Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Отзиви за Зоната от януари 2021

Отзиви за Зоната от януари 2021

15 February 2021

Elina Dimitrova

Бях активен спортист до преди година, даже съм лицензиран инструктор по Kangoo Jumps, имах собствена зала, преподавах и мотивирах. Преди малко повече от година затворих залата, прибрах обувките и спрях рязко с тренировките. Разсърдих се на себе си! Тялото ми естествено и то ми се разсърди и започна да трупа върху себе си. Появиха се и проблеми, освен натрупаните килограми и хроничен проблем с гърлото, заради който употребявах таблетки с лидокаин по няколко пъти на ден, но истинският проблем беше скрит дълбоко в мен.

Когато разбрах, че ще има предизвикателство в мен се появи колебание.. готова ли съм всъщност за това? Знаех, че няма да е просто поредния режим, а ще бъде съвсем различно предизвикателство!

Е включих се! Всеки ден работя върху себе си! Наблюдавам се, чета, старая се! Хранителният режим е бонус за тялото ми, усещам, че по този начин го лекувам. Така приемам храната. От седмица вече нямам и нужда от таблетките, без които преди не можех. След втория ден на предизвикателството, цялото ми семейство се храни като мен, дъщеря ми, доби самочувствие, макар, че на кантар до тук е смъкнала само 1 кг, тя се стегна и дънки, които й бях купила по Коледа, тогава не й ставаха, сега имат разстояние в колана… Тя прояде пълнозърнест хляб, зеленчуци, плодове, черен шоколад, а е на 12! Мъжът ми… не искам да говоря за него!  Той смъкна почти 9 кг за един месец вече, а не беше с много наднормено тегло (94 кг) Направо съм му сърдита 🙂 Той се храни по 6 пъти на ден, става в 5 и му приготвям от вечерта 2 закуски!

За себе си мога да кажа, че промяната още се случва с мен, бонус са и 4-те килограма смъкнати от моето тяло за този месец! Този път мисля по правилния начин, отвътре – навън да се променям! Усещам, че така трябва. Щастлива съм, лека съм, наблюдавам се и се опитвам да следвам новия план, който съм си начертала! Бъдете здрави!

Ivanka Lekova

Добро утро, приятели! Много съм щастлива, че сме заедно и най-после открих своя начин на хранене. Аз съм човек, който обича да предизвиква себе си, да търси пътя към себе си и да се самоусъвършенства, но и да си похапва. Допреди 10 години нямaх проблеми, но след една операция и с годините постепенно започнах да трупaм килограми. Похапвах си през свободното време, уж здравословно – ядки, много плодове, снаксове, плодови млека, сушени плодове. Започнах да спортувам, да ходя пo планини, но килограмите не намаляваха. Дълги години лутане, изпробване на различни диети с временни резултати. Карантината ме затвори вкъщи, пред лаптопа и kантара все повече приближаваше към 80, (163 см съм висока). Бях обезсърчена, че никога няма да ги сваля, но аз не се предавам лесно. Имах колежка, която се храни по зоната и реших да се консултирам. И с отварянето на сайта и хоп- попадам на предизвикателството на Кати! Бях малко скептична, признавам си, но 50 лв. къде не си ги дал. А това се оказаха най-добре вложената инвестиция в моето здраве. Резултатите се показаха още в началото. Чувствам се бодра, енергична, започнах да си връщам предишното аз, и като бонус – 4кг и свалени 5 см талия. Харесвам този начин на хранене, всичко ми е вкусно и ми е интересно да експериментирам с продуктите. Открих много приятели и позитивна атмосфера. Страхотна психологическа мотивация по пътя към самоопознаване. Аз съм работила и работя върху това, но ми трябваха години да го постигна. Възхишавам се на Катина за себеотдаването и споделянето на опит. Аз като учител, знам че никак не и лесно да убедиш хората, да ги запалиш за дадена идея и да подържаш интереса им. Най-трудно е запазиш искрата. Хора като Кати правят света едно по красиво място. Страхотна си Кати! Ще се срещнем пак със сигурност, а аз продължавам към своето по добро Аз. Ще споделя напролет, как се чувствам. Обичам ви и ще ми липсвате ! п.п Хайде да отивам да преподавам и до-скоро!

