Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Отзиви от уникалното ни ДЕТОКС предизвикателство – част 3

Отзиви от уникалното ни ДЕТОКС предизвикателство – част 3

RumianaPavlova

Здравей, Кати! В началото на януари 2020 прочетох, че организираш първо предизвикателство в Зоната. Записах се без да се колебая и много се вълнувах какво ми предстои. Усещах, че идва нов етап в живота ми, без преувеличение. До тогава не знаех нищо за Зоната, четяхте във Фейсбук и толкова. Започнахме през февруари. Изпълнена с ентусиазъм, който мога да сравня с истинско влюбване, открих свободата да се храня без страх. Свалих си осемте кг, които ми тежаха, чувствах се изпълнена с енергия и радост. Споделях с всички чудото да се храниш по този начин. „Запалих“ майка ми и много колежки и приятелки за тази идея. През времето съм участвала в няколко предизвикателства, включително и психологическо, в което открих себе си и в друга светлина. Препоръчвам поне веднъж човек да си го подари!

Обичам нови ситуации, предизвикателства, неизвестни. Щом прочетох за Детокс Зона отново усетих вълнението от първите дни. Записах се, участвах и открих нов свят. Изключително разнообразие от рецепти,с които по никакъв начин не се почувствах ограничена. Напротив-с някои от продуктите се срещнах за първи път и се влюбих в тях. Много радост ми донесоха тези дни! И още по-голяма свобода в храненето. Знанието е сила. И колкото повече научаваш, толкова по-устойчив на „изкушения“ ставаш. Пиша го в кавички, защото в един момент всеобщите изкушения вече не се отнасят за теб.

Сърдечно благодаря за труда, Кати! На теб и екипа ти! За вдъхновението, мотивацията и нестихващия ентусиазъм през годините!

Пожелавам успех и постоянство на всички! И до нови срещи , разбира се!

Julia Rodjery

Благодаря,благодаря,благодаря!Всеки път ме изненадваш Кати Космическо момиче!Новите ти предложения са прекрасни,особено супите.Подходящи са и за постене.От януари 2022 започнах да се храня по Зоната и имам много добри резултати, особено в нормализиране на кръвната захар.Килограмите също тръгнаха надолу около 14 килограма минус.Работя по това да съм по осъзната за причините за апетита си и напълняването,както и върху своето Постоянство и Търпение.Благодаря и на екипа ти!До много скоро.

MariaGoranova

Честно казано се записах от любопитство – как е възможен детокс без глад. Ами, напълно оправдахте очакванията ми, страхотни рецепти и хъс. Благодаря ви!

Mariela Zipova

Здравейте и от мен, за пръв път участвам в такова предизвикателство и съм много щастлива, защото храната беше чудесна, рецептите лесни и бързи, което за мен си е важно, понеже съм с 2 мъничета, които взимат цялото ми внимание и време, имах възможност да ги изпълнявам лесно и бързо. Браво на екипа за целия труд и усърдност. От чисто психологична гледна точка се активираха едни много хубави механизми и съм много щастлива, върнаха ми обратно онова отношение към храната от преди забременяването и съм изключително благодарна на Кати.

Пожелавам светли семейни празници, здраве и вдъхновение за нови творения и кой знае може отново да се включа в предизвикателство като това, защото много ми допадна атмосферата на групата и на екипа!

NellyDeveretsova

Здравейте, зоната наистина е предизвикателство, за мен като нова се открехна малка част към нея, колкото повече уча, ставам по уверена и смела. Благодаря на Кати и екипа, с който работи за хубавите рецепти и начина по-който ги поднесоха,за да се справим с лекота. Желая Светли празници на всички, да ни е вкусно и здравословно на трапезите! До нови срещи през следващата година.

ЕлизабетИванова

Кати прекрасна, чувствам се късметлийка, че мога да предложа на тялото си една храна, която не само го пречиства и обновява, но го и издига на друго ниво, да не се чувстваш уморен, да усещаш повече жизненост в тялото си е безценно! Още на втория ден спряха да ме болят коленете. Това е този друг начин на хранене, с който си сит и неусетно изглеждаш все по-добре! С примера си успях да заинтригувам и двама мъже в къщи. Започнахме тримата по-късно, досега не се включвах с отзиви и снимки, но следвам стриктно рецептите. Ние продължаваме още четири дни след вас. Синът ми ми сподели: „Не съм ял такива комбинации на храните досега и съм впечатлен с колко малко храна можем да бъдем сити!” Благодаря на теб и момичетата от твоя екип за тази отдаденост! Прегръщам Ви и ви пожелавам най-хубавите предстоящи празнични дни!

АсяСъбева

Здравейте и от мен! Първо искам да изкажа благодарност към Кати и екипа! Страхотни сте! За първи път се включвам в предизвикателство,което много ми допадна,защото храната е вкусна,разнообразна и отнема малко време за приготвяне. Моят резултат е -4 кг. За мен това е много! Имам доста любими рецепти,които ще продължавам да похапвам! Адмирации към екипа за това,което правите! Приятен ден на всички!

РадкаРачева

Здравейте и от мен.Още от първото ми участие в предизвикателството /преди 2 години/до днес нито за миг не съм съжалявала ,че се присъединих и доверих на Кати. Този Детокс за пореден път показа умението на целия екип на Кати и самата нея да ни представи нови идеи/от вкусни по-вкусни/.Хареса ми,че както винаги рецептите бяха подробно и нагледно обяснени.Всеки ден стриктно по менюто си приготвях храната и абсолютно всичко се получаваше прекрасно. Приготвянето не ми отнемаше много време,което е още един плюс за мене да се храня по този начин.Много от рецептите ще продължа да си приготвям и в бъдеще,защото ми допаднаха много.На Кати и целият и екип и на вас приятели пожелавам весели празници и до нови срещи.

