Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Първа част отзиви от МАРАТОН за мотивация АПРИЛ 2022

Първа част отзиви от МАРАТОН за мотивация АПРИЛ 2022

EvgeniyaEmde

Здравей Кати!

Ох, не знам даже от къде да започна с отзива. Изключително съм щастлива, че се записах на този маратон.

Първото, в което ми помогна, е да се науча да анализирам и наблюдавам себе си.

Второто нещо е, че се научих да наблюдавам кой къде ме отразява. Това нещо, хора, ми помага толкова много и след всеки път чувствам една лекота, едно щастие и вътрешно спокойствие, а тези неща не бях чувствала дълго време.

Трето – научих се да благодаря на себе си и да ценя постиженията си. Кати много добре обясни за вибрациите на емоциите. А благодарността, каза тя, е с много висока вибрация. С всяко „благодаря“ и всяко „браво“ към себе си усещам вътрешно как се стоплям, а външно как се усмихвам повече.

Четвъртото нещо, което научих, че е важно, е да излизам от зоната си на комфорт. Това за мен е най-трудно. Всеки ден да се предизвиквам да съм по-търпелива, да не се тегля през два дни, да следвам някакъв план и още много неща.

Това са едни от най-големите промени, които настъпиха в мен след маратона. Благодаря изключително много на Кати за усърдната работа и безкрайно полезните практики и съвети.

Ако има още някой, който се чуди какво аджеба ще работя по психологическата част като искам да отслабна,ще цитирам Кати:“ Промяната идва отвътре навън!“

Благодаря! Благодаря! Благодаря!

Антоанета П.

Единствено, което мога да напиша мило моя Кате, е това че ти променяш животи, преобръщаш мирогледа на човек умееш да извадиш и да зададеш правилните въпроси, за да може човек да си даде сметка какво се случва. Да пътя е много труден и много дълъг, къде успявах да видя, къде не, но определено знам, че с теб ще успея да се опознавам и приемам.

Благодаря ти от все сърце, за всичко което правиш и ни даваш!

Павлина Любенова

Кати, каквото й да кажем ще е малко… за това, как ни се раздаваш, как ни измъкваш от комфорта, как ни дълбаеш и как си ни огледало… Благодаря! Имаме много работа, но с теб до нас, ще я работим. Ще е много вълнуващо отново на 13-ти май, чакам с нетърпение.

VanyaNinova

Здравей, Кати! В началото имах доста колебания дали да се запиша за това предизвикателство. Към днешна дата нямам никакво съмнение, че съм взела правилното решение.

Това, което се научих тук е да се наблюдавам и анализирам; да приемам по различен начин ситуациите, които ми се случват и да извлича от тях изводите. Опитвам се да нямам очаквания към близките хора или поне за сега да не им мрънкам и пресирам за някакви неща.

Дори съпругът ми ми каза, че вижда промяна в мен.

Благодаря ти от сърце! Продължавам напред, защото имам още много работа, но се чувствам доволна и щастлива!

YonkaTodorova

Здравей , Кати! Каквото и да напиша ще е малко. Ти си страхотен човек! Благодаря за насоките, който ни даваш, благодаря за това което правиш. Откакто съм в предизвикателствата станах не само по-енергична, жизнена, но и спрях да се дразня за дребни неща, също на хора който ме дразнят, повече започнах да се обичам. Благодаря ти от все сърце. С нетърпение ще чакам юни предизвикателството! Благодаря!

Миглена Кънчева

Това предизвикателство започна да ме потапя в непознати за мен води и да ме изважда от зоната ми на комфорт. Имах нужда от такова „зашлевяване“ и виждане на много незабелязани неща. Отворих кутията на Пандора и сега започвам да я изследвам. Благодарна за всичко, което научих и тепърва ми остава да осъзная. Маратонът е страхотен и със сигурност няма да е последният, в който ще се включа. Включвам се вече във второ предизвикателство с чинийките и ще продължа да се включвам и в маратоните за мотивация. Имам много натрупан „багаж“ от емоции, събития, вини и др. и вече започнах първите стъпки към изхвърлянето на ненужното, както физически, така и емоционално.

TsonkaIvanova

Здравейте прекрасни не знам от къде да започна.Докато предишният маратон ме зареди с положителна енергия и излязох от него лека като перце,  тук този ми разказа играта, може би защото бръкнахме по-надълбоко с констелациите, с чакрите и още доста неща просто усетих как душата ми беше много, ама много развълнувана – сякаш нещо в мен се съпротивляваше, но след това пък и ставаше леко и искаше да полети.Сякаш товар падаше от мен.За мен този маратон беше доста дълбоко променящ.Много по- различен от предишните. Има още работа, то не става така хоп и готово.Толкова много трансформации има където трябва да наблегна, но крачка по крачка както казва Кати ще успеем!Благодаря за цялата отдаденост, без преструвки и интриги, без само наказване и обвинения – никой не ни е виновен. А за юни всичко събрано заедно ще бъде може би още по-интересно, та дотогава с уважение към труда ти.