Живка Йорданова

Аз съм за втори път в твое предизвикателство (участвах ноември също) и тогава влезнах много притеснена дали ще има някакъв ефект от всичко това, дали не са на вятъра дадени пари, дали не е поредната шумно рекламирана диета без трайни резултати. По-голяма част от нещата, които трябваше да консумираме дори не бях ги чувала, а още по-малко опитвала (тахан си купих в началото на лятото и есента го отворих, една кутийка котидж я премятах в хладилка 1 месец). По принцип не експериментирам с храната, обичах си пържолките (главно свински), тестяно в различни форми и много газирано. Абе правилно и здравословно хранене – 0. Един ден след поредното качване на кантара и осъзнаване, че последния панталон, който съм си купила пак не ми става и казах „край“. Беше седмица преди започването на предизвикателството – плащам си и се впускам в това, че да видим.

И ето видях – три месеца след това съм с много добри резултати при прегледа на малкото щитовидна жлеза, която  имам (възела ми е намалял), хормоните са ми в норма; енергията ми е на супер ниво, кг са ми с 10-11 надолу и се чувствам много по-добре. Нямам цел за достигане, а искам така да продължавам, сега с нетърпение очаквам февруарското предизвикателство, защото смятам, че имам много работа по психологическата част.

Чувствам се прекрасно, че те срещнах и ти повярвах.

Виолета Младенова

Здравейте! За мен това предизвикателство беше едно … „пътуване“ към себе си. Осъзнах необходимостта да се обичам. Понякога забързани, препускащи и обгрижващи другите забравяме за себе си. Кати, благодаря на теб и хората, които ти помагат! Днес се чувствам малко по-добре от колкото в началото и с 3,5 кг по-лека.

Мари Яна

Здравейте! Като човек изпробвал всички диети и режими, мога с ръка на сърцето да кажа, че най-после открих моето НЕЩО. Влюбена съм в Зоната, забавно ми е, вкусно ми е, разнообразно. От години се опитвам да я разбера, но напразно докато миналия месец не попаднах на страничката на Кати, после хоп в сайта и януари цоп в предизвикателството. Едни от най-смислено похарчените ми пари! Усещам как тялото ми се променя, бодра съм, енергична и позитивна. Какво повече да искам. Благодаря на Кати и екипа й. Благодаря и на всички Вас, за споделените идеи, рецепти и снимки. Нека сме здрави, всичко останало ще си го постигнем

Соня Петрова

Здравейте! Бях чела за зоната, за Кати, историите които тя беше публикувала и така се реших да участвам в ноемврийското предизвикателство. Мили хора, та аз дори Фб нямах три дена се борех с тази мисъл, че трябва да си направя, но да опитам нещо ново и различно надделя, не съжалявам! Имам нови приятели, качих видео сега януари, сложих снимка на профила със себе си….. Отслабвам, чувствам се добре, сита пълна с енергия, наспивам се бързо. Било хубаво да обръщаш внимание на себе си. Имах възпалителни процес, който отшумя. Ще участвам през февруари като, защото смятам, че имам нужда от това да работя върху себе си. Това е моето хранене! Благодаря на всички вас, до нови срещи!

 

Albena Koleva

Здравейте прекрасни . За този месец, за мен е МНОГО.

Аз съм от тези, които казват-„Вечно гладни и дебели“ Да, ама не… Аз започнах самостоятелно от ноември миналата година. Естествено с рецептите на Кати. Още първата седмица се почувствах много добре. В последната година започнах да ям много сладко – тая пуста критическа, полудявах направо. След първите дни изгубих това чувство, стана ми леко на стомаха, изчезнаха болките. За тези които, ще прочетат този пост, казвам – хора, опитайте и ще разбере. Благодаря на Кати! Благодарение на нея, за този месец разбрах, че мога да съм сита и да съм доволна. А благодарение на лайфовете пък, вече след като се нахраня, не започвам с упреците от рода – защо го изяде това и.т.н..Благодаря.

