Проблемният корем, колкото и да се опитваме не можем да го скрием! Историята на Мария Ангелова!

Назад

29 November 2021

Тази история не е за да ви покажем огромни разлики, защото става дума за месец в Зоната...

Тя е за тези жени, които след раждането са останали с големи кореми, които започват буквално от гърдите...

Корема може да го разделите мислено на 3 части:

1. Мазнините отвън, които се топят предимно с промяна на храненето

2. Мускулите, които го придържат и за тях се иска движение и упражнения

3. Червата, които се подуват, за тях се иска дъвчене на храната до каша преди да глътнеш...

Ето какво споделя наша последователка:

"Казвам се Мария Ангелова - Тошева и имам три деца. Проблемите ми с наднорменото тегло започнаха след третото раждане. Детето се роди преждевременно и аз преживях много силен стрес. Беше много мъничко и грижите, които се изискваха бяха двойно повече от родените в 9тия месец деца. Започна период, в който "се справях" с притесненията и стреса, чрез поглъщане на огромни количества храна, до физически дискомфорт.

Носих широки рокли, сутрин ставайки от леглото имах силни болки в краката, изморявах се само докато си завържа връзките на обувките и всеки път като минавах през магазин със стъклена витрина се стрясках от отражението си .Това не бях аз и си давах сметка ,че трябва да си сложа спирачки.

Последва поредица от диети. Те имаха бърз и краткотраен ефект, защото след седмици гладуване , решавах " поне днес да си хапна" от любимите неща  и от понеделник да продължа с диетите. Е, всички знаят, че такова мислене е голяма греда и че това е един порочен кръг, който е много пагубен за личната мотивация.

А как се запознах със Зоната...  обичам да гледам лайфовете на Elena Art В един от тях имаше участие и Катина. Говориха много на тема балансирано хранене и как често притъпяваме негативните емоции чрез храна. Аз просто чувах много от мислите си да излизат от устата на тази жена и естествено това ме впечатли.

Намерих страницата й, прочетох за блоковете и грамажите на храната и затворих страницата. Не след дълго попаднах на нов лайф с Катина и Ивана. Заслушах се и точно на 10тата минута разбрах каква е цялата идея на блоковете и този тип хранене....

В момента съм свалила 4 кг. и много сантиметри. Чувствам се леко, не гладувам и не се тъпча. Не се чувствам ограничена да се храня само с определени храни и не се страхувам, че ако излезна от Зоната с едно хранене, после няма да се върна, ЗАЩОТО НЕ СЕ НАСИЛВАМ в Зоната - там ми е приятно!

Зоната аз я избрах за мой начин на хранене и няма да се откажа, защото това е избор, който ми донесе много позитиви. На всички, които сега започват желая търпение и постоянство и съм сигурна, че резултатите ще ви харесат!"

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, които тотално промениха мисленето си за храна и отслабване и съотвено подобриха здравето и телата си :) Зонови рецепти на традиционни български ястия може да намерите в електронната ми книга, за да закупите последвайте линка 

Ето и новата ми ел.книга с десерти и печива:

 

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!