Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Отзиви за предизвикателството септември 2022 – част 5

Отзиви за предизвикателството септември 2022 – част 5

ValentinaBozhikova-Todorova

Здравей, Кати! Щастлива съм, че се включих! Не зная защо толкова късно разбрах за предизвикателството, но ще продължа! Промяната видях още на 7 ден! Видимо и хората около мен я виждат. Казват, че лицето ми грее. Първите дни се борих с ужасно главоболие, но отмина. Не зная колко килограма са в минус, но в сантиметри -7 за ханш и талия никак не са малко! Но се чувствам страшно мотивирана и положително настроена. Улавям се даже, когато не съм в настроение колко бързо заменям това с усмивка и положителни мисли! Имам за цел да продължа за да бъда здрава отново, за да се отърва от неприятния тремор вследствие на проблеми с щитовидната жлеза! Благодаря ти от сърце!

DianaPetrova

Здравейте. За първи път съм в Зоната и не мога да опиша колко щастлива съм от факта. Следвам страницата на Кати от доста дълго време,но нищо не разбирах от Зона. След края на всички почивки бях напълняла много и трябваше да се взема в ръце. Тогава ми излезе пост за едно семейство как да отслабнали. Започнах да се ровя и чета и интересувам. Записах се за предизвикателството. В последствие си поръчах и книгата и продължих да чета. Първоначално ме привлече свалянето на килограмите,но след изглеждане на видеата,а и преди това исках вече да излекувам тялото си! Имам репродуктивни проблеми с които се боря!

За тези 22 дена,аз свалих 2-3кг. Не съм се мерила,но разликата е видима. Корема ми започна да се прибира,краката намаляха,чувствам се лека и нахранена. Нямам много за сваляне,но изцяло си промених начина за мислене към храната. Сега гледам да има от всичко в менюто ми и най-вече плодове и салата! Всеки друг отрича плодовете,а всъщност са много полезни и важни! Ще продължа да се храня по менютата,а и от рецептите в сайта,докато придобия още малко увереност! Дори сега ми се налага често пътуване по доктори и си мисля предварително какво да сложа дори и бързо в кутийка,за да имам по пътя! Благодаря на Кати,екипа й и на всички вас в групата! Надявам се да има ново предизвикателство! Хубав и слънчев ден!

NadezhdaKumanova

Здравейте! От няколко години знаех за Зоната, чувах за и виждах резултати постигнати от други. Купих си книгите на Кати и на Бари Сиърс, но почти не ги бях прелистила дори. От около година попаднах на 21-дневните предизвикателства на Кати, но все нещо се „разминавахме“, все не ми пасваше да започна „от сега“. Този път, за това септемврийско предизвикателство, бях готова. А това значеше, че с цялото ми същество усещах вътрешната си убеденост и вяра, че ще се получат нещата. Не, че отдавна не си давах сметка от необходимостта за промяна. Но не намирах вяра и мотивация, а сега можех да ги пипна – толкова силно знаех, че вече съм готова. Още първите дни разбрах, че съм направила най-добрия подарък за себе си, без угризения. Резултатите ми са с около 3-4 кг надолу, и не знам колко см от обиколки, но се усещам по-лека, виждам се „по-прибрана“. А и открих толкова вкусни балансирани рецепти. Сигурна съм, че ще продължа. Имам още много път за извървяване..

Успех на всички!

VanyaNinova

Здравейте, това ми е поредното предизвикателство и продължавам смело напред! Много съм доволна от момента, в който реших да се включа в първото предизвикателство на Кати! От тогава мисленето ми се промени и запознах да забелязвам неща, които до преди това не съм отразявала. Зоната и Кати променят животи! Благодаря от сърце!

