Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Отзиви първа част от предизвикателството ми с чинийки януари 2024

Отзиви първа част от предизвикателството ми с чинийки януари 2024

Milena Paskaleva

Здравейте и от мен

С приятелят ми стартирахме на 2ри януари, аз доста стриктно, той не чак толкова. Резултатът е -3кг при мен и -7 при него. Аз имам да свалям 15тина, а той поне 20. Резултатът за мен е напълно очакван. Чувстваме се много добре!

Успех на всички!

Благодаря на всички участници и на страхотния екип! Надявам се, че мотивационната част между членовете на групата ще продължи и занапред!

Михаела Докторова

Здравейте. И аз съм от мнозината които искат да благодарят на Катина и всички хора който са около нея. Страхотни сте, ако можех бих ви прегърнала Бъдете здрави и продължавайте да помагате на хората. Равносметката при мен е:

 • килограми -4 кг;
 • един размер от дрехите на  за по-малко от 3 седмици;
 • цялото семейство се хранеше така и с изненада установих, че и малката ми дъщеря на 2 години много и харесаха всички рецепти от менюто.;
 • желание да продължавам да променям човека, който виждам в огледалото.

Страхотни сте и нямам търпение и за следващото предизвикателство.

Simona Markova

Здравейте и от мен. Никога не съм вярвала, че с ядене и то четири пъти дневно може да се отслабва. Но факт. За три седмици аз съм -6 кг. Някои рецепти много ми допаднаха и ще влезнат в семейното меню трайно. Не харесах триците, но понеже обичам тестеничко хапвах и тях . Имам още килограми за сваляне, но пътят вече ми е ясен. Благодаря на целия екип. Продължавам с кутийките и балансирането.

Maria Grigorova

Здравейте! Това предизвикателство беше огромно и вълнуващо изживяване. Включвам се за втори път, но завършвам за първи! По-важното от няколкото свалени килограми (2+) беше възвърнатия сън, възвръщащата се енергия и прозрението, че малко хаос в един прекалено организиран живот може да е от голяма полза. Излизам от предизвикателството мотивирана да продължа и да превърна зоната в начин на живот.

… и с огромното удоволствие, че преминахме заедно със сестра ми през него въпреки че живеем в две различни чужди страни далеч от България.

Благодаря ви, Кати и екип, за страхотния новогодишен подарък за цялото ми семейство! До скоро през февруари!

Diana Ivanova

Здравейте, ще започна с резултата който имам за тези 21 дни – 4 кг/ от 90кг/, усещам се доста по лека, не кипя от енергия, но я имам повече от преди това. И толкова на физическо ниво. С Хашимото и инсулинова резистентност съм и за пръв път се чувствам уверена, че вървя в правилната посока. Имам 20 годишна дъщеря, която има същите като мен здравословни проблеми. Тя винаги е била най силно движещият ме стимул. От дълго време имах осъзнато намерение, че е време да си обърна внимание, но някак все не намирах на къде да тръгна за да имам успех. Декември попаднах на видео с Кати, което ме накара да се замисля и опитам да разбера „Зоната“. Купих си книгите, записах се на предизвикателството. Разбирам как работи колективната енергия и реших да впусна в това приключение. Опитах да увлека с мен и дъщеря ми, а тя просто се обърна и ми каза : – Мамо, ти всяка година започваш нещо ново и резултат няма, какъв е смисъла. Признавам си, това ме шамароса здраво. Опитах да изляза от от положение с отговора, поне опитвам. Тук обаче отново се намеси /индиректно/ Катина. Всички тези мотивиращи истории / и то на хора с моите на дъщеря ми здравословни проблеми/, психологията насочена навътре към нас и такава мотивация ми дойде. Може би за себе си не бих се амбицирала до такава степен, но сега, когато и усещам, че този режим работи за мен съм нахъсана да счупя модела, който дъщеря ми е видяла до тук от мен. Всеки намира своята мотивация по различен начин. Някой се справят само защото за дисциплинирани, други защото са здравословни егоисти е искат най доброто за себе си, а трети като мен ги движи грижата за любим човек. В някой от историите се откривах, в други се мотивирах. За това и реших да напиша моята. Може някой да има нужда да прочете точно моите думи за да опита промяната.

