Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Първа доза отзиви от предизвикателството ни МАРТ

Първа доза отзиви от предизвикателството ни МАРТ

Росица Ламбева

Първо да благодаря на теб, Кати и на всички дами, които ни помагаха, грижиха се за нас, мотивираха ни и отговаряха на въпросите ни.

Чувствам се фантастично – заредена, мотивирана, много по-усмихната (нищо, че във видеото грам не се усмихвах, ама се бях притеснила много), готова да експериментирам. Успях да изляза от зоната си на комфорт доста пъти и съм готова да се предизвиквам още.

Имам свалени почти 3 кг, доста сантиметри, но най-важното-просто се чувствам страхотно!

В началото ми се струваше, че тези грамажи и сглобяване на чинийки са пълно безумие (не за друго, а просто, защото времето ми е“кът“), но много бързо свикнах и започнах дори да си експериментирам с рецептите. Когато времето ме притискаше, просто правех набързо някоя от рецептите, които съм запомнила.

Спрях да ям сладко, почти не ми се пие кафе, а го обожавах, опитах нови вкусове, записах се отново на спорт, 2 пъти ми коригираха булчинската рокля за тези 21 дни, успях да въвлека цялото си семейство, а и други хора. Изобщо – позитиви, колкото щеш.

Простоооо – нямам думи!

Не на последно място – срещнах, макар и виртуално, супер позитивни и зареждащи хора! Няма друга такава група!

Прекрасни сте всички!

Ивелина Авкова

Здравейте! Открих Зоната съвсем случайно харесах страницата и започнах да се интересувам. След това се появи и това предизвикателство в което се включих като на шега най-вече заради дъщеря ми (не че аз нямам нужда:), която има качени доста килограми през последните две години. След това споделих с моя роднина, че сме се включили в това предизвикателство и, че трябва да направим покупки за старта. Тя тогава сподели, че от януари се храни по Зоната и когато свали якето резултата беше доста видим, макар, че тя не беше с толкова много излишни кг. Разменихме информация и се стимулирах още повече. След тези 21 дни се чувствам чудесно свалила съм около 4-5 кг, а дъщеря ми 2кг. Не сме се лишавали от нищо което сме искали да хапваме през това време и се чувстваме много добре. За мен е важно, че виждам мотивацията в лицето на дъщеря ми и как бързо забрави всички чипсове и вредни неща ,а вместо това ги замени с кремчета с полодове, които сама си приготвя вече. Каза, че няма да се отказваме даже я наблюдавам дори и на рождените дни на които е била взима по малко опитва, но в никакъв случай не се тъпче като преди и не прекалява, даже тортата не яде, а само опитва малко и казва, че се е нахранила. Замени и соковете с вода направо странно осъзнаване за това 10-годишно дете. Много съм благодарна на Кати и целия прекрасен екип за всичко с което ни зареждат и помагат да продължим по пътя на промяната. Разбрах, че не е трудно просто когато искаш нещо и имаш начин трябва да се постигнеш. Оставаме в Зоната дори и след предизвикателството, защото ни дава свободата да избираме с какво да се храним, а не да се лишаваме и след като постигнем дори и минимален резултат да се нахвърлим като обезумели на вредна храна и всичко пак да се повтаря. Това е моят осъзнат избор!

GinkaKoleva

Здравейте! Това е поредното ми – 4то, но не и последното предизвикателство. И от самата дума както се предизвиках, така и успях да се установява на 90, 90 и малко процента с хранене по Зоната. И въпреки че съм далеч все още от желаните килограми, аз се чувствам много добре физически и емоционално. Вярвам, че ще успея. Преди известно време бях по загубила мотивация за доста неща в живота си, но сега проектирам друг по-добър сюжет за себе си. И не съжалявам нито за миг. Това е най-смислено то нещо за последните 3 години откакто съм чужбина. За психологическата част бих казала за себе си, че все по-рядко, даже не си и позволявам да задълбавам в детайла, а напротив пускам контрола, а си държа само контрола на това да устоявам и заявявам себе си пред света, но не с егоизъм.

И това за мен е по-важната част, и се уверявам все по-осезаемо, че като свалям постепенно (не бързам) раницата с товара от гърба си, ще достигна и до желаната цел. Всички групи досега ме караха да се усмихвам, възхищавам, поучавам, плача, смея, побутнаха ме да се предизвиквам повече, подсетиха ме да се грижа още повече за себе си, за вътрешното ми Аз.