VeraStoyanovaHayrula

Привет! Записах се в предизвикателството случайно и в последният момент. Бих казала,че бях 99.9 %стриктна. За мое голямо учудване нито ми се ядеше между другото, нито изпитвах глад,даже де се дразнех от храната на хората около мен. А повярвайте ви имаше защо-то не бяха пици,бургери,скара ит.н. Но аз бях желязо! И в цикъл бях и дори и не ми мина мисъл за шоколад или сладичко. Но въпрекивсичко и всички ми беше готино,леко,приятно,свежо,за пръв път след обяд не ми се доспиваше,а това беше страхотно. На майтап днес,24.09 се премерих,понеже бях наказала кантара. Усещах ,че нещо ми стават хлабави дрехите,но никакъв кантар! И днес….почти 8 кг!!! Ей,Богу паднах! Аз хич не мислих че дори 4 кг. Бих могла а сваля! Имам ИР,имам хипофункция на щитовидната жлеза-почти е умряла,пия хапчета по 1 шепа както се казва,явно и вече в климакса съм та и оттам имам бонуси.

Но!!! На мен ми беше много добре ! Страшно ми бешев началото,но с кухненското кантарче и таблиците станахме първи дружки!

Радвам се,че се реших! Само съжалявам,че не се снимах! Но след като изглеждах като бременна в 9 месец,нямаше как да стане! Пръстените ми стават,гривните които ми бяха плътно по китката вече ми се въртят,мога да си мушна показалеца между китката и гривната!

Благодаря на целият екип! Бъдете здрави и благословени!

VyaraChetrokova

Кате, БЛАГОДАРЯ! За силата, смелостта, вдъхновението и мотивацията! Благодарение на теб „прогледнах“, търся в душата си, в рода си, приемам се и се уча всеки ден! Моите последни килограми ще паднат, когато се разделя със страховете си. Нямам търпение да се срещнем на живо!

AyselHalil

„Здравейте!

Казвам се Айсел и съм на 34 г.

С наднормено тегло съм от около 10 години. През 2018 г. установиха, че съм с Tиреоидит на Хашимото, това е заболяване на щитовидната жлеза с високи нива на TSH хормона и на антителата. Правила съм всякакви режими и диети, повечето свързани с лишения… Сваляла съм килограми, но след някой друг месец ги качвам двойно повече.

За Зоната и за Кати ми каза Mира Пенева, преди повече от 1 година, но все ми се струваше много сложно и не смеех да започна.

Когато видях, че съм над 90кг., вече реших да се запиша в мартенското предизвикателство с чинийки на Кати. Това е най-добрата инвестиция, която съм правила за себе си! Вече се храня на често и съм заситена…

Чувствам се страхотно, без сърцебиене, без подут корем и няма го вече този глад за сладко, който определено е идвал от дисбаланс в хормоните ми.

Стартирах 90,700 кг., а сега съм 77,000кг.

Моята промяна, мотивира свекърва ми да се храни по зоната тя е на 68г. със високо кръвно налягане и с много болки по ставите.

Благодарение на зоната тя се чувства страхотно, кръвното и налягане вече е нормално.

Тя стартира 95 кг., а сега е 87.00кг.

Нашата промяна продължава!

Благодаря на Катина и екипа ѝ за това, че са направили информацията лесно смилаема за нас! Не отлагайте и вие!“

Христина Кундурджиева

Включих се в последния момент в предизвикателството и ми изглеждаше трудно, и сложно. Оказа се обаче, че не е точно така поне за мен. Признавам си, че като наредих първата чинийката се зачудих „това как ще ми стигне да се нахраня“. Не само, че ми стига, а понякога и ми е много. Чувствам се наистина прекрасно! Успях да намаля с по 4см.обиколката на талията,ханша и бедрата и да сваля 2кг., Но ги усещам все едно са двойно повече. Предизвикателството свърши, но аз продължавам с намерението Зоната да се превърне в начин на хранене не само днес, а за винаги. Благодаря за вдъхновението на всички и най-вече на Кати и Ивето.

