Роси на 48г. и нейната промяна след 4 месеца в Зоната

Назад

17 September 2021

"Здравейте Прекрасни! Казвам се Росица и съм на 48 години. От малка имам проблеми с килограмите . Диети, гладуване, хапчета за отслабване и до тук. Един ден попаднах на статия в FB- Яж всичко и отслабвай с мен Катина, зачетох се и си казах, че трябва и това да се опита.

Миналата година се сблъскахме с Kovid и се наложи да си стоя

в къщи, понеже ни беше наложен 6 месечен Lockdown. Хапвах си сладко, баници, питки, килцата се качваха, а дрехите все повече не ми ставаха и си казах край, това няма как да продължи. Трябва ти промяна Росица!!!

Мотивирах се от постигнатите резултати на дами, които са в Зоната и си казах защо не и аз . И така май месец влезнах в предизвикателството и за тези три- четири месеца, моите постижения са - 20кг. Храня се предимно в червения сектор от таблицата, защото работата ми е такава, че немога да ходя с кутиите постоянно.

Забравих да спомена, че преди да отслабна имах проблеми с колената и с кръвното, които вече отшумяха...

Сега си хапвам - сандвичи, тестеничко, сладичко, но всичко балансирано, зонирано. И резултатът е налице. Понякога се изкушавам от някои нещица за хапване, опитвам ги, но след това съм пак в Зоната и готово. Благодаря на Кати, че я срещнах! Благодаря на себе си, че намерих правилният път за моето тяло. Така че МОТИВАЦИЯ, ПОСТОЯНСТВО, РЕЗУЛТАТ Бъдете здрави и дайте на тялото си това, което заслужава "ЗОНАТА" 

Благодарим на Роси, че се разкри, ще продължаваме да следим нейната промяна и ще се мотивираме от нея!

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, които тотално промениха мисленето си за храна и отслабване и съотвено подобриха здравето и телата си :) Зонови рецепти на традиционни български ястия може да намерите в електронната ми книга, за да закупите последвайте линка 

 Ето и новата ми ел.книга с десерти и печива:

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!