 

Нора Георгиева

Здравейте! За първи път съм в предизвикателство на Кати и през всичките тия 28 дни не съжалих нито за секунда че съм се включила! Толкова много хора споделиха как им се е подобрило здравословното състояние и аз вече вярвам че е така! Сънят ми стана по качествен, спя непробудно, събуждам се наспана и бодра! Започнах да закусвам, да се храня по 5 пъти на ден, от Кати научих как това да е балансирано и да дам всичко което е необходимо на тялото ми! На кантар не съм се качвала, но за мен е достатъчно това че се чувствам по-лека, по -изпълнена със енергия, дрехи които вече не ми стягат,така както преди тия 28 дни и с нито един ден гладуване и с много вкусна и любима храна! Вече знам че това е моят начин на хранене,това е пътят, по който ще вървя бавно и с положителни резултати! Най сърдечно благодаря на Кати и на всички вас, благодаря за всяка чинийка, за всяка идея която виждах и исках да приготвя, да опитам, за всеки въпрос, за всеки отговор……ще ми липсвате! Здраве,успехи и щастие на всички вас!

Gergana Radeva

На 46 съм. Абонирана за диети от 18 годишна. Резултатът трябваше да е бърз, лесен и траен. Да, ама не.

Лице в лице със Зоната се срещнах през април 2020 /предизвикателство/. Аз я подцених, тя ме предизвика. Искаше друго отношение и разбиране. Не й го дадох до днес / януари 2021/, когато и чудесата взеха да се случват.

Кантар не ползвам и това ми дава свободата да търся промени в други направления. Коленете ми се оформиха както никога до сега. Спадна отток на стъпалото появил се преди 3 месеца. Зачервяването на врата пред щитовидната жлеза изчезна. Усещам раменете, ръцете, краката променени, буквално преструктурирани. Фини. Лицето ми се оформи по много различен и хубав начин / скули, бузи, брадичка/. Виждам се за първи път такава, вероятно каквато ми е заложено да бъда. Харесвам се. Ханш, талия – намаляват. За няма и месец.

Вече закусвам без угризения, хапвам и преди лягане. Нечувани до скоро неща.

Лесно е да си в Зоната, трудно е да й се отдадеш. Да повярваш и изключиш /изобщо да осъзнаеш, че съществуват в теб/ стари схващания. Трябваше ми време да ударя спирачка на инерцията и да изключа от действие блокиращи схващания.

Не познавам друго време като настоящото, което ми подари този шанс. Не познавам друг като Катина, безспирно призоваващ към осъзнатост и смислен живот. Не познавам по-комфорно място от Зоната. Мисля да остана за дълго.

Yanita Stoyanova

За мен това е второ предизвикателство, но не и последно. Атмосферата в групата е страхотна, усещаш подкрепата на още стотици хора, които са като теб, с подобни проблеми, с подобни желания, с подобни съкровени мечти и копнежи. Винаги можеш да потърсиш съвет, опора, подкрепа и то без някой да те осъди. Можеш да споделиш, да се откриеш без някой да си каже “ к’во пък тая ме занимава сега с нейните си проблеми и глупости“. Това да виждаш как постепенно се променяш, е уникално усещане, а това да виждаш как още стотици хора се променят с теб, го правят безценно. Отборния дух в групата е мощно мотивиращо средство, знаеш, че ако се отпуснеш, ако се откажеш, ще ги разочароваш и това те кара да продължиш.  Първото нещо, което правя сутрин още преди да стана от леглото е да прочета поста за деня и да видя първите чинии със зонова храна или пък дневно предизвикателство. Зареждащо е и мотивиращо.  Записах се и през февруари, защото до сега не обръщах много внимание на психологическата част, само констатирах колко много имам да работя. Благодаря, прекрасна група! Благодаря на Кати и екипа ѝ. Страхотни сте!

Mariq Gurova

Здравейте и от мен аз за първи път се включих в предизвикателството на Кати много съм щаслива имам свалени килограми имам и сантиметри доста на долу много съм щастлива, разбрах че съществува моя режим, в който хем да ям вкусна храна, хем да не съм гладна и в същото време да отслабвам; промени ми се много мисленето с на Кати лайфовете. Какво да кажа друго ако не опиташ сам да се убедиш няма да разбереш колко е хубаво с Кати и Зоната. Благодаря на Кати от цялото ми сърце, че промени живота ми към хубаво. Ще ми липсва групата много всяка сутрин когато отворя очи първата ми работа е да влезна в фейсбук да видя Кати днес какво е качила какво предизвикателство да видя групата какво ще хапват.

 

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, които тотално промениха мисленето си за храна и отслабване и съотвено подобриха здравето и телата си 🙂 Зонови рецепти на традиционни български ястия може да намерите в електронната ми книга, за да закупите последвайте линка

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.