VioletaYovcheva

Здравейте и от мен! За първи път съм в предизвикателството и Зоната изобщо, струваше ми се трудно, но след като гледах няколко клипчета на Кати, осъзнах, че мога да се справя. До преди 10г бях с нормално тегло, но след много лични проблеми и здравословни постепенно качих близо 40кг. Сдобих се с ИР, кръвно, ставни болки и умора, както и с депресия. През годините съм пробвала разни диети, но нищо не беше точно за мен. В Зоната ми харесва това, че мога да си хапвам всичко по правилния начин. Резултатът ми от тези 21 дни е -3кг и между 3-7см обиколки. Разликата в усещанията обаче е по-интересна, чувствам се лека и изпълнена с позитивизъм, вървя със самочувствие на свалени 30кг. Много съм мотивирана да продължавам и нямам търпение да видя какво ще се случи, гледам на Зоната като начин на хранене, а не само като средство за сваляне на кг. Много съм благодарна на Кати и екипа за този тласък в правилната посока. Клипчетата с упражнения също много ми помогнаха за прибирането на корема. Имам да работя по психологическата част, защото още не мога да открия своите блокажи, но и това ще стане. Нямам срок и цел за кг, с постоянство мисля, че нещата ще се случват. Целувки от мен и се надявам един ден с гордост да покажа резултатите си и да разкажа историята си, за да вдъхновя някого, точно както всички прекрасни дами вдъхновяват мен. П.С: Сега се опитвам да помогна на майка ми да последва Зоната и да намери себе си. Успех на всички.

MarinaAleksieva

Здравейте и от мен. Аз за втори път участвах в предизвикателство с чинийки. Честно казано не съм се теглила и не съм се мерила, но по дрехите си усещам разликата, чувствам се много по-лека и бодра, откакто се храня по режима. Имах проблеми със щитовидната жлеза и се наложи да ме оперират и да я отстранят. Натрупах доста килограми по време на лечението, повечето от които не можах да сваля. Но съм настроена много позитивно и вярвам, че скоро ще се отърва от всички тях. Много ми допада разнообразното хранене в зоната и това, че мога да ям любимите си храни, като просто трябва да ги комбинирам правилно. Определено виждам храненето в зоната като начин на живот, а не като поредната диета. Искам още веднъж да благодаря на Кати и на страхотният и екип, които ни показват пътя към правилното хранене за здраво тяло. Страхотни сте и много мотивиращи.  Ще се видим отново в следващото предизвикателство.

AnaAnushka

За мен това е поредното предизвикателство в което участвам,признавам предизвикателството ме посрещна на път-бях на екскурзия 2седмици из Европа и повечето пъти трябваше да се храня на око!Нямам свалени килограми,но задържах текущите!Участвам от март във всички предизвикателства и в уебинара и съм смъкнала около 10кг,имам още доста дълъг път до целта,но с постоянство мисля и да я покоря някой ден!Дано!Взех участие и в констелациите при Теди-това беше нещо ново и много вълнуващо за мен предизвикателство!Благодаря на Кати,която постоянно намира разнообразни начини да ни мотивира!До следващото предизвикателство!Зоната е велика!

VencislavaBaleva

Отново ти благодаря Кати за поредното прекрасно предизвикателство. Няма да се изморя да повтарям, че откакто съм в Зоната живота ми коренно се промени. Разбрах, че този режим е начина по който мога да се чувствам по различна, по енергична, подмладена и душевно по спокойна. Благодаря на теб и екипа ти за прекрасната възможност за това. Бъди все така позитивна, мотивираща и помагаща на хората. Поздрави и целувки. С нетърпение очаквам срещата с теб на 27.10 в гр. Русе.

Десислава Паскулова

Привет и от мен !

В предизвикателствата съм от юли 21г. , тук нещата наистина са различни – мотивация , енергия, всичко. Чакам всяко с нетърпение! Макар този път да не бях стриктна , знам че това е моят начин на живот!

Благодаря, Кати , не спирай да ни заразяваш с тези емоции, които преобръщат животи.

