Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Отзиви за Маратон за мотивация ноември 2022 – част 2

Отзиви за Маратон за мотивация ноември 2022 – част 2

VeselinaDimova

За мен това предизвикателство беше първо,нещо което отлагах или изпуснах срока.Но този път си казах няма отказване и последният момент се включих.Започнах плахо,страхувайки се как и какво ми предстои.Първата домашна – ужас,как ще говоря пред толкова хора,камо ли да споделям неща които малко хора които са до мен знаят.Пишех,търках и така до като се реша да публикувам.Чувствах се толкова притеснена,дали съм се справила.Дойде втората казах си няма да е лесно,четях историите на другите някои близки до мен,други не толкова.Това ми даваше кураж че съм на правилното място.Почнах да откривам неща в себе си, които не съм и предполагала.Светваха ми лампички за нови неща и за други които вече знаех.Всяка домашна или клипче ми помагаше много за развитие и осъзнаване.Всяка сутрин ставах с вълнение каква ще е поредната задача.Отделих време за себе си,хареса ми.Каквото и да напиша за теб Кати ще е малко.Една ВЪЛШЕБНИЦА която за малкото време успя да пречупи един доста объркан човек,търсещ ПРОМЯНАТА. БЛАГОДАРЯ.

IrinaRadeva

Още със старта на предизвикателството се рестартирах! Исках промяна, затова и се записах.

Но не очаквах, че толкова бързо ще текат промените и процесът на осъзнаване и трансформиране на старите ми мисли, които се бяха затлачили и ежедневно ме спъваха.

Кати, благодаря ти, че ни даваш истински начини да проглеждаме в собственото си ежедневие –  ти ни даваш темите за размисъл и насоки, но не и готови решения! Това е толкова важно, защото ние сме различни и ако вземем да следваме сляпо нечии съвети, нищо няма да разберем от промяната, която трябва да се случи ВЪВ НАС, да тръгне ОТ НАС, ние да я пожелаем, отвътре-навън да се случат нещата!

Нещо, което искам да споделя, е, че научих МНОГО и от домашните на другите хора в групата. Разпознавах себе си в някои от техните ситуации и видях, че проблемите ми не са се появили ей така днес от нищото – и други хора си ги имат. И от нас зависи дали ще продължаваме да живеем с тях, или ще решим да действаме различно и да ги преобразим! Много ценя подкрепата, която всички в групата си дадохме! Много ценя и това, което ти ни даде през този един месец. То не бяха домашни, предизвикателства към нас да си излезем извън комфорта, видеа от други хора, споделящи своите преживявания, открития и отработени травми, лайфове на живо с теб, записи на видеа с теб как разнищваш примерни ситуации… Благодаря за енергията и преживяването! Научих се да гледам на живота по-свободно, по-леко, да не се самокритикувам, да съм по-разбираща отсрещните и не толкова критикуваща ги, да добавям сладост в живота не чрез шоколад, а чрез НОВИ преживявания, които допреди отказвах да правя я от страх, я от мързел.. Благодаря! Мечтая си да участвам в твое предизвикателство на живо!

MarinaRaykova

За мен това беше първо психологическо предизвикателство, но знам, че няма да е последно! Открих много за себе си и няма да е честно, ако кажа, че всичко ми се изяснило изведнъж, напротив, все още обработвам и смилам информацията, част от лайфовете гледам наново…Благодаря Кати за всичко, което предлагаш като знания и информация! В колкото повече предизвикателства се включвам, виждам, че ти и твоя екип се старае наистина да предложи всичко по възможно най-лесния и достъпен начин. Но все пак всеки един от нас трябва да намери времето и силите да отдели вниманието за себе си, да помисли, да поразрови в душата си, да се отдели време да поплаче дори, да потъгува, да се сбогува със старите неща…На мен лично това предизвикателство ми даде много повече от колкото очаквах. Сякаш се запознах с теб, прииска ми се да съм ти най-добрата приятелка, да пием кафе и да говорим безкрайно, стопли ми се душата и в същото време се разголи като пред много близък за мен човек! Изпращам ти една топла прегръдка и ти благодаря от цялата си сърце!

