Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Отзиви от предизвикателството през ЮНИ

Отзиви от предизвикателството през ЮНИ

06 July 2020

Споделям ви малка част от отзивите на преминалите предизвикателството през месец ЮНИ, така както са ми ги споделили, без да им поправям текста или грешките, всеки си има личен начин на писане и аз го запазам! 🙂

Sonia Lyubenova Добро утро. Кате ,то групата няма да върви, ако няма такъв подбут “отгоре”. Групата си ти. Как мен ме промени ли, ами пробвала съм всякакви неща в храненето, без веган. Но тук обаче научих да ям каквото обичам по правилен начин. Друго, престраших се с онова видео, още го помня за мен беше недопустимо преди. И да наред с упражнения и бягането ми сутрин:нямам корем,чувствам се лека,наситена,балансирана в главата си относно какво да ям и -4 килограма ,доста сантиметри в ханш,талия,ръце. Благодаря на всички вас и дано август пак се срещнем. Хубаво лято!

Gergana Kostadinova Добро утро! Днес вместо снимка на закуската,ще кача резултатите ми в минус за този месец. Мога да кажа, че съмненията ми за ефективността на Зоната са отпаднали, имам вече елементарни познания за съчетаване на храните и продължавам напред.Ще препоръчвам разбира се Кати на мои познати и приятели! Ето споделям моите резултати!

На 1юни /като започна предизвикателството/                      На 28 юни /2 дни преди края/

Талия 98 см                                                                                  Талия 90 см

Ханш 108 см                                                                                 Ханш 101 см

Килограми 72 кг                                                                            Килограми 67,3 кг

Анелия П. Добро утро! За мен това предизвикателство беше интересно, много емоционално и най-вече с много ползи! Този месец мина неусетно! За пръв път в живота си бях на режим, а в същото време не го чувствах така! Менютата бяха разнообразни и много вкусни! Не се лишавах! Лайфовете бяха интересни и поучителни! Всички в групата са страхотни! Промяната в себе си усетих още в началото! Събуждах се бодра, през целия ден бях енергична и много мотивирана! Мотивирана, защото усещах разликите и нямах търпение да приготвя храната си за следващия ден! Аз не съм измерила талия, ханш … но усещам разликата по дрехите си! Тази сутрин се премерих – 4 кг!!! Това е страхотно, защото не съм гладувала! Katina Radeva Кати, благодаря ти, че те има и благодарение на теб ние сме здрави, красиви и се учим на самоусъвършенстване! Благодаря ти за пореден път! Хубав ден!

Краси Атанасова По въпроса за ползите от групата. Много са, безкрайно много. Все едно проглеждам всеки път по малко. Все повече анализирам себе си, мисли, чувства, емоции. Колко е безкраен човешкия дух. А между другото , откакто се снимах с книгата ти Кати, толкова хора ме помолиха да я дам. И смятам, че ако на един от тях помогна и аз ще се чувствам добре. Нека бъдем повече. Аз вече съм свалила 20-25 кг от доста време съм в Зоната, но няма да забравя коя съм била, за да не се връщам там! Успех на всички, групата е много полезна и пак ще се записвам. Обичайте се! Разбрах, че за да сме в помощ на другите, първо трябва да помогнем на себе си /майка на 3 деца и съпруга/!

