Промяната на Диана от Бургас

Назад

21 September 2016

Здравейте, да се запознаем с Диана от Бургас, на 51 години.

Тя е една от вас, която ми писа.. Тя каза че с годините, безразборното хранене си е оказало влиянието и за няколко години си е качила десетина излишни килограма, които не е успявала да свали, а разбира се, много са я дразнили.. Особено много е неприятно да си бил/а цял живот слаб/а, без да се съобразяваш какво ядеш и в един момент да напълнееш ей така…;)

Тя също се е променила със Зоната, като е свалила 7-8 кг. за 3 месеца и се чувства вече много по – млада и много по – уверена!!!

Каза, че много харесва сайта и рецептите, каза че тя вече също експериментира сама и си приготвя различни любими храни. Вече ще кажете, че си измислям, но наистина – ето какво казва тя:

***Не изпитва никакъв глад между храненията..

***Яде шоколад, само черен по малко за някое междинно хранене, казва че много си й харесва, а не че изпитва нужда от него..

***Обича плодовете...*Много хора се страхуват да ядат от тях, защото в тях има захар, но когато са правилно балансирани, гарантирам,  всичко е наред ;)

***Казва, че си пийва биричка и винце отвреме на време, че много обича Зоната, защото може да си пийва..

***Вече не обича толкова ориз и картофи, както преди.. *Междудругото и аз така, преди години почти по цял ден това ядях –  картофи, ориз и много тесто.. сега вече така ми се е сменил вкуса, че предпочитам по – леки храни, например мусаката с тиквички ми е по – вкусна, отколкото с картофи, пълнозърнестия ориз ми е по – вкусен от белия, а мекиците ми бяха най – любимото нещо на света, сега са ми много тежки и мазни, не се превземам, наистина всичко е въпрос на нови навици и е въпрос на време, вкусът ви да се промени…

***Каза, че най – любима й е лазанята с тиквички, вместо с кори, остава само да ни сподели рецептата !!!

***Видимо е отслабнала и всички я харесват повече

***Има повече самочувствие, по – млада изглежда, *това го виждаме и на снимките, наистина намалените килограми си подмладяват!

***Не е от спортуващите, определя се като по – мързелива, но има желание и това да промени ;) 

***Казва, че най – много й харесва, че може да си яде всичко, да е много разнообразно и вкусно менюто й, харесва й това, че не се лишава, че не гладува, а отново е слаба !!! Какво му трябва на човек :) 

Приветства всички да вземат решение да действат, защото годините си минават и ако не си обръщаме внимание – старостта ще дойде по – рано, а с нея и болести и излишни килограми…Отделете малко време за себе си, обърнете внимание как се храните, ще ви отнеме много време само първия месец, след това ще свикнете и ще действате на око.. Заслужава си!!

Стискам ви палци и очакваме следващия отслабнал..;) 

 

 

 

Стана ли ви интересно? Искате ли да се запознаете с още рецепти и истории на вече отслабнали жени и мъже и да получите тласък и мотивация за истинска, трайна промяна? Можете да разберете как най – лесно да стартирате Зоната като си купите книгата ми от ТУК!