Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Отзиви от обновеното ни предизвикателство Януари 2023 – част 2

Отзиви от обновеното ни предизвикателство Януари 2023 – част 2

MarianaNaneva

Здравейте.Аз съм Мариана.

За Зоната знам от лятото и тогава дъщеря ми ми купи красивата и полезна книга на Кати.

Още тогава започнах да чета и пробвам някои от рецептите,но се включих сериозно едва сега на 4.01.

Четях и следях и рецепти и отзиви.

Беше ми много полезно,интересно и вкусно.

Не съм приготвяла всички рецепти на деня и ги заменях с това което имам или ми допада, но балансирано.

После изгледах на запис и Зоната на око.

Още днес платихме и ще бъда и в психологическото предизвикателство,защото трябва да продължа и да съм мотивирана да бъда здрава и да отслабна.

Тук за тези дни съм -3кг., но се научих да правя чинийките, да комбинирам и да си правя сама различни рецепти.

Беше ми много интересно и забавно да приготвя,подредя и снимам храната.

Допадна ми дружеския тон в групата.

Допада ми свободата да реша какво да приготвя и ям и да съм в Зоната.Винаги съм била благодарна за труда на Кати и екипът, които ни приготвяха рецептите за деня,показваха някои от тях и отговаряха на въпросите!

Благодаря за компанията на всички вас!

Благодаря от сърце, Кати и екип!

До 11 февруари!

SoniaBerova

Здравейте, тук съм не за да отслабна, а да се чувствам жизнена и здрава. Преди година и половина ми оперираха тумор, на главата на панкреаса, което изисква да съм внимателна с това какво консумирам. Хранене по Зоната е най-благоприятният вариант за мен. Благодаря на Кати и екипа за предизвикателството, чувствам се перфектно и ще продължавам да се храня по този начин.

VencislavaPavlova

Здравейте!За мен приключва, първото предизвикателство,в което съм включена.Чувствам се по-енергична,по-лека,по-осмислена,по-мотивирана… няма киселини, няма тежест след хранене. БЛАГОДАРЯ на Катии екипа й. Супер сте момичета. Продължавам смело и отговорно напред с поредното февруарско предизвикателство.БЛАГОДАРЯ на всички включили се,и споделили своите резултати…Вие сте моята мотивация!БЛАГОДАРЯ.

MilkaNikolova

Здравейте, искам и аз да споделя колко добре се чувствах през тези 21 дни. Много по-леко ми е. Свалила съм 2-3 кг , но в областта на корема, което за мен е много важно. Благодаря на Кати и целия и екип за усилията, които полагат. Рецептите са много лесни, бързи и вкусни. Нямам много свободно време и въпреки това успявах да подготвя обяд и следобедна закуска за следващия ден. Това дори ме облекчава в ежедневието, когато знам,че менюто е готово и няма нужда да мисля затова по време на работа. Благодаря!

Садко Митков

Здравейте! Искам да се похваля че свалих 4кг за 21 дни и да споделя че това предизвикателство беше изключително полезно за мен.

Мария Василева

Привет и от мен! Измина още едно от предизвикателствата пълно с много изненади. За мен лично тези предизвикателства ми действат много мотивиращо въпреки че съм от старшите.Искам да изкажа едно огромно благодаря на Кати и на нейния прекрасен екип.

Когато стартирах зоната аз бях 98 кгв момента съм около 69-70 не мога точно да кажа тъй като спрях да се теглят.

Пожелавам ви много здраве и да продължите да се грижите за вас самите и винаги намирайте начин да излизате по мъничко от зоната на комфорта.

AdelinaMladenova

Здравейте, не съм за пръв път в предизвикателството на Кати с чинийките, но всеки път оставам изключително доволна от всички нови и вкусни рецепти, от цялата емоция и настроенията в групата! Смятам, че това е перфектният старт за всеки начинаещ и едновременно с това, предизвикателството е много поддържащо страстта към зоновото хранене на всички старши. Благодаря на Кати и целия и екип за пореден път. Успех на всички!

HristinaHaralambieva

Здравейте, прекрасни момичета (и момчета)!

Благодаря на всички ви за ентусиазма и положителната енергия, която сътворихме в тази група. Най- вече, благодаря на Кати и екипа и. От доста време следя и се опитвам да се грижа за формата си, но Зоната наистина ми показа, че мога да го правя без глад и ограничаване на разнообразието от продукти! Равносметката за мен: 3 кг надолу (от 60), много повече лекота и енергия и много удовлетворение, че правя това за себе си!

Освен това, запалих доста познати и даже сина ми!

Убедена съм , че ще продължа, така че: До нови срещи!