Galina Todorova

Здравейте и от мен !

Това е моята промяна за 21 дни !

За някои може да е скромна, но за мен е огромна стъпка напред!

От стрес и напрежение преди 7 години започнах стремглаво да качвам килограми, независимо дали се храня или стоя гладна. С какви ли не режими и диети опитвах, но единственото, което се случваше беше – йо йо ефекта и качвах двойно. В личен план се наложи да се подложа на инвитро процедура , в която бях наблъскана , като бролер с огромно количество двойни дози хормони в корема… Няма да ви казвам до края на бременността на какво приличах (БИДОН) ! И от там започнаха хилядите проблеми с хормони , кръвна захар, никакво лично време за себе си покрай малкия , докато стигнах заветните 78 килограма (което за моята височина е … да не използвам излишни епитети, че като се сетя , се ядосвам сама на себе си) До заветната дата 02.01.2024г. ! Казах си стига Галинке , това не може да продължава! Стартирах предизвикателството изпълнена с много желание и ентусиазъм за промяна! Благодарение на началните клипчета, в която информацията беше толкова леко и разбираемо поднесена, стигнах до извода , че изобщо не са сложни тези блокове за смятане!!! Има ли желание, винаги има начин! Страшно много ми помагаше и ме надъхваше всяка сутрин , когато отворя групата да си кача чинийка и видя някой пост качен от Кати! Дори и да съм станала с дупето на горе ( а всеки има такива дни) , тя просто съумяваше да ме мотивира и надъха още повече! Мерих стриктно всеки един грам първата седмица , докато в един момент не се усетих , че очите ми ( колкото и да са големи диоптри на пенджурите) просто визуално свикнаха с грамажите и често се случваше на канарчето от първия път да слагам почти точните грамажи!!! Не се качвах на кантар , за да влизам в едни отчайващи състояния, но започнах да усещам по дрехите си разликата! Бях на седмото небе ! В края на втората седмица , колеги, приятели и дори съпруга ми , който беше скептичен, започнаха да ми казват, че има видими резултати! Адски щастлива съм от постигнатото за 21 дни и нямам никакво намерения да се връщам към старите си навици! Чувствам се пълна с енергия и добре в кожата си! Не се чувствам по никакъв начин гладна, а напротив , дори често се случва да не мога да изям порцията си! Лицето ми се изчисти от всякакви грубости, пъпки и петна! Абеее… мога още много да говоря по темата , но съм на работа и колегите започнаха да мрънкат ! Качвам една снимка от първи ден и снимка в края на втората седмица! Довечера , когато се прибера от работа , ще се опитам да се снимам и към днешна дата !

Изпращам много положителна енергия, усмивки и специални прегръдки на Кати и благодарности за всичко!

Reni Yordanova

Зоната, е не само за отслабване, тя носи здраве. Когато изключиш, сладко, вредни мазнини, лоши въглехидрати ще отслабнеш, но тук идва значението-Балансирано хранене. Колкото се вманиачаваш в мерки и теглилки и сивакът ти да е нон стоп в размисли какво да готвиш, толкова нещата няма да се получат. Давайте го по лежерно и ще ви бъде по-лесно. Аз от 12. 12 съм в Зоната, но на око и се чувствам прекрасно. За близо 40 дни съм – 7 кг. Не тренирам, но се движа непрекъснато. Избийте си от главата, че сте в Зоната, а това е нормалния ви начин на хранене и ще успеете.