ГеновеваЧакмакова

Участвам във всяко психологическо предизвикателство до сега. За мен същността на всяка трансформация, било то вътрешна или външна, е в разкодиране на знаците. Винаги съм обичала пъзели и ребуси. Изключение не прави и този на живота . Толкова липсващи части от него имах, преди да срещна теб, KatinaRadeva ! Благодаря ти, че всеки път е уникално и различно! Обичам грубата ти страна и силната ти плесница, обичам прямотата ти, лекота с която казваш нещата. Винаги успяваш да събудиш въображението ми, така че да си представя всяко нещо, което обясняваш!

И всеки път на края е едно и също- отваряш много дълго затворени врати, такива които са били покрити с бурени от много години! Показваш ми, че там стоят моите страхове! Учиш ме да ги преборя, учиш ме да се приемам, учиш ме да се обичам.

Този път бръкна до дъното, извади на повърхността всичко така добре прикрито и замаскирано!Даде ми така чаканото спокойствие! Направи ме с една идея по-добър човек! Тези неща не могат да се обяснят с думи, те просто трябва да се изживеят!

Пожелавам на всеки да усети тази лекота, която изпитах аз!

Фразата, която ще си открадна от теб е: „Не е важно как вървиш по-пътеката, а това да се качиш на нея. Качиш ли се- няма невъзможни неща!“

Благодаря на целия екип за всяка отделна минутка.

Грациела Георгиева

Както винаги, Кати, поднасяш нещо ново, за което се хващам и ми идва като,,гръм от ясно небе“ и си казвам,,вярно, бе, толкова е просто и логично“. С побутване оттук оттам, излизат нови прозрения. Най-вълнуващото е, че си поставям нови предизвикателства, опитвам да гледам от друга гледна точка и това носи успокоение, дотолкова, че голяма част от нещата или хората, които са ме дразнили, вече не предизвикват такива емоции у мен. Разбира се, правя и крачки назад, връщам се към стари модели и програми, но пък новото е, че се осъзнавам, казвам си,,ей, чакай малко, тук пак реагирам както преди, защо – имам значи още за отработване,, В един момент осъзнаваш, че процесът на трансформация е непрестанен, и това му е хубавото. Очаквам с нетърпение още такива маратони, както и срещите с теб. Поздрави за невероятния екип и нестихващия ентусиазъм и енергия.

SpaskaAlacheva

Всяко едно предизвикателство ми дава страшно много, отваря ми очите за много неща, които до преди това съм пренебрегвала, подминавала с лека ръка и за мен са били незначителни.

Толкова истини, толкова осъзнавания, толкова много си взех и от този маратон.

От вчерашния (последен) лайф така ми се запечата едно изречение, че не спирам да мисля за това.

„Всеки един проблем е шанс за промяна“

Някакси ми удари такъв шамар, че ме накара да се приземя и да погледна нещата от друг ъгъл. И докато преди при възникнал проблем си задавах въпроса „Защо на мен, защо пак на мен?“, то сега се чувствам благословена и благодарна, за това, че всичко, което ми се случва е за добро и е дошло да ми даде поредния урок, който трябва да науча тук и сега.

Кати, благодаря за всичко, което си ТИ, за труда, всеотдайността и любовта, с което правиш всичко, до което се докоснеш. Благодаря за всяка сълза, за всяко разтърсване, за всяко ровичкане надълбоко в раната.

Ти си моят личен лекар, ти си моето ЧУДО, ти си силата, от която винаги съм имала нужда.

Обичам те! До нови срещи и в очакване на следващото предизвикателство.

TanyaZografska-Dimitrova

Това ми е първото предизвикателство и… наистина толкова съм изненадана от това колко истини открих за себе си. А колко ли още има…? Благодаря ти, Кати! Прекрасна си, увличаш с такава лекота всички ни. Вкарваш ни неусетно в дълбоки размисли и осъзнаване на най-съкровени болки, липси и проблеми. Факт е, че в последния месец направих толкова нови неща за себе си, със себе си. И явно ефектът е видим- постоянно приятели, колеги и познати казват (странно повечето използват точно думата) сияеш. Смятам, че сега ми е дошло времето, да имам силата и да мога да се отворя за тези усещания. Толкова бях вглъбена в забързания си живот, че нямах време за такива лирични отклонения, а сега осъзнавам, че ме чака още много работа, но мисля това е правилният път. Нямам търпение за следващото приключение!

Станимира Георгиева

Без да е пресилено, но ти си моето мечтано чудо! Моята фея, моята пътеводна звезда! Да тръгна след теб, е най-хубавото нещо което направих последната една година! Търсила съм те години наред, без да знам че те има, но всяко нещо си се случва когато трябва! Благодаря ти Кати, че си истинска, пробуждаща, търсеща осъзнатост в хората, за да живеят щастливо! Такива хора като теб трябват на света! Хора, които умеят да водят другите към светло бъдеще! Обичам те, прекрасна Катина!