Evelina Lambreva Мила Кати и групичка, през този един месец научих много от вас, но най вече вие ми дадохте стимулът да не се отказвам и да продължа напред. Благодаря ви! Давам си сметка, че в някои от дните правех тренировките не заради себе си, а заради вас, за да мога да ви пиша „тренировката направена“. А какво да кажа за Зоната? Това е най- фантастичният начин на хранене, забележете , че не казвам диета, защото за мен не е това. Тя е начин да бъдеш здрав и да се чувстваш прекрасно. Много се чудех дали да се включа в това предизвикателство. Храня се зоново от началото на май. Книгата на Кати и сайтът много ми помогнаха, за да се справя сама 1 месец. Но усещах , че искам да продължа и че мога да загубя фокуса, мотивацията и затова се записах за предизвикателството. И мога да твърдя , че това е едно от най- добрите решения , които съм взимала. Вие сте страхотни! Благодаря Ви! А ето и резултатите: за 2 месеца свалени сантиметри в ханша 7см, талия 9см, килограми от 62.2 днес съм 58.6. Но това не е най- важното, аз съм здрава, енергична, не съм подпухнала, спя добре и цял ден съм нахранена. Чувството за глад изчезна. Когато вървя по улиците и видя пълни хора ми идва да отида при тях и да им кажа : Знам как можеш да си здрав и да отслабнеш без да гладуваш!

Маргарита Петкова Ето и резултатите, за един месец: талията е намалена със 7 см/ от 81 см на 74см/, ханша е намален с 3см / от 103 на 100см/ няма промяна в гръдната обиколка и обиколката на бедрото, свален кг 1.Резултатът е, че се чувствам невероятно и продължавам да се храня по зоната. Благодаря ти Кати, благодаря на цялата група.Страхотни сте!

Мариана Стоянова Добро утро. Как ме промени зоната, ами не съм постоянно гладна, не изпитвам нужда от сладко, килограмите ми са с 5 kг надолу, а за моята сладка възраст са си доста за този месец! Аз започнах неуверено, защото като правих зоната сама нещо не се получиха нещата, но сега съм благодарна на Кати и цялата група. С математиката съм скара а и тия блокове ми са трудна работа, но и много неща ми се изясни ха, така че продължавам по менюто!

Зоя Величкова

Привет зонковци и Кати
Получих импулс да се претегля и искам да споделя с вас резултатите ми:

От 01 февруари до сега, макар да кърмя и си хапвам добре, ето и минусите:
-9 кг
-6 см ханш
-7 см талия
-10 см гърди
-3,5 см от бедрата
Или общо минус 30 см от обиколките 🙂

И всичко това, защото се доверих че това е правилния път. Защото когато се появи първото предизвикателство бях готова за него.
Много съм щастлива, че имах удоволствието да участвам и в трите групи досега. Да се запозная с толкова прекрасни хора.
Много съм благодарна на Кати за всичко, което направи за нас. А още повече че ни открехна за тайните с психологическата част. Направо нямам думи.
Пожелавам успех на всички в групата – той е неизбежен, когато истински сте взели желание за промяна. Приятна вечер!

Krasimira Andreeva Добро утро. 🙂 Закуската днес – разбира се само част от нея ще бъде изядена. Тренировката направена. Все още не съм се мерила, чакам трийстия ден, но усещанията ми са повече от добри. По дрехите виждам, че има намаление в обиколките, освен това половинката ми каза, че съм отслабнала, а той е болезнено откровен винаги.Иначе определено се чувствам много добре – страдам от главоболие, а този един месец нито веднъж не се е случило. Събуждам се по – лесно, не съм изморена и се усещам много енергична. Върша много неща за кратко време, което преди ми беше непосилно. И не изпитвам абсолютно никаква нужда от сладко, без което преди не можех. Благодаря на Кати за помощта. Ще се видим през август. А юли продължаваме. Хубаво начало на седмицата на всички! 🙂