Gergana Radeva

Опитах нови продукти, нови комбинации. Откри ми се друга гледна точка към Зоната. Благодаря за усилието, труда, фантазията и отдадеността на екипа към собственото си предизвикателство, за мен-безценно!

Радвам се на ефект от Детокса, въпреки че не бях максимално стриктна. Чувствам дрехите по-свободни, а вътрешния комфорт няма с какво да сравня.

Бъдете блажени за доставеното удоволствие, благодарна съм ви!

Не смея да си помисля накъде ще се отправят мислите ви в бъдеще. Ще бъда с вас!

MariaNeikova

Благодаря на Кати и екипа й ,за положения труд.

Менюто е ексеретико, ще си го ползвам и занапред.Много ми са станаха фаворити.От това имах нужда без млечни продукти и овесени трици,бяха ми омръзнали и бях заседнала със кг.,но сега се размърдаха.

Менюто надмина очакванията ми.

Още веднъж голямо БЛАГОДАРЯ.

Kalinka Ivanova

Зоната привлича много хора!

Аз от юли тази година съм с Кати и благодаря за тези 10 дни, за мен ограниченията нямат значение, повече от 20г. правих всички пости, но тук е различно и има много възможности!Нека всеки, който се двоуми да пробва, забавно е, а и много вкусно, освен това с кг. в „-“

Бъдете здрави и Благословени!Светли празници и до скоро!

DaniGeniPetrovi

Здравейте, снимка на любимата закуска. Детоксът беше много добър, чувствам се много по-лека, няма отоци, корема се прибра, определено ще продължа поне до Коледа! Благодаря за позитивната атмосфера и подкрепа! Весели празници!

NeriMolaahmed

Здравейте на всички!

Тези 10 дена, са първите ми стъпки в Зоната и въпреки, че това е по-строгият и вариант, много ми хареса. Открих цял нов свят от вкусове и разнообразие. Искам да продължа по този път, но тъй-като имам много да уча, мисля да се запиша и в януарското предизвикателство с чинийките. Резултат до тук: – 2.5кг.  Много благодаря на Кати и целия и екип, за огромния труд и за мотивацията, която ни дават! Благодаря и на вас момичета, за огромната подкрепа и съпричастност, която усещах от вас през цялото време!

ValyaAtanasova

Здравейте, за мен детокс предизвикателството беше старт и на зоната, която само плахо проучвах от месец-два. Струваше ми се много сложно и изискващо време откъм готвене, но се справих с доста голям брой опитани рецепти.

Ще опитам и няколкото заменени, защото всичко, което ядох беше много вкусно. Моята цел е да продължа завинаги със зоната, защото се боря с много наднормено тегло, а и вече знам, че съм на правилното място. Определено има свалени сантиметри, не съм подута, спаднаха бузи и корем! Но по-важното е, че се чувствам сита и много енергична. В началото мислех, че няма да успея да намаля 4-те ежедневни кафета, а сега дори не ми се пие! Не мога да кажа, че беше супер лесно, но пък беше прекрасно подготвено, организирано и поднесено, така че да ни мотивира да успеем. Благодаря от сърце на Кати и екипа й.

Cvetoslava Petrova

Здравейте, записах се за детокса, за да направя рестарт на зоната и от любопитство какво ще е това меню без любимите кремчета, мъфинчета и палачинки.Останах очарована. Страхотно меню, успях да сваля още 1кг. Благодаря за положените усилия на Кати и екипа!

VaniaDimitrova

Снимка от менюто от последният ден, отново се получи чудесно. Аз съм много доволна, че се включих. Купих си книгата отдавна, и това е начин на хранене много подходящ за мен, защото много обичам да комбинирам различни вкусове. Понякога е трудно да започнеш промяната и този път си казах, че трябва да се запиша в група за да се посветя напълно. Чувствам се леко и най-важното за човек като мен, който много и винаги е обичал да похапва без мярка е много важно да въведе мярка! Този начин на хранене ограничава безразборното хранене и на мен ми харесва не толкова да контролирам храненето си, колкото да направя нещо полезно и проверено за себе си. Очаквам с нетърпение следващото предизвикателство, а до тогава Весели Празници на Всички и Хиляди Благодарности на Кати и екипа й за прекрасната работа, ентусиазмът и креативността. До нови срещи.

ЦецкаБрожденова

Здравейте прекрасна група Здравейте на Кати и нейният екип АДМИРАЦИИ И СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ за положеният труд и прекрасните рецепти, някой от тях повтарях, други не съм ги още направила и затова мисля да продължа още 10 дни. Чувствам се прекрасно само с 1кг.и малко разлика но направих рестарта от които имах нужда. БЛАГОДАРЯ ВИ момичета ВИЕ сте нашите БУДИТЕЛИ не разбрах как минаха 10 дни, на този етап продължавам по този начин!

Ако и вие искате да се погрижите за себе си, да сложите едно ново начало на вашата по-добра версия, на мечтаното тяло, на ново мислене, последвайте линка и прочетете какво представляват нашите групи:

https://www.kakvodaqm.bg/produkt/maraton-transformaciya-motivaciya/

От ТУК може да закупите, новата ми книга с вкусни, доказани рецепти в Зоната:

Цена на книгата: 35.00 лв.
Разгледай сега книгата: Какво да ям, за да отслабна?

Купи тук

 

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.