StanislavaStoyanova

Мила Кати, отново благодаря за това, че във всяко предизвикателство ми „отваряш очите“да видя следващият си бъг, следващата си родово заложена програма и да се опитам да я отработя. Благодаря ти за това, че откакто съм с теб от 2020 живота ми и аз се променихме много намерих и показвам все повече себе си, спрях с обвиненията към другите и към мен научих се да приемам и поемам отговорност за решенията си действията си и да живея по-щастливо. Благодаря ти че започнах да мечтая отново и да започна да сбъдвам всеки ден с малки стъпки тези мечти ….Обичам те много и благодаря за всичко. Среща скоро в  следващото предизвикателство а защо не и на живо още малко остана и „след много време пак съм у дома“.

ЗояВеличковаПрепоръчвам маратоните на Кати от все сърце.  Сигурна съм, че всеки може да си вземе по нещо и да разшири съзнанието си. Всичко е поднесено с лекота и усмивка, дори когато темата не е много лека.  Моят път с Кати е от февруари 2020, с единствената цел да сваля кг. Тежах 76кг, чувствах се ужасно, не знаех какво да ям, така че да отслабна и да кърмя. И ето че успяхме да се привлечем.  За една година стигнах до „моите“ 65 кг и се запънаха. Кати говореше за психологически причини, обаче все едно това не беше за мен. Бях обърната навън, към другите, объркана от моите собствени проблеми в ежедневието и обладана от страхове.Страх как ще се справяме в тази тежка икономическа криза, какво ще работя, как ще работя, какво ще стане…  Четях много книги, изкарах доста курсове, търсех се, но беше мъгла!Аха малко нещо ми се проясни и всичко се сгромолясваше с огромна тежест. Като цяло имах труден живот, от 15 годишна работя, за да се издържам. На 18г нашите се разведоха след много драма.На 22г се преместих в големия град София и се затворих в моята черупка. Далече от всичко и всички, които познавах и потиснала всички емоции. Станах Работен Кон, без особена самооценка. 2019 родих дъщеря си,много чувствителна и ината, нищо от това което пише по книгите не работи при нея.  От 2020 години, за период от 3 години преминавам през лична Сатурнова криза. Това е период, в който ни се дава шанс да се разделим със старото и да продължим в новото време. Само човек, преминал през нещо подобно, знае какво е чувството, ще ми е трудно да го опиша.  Нещо като безброй удари на главата в стената. Вече нямаше мърдане, промяната чукаше по главата ми. Февруари тази година, бях в маратон на Кати, но този път с лист в ръка и изписваща всичко, допускаща и отворила съзнанието си, че е възможно, всичко е възможно. Обърнах се навътре към себе си, за да се запозная с моя най-добър приятел! Всеки ден отделям време само за себе си, спрях да обвинявам другите и да съм в ролята на жертва. Изкарах много от моите блокажи. Най-пречистващо за мен беше работата с констелации. Това беше август месец, буквално след тях аз прогледнах с други очи и виждам колко е красив и прекрасен живота.  Виждам колко красива съм Аз, колко съм специална и уникална. Не че всичко се е наредило, имам много предизвикателства пред себе си, но вече съм на Пътя си. Катина ни учи на безкрайно много неща. Най-вече на БАЛАНС и ХАРМОНИЯ, и да познаваме в себе си силните и слаби страни, да бъде едно цяло! Огромна благодарност за всичко, което правиш за всички нас.  Продължаваме заедно напред и нагоре! П.П. Да споделя нещо, ако полезно и на друг, ще се радвам. На рождения ми ден, през август, си направих астрологичен анализ и разбрах много неща за себе си.  Едно от нещата, които научих е за северен и южен лунен възел. Това ни показва в какво сме добри, кое ни е комфортно, какво сме дошли да научим в този живот и какво иска нашата душичка. Има една книга, в която подробно е описано Пътят на душите ни, има я в електронен вариант. Препоръчвам горещо, защото това осветява пътя по който вървим, нещата които да развиваме и сякаш имаме ясна посока и цели.  Преди това ми беше трудно да разбера каква е моята мисия и къде да влагам енергията си така че да е полезно за мен и за света, в който живеем.NaNaNa

