Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Отзиви от предизвикателството ЗОНА за най-бързо отслабване.

Отзиви от предизвикателството ЗОНА за най-бързо отслабване.

Катя Мишкова

Здравейте!!! В зоната съм от мартенското предизвикателство и продължих тук. В мартенското свалих по няколко см. – 8кг.,а за 10 дни в зоната съм – 2 и по – 1 см. Това е, но има още нещо по важно, че се чувстваммм много по лека и си нося любимите дрехи вече еее и имам малко повече самочувствие. Благодаря Вииии!!! Благодаря и на Кати че заразява със своя позитивизъм, лекота и мотивация! Щастлива съм защото направих нещо само за себе си.Ще се срещнем Май на следващото предизвикателство.

Ани Вучева

Здравейте и от мен. За 10 дни и по точно 9 съм свалила 2 кг, но в обиколката на талията преместих една дупка на колана. Не ми липсваше сладко, не чувствах глад, хареса ми това пречистване преди празниците. Благодаря ви момичета! Продължавам и другия месец.

Velislava Stamatova

Признавам си, че не бях толкова стриктна, колкото ми се искаше да бъда. Но това предизвикателство ми показа, че зелената зона също е вкусна и разнообразна. Следвам предизвикателствата от Януари и досега съм – 6 кг. Благодаря на Кати и всички прекрасни и слънчеви момичета от екипа за всеотдайността и любовта с която ме накараха да преосмисля храненето и ежедневието си . Вече чакам с нетърпение да сме пак заедно през месец Май!

Благодаря Ви за всичко.

Iulia Stoilova

Здравейте! Равносметка 18 свалени см, от които 8 от талията за 10 дни !!! В Зоната съм от Март месец, чувствам се прекрасно, хапвам вкусно, имам енергия!!! Благодаря на Кати и екипа й за това предизвикателство! Благодаря за мотивацията! Бях стриктна и резултатите са на лице!Определено Зелената зона ще е неизменна част за напред в менюто ми!

Zori Todorova

Здравейте  За мен това си беше истинско предизвикателство. Толкова дълго в зелената зона не съм била. Успях на 80 % някъде, но ми беше хубаво. Открих нови неща и за мен и за зоната. Благодаря на Кати и на целия екип за това интересно и приятно предизвикателство. С нетърпение чакам следващото, защото в група ми е много по-лесно и приятно да съм в зоната.

Yvet Fairyvet

Здравейте, да си призная готвенето и сладкото по зоната естествено, ми допада повече от Зелената зона и ми беше малко трудно да я спазвам на 100% . Но се чувствам по лека, голямо благодаря на целия екип за цялата тази работа, хубавите менюта . На Кати също за всички тези полезни предизвикателства.

Detelina Dishkova

Добър вечер и от мен, днес бях на път, заради което едва сега, в късен час се прибирам и сядам за да споделя как се чувствам. Благодаря на Кати и Екип за приятелското отношение и добре подбраните меню в зелените рецепти. Постарах се да се придържам изцяло към тях,макар,че не съм приготвяла всички.Научих се да си правя овесеното хлебче и то ми се услуги и не ми е омръзнало. Не отнема много време и лесно се комбинира с всичко. Не ми липсва филийката от позволение хляб,колкото до останалия,който отдавна не купуваме у дома, вече дори не мога да го опитам. Ще продължа до Великден с това хранене. Усещам се по- енергична и свежа. От март правя и гимнастика по Искра и Кати всеки ден,толкова е зараждащо! За тези 10 дни съм с 2кг. надолу. Да съм в група с много съмишленици ми действа мотивиращо, да не се отпущам! Останете със здраве и очаквам следващото предизвикателство.

Ganka Dobrevska

Добро Утро и от мен! От януари съм в зоната и нямам думи с които да изразя колко съм щастлива че се включих в януарската група! 10 дневното предизвикателство само в зелената зона ми даде още много идеи как да разнообразя въглехидратите, за което съм много благодарна! Благодаря на Кати и Ивето както и на целия ви екип за това което правите за нас, и за подкрепата.

Не съм се теглила през тези 10 дни, но виждам разлики в дрехите и огледалото!

Очаквам с нетърпение други предизвикателства!

Boika Netov

Здравейте и от мен!

Зоната изобилства с продукти, с които да бъдеш в центъра й, но въпреки това винаги съм си мислила, че ще съм силно ограничена.

