Промяната на Даниела, която си е мислила, че НИКОГА няма да отслабне!

Назад

06 July 2021

Понякога историите са толкова разтърсващи и промяната направо спираща дъха!

Днешната е такава: споделям ви какво разказва Даниела на 46 години, която си е мислила, че никога няма да отслабне, заради поставена диагноза преди 15 години и "грешни" прогнози...

Междудругото вече голяма част от ендокринолозите в България препоръчват Зоната като най-добрият начин на хранене за справяне с болести на щитовидната жлеза, но все още има много такива, които продължават да казват на жени с Хашимото, че "цял живот ще са дебели и това е, да свикват" и те някак се доверяват и губят желание да опитат дори...

Ние заедно вече години наред ви показваме истории на отслабнали и оздравели със Зоната, а тези хора не са давали луди пари за лекарства, просто са се научили да се хранят балансирано и да променят цялостно мисленето си.

Ето какво разказва тази жена, променила се из основи :)

"Започнах да се храня по Зоната на 29.06.2020г...

Тогава стартирах от 101 кг., с Хашимото съм от 15г и си мислех, че никога няма да мога да отслабна. В предизвикателствата на Кати съм заради мотивацията и всички рецепти ми харесват много.

Ето моите постижения:

32 кг по-лека, талия-10 см, ханш-10см, бедра-6. Чувствам се много добре, най-важното - поне с 10г по-млада.

Запалих и мъжът ми, който се включи по-късно покрай мен, но и той от 114кг, в момента е 100кг, като не е толкова стриктен като мен, той влиза и излиза от Зоната и въпреки това си отслабва. Аз също понякога си хапвам шоколад. Опитах и продуктите на Бари Сиърс – тук, харесаха ми и те. В зелената зона съм предимно и съм много доволна! Благодаря ти Кати, ти помагаш на много хора да променят живота си. Групите ти и предизвикателствата са много мотивиращи и трансформиращи"!

      

Да благодарим на тази жена, че се разкри и с историята си ще мотивира още нови хора да дадат време и грижа на себе си, за да изглеждат така както искат и да се чувстват удовлетворени като се погледнат в огледалото…Дани, ти си нов човек и грееш! 

 

 

Ние стартираме нашата нова група през СЕПТЕМВРИ, след броени дни, с готови зонови менюта, с клипчета, с много мотивация и хъс за 21 дена. Отзивите от тях са уникални и винаги се постигат резултати! Заемете своето място при нас, ще се справите, започваме от нулата заедно, последвайте линка:

https://www.kakvodaqm.bg/predstoyashchi-sbitiya

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!