Здравей Кати, първото ми предизвикателство беше април 2022. Тогава не шамари ами бой ядох, когато Теди се включи с “виртуалната констелация” ако така може да се нарече. После обаче на Варненския семинар ти яко ме разтърси, и няма да го забравя докато съм жива!Там разбрах много неща! Разбрах колко неща ми идват от майка ми и отношенията с нея. Много преработих там и още имам и се изхващам. На моменти пак ме дразни. Но си зададох и въпрос каква майка съм. Опитах се да накарам и мъжа ми да се погледне малко отстрани. Ноне се получи. Каза ми “ти май полудяваш”

Може би мъжете не виждат нещата като нас жените. Но пък и виждам, че и неговият начин на работа и вижданията му за всяка ситуация го правят успешен. Та!

Това което чувам от Кати и виждам от него минава през главата ми като катализатор. Това което тя казва е правилно, а това което той прави е абсолютната противоположност но то пак е правилно! И тук дойде голямото осъзнаване! Че, всяко нещо може да е правилно и грешно за даден човек! Понеже слушайки те много пъти си казвам… “ добре кое е правилно сега?” Но правилното е, което те държи в правият път. Това разбрах и сега от лайфовете. Определено си излизам от комфорта и се мъча да се променя по отношение на храненето. Това е другата ми болна тема. В понеделник и ендокриноложката и тя ме накара да се замисля. Каза ми трябва да ядеш сирене, мляко. Щото въпреки чинийките и книгите на Кати аз стоя на страни от млечните. Незнам, имам страх, а ги обичам. Та аз я попитах, “добре, ок ли е 30 грама сирене на ден?” А тя готина, такава на годините на Кати някъде.. се засмя и ми вика, ти Зоната ли правиш?” И аз се опулих. Викам да. Ама не ям сирене. Вика ще ядеш! Тялото има нужда от всичко. Пак ми се даде ясен знак, че зоната е моят режим.

ЗорницаЙоцова

Здравейте прекрасни! Здравей любима Кати!

Благодаря на прекрасните дами, за вдъхновяващите и зареждащи истории.

Благодаря Кати на теб и екипа ти, за професионализма и искреността. За поредните уроци и предизвикателства. За подкрепата и емоциите.

Обичам ви!

YuliaRadeva

Каквото и да кажа ще е малко.Тези предизвикателства са нещо, до което всеки, който е решил да вземе живота си в ръце,трябва да се докосне.Тук най-добре разбираш къде са ти бъговете и то по начин поднесен от Кати по-разбираем език.Благодаря ти любима Кати,че отново ми отвори очите за неща за които мислех,че съм ги отработила що-годе.Обичам те,обичам екипа ти и момичетата в групата.

NataliaPavlova

За мен беше първо психологическо предизвикателство, но със сигурност няма да е последно. Успях да разчупя кората, която години наред се е втвърдявала, и дори леко да разровя под нея. Но има още много работа и копаене надълбоко. И е нужно постоянство. Въпреки че от 6 месеца се опитвам да съм в зоната, трябва да призная, че често се отклонявам. Очевидно имам неща, които трябва да преработя, за да тръгне процесът по-гладко. Но съм благодарна на Кати, че ми даде посока. Пътят трябва да извървя сама, но, когато знаеш вярната посока и вече не се налага да се луташ, имаш надежда, че ще успееш! Благодаря ти, Кати, за всичко!

С нетърпение чакам новите предизвикателства – чинийки, психологически и всичко, което измислиш, за да ни накараш да излезем от зоната си на комфорт! А на тези, които все още се съмняват – Тук ще намерите подкрепата, от която имате нужда! Защото всички знаем, че е трудно да се променяш, но когато толкова много хора са готови да споделят опита и историята си, от всеки от тях можеш да вземеш нещо и така става по-лесно да откриеш своя собствен път! Поздрави на целия екип! Не спирайте да влагате сърце в това, което правите!

Ако и вие искате да се погрижите за себе си, да сложите едно ново начало на вашата по-добра версия, на мечтаното тяло, на ново мислене, последвайте линка и прочетете какво представляват нашите групи:

https://www.kakvodaqm.bg/produkt/maraton-transformaciya-motivaciya/

От ТУК може да закупите, новата ми книга с вкусни, доказани рецепти в Зоната:

Цена на книгата: 35.00 лв.
Разгледай сега книгата: Какво да ям, за да отслабна?

Купи тук

 

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see products you are looking for.