Георги Георгиев

Здравейте, следя страницата на Кати от 2-3 месеца. В началото се страхувах от това как се смятат блокове и т.н, после си купих книгата, после дойде това предизвикателство 21 дни и се записах. Като се записах си мислех, че няма да имам време , но нещата се случиха и то с голям кеф. Резултати има, кантара най-накрая мръдна и то без да съм 100% в зоната. Чувствам се добре и ще продължа. Семейството ми учудващо ме подкрепя и те участват в сметките на “ око“. Огромно благодаря на всички. Дани Георгиева

Кремена Статева

Здравейте! Това за мен е второ предизвикателство с чинийки, първото беше през юли миналата година и от тогава съм в зоната, а за нея знам от майка ми, която спонтанно януари миналата година реши да се храни по зоната сама и все ми казваше, хайде почни и ти, много е хубаво, много е добре…. Аз само вдигах вежди и викам да, да, сигурно… Смятай, тегли, сглобявай… Не, не мерси! После дойде и информацията за предизвикателствата и тя ме натисна…. И това беше най-добрия ход. Наистина да ядеш, да си сита, а в същото време да се чувстваш лека и да нямаш подут корем е нещо, което до сега не ми се беше случвало от юли до декември съм минус 13-14кг и с по десет см от талия, ханш, гръдна и бедра, само тия ръце още не искат да падат много надолу, но и при тях има разлика. Сега не съм се мерила още, но се чувствам „прибрана“ , свежа и зимните дрехи от миналата година са ми свободни. Благодаря на Кати и екипа за неуморната работа, смятане, менюта и всички ценни съвети, които дават! Продължавам напред до заветната цел – по-малко кг и по-здраво тяло! Хубава вечер на всички!

KrasimiraNasheva

Здравейте!

За пръв път правя опит да сваля килца със Зоната. Правила съм много други опити с разни диети и чайчета, но нищо.

Сега с това предизвикателство успях да сваля 2 кг. и никак не съм се чувствала гладна! Трудно ми беше в началото да разбера как се смятат блоковете и готвенето, но сега вече блоковете не са проблем…

По-лесно ми е да си сглобя чинийката с няколко неща от хладилника, но така че да съм си в зоната! Много добре ми се отрази като цяло подкрепата и насоките на групата! Мисля вече за следващото предизвикателство….. например детокс!

Определено ще продължа да спазвам баланс в храненето си и мисля да го приложа колкото мога вкъщи за семейството си!

MaqLudmilova

Здравейте и от мен! За мен това е първо предизвикателство. Чувала съм за Зоната преди доста време, но едва напоследък реших да се поинтересувам по-обстойно какво представлява. Чудех се как ще съчетая работа на смени с тинейджърка, малко дете и непрекъснато претегляне на продукти и готвене (не, че до сега не съм готвила), но не бях сама. Моя прекрасен мъж ми помагаше непрекъснато, а и всъщност установих, че не е толкова сложно. Има ли желание, има и начин. Лично аз се чувствам изпълнена с енергия и съм силно мотивирана да превърна Зоната в начин на хранене за цял живот. Не бях на 100% стриктна, но въпреки това свалих 2 кг, 2см от талията и 2см от ханша.

Благодаря на Кати и целия екип за това, което правят и позитивната енергия, с която зареждат всички около тях.

Радка Рачева

Здравей!

И в това предизвикателство беше невероятно приятно.

Благодаря на Кати и екипа и за усилията и за тяхната безценна работа,която носи страхотни резултати. Новото тук беше и разяснителните видеа, които много ми допаднаха /кратки и ясни/.

„Най-добрата благодарност за всеки майстор е, ако свършената работа угоди не само на клиента, но и на самия автор с резултата.“ Вашият професионализъм се вижда във всичко: както в подхода към работата, така и в плодовете на вашия труд във всеки един от нас. Времето прекарано с вас е просто удоволствие! Благодаря за отличната работа и топлите отношения с нас! Нека работата Ви винаги носи радост и впечатляващи резултати на всички! Желаем ви весели слънчеви дни, женско щастие и ведра усмивка!

Надя Бекярова

Здравейте! Имам свалени – 1 кг, за см не знам, така и не се премерих. Чувствам се много добре, а щом започвам да се чувствам добре, значи е моето и продължавам! Не съм тренирала, явно имам някакви блокажи, затова смятам да се запиша във февруарското психологическо предизвикателство! Хиляди благодарности на цялата група, на Кати и екип! Вече си хапвам сладко без угризения, защото знам, че е по Зоната. Трябва да кача литрите вода и знам, че ще ми се случат нещата. Най-много ме привлече коментара на Кати, че нищо не е на всяка цена, ето това ме мотивира страшно много! И ДА, ПРОДЪЛЖАВАМ!

Ако и вие искате да се погрижите за себе си, да сложите едно ново начало на вашата по-добра версия, на мечтаното тяло, на ново мислене, последвайте линка и прочетете какво представляват нашите групи:

Предизвикателство за 21 дни!

От ТУК може да закупите, новата ми книга с вкусни, доказани рецепти в Зоната:

Цена на книгата: 35.00 лв.
Разгледай сега книгата: Какво да ям, за да отслабна?

Купи тук

 

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.