Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Отзиви от първото предизвикателство ОТВЪТРЕ-НАВЪН

Отзиви от първото предизвикателство ОТВЪТРЕ-НАВЪН

15 March 2021

Малка част от отзивите от първото такова предизвикателство – ОТВЪТРЕ-НАВЪН, което беше през октомври…

Росица Коджабашева

За мен това предизвикателство бе повратна точка. Не преувеличавам.

Посещавала съм няколко групи за личностно развитие, водени от психолог и си мислех, че всичко си знам. Да, ама не.  Кати ровичка и гъделичка в такива дълбини на душичката, че идея си нямаш.

Разбрах къде още да работя, къде да продължа да чопля, разбрах, че имам информацията, разбрах, че мога.

Благодаря ти безкрайно, Кати!  Отново супер успешно предизвикателство!

Вили К.

За първи път осъзнато знам, че съм на правилния път и продължавам и знам че за мен вече нищо не е същото!

Частта с осъзнаването… за мен това е едно ново начало да мисля по надълбоко и преоткриваме себе си, изпълнена с много различни емоции.

Писах, трих, писах накара ме да преосмислям и да видя живота ми от различен ъгъл. Понякога се затруднявах и избягвах по ден, два, не пишех, борех страхове, емоции.

Не всичко разбирам, но ще се върна отново на някой теми.

Посях семенца, точно това да променя, но ми трябва да обогатя малко повече почвата и предприема правилното поливане!

Бъди благословена и граби с пълни шепи от изобилието на Вселената!

ОБИЧАМ ТЕ!!!

Violeta Veleva

Кате, два дни мисля, какво да ти напиша! Толкова много неща ми изплуват в главата, толкова много благодарности за това, че макар и виртуално те срещнах, че те има. Тази харизма, която притежаваш и лесният начин, по който предаваш знанията си, за да могат по-лесно да достигнат до нас, са меко казани уникални… И още сто психологически предизвикателства да направиш след нашето, аз искам да бъда и ще бъда част от всяко следващо, защото знам, че всеки път ще научавам по нещо ново, важно и полезно! А сега от тук аз излизам с един много, много важен за мен урок и той е: “Да не се опитвам да оправям токсичните хора, а да оправя това в мен, което реагира на тяхната токсичност”

Благодаря ти за всичко, което си.

Sofiya Georgieva

Това е нещо, което всъщност е било винаги навсякъде около мен, а съм била сляпа да го видя. Това е сериозно отваряне на очите и възприятията ми за хората и за живота въобще… Това е „нова“ перспектива и гледна точка за всичко и всички около нас и най-вече за нас самите!!! Толкова много неща научих, неща, които действително са ми били буквално пред очите, но някак са ми убягвали… Тази част с осъзнаването за мен беше допир едновременно до много информация и същевременно като бухалка в лицето, че всъщност всичко тепърва сега започва и с ясното съзнание, че до момента за почти нищо не съм си давала сметка! Благодаря на Кати, на себе си и на цялата група, че заедно направихме това възможно!

Без капка съмнение ще се запиша пак, щом има продължение на това проглеждане за живота в нас и около нас! Това беше началото на пътя за мен.

Tania Blagoeva

Тази част с осъзнаването и пробуждането, тя преобрърна целия ми сляп живот, който съм водила до сега. Както каза Надето в едно видео «ТИ СИ ЕДНА СВЕТЛИНКА ЗА МНОГО ХОРА». БЛАГОДАРНА СЪМ ТИ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ. Благодарна съм на живота, че те срещнах. И ще продължавам да се записвам и в други предизвикателства. Благодарна съм и на всички от групата НИЕ СИ СТАНАХМЕ ЕДНО ГОЛЯМО СЕМЕЙСТВО.

 

Валя Александрова

За мен това е едно ново начало. Един месец, изпълнен с много различни емоции.

Накара ме да преосмисля и да видя ситуации от живота ми по различен начин. Работата отвътре-навън е много дълъг процес на осъзнаване, себеопознаване ,приемане или отхвърляне на родови и кармични зависимости. Аз съм на правилния път и продължавам с благодарност към Кати за това уникално предизвикателство и че бях част от него. Кати, момичета, за мен вече нищо не е същото! Кати, отдавати се, момиче!!! Тооолкова си завладяваща, непринувена, спонтанна, истинска и много всеотдайна!!!

Благодатя! Благодаря!

Моят път към себе си продължава…

Очаквам твоите предизвикателства, доверих ти се и продължавам да те следвам!

Радка Рачева

През цялото време се чувствах спокойна, че осмислям живота си по съвсем различен начин.Това е специално за теб Кати:

“Има хора, които наподобяват на храм,

Щом се докоснеш до тях

сияеш от светлина и добрина.

Има хора, с които Бог ни среща,

за да имаме пример и вдъхновение за всяко добро.