Мотивацията и добрия тон са водещи тук и обединението на толкова много съмишленици те карат да повярваш в себе си и да успееш да сбъднеш целите си. На всички, които все още се колебаят в нещо ще кажа – хора, опитайте с повече постоянство и вяра и нещата ще се случат. Хора, няма по-прекрасно нещо да ядеш с кеф и вкус и не само да отслабваш, а и да намираш по-добрата версия на себе си. Пожелавам здраве, вяра и нови мечти на всички ви! Прекрасни сте! На Кати и екипа винаги ще БЛАГОДАРЯ и ви пожелавам да надскочите и най-смелите си и шантави мечти, за да можем да вървим и ние подир вас!

StefkaRupanova

Здравейте! За Зоната научих съвсем случайно, лутайки се коя диета да започна отново, за да сваля заветните 5 килограма (натрупани в последните години от застояване ,вредна пакетирана храна, безалкохолни напитки, оправдания, че нямам време да си приготвя храна и др.)

Стори ми се изключително трудно, не успях да разбера нищо от въпросните блокове.

Разбрах за предизвикателството и без да се замислям се включих веднага.

Чувствам се прекрасно! За тези 20 дни успях да сваля 5кг (стартирах 68.4 ,към днешна дата 63.4). Сантиметри не съм мерила, но резултатът е видим – личи си и по дрехите и в огледалото. Благодаря!

IoanaPetrova

Искам да благодаря на Кати и момичетата за подкрепата в това предизвикателство!

Мисля, че всички диети съм пробвала с годините, но след приключването им, винаги съм връщала килограмите, даже отгоре! Осъзнах, че трябва да променя начина на хранене! Моя приятелка ми препоръча Зоната! Трябва да призная, че толкова не съм готвила за шест месеца вкъщи, купувам приготвена храна, или хапваме навън! Но, свикнах и с това, освен тегленето! Кантара сочи 4 кг надолу, а по дрехите усещам разликата! Не съм мерила сантиметри, но се чувствам чудесно, сита, и най-вече не ми се яде постоянно сладичко! Всяка вечер преди, си похапвах по един шоколад. За да успея и с останалите килограми, понеже съм мотивирана а и имам резултат, ще продължа да се храня по този начин!

Мили момичета, сърдечно Ви благодаря за отношението, търпението и желанието ! Пожелавам на ВСИЧКИ здраве, удовлетвореност от резултатите и обичайте себе си!

MarianaGaneva

Здравей Кати, благодаря за мотивацията и подкрепата на всички. Много е приятна обстановката в групата, и резултатите са повече от добри, дори не очаквах такава промяна и толкова много минуси – много сантиметри и 5,800 кг. За мен това си е направо чудо. Смятам да живея и да се храня по този начин, не било много трудно. Още веднъж БЛАГОДАРЯ.

АНЕЛИЯ БОРИСОВА

Здравейте момичета!

Едно голямо Благодаря за усилията Ви и начина, по който ни поднасяте цялата информация, за интереса и желанието, което запалихте в мен за Промяна.

Предизвикателството определено си заслужава, за да придобием по-голяма увереност, яснота и всичко да е по-лесно.

Моите кг до момента са -7, от 80 вече съм 73 кг, много свалени см. и огромна лекота. Да уточня само, че от около месец преди предизвикателството се хранех по Зоната или поне се стараех. Сега доста неща изясних. Най-големият ми успех е, че накарах мъжа ми да опита. Той е вече 2 седмици в Зоната. Много работи, пътува постоянно и му се виждаше всичко невъзможно за него. Но и аз съм упорита, правя, приготвям кутийки, разяснявам му всичко което научих, че важното е да комбинира правилно храните и да спазва интервалите за хранене, старае се. Определено ще продължим в Зоната и ще споделям резултати и занапред.

Аврора Перчинска

Ще ви кажа какви са резултатите за мен от този триседмичен курс:

Храних се с вкусна, прясно приготвена и много разнообразна храна.

Чувствах се удовлетворена от факта, че правя правилните неща за тялото си.

Спя по-малко, не съм поспалива и отпусната, а по-енергична.

Не съм затормозена от мисълта какво да си приготвя за ядене и от него да не се пълнее.

Най-важното, което тихо ме изпълва с щастие – чувствах се обгрижена, символично казано, от това слънчево същество Катина. Чувство, което много-много отдавна не съм изпитвала предвид възрастта ми (68г.) и което е неповторимо. Чувствах опора и одобрение от нея и от всички останали. Бях част от един организъм, който само ми даваше без да ми взима.

БЛАГОДАРЯ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ!

П. С. Ще продължа със Зоната, ще се опитам да бъда по-стриктна, защото не бях. Ако се почувствам разколебана, пак ще потърся Кати, нейната страничка, блога, книгите и предизвикателствата.