Ами не! Оказа се, за мен лично, че освен с бързо сглобяемите чинийки има и много варианти за готвени ястия и за сладки печива. Започнах да МИСЛЯ ЗЕЛЕНО

При мен сънят е малко и така със зелена зона много по-лесно се справям с липсата му. Другото, което с удоволствие наблюдавам е, че псориазисът значително се укроти.

Зоя Борисова

Здравейте, Прекрасни!

Дойде и края на това предизвикателство.

Аз съм повече от доволна от себе си.

От мартенското предизвикателство имам свалени -4 кг, а сега още -2 кг  Сантиметрите са доста, но по – важното е, че се чувствам прекрасно.

Чувствам се по – лека и „прибрана“, изпълнена с енергия и любов.

Храненето изцяло в Зелената зона определено не е моето, но вече си имам любими рецепти

Но най – голямото ми постижение е, че мойта внучка, която е на 7 години, започна също да се храни по Зоната.

Чете таблицата от хладилника и вече си има любими рецепти, за които казва, че ѝ дават енергия.

Безкрайни благодарности на Кати и целият екип за неуморната им работа в името на истинското здраве.

Очаквам майското предизвикателство с нетърпение.

Обичам ви, Прекрасни хора!

До следващата среща.

Кремена Маркова

Здравейте, храня се по Зоната от 18 декември миналата година. Започнах почти 87 кг, а сега съм 74,5. Всичко започна на шега, но още на третия ден усетих лекота, спря да ми се подува корема след храна, не огладнявах между храненията, спрях да се тъпча с всевъзможни храни. Успях да се побера в дрехи от преди 10 години , което означава, че свалих доста сантиметри. Кожата на лицето се избистри, има промяна и в косата, стана плътна. Чувствам се добре, самочувствието ми се вдигна . През тези десет дни процесът на отслабване се ускори. Не спазвах примерното меню по ред причини, но не съм излизала от зелената зона. Със сигурност ще продължа. Най-трудно отслабвам в областта на корема, но с повече търпение и там ще се случат нещата. В началото ми беше трудно и досадно да меря и приготвям предварително храна, но сега ми стана ежедневие и рутина. За хляб не съм се сещала. Приготвям си блатчета от овесени трици по 1 блок за цяла седмица и така спестявам много време. Много съм доволна от резултатите до момента ! Благодаря за съветите и подкрепата! И като си гледам снимки от миналото лято, не мога да повярвам, че съм изглеждала толкова тромава и подпухнала! Успехи на всички.

Мария Ботева

Здравейте и от мен Благодаря на Кати и целия екип за възможността отново да се предизвикаме, наблюдаваме и вслушваме в тялото си протеините за мен не бяха проблем, но въглехидратите, особено в частта с плодовете /по 2 бл на хранене/-да. Отдавам го на това, че съм с диабет и въпреки лекарствата, започнах да вдигам кръвната захар. Това ме накара да променям менюто, като включих повече блатчета от трици и червена леща, нахут и др. Резултата обаче е – 2кг така, че продължавам напред…… До двуцифреното число на кантара. Благодаря.

Veselka Nikolova

Здравейте!!! Благодаря от на Кати и екипа!!! Зелената зона спазвах стриктно през тези 10 дена,хареса ми защото няма много готвене ,а пък и аз не съм много по манджите.Малко ми липсваха супичките, но не е болка за умиране. Със килограм и половина съм надолу. Продължавам напред и мисля 2,3 дни в седмицата да съм в зелено.Благодаря за вкусното меню,за подкрепата и мотивацията!! Бъдете здрави!!Успех на всички !!!Весели празници!!

Irina Radeva

Аз съм много изненадана от това как се чувствам. Макар и да звучи глупаво, не се бях сещала да изключа напълно за определен период червените и оранжевите храни от менюто си, затова и нищо външно не се случваше… Благодарение на това предизвикателство видях ефекта на Зоната, толкова съм благодарна… просто много! Като резултат ми се иска да кажа, че се харесвам повече в старите дънки и се тъкмя за нов стил на обличане. Още малко зелена зона и ще стане, на крачка съм и продължавам  А и в тренировките Искра ни показа много хитринки и тънкости, които си добавих към ежедневието. Най-обичам това в групите на Кати, че всичко става с леко и приятно чувство, със закачки, просто с кеф. Затова и всичко полезно, на което ни учи, си остава за дълго в живота ни, защото не е предадено на сила, а с любов! Благодаря ти, Кати!

