценности които е нужно всеки ден да изработваме, даже и когато се проваляме да не се отказваме да продължаваме напред и да не забравяме едно Библейско правило: Любовта покрива множество грехове. Продължавай напред! Повлияни сме от твоите съвети, идеи и енергия. Лайфовете може да са по-къси с цел да отделяме ползотворно време. Поздрави.

IvelinaGeorgieva

За пореден път намерих своето и много научих! Много полезно ми беше и вдъхновяващо! Очаквам продължението с нетърпение! Определено има голяма полза – смисълът е да обърнеш внимание на себе си и да се научиш да живееш щастливо и пълноценно! Духът в групата, съчетано с напътствията на Кати е това, което прави този вид предизвикателства толкова ценни и ползотворни. Това сам не можеш да го направиш и да го разбереш. Помощта е безценна!Благодаря, Кати! Прегръщам те!

VencislavaBaleva

Благодаря на теб Кати и целия екип с който работиш. Бъдете все така всеотдайни и раздаващи се. Времето прекарано с твоите лайфове и съвети ми донесе много позитивизъм и зареждане. Накара ме да осъзная много нещо, за които не, че не се бях замисляла, а ги оставях на заден план. Сега си давам една равносметка за това и ги слагам на дневен ред, промяна в мен има от като започнах Зоната преди 10 месеца и мисля да продължавам с нея и с промяната, защото това ми дава сили да продължа живота си по леко, въпреки напрежението, което ни държи вече 2 години и ще продължава с това което в момента се случва. Бъдете живи и здрави и все така целеустремени и помагащи.

Анна Иванова

Благодаря ти, слънчева Кати, ти ми дойде като „гръм от ясно небе“, но в добрия смисъл накара ме да се замисля и да си призная пред себе си на глас, че не за всичко са ми виновни другите. Замислих се за много неща за които преди съм ги смятала за голяма драма, предателство, чувствала съм се обидена, пренебрегната, но сега съм има благодарна че са се случили и благодарение на тях сега съм там където искам да бъда.

Благодаря и с нетърпение чакам продължението.Целувки и продължавай да ни бъркаш в душички те, това май ти харесва. До нови срещи.

СилвияКехайова

ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ КАТИ, и на всички вас мили дами. Моята трансформация и осъзнаване, жаждата ми за промяна започна може би месец преди маратона. Моя мъж е моето всичко. Той е любим, най-добрия ми приятел, моя личен психолог, опората ми, дори личният ми шут защото всеки ден се прибира с усмивка и се опитва да ме разсее по всякакъв начин. Та, той ми казваше от доста време, че трябва да си обърна внимание, да правя неща който да ми доставят удоволствие, казваше ми даже кои са част от бъговете ми. И в един момент и аз осъзнах, че искам тотална промяна, но не знаех от къде и как да започна.

В този момент Кати ми се усмихна сладко от екрана, с едни чинийки, с едни маратони мотивация и грабна моето внимание.

Никога преди не се бях записала за подобни маратони. Дори се включих в последния момент и не съжалявам, а съм безкрайно щастлива. Кати ти ми даде правилните насоки, по който да работя. Сега се чувствам по-лека, по-осъзната, по-спокойна, мотивирана, трансформирана, ЩАСЛИВА. С теб плаках и се смях, ей така от сърце и душа. Накара ме да преровя всяко кътче в душата си, да отключва всяка заключена стая в нея. Изхвърли всичко ненужно, поизчистих. Освободих, пуснах да си отиде, някой който задържах при себе си години наред(ти знае за какво говоря) беше ми трудно, но мисля, че успях. Ще ми трябва още да отработва, но ти ми даде и сила и увереност, че мога да се справя и може би точно сега е бил момента.

Включих се в следващото предизвикателство от 01.03 и с нетърпение очаквам и през април. (Тогава съм рожденичка и смятам да си подаря най-готиния подарък )

Още един път безкрайно благодаря!

Зоя Величкова

Прекрасна Кати!  Във всичко, което правиш си личи, че влагаш много любов и внимание, за да ни помогнеш да вървим по своя път. Този маратон ми даде много храна за размисъл и осъзнавания. В него имаше от всичко, и смях, и плач, размисли, танци, спокойствие, дразнене, лампички. Всеки ден научавах нещо ново, което ми помага да съм по-добрата своя версия. Най-ценното за мен в този маратон е че преоткрих радостта и удоволствието.  Да, колкото и да е странно, не намирах време за тях. За малките неща и радости, като гледането на филм със семейството.  Живее ми се! Ти даваш светлина и надежда, на всеки който я търси. Огромно благодаря. С теб съм!

С. Андонова

Маратоните на Кати  са мястото, на което искаш не искаш чуваш и откриваш неща за които си готов точно в този момент от живота си.

Прави ми впечатление, че всеки път чувам, виждам и осъзнавам различни неща за себе си.

Има чувство на объркване, лутане, сълзи, обвинения. Има ги и другите чувства на удовлетворение, щастие, спокойствие и най-вече на огромна Благодарност.

Благодаря за всичко и определено този няма да е последния маратон, на който се записвам.

KremenaVasileva

Благодаря ти,Кати!Отново погледнах на себе си по друг начин.Отново погледнах на живота по друг начин и на хората около мен.Промяната ми е започнала отдавна,но винаги има какво още да се научи!Пътят към нас самите е дълъг.Благодаря ти за всеотдайността,за мотивацията и за това че си толкова истинска!Благодаря!Чакам следващите предизвикателства с нетърпение!

ВеличкаБоянова

С много нетърпение(което все напира в мен)се включих в предизвикателството и не сгреших,така ни “развъртя” Кати,накара ни хубаво да се погледнем отстрани и да се осъзнаем(както и да звучи),да приемем, че всичко което ни се случва не е случайно и

че дори“лошите”неща ни носят нещо хубаво(стига да го видим и да си го “вземем”)

Признавам,че бях скептична и леко “позаспала”в началото,а сега с всеки изминал ден все повече се “ококорвам”!

Кати, благодаря ти, толкова те търсех,радвам се, че те намерих(отърване от мен няма).

Много искам да ти кажа-Обичам те, Кати. Е, казах го!

Ако и вие искате промяна, запишете се ТУК и вижте подробно какво включва маратона:

https://www.kakvodaqm.bg/produkt/maraton-transformaciya-motivaciya/

Променете модела на мислене и трансформирайте себе си…

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.