Донка Стоянова

Благодаря Кати! Благодаря на теб и на момичетата за мотивацията и подкрепата на всички в това предизвикателство! Признавам си, че когато ендокринологът ми каза, че имам Хашимото и трябва да пия хапчета и да спазвам някаква диета „Средиземноморска“ или „Зоната“ (която била по-трудна) аз първо започнах да чета за „Средиземноморска“. Да, ама нещо не ми се хареса. Обичам риба, ама не чак до толкова, че всеки ден да я ям. В „Зоната“ ми хареса разнообразието и изобилието на храната. С голямо удоволствие си хапвам по 5 – 6 пъти на ден (е повечето в оранжевата и червената зона), но вече всички забелязват започналата промяна в мен – свалени 4 кг и винаги в отлично настроение. „Зарибих“ и една колежка и две приятелки, които от години се мъчат да смъкнат излишните килограми. Щастлива съм и смятам да живея и да се храня по този начин, не било много трудно. Още веднъж ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ, КАТИ!

Деница Иванова

След 2 раждания през 5 години и натрупани около 10 кг. на „дупето“, съм изпробвала не веднъж диетата на Узунов, но никога не можах да вляза в кетоза. Все нарушавах заради винцето. Тук не се чувствам ограничена, ям си пица, ям си ориз и картофки. Научих се да съчетавам храните, да броя блокове. Запознах се със страхотни момичета, които ме мотивират и разтоварват след тежък ден. Благодаря Кати, благодаря на целия ти екип, благодаря на новите си приятелки, че са толкова истински. Продължаваме да се променяме, защото лятото наближава. Минус 2 кг. за 3 седмици.

ValentinaBorisova

Здравей, Кати, здравейте на всички в групата, навръх рождения си ден искам да ви кажа, че няма по- голям подарък за мен от здравето, подобреното самочувствие и лекотата, с които се сдобих благодарение на Зоната, като искам да подчертая, че не бях много стриктна в мерките и теглилките, за мен беше много по-важно да се отърва от старите погрешни мисли и схващания, насадени с години… Повярвайте, никак не е лесно. Аз участвах във февруарското предизвикателство и оттогава цял месец се боря с демоните си, сега се чувствам една идея по- добре, имам още много работа, но усещам, че съм на прав път, това го показват дрехите, които ми стават все по-широки и кантарът, който показва минус 10 килограма за 3 месеца. Много съм щастлива и продължавам напред с много хъс! Благодаря ви!

VesselaAtanassova

Здравейте.

Тъкмо навреме ми излезе реклама във фейсбук за Зоната. Къде съм живяла, та до февруари не бях и чувала за нея, не знам.

Много благодаря на Кати и екипа за подкрепата през тези три седмици. Влизам в пролетта заредена с положителни емоции и по-лека с 2 кг., 1.8% мазнини по-малко.

Много, много ми харесва разнообразието от ястия, които се предлагат – в менюто, на страничката, в групата. За мен тези три седмици са само началото, продължавам да се уча. Прекрасни сте, момичета и момчета! Радвам се, че бяхме заедно част от това предизвикателство. Пожелавам ви пролетно настроение!

Кати, благодаря!

Мая Терзийска

Кати успя да запали една тиха, но настоятелна убеденост вътре в мен, че това е правилното хранене – моето. Не очаквах да е лесно, когато цял живот не си спазвал никакви правила на хранене. Телец съм, обичам удоволствията, обичам храната, не съм правила диети, режими, това изглеждаше мисията невъзможна. НО това предизвикателство (няколко пъти го слагах в количката и спирах, казвах си, че ще се проваля) и всички вие тук ми показахте, че всичко е в собствените ни ръце и глави. Цялата информация поднесена от Кати е лесна за възприемане. Старая се да съм кога в периферията, кога в по центъра , но да е зоново. Уча се и повярвах, имам свалени 4кг и см, който не съм мерила. Продължавам, защото имам да свалям поне още 10 кг. Благодаря! В плановете ми занапред са включени и други “ Кати“-предизвикателства ! До скоро и не спирайте момичета!

GulerSalieva

Здравейте! На първо място благодаря на Кати и екипа й. Благодаря и на всички, които разказаха и споделиха с нас историите си, това е супер мотивиращо. За начинаещите от стъпка 1, ще кажа: СТРУВА СИ! Не е нито трудно, нито сложно. За кратко време се вниква в основата на нещата и с видеата на Кати и предизвикателството съм още по уверена. Без да съм била стриктна през тези 20 дни имам резултати:

1. Енергия!

2. Свалени 3 кг.

3. Минус сантиметри.

4. Здравословна и разнообразна храна.

5. Мотивация за още и още.

Ако и ти търсиш своята промяна, с много съмишленици, мотивация и позитивна атмосфера, можеш да се запишеш на предстоящото ни предизвикателство през МАЙ!

Как да го направиш и какво представлява, можеш да разбереш, като последваш линка: https://www.kakvodaqm.bg/produkt/predizvikatelstvo-za-21-dni/

Сложи началото на една по-добра твоя версия!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see products you are looking for.