Maria Milkova

Здравейте, Прекрасни – Кати и момичета от екипа! Свърши поредното предизвикателство, което на мен ми се отрази Супер. Килограмите, които съм свалила не са много, ноооо сантиметрите изчезнали  от моето тяло са мнооооого. Обличам дрехи ,които не съм слагала от години и реакцията на хората около мен ,че съм отслабнала много и ми става едно приятничко и хубавичко…. Искам да изкажа едно огромно Благодаря на Кати и чудесният и екип, че се трудят за да ни направят тези разнообразни менюта и ни подкрепяте. Чувствам се прекрасно, заредена и пълна с енергия, въпреки годините ми.

Продължавайте да бъдете все така всеотдайни и подкрепящи.

Продължавам напред със Зоната, защото това вече е моят начин на хранене и здравословен начин на живот! Месец Май отново сме заедно, вече се включих.

Пожелавам на всички Спокойни, Весели и Светли Великденски празници! До скорооо!

Velina Buchinska

Здравейте! Много ми хареса това предизвикателство и отново благодаря на Кати и нейният прекрасен екип  Установих, че мога да се храня само по Зелената зона, беше по-лесно отколкото очаквах. В Зоната съм от Януари тази година, но почти винаги се хранех по Червена и Оранжева зона, обичам винце, картофи и препечени филийки. Все пак от тогава съм 4-5кг надолу и стомашните ми проблеми поизчезват, не съм имала киселинни атаки от тогава и стомахът ми не се подува болезнено след всяко хранене. Определено оставам в Зоната, а предизвикателствата на Кати са най-добрата част. Очаквам Майското с нетърпение!

Polina Mihajlova

Здравейте и от мен. Мога да споделя, че това е моят баланс. Чувствам се страхотно, с една лекота, ентусиазъм и пълна с енергия. Бях го забелязала и преди, но сега това усещане се затвърди. Открих и нови любими рецепти и комбинации на продукти. Продължавам и тази седмица. Успех на всички с пожелание да намерите своя баланс, но най-важното ОБИЧАЙТЕ СЕ!

Gergana Georgieva

Беше прекрасно преживяване да бъда в това предизвикателство! С 2 кг по-надолу, чувствам се много заредена с енергия и сила. Отначало си мислех, че това не е за мен, казвах си скучно ще ми е, но беше само на психическа основа. Много освежаващо меню и комбинации. Задължително ще си го направя следващата седмица отново!

Искам на благодаря на Кати и екипа, че се стараят толкова много и правят толкова много за нас, прекрасни сте! Много ми се иска да присъствам на някой от семинарите, които се организират и се надявам на следващото прибиране до България да се осъществи! Благодаря отново за всичко, което правите за нас! Весели и светли празници на всички!

Диляна Стефанова-Колева

Следвах стриктно зелената зона. Не съм чувствала глад. За да мога да изям всичко, трябваше да се храня на 3 часа. Сутрин добавях кафе с 60 мл мляко, което пия дъъъълго до обяд. Размествах менюто, сглобявах от остатъци, пропуснах някои рецепти. Отрази ми се чудесно. Не лакомея за храна, не ми се дояжда сладко, свалих няколко килограма, но не се изтеглих в началото, така че може би 2-3 кг. Продължавам в зелената зона докато свикна с изчисляването. След като се почувствам по-сигурна, ще добавя и нови продукти. Благодаря на всички!

Христова Диляна

Здравейте сладурчета!!! Много доволна от това предизвикателство, но ако трябва да съм честна макса ми е 10 дена стриктно в зелената,  Липсват ми десертчетата по Зоната и любимия пълнозърнест хляб с котидж и авокадо  но пък всеки месец по 10 дни…. ще се старая да го правя  – 2 кг надолу съм и съм щастлива  Остават още 5 и ще черпя  Бъдете здрави и до нови срещи!

Светли празници мили хора! Бъдете усмихнати и ….яжте, пийте и си носете новите дрехи!

Ако и вие искате да се погрижите за себе си, да сложите едно ново начало на вашата по-добра версия, на мечтаното тяло, на ново мислене, последвайте линка и прочетете какво представляват нашите групи:

Предизвикателство за 21 дни!

От ТУК може да закупите, новата ми книга с вкусни, доказани рецепти в Зоната:

Цена на книгата: 35.00 лв.
Разгледай сега книгата: Какво да ям, за да отслабна?

Купи тук

 

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.