Марина Катеринска

Много се радвам, че се натъкнах на теб, дойде ми точно в най-подходящия момент! Тогава бях на ръба на отчаянието, защото се чувствах много зле заради Инсулинова Резистенстност. Хем знаех, че Зоната е лекарството, но ми беше сложно и трудно да я „внедря“ в ежедневието си. Ти ми показа, че всъщност нещата са мноооого по-лесни. В сайта ти има супер много полезни рецепти, които стават за цялото семейство и каквото съм пробвала е много вкусно! Научи ме как по-добре да съчетавам храните и ми даде много ценни идеи изобщо какво да ям. Много ми беше полезно, че и ти си слаба като мен и мога да взимам пример от теб и да речем да увеличавам мазнините и разни други неща, за да се чувствам комфортно, че то всички искат да отслабват и няма с кой да обменя инфо…Накара ме много да се вгледам в себе си и да се преоткрия. Много ценен ми беше съветът, че трябва да се четат знаците, които ни поднася живота. Харесва ми, че си толкова открита и споделяш моменти от живота си, казваш нещата каквито са, включително и „слабостите“, както биха ги нарекли някои хора, но всъщност такива сме хората – шарени, има от всичко по малко, няма такова нещо като „перфектност“ и тази искреност действа много освобождаващо. Много ценно ми беше това, което каза, че с каквото се захванеш и се фокусираш, натам тръгва енергията и се случват нещата. Тези неща, които споделяш за психологическата част са супер полезни.
Искам да ти кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ за всичко!

Maria Margina Добро утро! Аз от както съм в зоната не съм спирала да приветсвам хората и да им разказвам колко добре и заредена се чувствам! Ще го направя отново! Не съм си мерила обиколките, а килограмите са ми с 2кг по- малко от 80кг, сега съм 78,ноооо видимо съм се прибрала и корем и бедра и ханш! Благодаря на Кати за всичко за всеки лайф, за всеки лайк, за всеки пост това е много! Да отделиш от времето си, за да разкажеш, за да научиш, респект Катина!Не че не съм правила гафове през този месец, кривнах тук-там,но осъзнах, че когато чувството за вина го няма много по-лесно обратно се връщам в правият път и започвам да се храня по Зоната/кака е виновна за това осъзнаване/! Положителното мислене е на преден план/пак кака е виновна/!Много съм изчела за здравословното хранене, доста диети съм спазвала, но толкова добре никога не съм се чувствала, без нетърпение-ама хайде кога ще сваля, без пресиране, без чувство за вина /това винаги сама съм си го нагнетявала/, но този път беше различно. Кати е различна, затова и групата и е различна и енергията и е различна и всичко е различно в зоната!!!Хайде да спра, че доста се поувлякох! Хубав ден прекрасни хора!

Тошка Господинова Добро утро! За Зоната знам от няколко години. Преди също бях много мотивирана и „около зоната “ отслабнах 9 кг. Но….след това поради здравословни причини на мъжа ми и стреса излизах от Зоната и започнах са се храня безразборно с каквото ми падне. Включих се в това предизвикателство за да се мотивирам и продължа напред. И този път бях на око и около Зоната, но въпреки това съм минус 3 кг. При мен големият проблем в Зоната е пиенето на вода и храненето на често. Но този път съм решила, че дори и около Зоната ще продължа. От психологична гледна точка не знам изобщо дали ще се променя – винаги мисля повече за близките си отколкото за мен. Но сега излизам във ваканция и ще поработя и над това. Ще изгледам отново лайфовете и…..започвам и вътрешна промяна. БлагоДаря на Кати и на всички Вас. Бъдете здрави и смело напред в Зоната

Dragomira Mihova Добро утро! Както каза една „колежка“ от групата и аз съм от ветераните – в предизвикателствата съм от февруари. Вече и през ум не ми минава да се храня по друг начин освен зоново. Чувствам се страхотно, резултатите са впечатляващи – височина 170см, 56 кг, 82/64/92 см съответно обиколки гърди, талия, ханш. (на 49г съм и почти в менопауза). Нямам какво повече да добавя! Огромна благодарност на Кати, на Искра и на моята приятелка, която ме привлече за това приключение! Няма невъзможни неща, дерзайте!

станислава иванова Благодаря на Кати и на всички в групата.Благодарна съм че попаднах тук и въпреки, че не бях на 100% в зоната отслабнат с 5 см в талията и минус 2 кг. Кати ме накара да ми светне лампичката и да осъзная много неща, все още имам много да се уча съвсем в началото съм тоя начин на хранене ми допадна дава ми енергия настроение свежа съм, бодра съм и ще продължавам. Благодаря за всичко!