Има хора, които са ангели,

най-хубавото обаче е, че те дори не го знаят.” Благодаря 🙂

Stella Czernetz

С тази част за осъзнаването Кати ни разкри, как самите ние, отвътре можем да се справим с нашия най-голям Враг и Приятел – самите нас. Първо да се приемем, после да се обичаме и накрая ако искаме промяна – да действаме. Накара ни да се вгледаме в едно огледало, което досега бе покрито, прашясало в Тъмната стая. Накара ни да се замислим кое е правилно и кое е грешно. И изобщо дали тези категории имат смисъл в Новото време, в което живеем. Моят път на осъзнаването започна преди повече от десет години, но едва сега осъзнах, че само съм трупала информация, събирала частите на пъзела, без да мога да видя цялата картина. Почувствах се като слепец, който сега проглежда. Кати ни показваше, че може да се живее и твори всеки ден, с нова опитност и нещо различно, показа ни как да се провокираме и предизвикваме, как да тълкуваме гласът на тялото и душата си, как да си станем “наблюдател”, как призванието ни става начин на живот, ако смениш гледната точка. Кати ни помогна “да се изпразним”, за да може да се напълним отново. Да си “инсталираме” нова програма. Да се “ъпдейтнем”;). Разгадавахме родово-кармичните връзки, квантовата физика, вибрациите и още много други неща.

Ако се колебаете дали да се включите – Вие сте само на мисъл разстояние от промяната. Направете тази крачка – и поставете Началото на Вашия Нов Живот!

Благодаря ти от сърце, Кати!

Yoana Rashkova

Няколко часа се чудя откъде да започна, за да изразя всичко, което остави в мен предизвикателството. Както всеки, така и аз имах очаквания, които бяха надминати стократно.

За мен това предизвикателство беше един необикновен урок за най-важните въпроси, които човек си задава, а именно “Какво е Щастието?”. Признавам си, аз наистина не знаех. Кати, ти ни поднесе проглеждането по възможно най-мекия начин, опростявайки и насочвайки ни да се вглеждаме в себе си и да търсим импулсите, които ни карат да горим отвътре. Всеки ден малко по малко информацията, поднесена от теб толкова увлекателно, завладяваше мислите ми и несъзнателно пренасям всичко чуто в ежедневните случки. Оказа се, както ти обобщи, че сме се събрали доста мъжки момичета и за мен всичко тук беше една сладка почивка в сивите работни дни. Хареса ми как практически си подредила темите и начинът, по който ги предаде, най-вече примерите от реалния живот. Изключително приятно впечатление прави персоналното внимание по време на лайф и не само. Знак на висок професионализъм е да оставиш групата, за да продължим да напредваме заедно – смятам, че ще можем да видим реално между двете предизвикателства какво сме дръзнали да счупим в себе си. Докосна ме с чистотата на душата си, с неспирния дух и веселост в излъчването си. Именно това те прави различна и така силно разтърсваш с присъствието си.

За мен е чест да съм част от пилотната версия на психологическата част и нямам търпение да се видим наживо на следващия семинар! Благодаря си всеки ден, че съм част от нашето пътешествие към себе си, беше наистина необикновено!

 

Eleonora Aleksandrova

Всяко хубаво нещо си има край. В случая това е едно ново начало. Тъжно ми е, че предизвикателството приключи и няма да имаме тази еуфория и суматоха около домашните всеки ден. Кипеше обща енергия и беше много зареждащо.

Тази част на предизвикателството с проглеждането определено мнооого ми допадна. Информацията, която Кати поднесе не е чужда за мен, но пречупено през нейната призма много ме докосна. Всичко беше много искрено и лично, а това ме отпусна и ми даде възможност да погледна малко по-дълбоко в себе си. За мен най-ценното беше, как може от теория да приложиш нещата на практика. Всеки от нас в ежедневието си среща разни красиви мисли, които го докосват, но в повечето случаи това си остава само там в този миг и после се обръщаме и продължаваме по инерция. За себе си открих по какъв начин в ежедневието си поддържам ниска вибрация и после се чудя защо се чувствам изтощена. Нищо чудно с този тайфун от негативни мисли, които минават през главата ми, без дори да си давам сметка за това. Определено беше осъзнаващо. Работата отвътре-навън е дълъг процес и се радвам, че с Кати и групата бяхме заедно в него. Благодаря, беше ми приятно и полезно.

 

Всъщност ние творим сами живота си, дали неосъзнато или съзнателно…Целта ни в тази група е да превръщаме повечето процеси в съзнателни, да се учим на наблюдение, да се трансформираме, да отработваме стари ситуации, да се замислим как живеем, да се пробуждаме към новото и да сме по-оценящи и благодарни!

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, със съвети за започване, с много предварителна подготовка и разбираема информация 🙂

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see products you are looking for.