Sevdelina Dimitrova

Здравейте, аз съм на 36г и започнах с 99кг. За мен това е първото предизвикателство в което се включвам. Да разкажа малко за мен. От дете слушам колко съм дебела, майка на мое бивше гадже, му беше казала да ме зареже т.к приличам на слон. От както се помня съм на диети и да ви кажа не мисля, че има някоя която да не съм пробвала. Резултат има, но когато е диета и караш 3 месеца на ябълки и чай, или на жито и орехи, или не ядеш плодове и никави варива (а с две деца как точно да не ядеш картофи, ориз, боб и леща?), всичко това омръзва и веднага щом спреш става страшно… До преди 5 години, когато ми писна и спрях да се качвам на кантара, спрях да се гледам в огледалото и започна само омразата към мен самата.

Защо се реших да го направя:

 1. Страдам от високо кръвно, което последно време въпреки лекарствата продължава да ме тормози
 2. Започнах да се задъхвам когато изкачвам стълби
 3. Тотално не се понасям и избягвам огледала, снимки и всичко което може да ми покаже как изглеждам
 4. Съпругът ми ме критикува, че покрай децата сме започнали да ядем 4 манджи на кръст

Как минаха за мен тези 21 дни:

Първо искам да добавя, че и съпругът ми се включи заедно с мен, той е на 37г и тежеше 85кг.

 1. Всеки ден беше нов, интересен и много вкусен
 2. С нетърпение чаках постовете с надъхващите думи на Кати
 3. Ако трябва да съм честна, най-много ще ми липсват клипчетата със зареждащите тренировки. Всеки ден Искра и Кати правеха така, че денят ми да започне с усмивка!
 4. Изненадващо за мен доста бързо схванах идеята на тези блокове и въобще не ми тежеше да минавам храната през кантара.

Какво постигнах:

 1. И двамата сме свалили по 2.5кг
 2. Чувстваме се по жизнени, енергични и леки
 3. След психологическият лайф застанах пред огледалото и си казах: „Обичам те! И защото те обичам, ще направя всичко възможно, за да се чувстваш по-добре“

Напълно съм обедена, че това е моето! В следващото предизвикателства няма да се включа, т.к не се чувствам готова, но определено с нетърпение очаква следващото подобно

Благодаря на всички, Благодаря на Кати и Искра вашата енергия е уникална!

Katerina Dimitrova

Най-важното правило е, че дори да забегнеш трябва да продължиш. Това вероятно ми беше най-големия урок. Няма значение, че си кривнал от пътя 2 дни, важни са останалите 28 от месеца. Всеки трябва да си намери нещото, което го мотивира. За мен това са двете ми дъщери, искам да дам пример, че за да се чувстваш добре и физически и психически трябва да се грижиш за тялото си. Равносметката ми е -3кг и – 2-4 см на отделни места. Не е много, но не е и малко за 20 дни, продължавам напред и следвам целта си  Благодаря за мотивацията и подкрепата.

Юлия Паронова

Водещ сътрудник

Благодаря за прекрасното предизвикателство,за пръв път съм в зоната.Моята равносметка за тези 21 дни е -2кг от 65кг стар и -сантиметри. НАЙ- ВАЖНОТО ЗА МЕН Е, ЧЕ МИ ИЗЧЕЗНА ТРЕВОЖНОСТТА, ПОСТОЯННОТО ЧУВСТВО НА СТРАХ . ЧУВСТВАМ СЕ ПРЕКРАСНО, ЩАСТЛИВА И СПОКОЙНА.

Ако и вие искате да се погрижите за себе си, да сложите едно ново начало на вашата по-добра версия, на мечтаното тяло, на ново мислене, последвайте линка и прочетете какво представляват нашите групи:

Предизвикателство за 21 дни!

От ТУК може да закупите, новата ми книга с вкусни, доказани рецепти в Зоната:

Цена на книгата: 35.00 лв.
Разгледай сега книгата: Какво да ям, за да отслабна?

Купи тук

 

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see products you are looking for.