Мая Йорданова

Здравей Кати,

този маратон беше за мен глътката надежда от която имах нужда! В началото правих машинално домашните и неразбирах какво точно се иска от мен, но историите които успелите жени разказваха всеки ден ме мотивираха и ми дадоха насоки, които да следвам. Видеата с теб и лайфовете напълно вече ми избистриха картината. Този формат беше изключително вълнуващ с много интересни лектори и практики. Някой неща бяха нови за мен, а други отдавна забравени удоволствия. Преминах през много фази като гняв, отричане, безизходица, обърканост,страх, но накрая се появиха и надежди, цели,стремежи, планове за бъдещето и ентусиазъм да постигна мечтаното. От момента в който взех моите кардинални решения започнах да се чувствам много добре на мястото на което съм и явно си личи. Този формат ме вкара толкова на дълбоко в главата ми, на места на които дори и не съм си помисляла да бъркам, изкара от мен много огорчения, премълчани неща и ме разтресе яко. За втори път тази вечер сънувам мястото, на което през миналите си години съм се чувствала добре. Заради това нещо аз все още седя и тъпча на едно място, но в съня ми се сбогувах и затворих стария килер в тази свидна за мен къща. Сега смело продължавам напред! Ще участвам във всеки следващ маратон с огромно удоволствие и ще се радвам да мога някой ден и аз да разкажа моята история! Благодаря от сърце за всичко което направихте за нас!

Зоя Величкова

Много съм благодарна, че участвах в психологическите маратони през февруари и април. Толкова много информация ми се разкри по нов начин. Толкова много неща осъзнах и малко по-малко променям всеки ден. Препоръчвам да се гледа внимателно и да се записва. Това при мен има огромна разлика от преди година, когато не намирах време за себе си, не си го давах, защото има за ПРАВЕНЕ много други неща и само четях и слушах. Разбирам, осъзнавах, но и бързо забравях и съвсем мъничко променях закостенелите си модели. Писане му е майката и много лампи светват, ако си го позволим. Продължавам да опознавам себе си, моите грешни мисли и утвърждения, а те се оказаха толкова много. Даже обществото ги лансира най-спокойно. Кати, ти и твоята работа сте светлинка за нас, изстрадалите души. Благодаря ти, че се появи и задържа в живота ми. Благодаря си, че позволих това да стане. Наистина ми е трудно да погледна света с други очи, но той всъщност е много по-хубав от затвора, в който се бях поставила доброволно. Уча се да изляза от позицията на жертва и да поема отговорност за собствените си решения. Уча се много повече на доверие в живота, да пускам контрола, да обичам себе си и другите. Да спра да се самонаказвам с вредна храна, да не изпадам в тъмни дупки на несправяне и чувство на провал, да оценявам много повече малките крачки, които правя и не спирам! Да си повтарям, че аз заслужавам изобилие, и щастие, и любов във всяко едно отношение. Учиш ме да приемам своите тъмни страни, които как ли не съм опитвала да потискам и да се правя, че ги няма. Да гледам позитивното, усмихнатото, хубавото, но само то не е ЦЯЛОТО. Толкова много знания, поднесени с лекота, усмивка, от сърце, с директният и твърдост, когато е нужно, с личен пример и с огромна енергия, която стига до мен. Благодаря Кати! Нека достигнеш до много други хора, които имат нужда от светлинка по пътя!

InesSlavova

Здравейте,

Благодаря на себе си, че открих този прекрасен начин на хранене – Зоната. Тя ми открехна вратата към живот в лекота. След няколко предизвикателства с чинийки опознах зоната, но усетих, че искам нещо повече и точно тогава Кати обяви психологическото предизвикателство. Когато участвах за първи път всичко беше каша в главата ми, но след всяко следващо нещата си идваха на място. Осъзнах доста неща за себе си и благодарение на колективната енергия, която увлича и те дърпа към мислене и този път се намерих в много от вашите разсъждения момичета. Благодаря за тази енергия. Когато приключи маратона много от вас казвате, че не е същото. Това е защото се откъсваме от колектива, от тази река от енергия, но пак живота ни среща с нашите отражения и благодарение на тези предизвикателства аз имам насоката да работя за подобряване на живота си и разплитане на родовите възли. Всеки трябва да участва в тези маратони за опознаване, защото не олекваме само с килограми, а душата се чисти и ни е леко с всеки път. Всеки маратон е уникален и различен от предходния, защото и хората са различни, и техните реалности са различни, и техните примери са различни, затова- хора запишете се и се търсете, защото пътят към себе си е най-дългият, но и най-важният. Благодаря за подкрепата и насоките.

RoskaMarudinska

Здравейте ! Аз съм доволна. В началото бях на моменти неуверена, отчаяна но има малък резултат, който ме стимулира. Храната, която приготвям е съобразена с моите вкусове и навици на хранене, затова не спазвам всичко от зададеното меню.

Кати е много зареждаща с оптимизъм, както и Ивелина и другите включили се  с видеа си ми дават кураж.

Кати е един малък скъпоценен камък с много блясък!Очарована съм от нея и 100 % хората в групата са привлечени от нейната неподправеност, увереност и духа й на ръководител.

Благодаря за всичко!

Аз започнах в предишното предизвикателство – психологическо от 09.04.22г.и трябва отново да премина през такъв маратон за да стана по-уверена !

На всички желая успех и много здраве!

Кати, обичам те !!!

Ако и ти търсиш своята промяна, с много съмишленици, мотивация и позитивна атмосфера, можеш да се запишеш на предстоящия ни маратон през ЮНИ!

Как да го направиш и какво представлява, можеш да разбереш, като последваш линка:https://www.kakvodaqm.bg/produkt/maraton-transformaciya-motivaciya/

Сложи началото на една по-добра твоя версия!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.