NinaNikolova

Здравейте, чувах за Зоната няколко пъти през последните месеци от познати и роднини. Виждах промяна в тези хора. И така без да се замисля се записах в предизвикателството на Кати за Септември. Бях изумена колко вкусно е всичко и не се чувствам гладна. Чувствам, че още се лутам, но не мисля да се отказвам. Имам повече енергия, не съм свалила килограми. Записах се в Уебинар – Зоната „на око“ с Кати и екипа , тъй като познавайки себе си и ежедневието си знам, че ще ми е по-лесно на око. Благодаря на Кати, че успя да ме предизвика с това видео и се надявам да се видим в следващото предизвикателство!

Станимира Георгиева

Зоната е създанена в далечната 1980 г. от проф. Бари Сиърс. В България се прочу след драстичното отслабване на актьора Руслан Мъйнов. Много хора от тогава, са се опитвали да я разберат, но уви. Кати за мен ти си българският професор по Зоната! Правиш я толкова достъпна, лесна и интересна.. Кати, благодаря за поредното изживяно с удоволствие и вкус предизвикателство! Ти си родена с мисия да помагаш на хората, да променяш съзнанието, съдбите, дните и чинийките… Не съжалявам нито за миг, че ти повярвях и тръгнах след теб! Всички около мен забелязват промяната ми, а най-важното е че аз се заобичах, харесвам се и вървя смело към моето ново АЗ, следвайки ТЕБ! Да свалиш два размера дрехи е страхотно чувство, да видиш добри резултати от изследвания след години на лоши такива, ето това е добре свършена работа! Благодаря от сърце, че те има прекрасна Кати! Поздрави и на уникалния ти екип, с който се грижите за всички търсещи себе си!

Милена Желева

Как минаха толкова бързо тези дни…?

За Зоната разбрах 3 дни преди предизвикателството, съвсем случайно от една група за козметика, в която една дама попита дали има доволни от „Зоната“… Помислих, че става въпрос за козметично студио, но няколко жени отговориха, че имат вътрешна и външна промяна и се чувстват много добре, като бяха пуснали линк. Ами естествено реших да видя и аз каква е тази Зона. Не му мислих много и се впуснах в това приключение за което съм много щастлива. И така на следващия ден бях в Лидл за продукти от списъка и кантар от Техномаркет. В началото се чувствах като врабец, който се опитва да налапа диня…. Всичко ми идваше в повече…. БВ, БП, грамажи, баланси…. Като прочетох в менюто „чисто свинско филе 3БП“ реших, че означава 3 Броя Пържоли и си викам голямо ядене ще пада тук…

Четях за мотивираните, доволни щастливи хора и си мислех, колко съм ги чела такива, но… ето, че и аз също мога да го потвърдя! Чувствам се много по-добре.

Аз бях 72 килограма и в началото бързо свалих 1.5 кг., но после не мръднах. Казах си, че трябва да видя 6-цата и от вчера съм 69.9 кг., т.е. 2 кг. надолу

Признавам, че бях малко скептична в началото. Само веднъж в живота си съм спазвала диета преди много години. Не обичам ограниченията. Този режим ми харесва точно за това, че не ме ограничава и лишава. Супер!

Проблема ми с напълняването ми е в областта на корема и след тези дни в предизвикателството се прибра малко. Мисля да продължа и занапред и много се радвам, че попаднах точно тук в групата на Кати.

Много благодаря на всички за мотивацията и споделеното.

Благодаря много и на Кати за това, че ни обгрижва толкова много тези дни, а не ни пусна просто да се оправяме. Мисля пак да се включа в друго предизвикателство.

Желая здраве на всички ни и много слънце в сърцата и душите!

Ако и вие искате да се погрижите за себе си, да сложите едно ново начало на вашата по-добра версия, на мечтаното тяло, на ново мислене, последвайте линка и прочетете какво представляват нашите групи:

Предизвикателство за 21 дни!

От ТУК може да закупите, новата ми книга с вкусни, доказани рецепти в Зоната:

Цена на книгата: 35.00 лв.
Разгледай сега книгата: Какво да ям, за да отслабна?

Купи тук

 

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.