Наталия Николова Добро утро! И аз се чувствам енергична и спя добре, нормализирах кръвното си и отслабнах. Отслабвам бавно, имам още много излишни килограми, но промените са винаги в положителната посока.
Аз съм участник и в трите предизвикателства.
От всяко получих по нещо ценно. В първото се учих да постигам баланса в храната, с която се храня. Разбрах как да прилагам на практика принципите на зоната, че всъщност не са страшни и затормозяващи. Благодарение на Кати и атмосферата в групите се мотивирах да полагам старание вече винаги да търся зоната. Често излизам от нея, но Кати ни научи да не чувстваме вина и това е безценен съвет, защото тогава наистина е лесно да се върнеш отново към този начин на хранене. А това, че виждаш стотици чинийки на ден е невероятна мотивация. Сложих ред в кухнята си, вече няма храни, складирани за всеки случай. Преди хладилникът ми беше претъпкан, а аз все се чудех какво да приготвя. С рецептите в зоната, които се множат непрестанно от Кати и от участниците, вече много лесно съставям менюто. Вече зонирам любими рецепти сама и смятам блокове по етикета на храните.
Във второто предизвикателство Кати успя да вмъкне в живота ми редовно правене на упражнения. Тренировките бяха много добре премерени, кратки, все едно бяха направени специално за мен. Съчетано с храненето даде много добри резултати и в този месец свалих повече килограми. Много съм доволна, че вече редовно отделям по няколко минути за движение, тъй като по цял ден седя на компютър и почти не се движа.
В това предизвикателство третото, Кати проби бронята ми откъм психическата страна на въпроса. Досега се смятах за уравновесен човек, който приема себе си и държи живота си под контрол. Днес се чудя това равновесие на каква цена е постигнато, въобще има ли го и този контрол нужен ли ми е и наистина ли е правилният начин. Открих, че имам мисли които трябва да променям и страхове, които да преодолявам. Знам, че Кати няма да ни остави и в следващите предизвикателства и ще ни насочи по нейния невзискателен и очарователен начин да търсим себе си и баланса.
Благодарна съм за всичко!
Желая успехи на всички и на добър път!

Мария Арабаджиева Имах щастието,за което ти благодаря от сърце, Кати,да бъда две предизвикателства с вас приятели! Наистина това е начин на здравословен живот, който ще се старая да продължа и завинаги, защото ти е вкусно и отслабваш! Времето, през което бяхме заедно измина отново неусетно. Част от нас ще продължим напред и аз ви желая да бъдете здрави и нека това хранене по Зоната да е вашето. Благодаря ти Кати за труда и споделеното време! Бъди благословена!

Liliq Lambova

Първо: много е трудно да смениш на някой начина на живот, браво Кати (постигнах го с мъжа ми-гордея се)
Второ: чувствам се добре, балансирана, по- рядко притеснена(кога ще ям,да не би да ми прилошее от глад)
Трето: с Инсулинова Резистентност съм и ям плодове, а ми бяха забранени, започнах да свалям кг!
Четвърто: много са нещата, но като цяло БАЛАНС и здраве!

Мария Павлова От февруари до сега – минус 12 кг, няма спиране със сварянето на килограми!!!

Tsonka Ivanova Za grypata za parvi pat y4astvam i blagodaria na bog za vsi4ki vas prosto ste N 1 !!! A ti Kati ne spiram da te xvalia, za tova koeto napravi s men za promiata i za novoto na4alo!!!Samo i edinstveno moga da blagodaria! Sporna nova sedmitsa!!!!

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, които тотално промениха мисленето си за храна и отслабване и съотвено подобриха здравето и телата си 🙂 Зонови рецепти на традиционни български ястия може да намерите в електронната ми книга, за да закупите последвайте линка

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.